2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızlar bebeklerimiz artık ayağa kalkıyo sıralıyo günün büyük kısmını ayakta geçiriyo, siz ayakkabı giydiriyo musunuz, ilk adım ayakkabısı ya da ortopedik ayakkabı giydiren var mı...
ben evde hala sadece çorapla tutuyorum, dışarı çıkarken gezmeye giderken falan da patik ayakkabılardan giydiriyorum...
ama artık baya baya ayakta geçiyo vakti o yüzden artık ayakkabıyla basmaya alışmalı galiba, dün ayakkabı baktım ben biraz daha yumuşak lastik tabanlı yüksek bilekli deri ayakabılara baktım ilkadım ayakkabısı olarak ama ayakkabıcı daha sert taban daha yüksek bilekli ortopedik ayakkabı önerdi, ne bileyim daha küçükler ağır gelir onunla basmak istemez gibi geldi bana, sanki geçiş aşaması için benim seçtiklerim daha doğru gibi... siz kullanıyo musunuz nasıl ayakkabı aldınız ya da almayı düşünüyosunuz... ben bu haftasonu almayı düşünüyorum bi karar verip...

kızlar kızım 6 aylıkken kendi odasına karyolasına geçerken siz nasıl yatak kullanıyosunuz diye sormuştum, biz hala o zamandan beri karyolanın içinde mobilyacının verdiği yatağı değiştirmemiştik, kızım da yadırgamayıp uyuyunca biraz önemsemeyip öteledik sanırım, nihayet bi karar verip değiştirdik, araştırmalarımızın sonucunu paylaşayım lateks yatağa karar verdik yaysız yatak olması daha iyiymiş daha doğruymuş, yatak almayı düşünen olursa diye paylaşayım dedim... bikaç gündür kullanıyoruz kızım yadırgamadı gayet rahat uyuyo... eskisi hakikaten çok kötüymüş yenisi gelince iyice anladım...

Selam canım.ben ilk kızımda kullanmadım.bir sitede okumuşdum çok zararlıymış bu yaştaki bebeklere. Ben hep kalın çoraplar giydirdim.bizim ev 20 derece.yatak odamız 17.

Badire atlatan, bebişleri hastalanan, kendisi rahatsızlanan her kese geçmiş olsun.

Papatya iyi yapmışsın.bravo...bizimde böyle tatile ihtiyacımız var....
Evet bende mutlaka bakarım buraya.seviyorum burayı.kız beni unuttunmu.bende ennnn eskilerdenim

Papatya iyi yapmışsın.bravo...bizimde böyle tatile ihtiyacımız var....
Evet bende mutlaka bakarım buraya.seviyorum burayı.kız beni unuttunmu.bende ennnn eskilerdenim

evet canım unutmuşum, pardon
az gece muhabbeti yapmadık seninle hamileyken

Gecmis olsun dr a gotur hemen
Gercekten mi? Ben randevu aldim 9 ay kontrolu icin aralik a niye soylemediler? Biz de memorial a geceriz o zamn sen ne zaman ogrendin?

çok geçmiş olsun canım, acil şifalar diliyorum bebeği hasta olan herkese.

bende artık tel süzgeçten geçiriyorum. o korkudan sonra zaten 5 kere kontrol ediyorum artık:)

slm kızlar nasılsınız çok sık yazamıyorum okumak daha rahat oluyor sanırım ama daha fazla yazmaya başlayacağım bundan sonra ..bebeğim 9. ayını doldurdu 2 dişi çıktı ateş ishal gibi hastalıklar geçirmedik biz birazcık huy değişimleri yaşadık şimdi üst dişler gelecek heralde ondanmıdır nedir bebeğim artık çok sık uyanıyor geceleri eskiden memede uyuturdum şimdi park yatağında sallanmaya alıştı uyutması daha zor hale geldi bu durumu yaşayan bebeği sık uyanan varmı yada bu durumu yaşayıp çözüm bulan çok yoruluyorum son 1 aydır

