Canım benim rahatsız olmamın nedeni şuydu:Canım takmazsa bir zararını göreceğini sanmıyorum, sen olan delikten de rahatsız olmuşsun sanırım inşallah benim kızım rahatsız olmaz. Annesine çekerse de benim gibi sonradan deldirir herhalde :)
kızımın dişi çıkmış...
alttan bi tanecik...
aslında bir iki gündür vardır baya baya çıkmış ben yeni farkettim...
büyük bi iş başarmış gibi nasıl mutlu oldum... kocaman olmuş benim kızım dişimiz de var artık dişsiiiz diye sevemiycez :)
Canım benim rahatsız olmamın nedeni şuydu:
Çocukken zaten ailemin aldığı küpeyi takıordum, ergenlikten sonra sorun oldu bana.Boy abdesti alırken o deliğin içine de su girmesi lazım ya, o yüzden her ay boy abdestinden önce bir de ona ayrı vakit harcıyordum.Banyo öncesi, kapanmışsa tekrar canımı acıtarak her seferinde tekrar tekrar deliyordum. (Çünkü tümden kapanmıyordu, üst deri kısmı yeniden oluşuyordu,onu da tekrar kendim delerken canımı acıtıyordum. (Bazen kapanmıyordu-neye göre böyleydi bilmiyorum.) Sonra bir gün sanki tümden kapanmış gibi delemedim,kapanmışsa guslün olup olmayacağını bilmiyordum,kir değil de kulak kendisi kapatmışsa oluyormuş. Hani kızçem de küpe takmazsa bana bu yüzden sitem etmesin dedim. :)
Gözünüz Aydın canım bende ilk gördüğümde çok mutlu oldum herkesi arayıp haber verdim
Hala disimiz yok...ama 2 gundur cok keyifsiz hep uyumak istiyor ama uyuyamiyor,hicbirsey yemiyor hadi yemesin sutunu ucsin diyorum onuda azicik icip birakiyor,cok sinirli oldu....atesi yok ama vucudu cok sicak...dis etleri kabarmis bunlar dis belirtisi olabilirmi bebeginin disi olan anneler yardimci olurmusunuz
kızımın dişi çıkmış...
alttan bi tanecik...
büyük bi iş başarmış gibi nasıl mutlu oldum... kocaman olmuş benim kızım dişimiz de var artık dişsiiiz diye sevemiycez :)
Hala disimiz yok...ama 2 gundur cok keyifsiz hep uyumak istiyor ama uyuyamiyor,hicbirsey yemiyor hadi yemesin sutunu ucsin diyorum onuda azicik icip birakiyor,cok sinirli oldu....atesi yok ama vucudu cok sicak...dis etleri kabarmis bunlar dis belirtisi olabilirmi bebeginin disi olan anneler yardimci olurmusunuz
Bende 5 bi kulağımda 2 de bi kulağımda toplam 7 tane delik var ben bunlara nasıl küpe sokup çıkarayım liseseyken aptal gibi deldirmişim kullanmıyorumda artık ama kapanmıyor
Hayırlı olsun annesi darısıda diğer dişlerini sorunsuz çıkartmasınakızımın dişi çıkmış...
alttan bi tanecik...
Bende öyle duydum azılar zor çıkıyormuş:18:Gözünüz Aydın canım. Ikinci de arkasından hemen gelir. Ard Arda çıkıyorlar.
Canım bizim dişlerimiz 2 ay önce falan çıktı . Ağzından çok fazla su akıyordu. Sürekli bir şeyleri ağzına götürüyordu hırçınca. Ateşimiz bizimde olmadı. Bu dişler çok fazla zorlamıyor çocukları da azı dişler çok yıpratıyormuş.
Maşallah Allah bağışlasın benim kızım henüz kelime olsun mırıldanma olsun o kadar anlaşılır şekilde yok ama düzenli olarak yaramazlık yapıyoruz artıkKızlar yeni bir konu açmak istiyorum.Hep boy, kilo ve yemek konuşuluyor. Bebekleriniz motor gelişimleri ve duygusal gelişimleri nasıl? Birazda bunlardan bahsedelim.
Örneğin bize cumartesi misafir geldi. Gelenlerin 4 aylık bir bebekleri vardı. Annesi kahvesini içsin diye bebeği ben aldım. Bizim kızıda babası tutuyordu. Ben bebeği kucağıma alır almaz bir kıyamet koptu. Eşim kızımı yere bıraktı ve nasıl bir emekleme hemen gelip bacağıma sarıldı. Onuda kucağıma aldım bebeği nasıl ittiyor.İlk defa kıskançlık belirtisi gösterdi. Aslında iki tane abimiz var ama demekki onların varlığa alışmış.
Ayrıca ışık nerde dediğimizde kafasını kaldırıp ışığa, alo nerde dediğimizde hemen telefona bakıyor. Müzik duyunca yada alkış dediğimizde başlıyor çılgınca alkışlamaya. Ona şarkılar söylüyorum her seferinde ilk kez duyuyormuş gibi ağız hareketlerimi inceliyor. Müthiş keyif alıyoruz. Bu ara mırıldanmaları had safhada, de-de-de ba-ba-ba ve a-dı-dı diye tekrarlıyor. Emekleme işinde uzmanlaştı. Her tuttutuğu yerden ayağa kalkabiliyor. Ayaktayken kontrollü olarak oturabiliyor. Yüzüstü yada sırt üstü konumundan oturmaya geçebiliyor. Dolap çekmece karışıtırmayı öğrendi. Çoraplarını çekip çıkarabiliyor. Ayaktayken çömelip yerden birşey alıp geri kalkabiliyor. Yakın koltuklarda birinden diğerine geçebiliyor. Bizden bu kadar. Sizde neler var?
