arkadaşlar dün gece saat 1'e kadar acildeydik. kızımın ateşini düşüremedik. 39.9'a kadar çıkıp kusmaya da başlayınca hastaneye götürdük. 6. hastalık dedi doktor. sizden bu hastalığı geçiren var mı? 3 gün ateş olur sonrasında döküntü olur endişelenmeyin dedi. calpol ve ibufer'i dönüşümlü kullanıyoruz.
canım baktım o markaya sen hangi bedenini aldın 6-24 ay mı 12-36 ay mı...
bedenleri kalıpları nasıl ...
bir de kollu mu tercih ettin kolsuz mu...
ya birde birşey soracağım, bilmiyorum Nazar'a inanıyormusunuz ama ben çok inanıyorum. son birkaç haftadır ne zaman biryere gezmeye gitsek arkasından çocuğa birşey oluyor. anlamadım gitti!!!size de oluyor mu???
merhaba arkadaslar uzun zamnadır gırmedım buraa bu aksam aklıma geldı unutmuusm ınnakı iş gc cocuk derken.bu ara acayıp ogunum hafta sonu bıle ek ders yapıorum. bu ssvd yı duydunuz mu ?benm cok hosuma gıttı rabbım nasıp ederse ve hamıle olursam denemek ıstıyorum..tavsıye ediorum.face de ssvd yazınca cıkıyorr lutfen soızde bakın sezeryan lı arkadslar ae olun
ilk iş günümde oğlumu çok özledim çok çok özledim çok çok özledimmmm benimm canım oğlum annen seni çok seviyooo :)
geçmiş olsun canım, kim olduğunu hatırlamıyorum ama birisi daha yazmıştı burda 6.hastalığı...
bizde sadece 1 tane diş var 2 haftadır, burun tıkanıklığı her sabah olduğu için öellikle diş döneminde olup olmadığını farketmedim...balgam olmadı ama normalden daha fazla su akıttı ağzından bişeyleri ısırmaya çalışırken... ama balgam sorunu olan varmış duydum hatta bi arkadaşımız boğazına diş çıkarırken balgam boğazına kaçtı diye acile falan götürmüşler...
Canım biz geçirdik bizden sonra papatya geçirdi diye biliyorum yalnız dokuntuler başlamadan bilemiyor doktorlar diye biliyorum en azindan bizim oyle oldu. Ust solunum yolu enfeksiyonu teşhisi kondu ilk gün
ya birde birşey soracağım, bilmiyorum Nazar'a inanıyormusunuz ama ben çok inanıyorum. son birkaç haftadır ne zaman biryere gezmeye gitsek arkasından çocuğa birşey oluyor. anlamadım gitti!!!size de oluyor mu???
Canım nazar olmaz olur mu hiç. İyisi de var kötüsü de. Bol Bol okuyun nazar boncuğu yerine gümüşçülerde satılan cam şişe içindeki minik cevşen dualarından alın takın görünür bir yere. Bir de garipseyenler olacaktır muhakkak ama inanıyorum ben. Şunu yap. Benim banyo ve tuvaletim ayrı fakat tuvalette de ayrıca lavabo var. Eve gelir gelmez tuvalatteki lavaboda sol elimi ıslatıp elimin tersi ile yüzünü yıkıyorum 3 kez. İnanç meselesi. Ama napacaksın. Çok sıkıntıya düşersen evinde milupanın papatya çayını bulundur. Güzel sakinleştirir. Bol bol da içirebiliyosun zaten. Allah iyi kötü gözlerden gelecek nazardan korusun bebeklerimizi.
kesinlikle kıyafet şeklinde olanlar derim. benim kızım gece uykusunda çok hareket ediyor. tüm yatağı tavaf ediyor bütün gece:) ayaklı olanlarla uyuyamadı . dönemedikçe kendi kendini uyandırdı. ben "babyboum" diye bir markanınkini aldım unnado'da %50 indirim vardı. 45 Tl'ye. normalde pahalı 90 TL. isveç markası ve polar'dan hiç terletmiyor ve çok mutluyum. kızım sabaha kadar uyuyor rahat rahat. tavsiye ederim. hatta denk geldi birkere daha gördüm unnado'da. facebook'ta haber vermiştim kampanya çıkınca. bir daha denk gelirse burada da yazayım.
