Kızlar oto koltuğu kullananlar yardımcı olabilir misiniz?
İhtiyaç olmaya başladığında oto koltuğu fiyatlarını öğrendim ve şok oldum:) ne kadar pahalılar yaaaaaaa
Güvenilir güvenliği kanıtlanmış bişey olsun istiyorum bakıyorum 750 ve üzeri
Kullanan ve memnun kalanlar marka söler misiniz?
Kızlar nem cihazı alacam bi türlü karar veremedim çok çeşit var aranızda kullanan var mı hangisini önerirsiniz farkları ne onu da anlamadım
selam kızlar ameliyatım çok rahat geçti iyileştim bile dikişlerimde bu gün alındı artık ağrısız normal hayatıma dönebilirim
oğlum o gece nerdeyse hiç uyumadı hastanede eşim hamak yaptı onda uyuyakaldı sabaha karşı fakat ben 2 gün ölü gibi uyudum
sannırım ayların verdiği yorgunluk çıktı benden ameliyattan bile geç uyandım nasıl yorulmuşsa bedenim
Kızlar yeni bir konu açmak istiyorum.Hep boy, kilo ve yemek konuşuluyor. Bebekleriniz motor gelişimleri ve duygusal gelişimleri nasıl? Birazda bunlardan bahsedelim.
Örneğin bize cumartesi misafir geldi. Gelenlerin 4 aylık bir bebekleri vardı. Annesi kahvesini içsin diye bebeği ben aldım. Bizim kızıda babası tutuyordu. Ben bebeği kucağıma alır almaz bir kıyamet koptu. Eşim kızımı yere bıraktı ve nasıl bir emekleme hemen gelip bacağıma sarıldı. Onuda kucağıma aldım bebeği nasıl ittiyor.İlk defa kıskançlık belirtisi gösterdi. Aslında iki tane abimiz var ama demekki onların varlığa alışmış.
Ayrıca ışık nerde dediğimizde kafasını kaldırıp ışığa, alo nerde dediğimizde hemen telefona bakıyor. Müzik duyunca yada alkış dediğimizde başlıyor çılgınca alkışlamaya. Ona şarkılar söylüyorum her seferinde ilk kez duyuyormuş gibi ağız hareketlerimi inceliyor. Müthiş keyif alıyoruz. Bu ara mırıldanmaları had safhada, de-de-de ba-ba-ba ve a-dı-dı diye tekrarlıyor. Emekleme işinde uzmanlaştı. Her tuttutuğu yerden ayağa kalkabiliyor. Ayaktayken kontrollü olarak oturabiliyor. Yüzüstü yada sırt üstü konumundan oturmaya geçebiliyor. Dolap çekmece karışıtırmayı öğrendi. Çoraplarını çekip çıkarabiliyor. Ayaktayken çömelip yerden birşey alıp geri kalkabiliyor. Yakın koltuklarda birinden diğerine geçebiliyor. Bizden bu kadar. Sizde neler var?
tabiki. Alıntı olduğunu belirterek yazayım da sahibi denk gelirse yanlışlık olmasın :)
100 gr oda sıcaklığında tereyağı
1 çay bardağı üzüm pekmezi
1 yumurta
1 tutam vanilya
(1 tutam zerdeçal ve 1 yemek kaşığı buğday ruşeymi) Bunları ben ekledim tarifte yok.
Aldığı kadar tam buğday unu (yaklaşık 12-13 çorba kaşığı).
Bütün malzemeleri karıştırarak pürüzsüz, ele yapışmayacak bir hamur yaparız. Merdane ile serçe parmak kalınlığında açarız çok ince olmamalı yoksa pişince çok sert olur. çay bardağıyla veya kurabiye kalıbıyla kesip yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizeriz. Önceden ısıtılmış 170 derecede 15 dakika pişiririz. Ama her fırın bir olmaz üzeri pembeleşene kadar pişiririz. Çok pişerse soğuyunca çok sert olur. Afiyet olsun bebeklere.
Herkesin eli başka olduğu için un ölçüsünü tarife göre yapma yoğururken ekle ki kıvamı güzel tutsun. Çünkü eritilmemiş tereyağı ile eritilmiş tereyağının aldığı un miktarı farklı. Ben eritmeyi tercih ediyorum kolayıma geliyor :)
selam kızlar ameliyatım çok rahat geçti iyileştim bile dikişlerimde bu gün alındı artık ağrısız normal hayatıma dönebilirim
oğlum o gece nerdeyse hiç uyumadı hastanede eşim hamak yaptı onda uyuyakaldı sabaha karşı fakat ben 2 gün ölü gibi uyudum
sannırım ayların verdiği yorgunluk çıktı benden ameliyattan bile geç uyandım nasıl yorulmuşsa bedenim
kizlar oto koltuklarinin resimlerini gordum de one bakanlardan almissininiz hepiniz. burda 2 yasina kadar one bakana izin vermiyorlar. alirken bir sinir var mi turkiyede. bir bilgim yok kusura bakmayin merak ettim de:26:
Kızlar yeni bir konu açmak istiyorum.Hep boy, kilo ve yemek konuşuluyor. Bebekleriniz motor gelişimleri ve duygusal gelişimleri nasıl? Birazda bunlardan bahsedelim.