Bizdede tersi babası heves ediyor bende küçük olduğu için henüz kıyamıyorumSelam anneler.bende istiyorum deldirmek.ilk kızımı 2.5 yaşında deldırdik.kulağına dokundurtmuyordu bana bir tek foto çektirib öyle baktırdı.şimdi bu küçük diyü anlamaz diyorum.rahatça kremini filan ssürerim dedim. Hem saçıda yok.ilişmez.ama ve lakin babamız istemiyor kıyamıyormuş.acımıyor diyorum.ilk kızımda hiç öyle ağlamadl fazla.ama istemiyor.bakalım inşallah ikna ederim.
Canım bizdede diş yok fakat son günlerde kızımda sinirli ve geceleri ağlayarak uyanıyor 3 gündür yanımıza alıp yatırıyoruz odası ayrıydı acaba düştenmi yoksa korkudanmı diye teredütte kaldık uykusuzluk hat safhada sürekli uyanıyor yenid doğduğundaki gibi,sizdede böyle oluyormu geceleri:44::18:Hala disimiz yok...ama 2 gundur cok keyifsiz hep uyumak istiyor ama uyuyamiyor,hicbirsey yemiyor hadi yemesin sutunu ucsin diyorum onuda azicik icip birakiyor,cok sinirli oldu....atesi yok ama vucudu cok sicak...dis etleri kabarmis bunlar dis belirtisi olabilirmi bebeginin disi olan anneler yardimci olurmusunuz
Kızım bugün 3 defa oldu kaka yapıyor hep 1 defa yapardı bazı gün yapmazdı bile...normalsulu degıl ama neden bu kadar cok yapıyor acaba?fikriniz varmı??
Canım bende üniversitede niyetlenmiştim deldirmeye. Sonra gusüldeki zorluk yüzünden vazgeçmiştim. Hepsine su girmesi gerekiyor. Yoksa gusül olmuyor malesef.
Hayırlı olsun annesi darısıda diğer dişlerini sorunsuz çıkartmasınaBizde henüz çıkan diş yok fakat diş etleri kaşınıyor v son günlerde biraz gergin ve geceleri ağlayarak uyanıyor acaba diştenmi yoksa korkudanmıdır diye düşündük
Bende öyle duydum azılar zor çıkıyormuş:18:
Maşallah Allah bağışlasın benim kızım henüz kelime olsun mırıldanma olsun o kadar anlaşılır şekilde yok ama düzenli olarak yaramazlık yapıyoruz artık
Bizdede tersi babası heves ediyor bende küçük olduğu için henüz kıyamıyorum
Canım bizdede diş yok fakat son günlerde kızımda sinirli ve geceleri ağlayarak uyanıyor 3 gündür yanımıza alıp yatırıyoruz odası ayrıydı acaba düştenmi yoksa korkudanmı diye teredütte kaldık uykusuzluk hat safhada sürekli uyanıyor yenid doğduğundaki gibi,sizdede böyle oluyormu geceleri:44::18:
Canım benim rahatsız olmamın nedeni şuydu:
Çocukken zaten ailemin aldığı küpeyi takıordum, ergenlikten sonra sorun oldu bana.Boy abdesti alırken o deliğin içine de su girmesi lazım ya, o yüzden her ay boy abdestinden önce bir de ona ayrı vakit harcıyordum.Banyo öncesi, kapanmışsa tekrar canımı acıtarak her seferinde tekrar tekrar deliyordum. (Çünkü tümden kapanmıyordu, üst deri kısmı yeniden oluşuyordu,onu da tekrar kendim delerken canımı acıtıyordum. (Bazen kapanmıyordu-neye göre böyleydi bilmiyorum.) Sonra bir gün sanki tümden kapanmış gibi delemedim,kapanmışsa guslün olup olmayacağını bilmiyordum,kir değil de kulak kendisi kapatmışsa oluyormuş. Hani kızçem de küpe takmazsa bana bu yüzden sitem etmesin dedim. :)
Kizim saat basi garip bir aglamayla uyaniyor...ben hep dis cikmasina yoruyorum aglamasini....uykusuzluk yorgunluk regl donemim sancim hepsi bir arada 1 gun yalnizca 1 gun uyumak istiyorum...cok ihtiyacim var...
Cevaplariniz icin tesekkur ederim arkadaslar internettende baktim bircok belirti dis cikarma belirtisi...hayirlisiyla ciksa 1 hafta sonra 9 aylik olacak ama hala dissiz nine gibi
Benimde gece boyu sallamaktan omuzum çok ağrıyor en ufak bişeyi kaldıramıyorum eşime her akşam masaj yaptırıyorum dün gece düşündüm bi sauna hamam sonrasında bi masaj olsa gevşesem üzerinede deliklisiz bi uyku:) çok hayal kuruyorum bu aralar
merhaba arkadaşlar nasılsınız?kızamık asısı yaptıran varmı?salgın diye 1 yaşsından önce yapıyorlarmış..bizimki 9 aylık doktoru yaptırın dedi ama tereddüt ediyorum??
merhaba arkadaşlar nasılsınız?kızamık asısı yaptıran varmı?salgın diye 1 yaşsından önce yapıyorlarmış..bizimki 9 aylık doktoru yaptırın dedi ama tereddüt ediyorum??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?