kızlar bebeklerin çorbalarında sebze ve et için düdüklü tencere kullanan var mı?
Kızlar bebeğinize nar ve kivi veriyor musunuz. Ben bugün nar verdim. İştahla yedi ama sanki biraz gaz yaptı.
Yakari canım bebeğinin boyun altındaki kızarıklıklardan bahsetmişsin. Bizde de oğluma dana eti verdiğimde olmuştu. Hem suyunu hem etini kullanmıştım ağır geldi sanırım. Bu alerji belirtisi. Şimdi kuzu eti veriyorum.
Bebeğinde inek sütü alerjisi olan anneler bebeklerinize be tür çorbalar veriyorsunuz. Ben artık alternatif bulamıyorum. Tahılların hepsini kullanıyorum. Tavuk suyuna et suyuna çorba yapıyorum. Domates sosunu kullanıyorum. Soğan sarımsak ıspanak bal kabağı. Sürekli bunlar. Değişik alternatifleri olan var mı. Oğlum da sıkıldı artık. Yeni tatlar istiyor. Bugün ekmeği salatanın suyuna batırarak verdim. Nasıl severek yedi. Baya ekşiliydi. Limonun bir zararı olur mu bilmiyorum.
kızlar bugün oto koltuğumuzu aldık
ikisi de sevdi şimdilik koltuklarını
ama arkada bana yer kalmadı resmen
işte koltuklarımız bu
römerin bir alt ürünüymüş kendileri
Koala Ino-Fix 9-36Kg Isofix Oto Koltuğu - Kahve - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
Kızlar bebeğinize nar ve kivi veriyor musunuz. Ben bugün nar verdim. İştahla yedi ama sanki biraz gaz yaptı.
Yakari canım bebeğinin boyun altındaki kızarıklıklardan bahsetmişsin. Bizde de oğluma dana eti verdiğimde olmuştu. Hem suyunu hem etini kullanmıştım ağır geldi sanırım. Bu alerji belirtisi. Şimdi kuzu eti veriyorum.
Bebeğinde inek sütü alerjisi olan anneler bebeklerinize be tür çorbalar veriyorsunuz. Ben artık alternatif bulamıyorum. Tahılların hepsini kullanıyorum. Tavuk suyuna et suyuna çorba yapıyorum. Domates sosunu kullanıyorum. Soğan sarımsak ıspanak bal kabağı. Sürekli bunlar. Değişik alternatifleri olan var mı. Oğlum da sıkıldı artık. Yeni tatlar istiyor. Bugün ekmeği salatanın suyuna batırarak verdim. Nasıl severek yedi. Baya ekşiliydi. Limonun bir zararı olur mu bilmiyorum.
çok gecmış olsun...sakin olmalısın mutlaka çözümü olan bir sorun olduguna göre fazla üzme kendini...çocuk acillerinde belki idrar tahlılı yapılıp ilaç verirler ama yapışıklık için daha uzman bir doktora gidersen detaylı acıklama yapar konuyla ilgili hem belki boşuna korkutmuştur diğer doktor..
Yenikullanıcı canım teşekkür ederim cevabın için. Maşallah ne çok sebze kullanmışsın. Ne güzel. Bizde gaz ve alerjik bünyemiz olduğu için bu kadar çeşitlendiremedim. Mesela ceviz alerji yaptı bizde. Karnabahara gazdan dolayı cesaret edemedim vs. Kerevizle yer elmasını deneyeyim birde. Ben kerevizi hiç yiyemem İnşallah oğlum sever bakalım.
Yenikullanıcı canım narı 8. Aydan itibaren verebiliyormuşyz. Çok da faydalı bir meyve. Boğazına kaçmamasına dikkat etmek lazım verirken. Ben birkaç gün daha deneyeyim bakalım. İnşallah alerji yapmaz. Haber veririm.
yürüteç alan, kullanan, almayı düşünen var mı?
almak istiyordum ama netten uzman ve doktor görüşlerini okuduktan sonra vazgeçtim
doktoruyla bu konuyu görüşen var mı?
sizler ne düşünüyorsunuz?
