yazdığın değerli yorumun için teşekkürler arkadaşım :) çok doğru diyorsun ama belirteyim ki hazır cici bebe kullanmıyorum. ev yapımı cici bebe veriyorum. Kendim hazırlıyorum haftalık olarak.çünkü bende şeker tüketmiyorum çok fazla zararlı olduğu kanısındayım kızıma da vermiyorum o yüzden.
Allah yardımcın olsun bende geçen yıl KPSS ye girmiştim aklım kuzumda kaldı. Başarılar canım
Acikcasi hepsini yiyor zorla yiyor diyelim...mesela bugun ispanak yedi du yaptim gezmeye gittim irmikli dana pure yapamadim,sogan,pirinc,z.yag,havuc,brokoli 6-7 sap ispanak az 2 kez cekilmis yagsiz dana kiymasi bir arada haslayip pure yapip verdim ben sebze yemeklerini 2 ogunluk yapiyorum aksam etli corbalari tek ogun yapiyorum...aslinda ne sviyor bilmiyorum ama icinde kereviz olan pureli sevmedi zor yiyor...gurmebebek diye bir site var orada ayina gore tum yemek corba tatli buskivi tarifleri var...onlari yaziyorum bakip yapiyorum...bu arada simdi aklima geldi balkabagi corbasini sevdi...balkabagi ama sali pazardan aliyorum carsamba hemen yapiyorum sitede hemen yapmayacaksiniz kabuklarini soydurmayin diyordu bende hemen yapiyorum....balkabagi,sogan,havuc,patates ve irmik birlikte haslayip ayni suda pure yapiyorum o yemekte zorlanmiyorum...Canım deneyip bebeğinin beğendiği bi k tarifi yazabilirmisin sana zahmet olmazsa bende netten araştırıyorum yapıyorum kızım tarhanadan başka bişe yemiyorokadar uğraşıp yapıyorum her öğün taze pişiriyorum şimdiye kadar hiç ısıtılmış mama vermedim ama yemiyor keşke yakınımda bi çalışan anne olsada ona versem diyorum dökülüyor yazık oluyo
Guzel anneler hepinize simdiden iyi geceler...
Yarin ales e giricem dualarinizi bekliyorum hem sinavim icin hem de bebegim icin cunku en son 2 aylikken 2 saatligine yanindan ayrilmistim sinav yerine goturcem onu da annem asagida bakicak umarim sorun cikarmaz...
Yoğurt yapma makinesinde almak şart oldu artık benim yaptığım yoğurtlar ekşi oluyor bebeğimin reflüsünü iyice artırıyor bugün yine mide asidi geldi burnundan fışkırdı ya öyle üzülüyorum ki oturdum ağladım( yoğurt makinesindeki yoğurt tatlı oluyo sanırım
Guzel anneler hepinize simdiden iyi geceler...
Yarin ales e giricem dualarinizi bekliyorum hem sinavim icin hem de bebegim icin cunku en son 2 aylikken 2 saatligine yanindan ayrilmistim sinav yerine goturcem onu da annem asagida bakicak umarim sorun cikarmaz...
Kızlar nem cihazı alacam bi türlü karar veremedim çok çeşit var aranızda kullanan var mı hangisini önerirsiniz farkları ne onu da anlamadım
biz maxi cosi-tobi aldık.jokerde baktık 900 e yakındı sanırım aynısı ebebekte 650 idi.memnunuz.diğer koltuklardan daha yüksek dışarıyı izleyebiliyor rahatça :)Kızlar oto koltuğu kullananlar yardımcı olabilir misiniz?
İhtiyaç olmaya başladığında oto koltuğu fiyatlarını öğrendim ve şok oldum:) ne kadar pahalılar yaaaaaaa
Güvenilir güvenliği kanıtlanmış bişey olsun istiyorum bakıyorum 750 ve üzeri
Kullanan ve memnun kalanlar marka söler misiniz?
hayırlısı olsun hakkında canım :)Guzel anneler hepinize simdiden iyi geceler...
weewell'in uzaktan kumandalı bir modeli var onu aldık.nem göstergesi ve sıcaklık göstergesi var.uzaktan kumanda çok şart bişey değil aslında.biz internetten tavsiyeleri okuyup aldık,en çok önerilen oydu.ondan da memnunuz.Kızlar nem cihazı alacam bi türlü karar veremedim çok çeşit var aranızda kullanan var mı hangisini önerirsiniz farkları ne onu da anlamadım
Kendin hazirliyorsan super:) nasil yapiyorsun tarifini verirsen sevinirim.
Başarılar. :) Ben de bu sınava gözetmenlik için başvurmuştum çıkmadı. Sürekli sendeyse çok yoruluyorsundur. Bu denli kendini yıpratmasan iyi olurdu. :) Ben sabah 7 buçukta anneme bırakıyorum,dersim bitince çocuğu almadan önce eve geliyorum duş alıyorum, bir şeyler atıştırıyorum sonra gidiyorum annemden onu almaya.Hatta eşim gündüz çalışıyorsa,evde yoksa kuzum bana bir iş yaptırmadığı için bir de akşama yemek yapıp gidiyorum,3 gibi falan. Zaten benim yavrum anneannesiyle vakit geçirmeyi daha çok seviyor. Alıp eve götürürken ağlıyor, anneannesinden bana gelmiyor''beni götürecek'' diye. Başkası olsa 'kızım neden bana gelmiyor' diye üzülürdüm ama anneannesi olduğundan hoşuma gidiyor, çünkü Allah ömür verir de nasip ederse kızım büyüyene kadar ben okuldayken ona annem bakacak.Guzel anneler hepinize simdiden iyi geceler...
