Selam canım.ben ilk kızımda kullanmadım.bir sitede okumuşdum çok zararlıymış bu yaştaki bebeklere. Ben hep kalın çoraplar giydirdim.bizim ev 20 derece.yatak odamız 17.kızlar bebeklerimiz artık ayağa kalkıyo sıralıyo günün büyük kısmını ayakta geçiriyo, siz ayakkabı giydiriyo musunuz, ilk adım ayakkabısı ya da ortopedik ayakkabı giydiren var mı...
ben evde hala sadece çorapla tutuyorum, dışarı çıkarken gezmeye giderken falan da patik ayakkabılardan giydiriyorum...
ama artık baya baya ayakta geçiyo vakti o yüzden artık ayakkabıyla basmaya alışmalı galiba, dün ayakkabı baktım ben biraz daha yumuşak lastik tabanlı yüksek bilekli deri ayakabılara baktım ilkadım ayakkabısı olarak ama ayakkabıcı daha sert taban daha yüksek bilekli ortopedik ayakkabı önerdi, ne bileyim daha küçükler ağır gelir onunla basmak istemez gibi geldi bana, sanki geçiş aşaması için benim seçtiklerim daha doğru gibi... siz kullanıyo musunuz nasıl ayakkabı aldınız ya da almayı düşünüyosunuz... ben bu haftasonu almayı düşünüyorum bi karar verip...
Papatya iyi yapmışsın.bravo...bizimde böyle tatile ihtiyacımız var....
Evet bende mutlaka bakarım buraya.seviyorum burayı.kız beni unuttunmu.bende ennnn eskilerdenim
Gecmis olsun dr a gotur hemenKızlar merhaba kızım sık sık kabız oluyordu
ama dün akşam ishal oldu
gece ve sabah ishal kaka yaptı
biraz önce ise sümüksü sarı renk bir kaka yaptı. Parçacıklıydı
sabaha karşı da ateşi vardı
sabah ben işteyken de ateşi çıkmış
calpol ile düştü
biraz önceki kaka beni korkuttu
bu konu ile ilgili bilgisi olan var mı
hemen doktora gitmeli miyiz
bu arada rota aşısı olmuştu
Gercekten mi? Ben randevu aldim 9 ay kontrolu icin aralik a niye soylemediler? Biz de memorial a geceriz o zamn sen ne zaman ogrendin?Canım sen hala aynı doktora mı gidiyorsun
biz ona gidiyoruz 4.aydan beri
bu ay ayrılacağını söyledi
memorial hastanesine geçecekmiş
ona devam edecek misin yoksa başka doktora mı
ben kararsız kaldım.
memnunum ama çok da değil
Kızlar çok teşekkür ederim. maya'nın da dediği gibi iyi ki varsınız :)
Sonsy ve maya, sizlere de acil şifalar dilerim.
Sarı papatyamın bir yaprağı açtı gibi bugün. Ama yine iştahsızlık, hafif ishal, çokça kusma devam ediyor.
Uyumştu demin, tıkanlıklık sesi duydum koştum, çok kuvvetli öksürdü, ciğerlerinden ciğerlerinden. Sonra -afedersiniz- balgamla birlikte ağzından burnundan kustu.
Öyle iştahsızdı ki muz filan verdiğimizde sanki yemeye yeni başladığı hali gibi öğürüyordu sürekli.
bu dördüncü olacak, yarın kendi doktorumuza göstereceğiz.
Cok gecmis olsun canim, Allah korumus. Kizimin 8disi olmasina ragmen herseyi cignemeden yutmaya calisip surekli bogazina kaciriyor, oksuruyor, kusuyor. Daha bu aksam biz meyve yerken oyalansin diye eline verdigim butun mandalinanin kabugunu isirip yutmaya calisti ve oksurerek cikardi hepsini.
Bende kahvaltisina rondoda cekilmis ceviz ekliyorum ama iyice cektikten sonra tel suzgecten geciriyorum hepsini, buyuk parca yada kabuk filan varsa ustte kalsin diye. Sende oyle yap, guvenle verebilirsin o zaman.