Yenikullanıcı canım teşekkür ederim cevabın için. Maşallah ne çok sebze kullanmışsın. Ne güzel. Bizde gaz ve alerjik bünyemiz olduğu için bu kadar çeşitlendiremedim. Mesela ceviz alerji yaptı bizde. Karnabahara gazdan dolayı cesaret edemedim vs. Kerevizle yer elmasını deneyeyim birde. Ben kerevizi hiç yiyemem İnşallah oğlum sever bakalım.
Cannan canım benimde annem yaptı tarhanayı. Yaptığında süt alerjimiz bilinmiyordu. İçine yoğurt koydu. O yüzden veremiyorum.
biz de brokoli, brüksel lahanası, kereviz, yer elması falan pek sevmeyiz pişirmeyiz normalde ama kızım alışsın herşeyden yesin diye ona kadar alıp sık sık sebzeli bişeyler pişiriyorum canım...
ben taneli veremem zaten, bizde herşey blendardan geçiyo hala malesef, bi şekilde suyunu vermem lazım benim...
ben de veriyorum karnabahar kereviz. gaz yapar mi die endisenmistim ilk verirken ama bisey olmadi elh. cok fazla oglum icin ayri bisey hazirlamiyorum artik ben. bize yaptigimiz yemeklerden corbalardan veriyorum ve hosuna gidiyor. pide yapmistim mesela verdik eline yedi:) normalde cok pinpirikliyimdir ama yemek konusunda cok kisitlamiyorum oglumu. tatlida olsa biz yerken bir tadim da olsa veriyorum agzina yoksa bakip duruyo kuzum biz yerken
Canım ben bugün bar verdim doktor bi annenin bloğu var otdan aldım tarifini yarım narı blendırdan geçirdim süzdüm sonra bi kapta koyu bi şekilde nişasta pişirdim suyla onuda nar suyuyla karıştırdım içinizde pekmez koydum çok da sevdi
kızımın iştahı azaldı, kahvaltıyı-meyveyi zaten sevmiyodu hala zorla yediriyorum sabahları...
öğle çorbasını çok severdi az bile gelirdi, şimdi baştan güzel başlıyo eskisi gibi yarıdan sonra onu da istemiyo zorla yediriyorum...
şu an tek sevdiği şey yoğurt...
devam sütünü çok azalttı içmek istemiyo saatlerce içmese acıkmıyo istemiyo içmiyo...
bebelac önerilmişti daha önce burada, devam sütünü az içen bebeler bebelacı daha çok içiyomuş diye, onu da aldık denedim yine aynı...,
dişten mi acaba bu durum geçici mi...
hala bi tane dişimiz var ama çok zorluyo hırçın hırçın ısırıyo herşeyi emziği yiyecek sanki... biraz huysuzluk huzursuzluk da yapıyo gibi..
kızımın iştahı azaldı, kahvaltıyı-meyveyi zaten sevmiyodu hala zorla yediriyorum sabahları...
öğle çorbasını çok severdi az bile gelirdi, şimdi baştan güzel başlıyo eskisi gibi yarıdan sonra onu da istemiyo zorla yediriyorum...
şu an tek sevdiği şey yoğurt...
devam sütünü çok azalttı içmek istemiyo saatlerce içmese acıkmıyo istemiyo içmiyo...
bebelac önerilmişti daha önce burada, devam sütünü az içen bebeler bebelacı daha çok içiyomuş diye, onu da aldık denedim yine aynı...,
dişten mi acaba bu durum geçici mi...
hala bi tane dişimiz var ama çok zorluyo hırçın hırçın ısırıyo herşeyi emziği yiyecek sanki... biraz huysuzluk huzursuzluk da yapıyo gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?