2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Canım sen hala aynı doktora mı gidiyorsun
biz ona gidiyoruz 4.aydan beri
bu ay ayrılacağını söyledi
memorial hastanesine geçecekmiş
ona devam edecek misin yoksa başka doktora mı

ben kararsız kaldım.
memnunum ama çok da değil

benim kızımda biz ne yersek onu yiyor.bayağı oldu. ben birtek 6 aylıkken yeni başladığımızda rondo yaptım 1 hafta filan sonra çatalla ezmeye başladım bir iki hafta sonra lokma lokma verdim hep alıştı. alıştırmaya bağlı tamamen. dilli kaşarlı tost, kıymalı börek bile yer bizimki:)

Çok Çok geçmiş olsun umarım hemen iyileşir bebeğin.

arkadaşlar dün başıma gelen çok korkunç bir olayı sizlerle paylaşmak istedim. hayatımda hiç bu kadar korkmamıştım. hepimize ders olsun sabahları kahvaltısını normalde tek tek lokmalarla veriyorum ve sadece bir yerde okuduğum için (belkide burada bile olabilir) cevizini her zaman un gibi rondodan geçirip pekmezine karıştırıyorum.birinin bebeğinin ciğerlerine ceviz parçası kaçmış ve ameliyat olmuş. dün sabah dışarıda kahvaltı edeceğimiz için herşeyi lokma lokma koparıp yemek kabına koydum ve pekmezi cevizle karıştırıp ustune döktüm. yemek kabı derin olduğundan ve pekmez koyu renkli olduğundan içerik tabi pek görünmüyor. kızım normal bir şekilde yemeğini yerken birden çığlık atmaya başladı ve gözlerinden deli gibi yaş geliyor, ağlıyor. aynı zamanda hiç durmadan öksürüyordu. ben bu güne kadar kızımdan böyle çığlık sesi çıktığını görmedim.bildiğiniz kedi ezmişsiniz gibi. panik olduk ve eşim kızımı ayaklarından baş aşağı sallamaya başladı. ne yaptıysak fayda etmedi. yarım saat boyunca o ağladı ben ağlıyorum dışarıda restoranda herkes başımıza toplandı. en sonunda tam aldık hastaneye götürüyoruz (neden hemen götürmediniz derseniz tam anlayamadık çünkü nefes alabiliyordu . birde tam geçer gibi oluyordu 1 dk sonra tekrar çığlıklar) son bir kez çok kuvvetli öksürdü ve tık sustu. hemen yorgunluktan uykuya daldı ve rahatladık. yarım saat sonra uyanınca altını değiştirirken diliyle birşey itti ve ne görelim. uçları hertaraftan sivri bildiğiniz nohut büyüklüğünde ceviz kabuğu. ben yutsam hastanelik olurum. çocuğun soluk borusuna kaçmış ve bata bata çıkmış. Allah korudu yavrumu. eve gidince hemen kontrol ettim rondodan geçirdiğim cevizi ve 3 tane daha kabuk buldum aynı şekilde. aman siz siz olun rondodan geçirdim nasılsa diye kontrol etmemezlik etmeyin. zaten kuruyemişleri sakın parça vermeyin. hatta kemikli et filan haşlarsanız eti ve suyunu kontrol edin.yaşadığımı bir biz bir Allah bilir... sizleri de uyarmak istedim!

birde birşey söylemek istiyorum, ben hala bu sayfayı facebook'tan daha çok seviyorum. nolur diğer ayların grupları gibi kapanmasın sayfamız devam edelim. hislerimi paylaşmak istedim:) ben işlerim yüzünden hamileliğimden beri takip ediyorum, zaman zaman yazıyorum ama çok fazla aktif olamadım kusura bakmayın lütfen. elimden geldiğince cevap yazmaya çalışıyorum:) kızım erken doğdu 28 şubat doğumlu ama ben Mart annelerini takip etmiştim baştan beri bırakamadım burayı:) sizlerle bir bağ hissediyorum aramda, sanki siz beni en iyi anlıyorsunuz gibi geliyor. cok duygusalım bugün :) hepinize kucak dolusu sevgiler....

kızlar dün gece birden çarpıntım oldu nabız 120 yı gectı cok kötuydu neden oldu anlamadım...sizlerde oluyormu??nabız kaç hiç bakıyormusunuz??

Kızlar kızım uyandı yine ishal kaka yaptı
eşimle tahlile gönderdim kakayı
ateşi ağlayınca çıktı şimdi düştü
ama süt içmiyor
şu an keyfi iyi görünüyor
inşallah bişey çıkmaz

Çok geçmiş olsun canım. Allah korumuş yavrunu. Ben hala ceviz veremiyorum. Ağır geliyor. Bir ara verdiğimde rendeleyerek vermiştim. Dikkat etmek gerek.

Ben Facebook kullanmıyorum. Sadece burdan takip ediyorum sayfayı.paylaşımlar azaldı. Demek herkes Facebook'ta :). Hayırlısı olsun. Ama bizler için burayı da ihmal etmeyelim arkadaşlar. :)

:26:
Canım ağır geldiğini nasıl anlıyorsunuz

Çok çok geçmiş olsun..

