Bizde haftaya yaptıracaz canım doktorumuzda söyledi. Ben ebeye sordum 1 yaşında zaten yapılıyor daha ne gerek var dedim aynısı değil dedi 1yaşındaki kızamıkçık, kızıl bi kaç tane daha söyledi hatırlamıyorum açıkçası bende yaptırma tarafı değildim aynısı zannettiğim için. Melencit aşısı varmış 9. Ayda onu yaptıracakmısınız?
merhaba arkadaşlar nasılsınız?kızamık asısı yaptıran varmı?salgın diye 1 yaşsından önce yapıyorlarmış..bizimki 9 aylık doktoru yaptırın dedi ama tereddüt ediyorum??
Merhaba canım sağol sen nasılsınBiz 9. ay aşısı için doktorunu aradık,şuan belli değil haftaya arayın tekrardan demiş eşime bizde bakalım bilmiyoruz nasıl olucak?
Bizde haftaya yaptıracaz canım doktorumuzda söyledi. Ben ebeye sordum 1 yaşında zaten yapılıyor daha ne gerek var dedim aynısı değil dedi 1yaşındaki kızamıkçık, kızıl bi kaç tane daha söyledi hatırlamıyorum açıkçası bende yaptırma tarafı değildim aynısı zannettiğim için. Melencit aşısı varmış 9. Ayda onu yaptıracakmısınız?
Menenjit aşısı konusunda sağlık ocağından bir şey demediler ama 9. ayda kızamık aşısı var dediler, Suriyeliler geldikten sonra kızamık vakaları artmış. Menenjiti bilmiyorum. Rota virüsü aşısı gibi isteğe bağlı herhalde..
ayni anda agir geliyormus.menenjit 1 ay sonrs..ben kizamik asisi taraftarida degilim aslinda ama salgin varmis..agir bir asi cunku
Kızlr benim kızım ne yumurta ne de peynir yiyo kahvaltı resmen işkence oluyor. Zaten karıştırıp verince hiç yemiyor siz yumurta ve peynirden başka nasıl yaptırıyorsunuz kahvaltıyı?
Kızlr benim kızım ne yumurta ne de peynir yiyo kahvaltı resmen işkence oluyor. Zaten karıştırıp verince hiç yemiyor siz yumurta ve peynirden başka nasıl yaptırıyorsunuz kahvaltıyı?
ben yumurta sarısını ve peyniri domates ile karıştırıp menemen gibi yapıyorum tereyağında kızım bayılıyor. ekmekle veriyorum. çocuklar ekmeğe de bayıldığı için birde öyle dene istersen.
canım kahvaltı bizde her sabah işkence, hiçbi sabah yemek istemiyo, baştan sona kadar etrafa saçarak ağlayarak bağırarak yiyo ama yediriyorum zorla da olsa...
ben kahvaltı olarak bir tane tuzsuz zeytini, bazen bikaç dilim salatalığı, bi tatlı kaşığı pekmezi, 1 kavrulmamış fındığı, 1 tuzsuz kavrulmamış bademi, yarım cevizi ve 1 gün arayla 1 yumurta sarısını meyveleriyle karıştırıp veriyorum sabahları... hepsini karıştırıp blendardan geçirerek yediriyorum... ekmek ya da bisküvi vermiyorum ben çünkü onları versem diğer şeyleri yediremem... labne peynirini de öğleden sonra çorbalarına karıştırıyorum çok seviyo onu...peyniri sabah vermiyorum çünkü pekmezle süt ürünleri birlikte verilirse pekmezdeki demir emilimi azalıyo deniyo ya o yüzden....
Bende ekmek ve bebe bisküvisi kullanmıyorum pekmezde tok tutuyo diyolar aslında gece yatmadan önce verilse daha iyi olur ben bazen sabah bazen gece veriyorum. Yumurtayı bugün çok pişirdim ve tuz döktüm biraz yedi artık ben tuz veriyorum neyapalım tuzsuz yemiyor
Masallar bebislerine...bebeklerim 5 gün sonra 9 aylık olacaklar
doktorumuza gittik
oğlum 71cm 9 kilo
kızım 69cm 8 kilo
kadar herş şey iyi ama
kızımın bir aydır farkettiğim bir şeyi var
ilk doğduklarında memeleri şiş oluyor ya
hani doktorlar sakın ovmayın derler ya
o halinden biraz daha şiş memeleri kızımın bu aralar
onu göstermek için 9 ayını bekleyemeden gittik
hormanal bir durum ama böyle bir dalgalanmanın olması hoşuma gitmedi dedi
hemen vajinasına baktı, böyle durumlarda yapışıklık olabiliyor dedi
ama yokmuş çok şükür
ilaç kullanıp kullanmadığımı sordu, 1 yaşına kadar bekleyelim, geçmezse sizi doktora yönlendireceğim dedi
moralim bozuldu
gelişimlerrini çok beğendi
sizinle sofraya otursunlar
bal hariç her şeyi yesinler dedi
beslenmelerini de beğendi, kemik gelişimleri, refleksleri, kanı
derken, nasıl besliyorsanız aynen devam dedi
oğlumun yaza sünnet olma durumu var
pipinin ucu kapanmamış ama darmış
bir de pipisi büyükmüş, ucunun ona göre dar olduğunu bunun da onu sıkıntıya sokacağını söyledi
yani yaza da sünnetimiz var inşallah
bizden haberler böyle kızlar
bebeklerim 5 gün sonra 9 aylık olacaklar
doktorumuza gittik
oğlum 71cm 9 kilo
kızım 69cm 8 kilo
kadar herş şey iyi ama
kızımın bir aydır farkettiğim bir şeyi var
ilk doğduklarında memeleri şiş oluyor ya
hani doktorlar sakın ovmayın derler ya
o halinden biraz daha şiş memeleri kızımın bu aralar
onu göstermek için 9 ayını bekleyemeden gittik
hormanal bir durum ama böyle bir dalgalanmanın olması hoşuma gitmedi dedi
hemen vajinasına baktı, böyle durumlarda yapışıklık olabiliyor dedi
ama yokmuş çok şükür
ilaç kullanıp kullanmadığımı sordu, 1 yaşına kadar bekleyelim, geçmezse sizi doktora yönlendireceğim dedi
moralim bozuldu
gelişimlerrini çok beğendi
sizinle sofraya otursunlar
bal hariç her şeyi yesinler dedi
beslenmelerini de beğendi, kemik gelişimleri, refleksleri, kanı
derken, nasıl besliyorsanız aynen devam dedi
oğlumun yaza sünnet olma durumu var
pipinin ucu kapanmamış ama darmış
bir de pipisi büyükmüş, ucunun ona göre dar olduğunu bunun da onu sıkıntıya sokacağını söyledi
yani yaza da sünnetimiz var inşallah
bizden haberler böyle kızlar
Ben kızıma 3 öğün veriyordum yetiyordu. ( anne sütü alıyor) kahvaltı , çorba , meyve veya yoğurt. şimdi yetmiyor. bana 1 günlük menü yazarmısınız örneğe ihtiyacım var.
bugün mesela.
8 de kalktı
9:30 kahvaltı
13:00 tarhana çorbası
18.00 gibi meyve vermeyi düşünüyorum
geriye yoğurt kalıyor
bir ana yemek dahamı versem bu saatlerde. YENİKULLANICI arkadaşım yazında acaba? dedim ... bu ara geceleri çok kalkıyor gündüzleri doymuyor olabilir mi. hazır mama yemiyor, bocaladım sanırım biraz...
papatya50.. bebişlerine maşallah yazmayı unutmuşum....günlük menünüzü eklermisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?