2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Kızlar merhaba,
Kendi doktorumuza götürdük bugün oğlumu.
Nasıl tıkanmış yavrucak. "Akut bronşiolit" teşhisi koydu doktor, 20 dk. hava verdi, antibiyotik ve şurup yazdı.
Ayrıca kanında da mikrop çıktı.
Ne kadar üzgünüm bilemezsiniz
Antibiyotiği içemeyebilir, içemezse haber verin, pazartesi tekrar gelin dedi.
Geçtiğimiz hafta cuma günü baktım ki kötüleşiyor, orda sağlık ocağına gösterdim, bir şey yok dendi.
Akşam daha ağırlaştı, acile götürdüm, doktor iki şurup verdi gönderdi.
İki gün evvelsi, başka bir acile götürdüm, ciğerler temiz, bir şeyi yok grip geçer dedi doktor.
Oğlum, yavrucağım nasıl tıkanmış, hayır 3 doktor nasıl bilemez, aklım almıyor.
Aksi gibi dün akşam kaloriferler yanmadı. Meğer kazan dairesi patlamış, bize haber etmemişler. Ha yandı ha yanacak derken ihmal ettik evin ısısını. Gece de - daha önce iki kez kazadan kılpayı kurtulduğumuz için- yatarken elektirikli soba açmıyoruz.
Anlayacağınız gecemiz buz gibi idi.
Çok endişeleniyorum.
Lütfen dua edin.

canım çok geçmiş olsun
ama içinin nasıl yandığını tahmin edebiliyorm
onlar hasta olmasın biz olalım ya

Cok guzelmis bayildim...aksamlari eglence falan varmi...aslinda benim derdi birazda dagitmak....cok sey istiyorum zaten bir bakmissin hicbiryere gidememisiz evdeyiz
Cok gecmis olsun arkadasim bundan sonrasinida sen korursun gecer gider..allah senin ve bebeginin yardimcisi olsun insallah....

canım ben bilinçli olarak açıp karşısına oturtmuyorum
ama bizim de daldığımız bir anda bir bakıyorum hanfendi ve beyfendi tv izliyorlar
geçen gün odaya bir girdim benimkiler dedesiyle birlikte maç izliyor
anlarlarmış gibi
çok hoşuma gitti

Malesef eğlence yerleri var mı bilmiyorum ama olacağınıda sanmıyorum dağlık yer çünkü:) ama kartepe kayak merkezi var oraya gidebilirsiniz green park otel en tepede teleferige falan binersiniz... Kopmalık bi yer değil tam kafa dinlemelik:) hele o bungalow evde uyanmak varya süper yaaaa hele köy kahvaltısı hele hele alabalığı:)

uyku tulumu ile ilgili cvplarınız için teşekkür ederim kızlar...
torba olanlardan mı kıyafet gibi olanlardan mı hala karar veremedim ama torba olanda daha rahatsız olur heralde çünkü döne döne uyuyo uyanınca ayağa kalkıyo hemen falan, kalkamaz düşer onunla çarpar karyolanın orasına burasına...

tv konuşulmuş,benim de içim rahat değil ama açık her gün, gündüz çizgi film açsam bile ilgilenmiyo pek sadece reklamlarda pür dikkat izliyo, sık sık da reklam çıkıyo sinir oluyorum...
ama akşamları biz izledikçe baya baya dikkatini çekiyo arada bakıyo arada vazgeçiyo başka şeylerle ilgileniyo... inşallah olumsuz bi etkisi olmaz...

inşallah en kısa sürede tamamen iyileşir canım...

Gecmis olsun canim, insallah biran once sagligina kavusur kuzun. Allah sifa versin...

Cevaplar icin tesekkurler arkadaslar, hepsinin ilgisi olunca tvye bizimkide ayni demekki dedim. Ozellikle sunu seviyor dedigim birsey yok, cunku acik gorunce hic kacirmayip herseyi izliyor. Insallah sikilir yakin zamanda, yoksa biz hayatimizdan tvyi cikarmak zorunda kalicaz, o oyle oturup izleyince cok rahatsiz oluyorum cunku. Bilgisayar, tablet, telefona daha cok meraki var, birtek onlari gorunce bakmiyor tvye, ortamda bunlardan biri varsa oyuncaklari bir kenara atiyor hemen.