çok geçmiş olsun asyaseyhan

Çok geçmiş olsun cnm. Benim de oğlum 3 hafta önce öyleydi. Üst solunum yolu enf. dedi dr. Antibiyotik kullandık. Sizde tahlil yapmadan nasıl bağırsak enf. diyebildi ki.. Allah acil şifalar versin..

Gecmis olsun cnm.

Çok geçmiş olsun canım

Çok Çok geçmiş olsun umarım hemen iyileşir bebeğin.

Kızlar çok teşekkür ederim. maya'nın da dediği gibi iyi ki varsınız :)

Sonsy ve maya, sizlere de acil şifalar dilerim.
Sarı papatyamın bir yaprağı açtı gibi bugün. Ama yine iştahsızlık, hafif ishal, çokça kusma devam ediyor.
Uyumştu demin, tıkanlıklık sesi duydum koştum, çok kuvvetli öksürdü, ciğerlerinden ciğerlerinden. Sonra -afedersiniz- balgamla birlikte ağzından burnundan kustu.
Öyle iştahsızdı ki muz filan verdiğimizde sanki yemeye yeni başladığı hali gibi öğürüyordu sürekli.
bu dördüncü olacak, yarın kendi doktorumuza göstereceğiz.

Ankara'nın ayaz ve buz gibı gecesınden hepınıze iyı geceler canlar.şafak 3:) p.tesi iş başı.9 şubatta karnım burnumda veda ettgm iş yerime geri dönüyorum.yine stresli yogun gunlerın yanında birde evlat özlemimi ekliyecegım sanırım.cok şukur emin ellerde.allah uzun ömurler versın kaynanam yani annem benden iyı bakacak eminım.allah hepımıze kolaylıklar versın.

çok çok geçmiş olsun canım
epeydir yoktun, merak etmiştim,
demek annele hasret giderdin
ohhh ne güzel

çok çok geçmiş olsun canım hem sana hem kuzuna

ben de senin gibi düşünenelerdenim
buradan kopamıyorum
hoş kopmak da istemiyorum
burası beni rahatlatıyor
ben buraya ilk yazmaya başlayanlardanım
bir süre sonra bırakıyor arkadaşlar burayı ama
sonra yenileri geliyor
bir şekilde yeni bağlar kuruluyor
en eskilerden ebah ve ben varız sanırım

senin de kuzuna geçmiş olsun canım

kızlar ben ne yaptım biliyor musunuz?
eşimle bir kaçamak yapıp bir günlüğüne antalyaya gittim,
eşimin görevi vardı, ben de takıldım peşine
kuzları babanneyle dedeye bıraktım
onlarla büyüdükleri için benim yokluğumu gece hariç hiç hissetmemişler
bu bir günlük tatil beni nasıl kendime getirdi anlatamam
yazın da tatil yapamamıştım

Cok gecmis olsun canim, Allah korumus. Kizimin 8disi olmasina ragmen herseyi cignemeden yutmaya calisip surekli bogazina kaciriyor, oksuruyor, kusuyor. Daha bu aksam biz meyve yerken oyalansin diye eline verdigim butun mandalinanin kabugunu isirip yutmaya calisti ve oksurerek cikardi hepsini.

Bende kahvaltisina rondoda cekilmis ceviz ekliyorum ama iyice cektikten sonra tel suzgecten geciriyorum hepsini, buyuk parca yada kabuk filan varsa ustte kalsin diye. Sende oyle yap, guvenle verebilirsin o zaman.

Sağolasın canım, merak edilmek güzel :)
Tebdil-i mekanda ferahlık varmış. İyi geldi değişiklik cidden.
Daha önce oğluş 2 aylıkken gitmiştik, gaz sancıları yüzünden zehir zemberek geçmişti günler. (Şükür tabii)
Şimdi, maşallah, pek keyifliydik.
Tatil dönüşü ise kabus gibi.
Çok sızlanmayayım, geçer inşallah.

çok geçmiş olsun canım, ben de sabahları hem ceviz hem fındık hem badem veriyorum, önce minik rendeler olur ya onun da yan tarafındaki en küçük gözenekli yerden rendeliyorum, fındığın ve bademin kabuğunu soyuyorum zaten sıcak suda bekletip, diğer kahvaltılıklar ve meyvelerle birlikte rendelenmiş ceviz-fındık-bademi de toplu olarak tekrar rondodan geçiriyorum...

kızlar dün gece birden çarpıntım oldu nabız 120 yı gectı cok kötuydu neden oldu anlamadım...sizlerde oluyormu??nabız kaç hiç bakıyormusunuz??

geçmiş olsun canım,hiçbi fikrim yok...

merhaba cnm, çok geçmiş olsun inşallah ciddi bişeyi yoktur, bayadır yoktun sen de merak etmiştim...

ben de sadece buradan takip ediyorum canım ve burada deneyimlerimizi paylaşmak hoşuma gidiyo sizin paylaşımlarınızdan da çok şey öğreniyorum...

en yakın zamanda geçer inşallah canım...

hayırlı olsun canım ...

ohh ne güzel,, iyi olmuş canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…