Selam canım.ben ilk kızımda kullanmadım.bir sitede okumuşdum çok zararlıymış bu yaştaki bebeklere. Ben hep kalın çoraplar giydirdim.bizim ev 20 derece.yatak odamız 17.

canım 17-20 derece soğuk değil mi, normali 22-23 derece falan olmalı sanırım ama bizim ev 25 derece civarında, ben sıcağı severim, kızım da sadece penye battaniyelerini örtünüyo hala onu da kolları dışarıda kalıcak şekilde göğsüne kadar örtebiliyoruz, ki bi süre sonra dönünce falan onu da açıyo... o yüzden 25 derecenin altına düşürmüyoruz... 17-20 derece gerçekten soğuk ama...

Ne guzel yapmissin papatya aslinda yazdigin iyi oldu gecen aksam esim kacamak yapalim dedi teredutteydim cuma cikalim pazar gelelim dedi...yer ariyoruz simdi bursaya yakin nereye gidebiliriz diye...uludag-agva-sapanca-buyukada-yalova termal baska yer gelmiyor aklima...
Benim kizim gece 2 de mama icin kalkiyor ve 4 e kadar uyutmaya calisiyorum cok uykusuzum cok yorgunum...dismi sebep bilmiyorum ama artik uykusuzluktan bayilmak uzereyim

Bende aynı durumdayım canım birde bizimki ayakta sallanıyor uyuyor tam yerine koyuyorum tekrar utanıyo bu böyle 5 defa oluyor akşam 9 da uyuyo o yatınca bende yatıyorum artık gündüz uykusunda en fazla yarım saat. Eşimde istanbula gidelim bebekle diyo ama ben istemiyorum bide hasta falan olursa çok üzülürüm yazı bekleyecez artık

canım benim hamilelik sıkıntılı geçmişti biliyorsun, hep yattım ben
doğunca da bir yere çıkamadıık, bu yaz tatile bile gidemedik huysuzluklarından

çarşamba sabah atladık uçağa belek e gittik
perşembe akşam da geldik ama
zannedersin ki 1 hafta tatil yaptım
çok iyi geldi eşime de bana da
biz de insanız ama
güzellikler annelerin de hakkı

çok özleyeceksin onu bil
gördüğün her bebekte aklına ışığın gelecek
ama onu müthiiş özlemiş olarak döneceksin

o tatilin üstüne okula gittim, 6 saat ders lattım
eve geldim, şimdi uyuyorlar, uyanınca alıp dışarı çıkacağım

canim ben almanyadayim.burda doktorlar sicagi hic ovmuyor.insan sagligina cok zararliymis,ozellikle yatak odasi soguk olmaliymis.ustunu kalin giydir dedi ama burnuna girecegi hava temiz olsun,cigerlere cok faydaliymismis.ben o yuzden kizlarimi boyle alistirdim.

bizim evde fazla sıcak degıl...19 20 cıvarı yatak odası..

bende gecen gun okudum 18 ay ayakkabı gıydırmeyın dıyorlar...evde gıydırmıyorum dısarı cıkarkende patik tarzı alacagım sımdılık...bakalım ilkbaharda tam yurumeye baslayınca ilk adım ayakkabısı bakarım yavastan

yatak olayını bende soracaktım kızlar..park yatak kullanıyoruz yatagı nasıl olmalı?degıstırdnızmı sızler??

bizim evde fazla sıcak degıl...19 20 cıvarı yatak odası..

evet canim cok iyi.bizdede annelerimiz hep kotulerdi sogugu.ama yanlismis.aksine sicagin zarari saymakla bitmezmis.annem hep soylenir soguk eviniz diye ama alishti kizlar.bebekliklerinde boyle olunca vucudda alisiyor.ama ben de alisdimbebeklikden annem evi 25 derece filan yapiyordu cunki.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…