Selam canım.ben ilk kızımda kullanmadım.bir sitede okumuşdum çok zararlıymış bu yaştaki bebeklere. Ben hep kalın çoraplar giydirdim.bizim ev 20 derece.yatak odamız 17.
Ne guzel yapmissin papatya aslinda yazdigin iyi oldu gecen aksam esim kacamak yapalim dedi teredutteydim cuma cikalim pazar gelelim dedi...yer ariyoruz simdi bursaya yakin nereye gidebiliriz diye...uludag-agva-sapanca-buyukada-yalova termal baska yer gelmiyor aklima...kızlar ben ne yaptım biliyor musunuz?
eşimle bir kaçamak yapıp bir günlüğüne antalyaya gittim,
eşimin görevi vardı, ben de takıldım peşine
kuzları babanneyle dedeye bıraktım
onlarla büyüdükleri için benim yokluğumu gece hariç hiç hissetmemişler
bu bir günlük tatil beni nasıl kendime getirdi anlatamam
yazın da tatil yapamamıştım
Benim kizim gece 2 de mama icin kalkiyor ve 4 e kadar uyutmaya calisiyorum cok uykusuzum cok yorgunum...dismi sebep bilmiyorum ama artik uykusuzluktan bayilmak uzereyimslm kızlar nasılsınız çok sık yazamıyorum okumak daha rahat oluyor sanırım ama daha fazla yazmaya başlayacağım bundan sonra ..bebeğim 9. ayını doldurdu 2 dişi çıktı ateş ishal gibi hastalıklar geçirmedik biz birazcık huy değişimleri yaşadık şimdi üst dişler gelecek heralde ondanmıdır nedir bebeğim artık çok sık uyanıyor geceleri eskiden memede uyuturdum şimdi park yatağında sallanmaya alıştı uyutması daha zor hale geldi bu durumu yaşayan bebeği sık uyanan varmı yada bu durumu yaşayıp çözüm bulan çok yoruluyorum son 1 aydır
Ne guzel yapmissin papatya aslinda yazdigin iyi oldu gecen aksam esim kacamak yapalim dedi teredutteydim cuma cikalim pazar gelelim dedi...yer ariyoruz simdi bursaya yakin nereye gidebiliriz diye...uludag-agva-sapanca-buyukada-yalova termal baska yer gelmiyor aklima...
Benim kizim gece 2 de mama icin kalkiyor ve 4 e kadar uyutmaya calisiyorum cok uykusuzum cok yorgunum...dismi sebep bilmiyorum ama artik uykusuzluktan bayilmak uzereyim
Ne guzel yapmissin papatya aslinda yazdigin iyi oldu gecen aksam esim kacamak yapalim dedi teredutteydim cuma cikalim pazar gelelim dedi...yer ariyoruz simdi bursaya yakin nereye gidebiliriz diye...uludag-agva-sapanca-buyukada-yalova termal baska yer gelmiyor aklima...
canım 17-20 derece soğuk değil mi, normali 22-23 derece falan olmalı sanırım ama bizim ev 25 derece civarında, ben sıcağı severim, kızım da sadece penye battaniyelerini örtünüyo hala onu da kolları dışarıda kalıcak şekilde göğsüne kadar örtebiliyoruz, ki bi süre sonra dönünce falan onu da açıyo... o yüzden 25 derecenin altına düşürmüyoruz... 17-20 derece gerçekten soğuk ama...
canim ben almanyadayim.burda doktorlar sicagi hic ovmuyor.insan sagligina cok zararliymis,ozellikle yatak odasi soguk olmaliymis.ustunu kalin giydir dedi ama burnuna girecegi hava temiz olsun,cigerlere cok faydaliymismis.ben o yuzden kizlarimi boyle alistirdim.
bizim evde fazla sıcak degıl...19 20 cıvarı yatak odası..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?