kızlar nasılsınız gelemedim ne zamandır ama hepppp aklımdasınız herkes iyi değil mi hele prensler prensesler nasıllar biz iyiyiz halaaa altta 2 dişle devam ediyoruz yola pıtır -pıtır emekliyor kızım tabi en çok ayakta kalmaya yürütülmeye bayılıyor onun dışında oldukça yoğun geçiyor günler gelen-giden hem günler kısaldı zaman çabucak akıp-gidiyor ama ama ben burdaki sınırsız sohbetlerimizi çokkk özledim yapalımm yaa bebişleri uyutunca iyi geceler Rabbime emanetsiniz öptük kocaman sizleri

ahh tatlım çokkkk geçmiş olsun acil şifalar dilerim hep dua edeceğim inşallah güzel haberlerimiz bol olacak başta sağlıkla beraber inşallah

Biz aldik kiyafet seklindekinden. Bebegim rahat edemedi.
Bende uyku tulumunu doğru bulmuyorum aslında bizde kıyafet şeklinde olandan alalım dedik nasıl sıktı kızımı zaten giydirilmekten hiç hoşlanmıyor onuda giyince biblo gibi oldu hareketsizGeri verdik.En sağlıklısı imkan durum varsa içerinin sıcaklık ayarının iyi olup normal battaniye vs le uyuması
Canım mecburen açıyoruz bazen havalar soğuk sürekli dışarıya çıkartamak olmaz genelde yemek yerken zorla yer biizmki ilgisini çekmek için ya reklamlara yada duck tv var genelde bebekler için bir kanal onu izliyorSaatlerce oturup başına zaten izlemezler ama hiç izletmemekte olmuyor mecburen gözleri gidiyor tv ye
Benimki de cok merakli. Izletmiyorum ben. Zaten bilgisayardan izliyoruz tv yi. Ona cevirmiyorum. Tv acinca da yere birakip orta sehpanin ustune yastik diziyorum goremiyor. Ama uyanik kenara gecip bakiyor. Kapatiyorum hemen.
Yasaklar cazip gelirmiş canım her zaman onlarda merakından işte bakıyorlar
Canım ya çok geçmiş olsun Allah korumuş inşallah bir an önce toparlanır meleğinde
Maşallah ne kadar büyümüş kızın ALlah bağışlasın canım günler su gibi akıp gidiyor eskisi gibi giremiyoruz daha dogrusu facedeki grupta daha çok vaktimiz geçiyor buraya göre

Tatili gec biz aksam sinemaya gittik o bile nasil iyi geldi anlatamam :) en son hamileyken gitmistik subatta :)

Maşallah ne kadar büyümüş kızın ALlah bağışlasın canım günler su gibi akıp gidiyor eskisi gibi giremiyoruz daha dogrusu facedeki grupta daha çok vaktimiz geçiyor buraya göre
sağol teyzesi büyüyorlar demi bebişkolarımız evet hepimiz yoğunuz haliyle hımm grup daha aktif sanırım :2: öptük sizi kocaman

canım ben de öyle düşünüyorum aslında şu an biz öyle yapıyoruz zaten, onun odasında kaloriferi yakıyoruz, derece de var odasında, 24-25 derece arasında odası hep, bakıp ona göre yükseltip azaltıyoruz doğalgazı...
dün düşük ısı önerilmişti ben de araştırdım biraz, bebekler için gündüz 22-24 derece arasını gece de 20-22 derece arasını öneriyorlar, ama benim kızım gece de gündüz de çıtçıtlı kısa kollu badisi üstüne sadece penye tulum ya da penye pijama giydiği için ve kalın çorapp da giydirmediğim için ve de üstüne geceleri sadece penye battaniye örttüğü onu da zaten açtığı için ben gece de gündüz de aynı ısıda 24-25 derecede tutuyorum, nem oranını da gösteriyo derecemiz 40-50 arasında hep, 0 yüzden buhar makinesi de almaktan vazgeçtim, dün araştırdığımda 40-50 arasında olması gerektiği 50nin üzerine çıkmasının da sakıncalı olduğu falan yazıyodu... kalorifer peteğinde petekler için su askılıklarından var sadece...
uyku tulumu almayı düşünüyorum ama eminin benim kızım her iki modelde de rahat edemeyip uyanacak, penye örtüyü bile iyice dalınca yavaşça örtebiliyorum, dönerken hissederse sinirlenip uyanıyo, yazın hiç örtemiyodum zaten...

Geçmiş olsun canım allah tüm hastalara acil şifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…