Örneğin bize cumartesi misafir geldi. Gelenlerin 4 aylık bir bebekleri vardı. Annesi kahvesini içsin diye bebeği ben aldım. Bizim kızıda babası tutuyordu. Ben bebeği kucağıma alır almaz bir kıyamet koptu. Eşim kızımı yere bıraktı ve nasıl bir emekleme hemen gelip bacağıma sarıldı. Onuda kucağıma aldım bebeği nasıl ittiyor.İlk defa kıskançlık belirtisi gösterdi. Aslında iki tane abimiz var ama demekki onların varlığa alışmış.
Ayrıca ışık nerde dediğimizde kafasını kaldırıp ışığa, alo nerde dediğimizde hemen telefona bakıyor. Müzik duyunca yada alkış dediğimizde başlıyor çılgınca alkışlamaya. Ona şarkılar söylüyorum her seferinde ilk kez duyuyormuş gibi ağız hareketlerimi inceliyor. Müthiş keyif alıyoruz. Bu ara mırıldanmaları had safhada, de-de-de ba-ba-ba ve a-dı-dı diye tekrarlıyor. Emekleme işinde uzmanlaştı. Her tuttutuğu yerden ayağa kalkabiliyor. Ayaktayken kontrollü olarak oturabiliyor. Yüzüstü yada sırt üstü konumundan oturmaya geçebiliyor. Dolap çekmece karışıtırmayı öğrendi. Çoraplarını çekip çıkarabiliyor. Ayaktayken çömelip yerden birşey alıp geri kalkabiliyor. Yakın koltuklarda birinden diğerine geçebiliyor. Bizden bu kadar. Sizde neler var?
Kızım bugün 3 defa oldu kaka yapıyor hep 1 defa yapardı bazı gün yapmazdı bile...normalsulu degıl ama neden bu kadar cok yapıyor acaba?fikriniz varmı??
Çok sağol canımBiz Koala Secura Plus aldık. Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Ben kızımla çok arabada tek dolaşdığım için işime yarıyor doğrusu. Kemerleri , yatış poziyonu ve yüksekliği uygun geliyor. Joker den 300 tl.lik alışverişe 100 tl. hediye kampanyasından aldık. İsofix yok ama kemeri gayet güvenli.
Arzum Bebbe kulanıyorum.Kızımdan önce abileri için almıştım. Gece lambası var, iyonizerli diyor. Temizliği kolay, su haznesi büyük, buhar ayarı var. Ben memnunum tavsiye ederim.
Çok geçmiş olsun. Anne olunca hasta olup yatmak bile lüks.
kizlar oto koltuklarinin resimlerini gordum de one bakanlardan almissininiz hepiniz. burda 2 yasina kadar one bakana izin vermiyorlar. alirken bir sinir var mi turkiyede. bir bilgim yok kusura bakmayin merak ettim de:26:
Kızım bugün 3 defa oldu kaka yapıyor hep 1 defa yapardı bazı gün yapmazdı bile...normalsulu degıl ama neden bu kadar cok yapıyor acaba?fikriniz varmı??
Ben oto koltuğu almadım. Bayramda Konyadan Burdura gittik (ilçesine) 6 saatlik yoldu. Kızımla arkada oturduk. Kucağımdaydı, mama yerken, uyurken yatırdım yanıma.Alt kısmına da valizleri koydum düşmesin diye, bir sıkıntı olmadı şükür. Çevremde de pek kullanan yok açıkçası.
canım yasal olarak zorunlu ama... bir de güvenlik için kullanmak lazım aslında... biz de daha almadık ama şimdiden kucakta durmamaya sıkılmaya başladı...
canım erken değil mi, herşeyi tutup çekeliyolar kulaklarınıda bişey olduğunu farkedip çekeleyip acıtırlarsa, ya da bişekilde küpenin arkasındaki küçük parça çıkarsa falan... ben de çok seviyorum kız çocuğunda küpe ama korkarım şimdiden, sanırım 2 yaşında falan anca deldirir küpe takarım ben :)
acıyacağını ben de sanmıyorum, benim korkularım bunlar...
Ben deldirmekten yana değilim. Kızım bana çekerse hiç takı kullanmaz. Ben alyansımı bile takmıyorum yani o derece takı meraksızlığım, küpe kullanmadığımdan kapandı da. Anneme sitem etmişliğim de vardır 'neden deldirdiniz bebekken' diye. Benim kızçem de bana aynı şeyi demesin. İstiyorsa büyüyünce kendi deldirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?