selam kızlar ameliyatım çok rahat geçti iyileştim bile dikişlerimde bu gün alındı artık ağrısız normal hayatıma dönebilirim
oğlum o gece nerdeyse hiç uyumadı hastanede eşim hamak yaptı onda uyuyakaldı sabaha karşı fakat ben 2 gün ölü gibi uyudum
sannırım ayların verdiği yorgunluk çıktı benden ameliyattan bile geç uyandım nasıl yorulmuşsa bedenim
slm kızlar
artık dayanamıyorum utanmasam oturup ağlıycam vallahi billahi gözlerim dolup dolup geliyo zor tutuyorum kendimi
artık okadar yoruldum ve daraldım ki çok bunaldım
kızım gece uykusu güzel evet sadece uyanıyo karnını doyuruyorum uyuyo geri akşam engeç 8 buçukda uyuyo sabah 5 buçuga kadarda deva ediyo ara ara karnını doyuruyorum ama
ama gündüzleri deliye dönüyorum 1 saati aşkın bü süre uyuması için neler neler yapıyorum ama uyumuyor uyusa bile 20 dk gün içinde toplam uyku saati 2 saati geçmiyo en uzun uyuması 35 dk inanın 36 dkyı bulmuyo ve bu uyutma aşaması beni o kadar ok yoruyo ki günümün çogu onu uyutma cabası içinde geçiyo kızmayın bana ama artık kızımı uyutmaktan nefret ediyorum o kadar büyük bi korku çoküyoki içime o esneyince saatlerce beşiğin içine eğilmekten belimin ağrısından duramıyorum ödüm kopuyo onu alıp yatagına giderken bile bile işkenceye gidiyo gibi ayaklarım hep geri çekiyo beni
uyku arkadaşı uyku müziği banyo yatakda uykudan önce düşük tempoda oyun ninni kolumda sallama poposuna pıt pıt yaparak sallama
olmuyo olmuyo olmuyo ve bende bi insan oldugum için kızımın beni bu kadar yıpratması yorması ve germesi sonucu ile kızımla arama soğukluk giriyo ne o ne ben mutluyuz aslında uyumamasının asıl sebibi kıpır kıpır olması inanın eli dursa ayagı durmuyo ayagı dursa götü durmuyo yastıgın ucunu tutup kendi yüzüne doğru bastırıyo hep bi dönmek isteği içinde yarım kundak yapıyorum ama artık çok güçlü açıyo elimle tutmaya çalışıyorum ama beni yitiyor daha çok sinirlenip ağlamaya başlıyo inanın günün hep onun uykusu ile uğraşmakla geçiyo ne yapıcamı bilmiyorum artık
sizlerdede bu durumu yaşayan varsa belki bi yardımı olur diye ve biraz olsun belki rahatlerım diye yazmak iedim uzun uzun bi fikriniz olursa lütfen yazın
her akşam o gece uykusuna yattıgı zaman birgündaha bitti diye sevinirken ertesi sabah yine aynı şeyler olacak diye sabah olsun istemiyorum
çok bunaldım içim ilmik ilmik çekiliyo artık
Allah kolaylık versin canım...
Tesekkur ederim canimm...
yaaaaaaaa niye götürüyorsun annesi yazık ona
ne yapsın arabada
üşür hasta olur, evde beklesin seni
sınavında başarılar canım
Avm gezmisler canim cok sukur hic aglsmamis eglenmis. En cok buna sevindim artik 1 2 saatte olsa birilerine birakip kendime zaman ayirabilicem.dun en son ozgurlugumu istiyorum diye aglicaktim nerdeyse biraz yiprandim gercekten... herseyi kendim yapicam diye diretince yorgun dustum.
hayırlısı olsun hakkında canım :)
Cok tesekkurler canimm...
Başarılar. :) Ben de bu sınava gözetmenlik için başvurmuştum çıkmadı. Sürekli sendeyse çok yoruluyorsundur. Bu denli kendini yıpratmasan iyi olurdu. :) Ben sabah 7 buçukta anneme bırakıyorum,dersim bitince çocuğu almadan önce eve geliyorum duş alıyorum, bir şeyler atıştırıyorum sonra gidiyorum annemden onu almaya.Hatta eşim gündüz çalışıyorsa,evde yoksa kuzum bana bir iş yaptırmadığı için bir de akşama yemek yapıp gidiyorum,3 gibi falan. Zaten benim yavrum anneannesiyle vakit geçirmeyi daha çok seviyor. Alıp eve götürürken ağlıyor, anneannesinden bana gelmiyor''beni götürecek'' diye. Başkası olsa 'kızım neden bana gelmiyor' diye üzülürdüm ama anneannesi olduğundan hoşuma gidiyor, çünkü Allah ömür verir de nasip ederse kızım büyüyene kadar ben okuldayken ona annem bakacak.
selam kızlar ameliyatım çok rahat geçti iyileştim bile dikişlerimde bu gün alındı artık ağrısız normal hayatıma dönebilirim
oğlum o gece nerdeyse hiç uyumadı hastanede eşim hamak yaptı onda uyuyakaldı sabaha karşı fakat ben 2 gün ölü gibi uyudum
sannırım ayların verdiği yorgunluk çıktı benden ameliyattan bile geç uyandım nasıl yorulmuşsa bedenim
Kızlar bebeğimin kulağını deldirmek istiyorum ne kadar sürede iyileşir acaba deldireniniz var mı?
Kızlar bebeğimin kulağını deldirmek istiyorum ne kadar sürede iyileşir acaba deldireniniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?