canım çok sıkkın kızlar.kızımın yanağı doğduktan 1-2 ay sonra egzema oldu.gitgide büyüdü ve hep hırıltısı var.okadar çok drye gittikki ilaç kullan çözüm yok.en son gittiğimiz dr alerjiden şüphelendi.cuma günü kızıma alerj testi yaptırmıştık.az önce sonuçları mail olarak aldım.inek ve keçi sütü pozitif.IGA 20-110 olması gerekirken 17 çıkmıi.en korkutucusuda şu sanırım.IGE 0-15 arası olması gerekirken 92 çıkmış.cumartesi gideceğiz drye.netten okuduklarımdan tam olarak bişey anlamasamda moralim alt üst oldu.aranızda böyle bir testle karşılaşan varmı.nasıl aşılacak
canım çok sıkkın kızlar.kızımın yanağı doğduktan 1-2 ay sonra egzema oldu.gitgide büyüdü ve hep hırıltısı var.okadar çok drye gittikki ilaç kullan çözüm yok.en son gittiğimiz dr alerjiden şüphelendi.cuma günü kızıma alerj testi yaptırmıştık.az önce sonuçları mail olarak aldım.inek ve keçi sütü pozitif.IGA 20-110 olması gerekirken 17 çıkmıi.en korkutucusuda şu sanırım.IGE 0-15 arası olması gerekirken 92 çıkmış.cumartesi gideceğiz drye.netten okuduklarımdan tam olarak bişey anlamasamda moralim alt üst oldu.aranızda böyle bir testle karşılaşan varmı.nasıl aşılacak
inanırım öyle şeylere cnm.drnin dediklerini yapalım geçmezse onuda denerizgeçmiş olsun canım, bu konuda çok bi bilgim yok ama yıllar önce arkadaşımın kızında da olmuştu; egzama gibi kızarıklık,
bikaç dr a götürdü ama geçmedi, ''okutma'' derler ya, bi hocaya okuttu sonra geçti, (bilmem böyle şeylere inanır mısın, bazıları hurafe der geçer) böyle bişey de olabilir
moralini bozma, bakalım dr ne diyecek
cnm devlet hast.sadece IGE testi yaparız dedi.bizim drde hepsini mutlaka yaptırın dedi o yüzden özel labaratuarda 340 tlye yaptık.malese pahalı yani.arkadaşım benim oğlumda da egzama var yanağında küçük bir zeytin kadar büyüklükte oluyor krem kullanıyoruz geçiyor sonra bir süre sonra gene tekrarlıyor..bizim dr. alerji damlası verdi bize kullanıyoruz ama bir işe yaramadı sanırım özellikle en sonki tekrarlama daha da çabuk oldu ve benim oğlum da sık sık hastalanıyor..bu alerji testi pahalı bir şey mi ?
kızım doğduğundan beri emmedi hiç.hep mama yedi malesef.beni ürküten inek ve keçi sütüne olan alerji değil onun 3 yaşından sonra çocunlukla geçtiğini duymuştum.o testlerde IGE ve IGA NIN değerleri.farklı şeyler çünkü.bakalım nasıl birşeymiş nasıl bir yol izlenecek.kendimi yiye yiye cumartesi bekliycemCnm geçmiş olsun. Benim oğlumda da inek sütü alerjisi var. Korkulacak bir şey değil canını sıkma. Eğer emziriyorsan süt ürünleri tüketmeyeceksin.( tereyağ margarin yoğurt vb.)bebeğinde tüketmeyecek.kalsiyumu neocate diye bir mama var ondan alacak. Yalnız tadı iğrenç malesefama en geç 3 yaşına kadar geçiyo diye biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?