2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
selam kızlar hepinizi çok özledim
artık eskisi gibi aktif olamıyorum ne facede nede burda bazen size bakıp çıkıyorum
benim oğlum bu ara çok sıkıntılı sabaha kadar resmen 20 kere uyanıyo sürekli huzursuz ve sinirli hiç dişimiz yok belkide diş çıkarıcaktır.

merhaba arkadaslar uzun zamnadır gırmedım buraa bu aksam aklıma geldı unutmuusm ınnakı iş gc cocuk derken.bu ara acayıp ogunum hafta sonu bıle ek ders yapıorum. bu ssvd yı duydunuz mu ?benm cok hosuma gıttı rabbım nasıp ederse ve hamıle olursam denemek ıstıyorum..tavsıye ediorum.face de ssvd yazınca cıkıyorr lutfen soızde bakın sezeryan lı arkadslar ae olun

canımm bende çok özledimm aynen yazamasamda bakınıp çıkıyordum ne zamandır canım kesin diş geliyor en çok gece huzursuz oluyorlar bebekler inşallah sıkıntısız çıkarsın

ben ssvd yi hiç duymamıştım taaaki aramızdan hanifemutlu nickli arkadaş bahsedene kadar o çok istemesine rağmen sezeryanla kucaklamıştı bebeği erken doğmuştu hatırladın mı :26: bende geçenlerde gruba katıldımm hikayeleri okudukça o kadar cesaretleniyorumki inşallah hepimizin gönlünce olsun çok sağol tatlım hatırlattığın için bu arada nasılsınız

Günaydınlar şifacım gunaydınlar dostlarım inşallah herkes iyidir ee malum görmemişin oğluşu olmuş dostlarını ne aramış ne sormuşİnanın o kadar yoğunumkı tüm gunumu alıyor evde iş yapamıyorum kesin çok yakın zamanda belediye temizlik şirketi evimi yoklaraslında mızmız bır cocuk degıl ama ılla yanında bırını ıstıyo otur yanında dur.2 dişimiz çıktı baba dede mama teyze özlem diyo fırlama daha anne demedı yazık valla emegıme 24 saat basında benım ama aglarken babaaaaaa dıyo :))baş baş yapıyoruz kılosı 12 boyu 75 9 aya gırdık maşallah saglıgıda ıyı RABBİM tüm bebeklerımıze saglık versın hayırlı eylesın...dur resmını yollım ama yeni değil

Merhaba kızlar
Ben de okuyup okuyup yazmayanlardanım
Diş çıkartırken bebeğinde burun tıkanıklığı,balgam sorunu yaşayan oldu mu?

kızlar hiç ölçmüyormusunuz nabzınızı??sordum ama pek bakmıyorsunuz galıba bebeklerden fırsat kalmıyor...benım gece cok carpıntım oldu oluyormu sizlerde de merak ettim

Gecen ay hep acillerdeydim. Kalbim kanatlanip ucacak gibi carpiyordu hicbirsey yokken.ekg cekiyorlardi ve kalbimde ekstra atimlar oluyormus ondanmis. ilac vermediler 2-3 hafta icinde duzelmezse tekrar gel ihmal etme dediler ama duzeldi cok şükür

Gun icinde defalarca ayni sarkiyi soyluyorum cuma gunu farkettim eger sarkida bana eslik ediyormus bu aksam kameraya cektik...belki ogretmen arkadaslar bilir sarki su
Kopek ucmak istemis
Birgun kargaya gitmis
Karga ona anlatmis
Bizimkide inanmis
Tiranmis kosa kosa
Balkonun kenarina
Acmis bacaklarini dikmis kulaklarini
Havlamis birkac kere hav hav hav
Atmis kendini yere
Kopek olmus vah vah karga gulmus kah ah
Hav hav hav derken benimle ayni yerde bana bakmasada hah hah hah diyor...bu kuzular bu kadar buyudumu ya

evin durumu bizde de aynı canım, sağolsun eşim yardım ediyo...benim kızım da hep yanında istiyo beni, hep paçamda peşimde... çok belirgin konuşmuyo ama ağlarken falan anne diyo benim vefa bilen kızım :) baba henüz yok... dede ve meme bir de heyy... şimdilik bu kelimeler var... 5 gün sonra 9 aylık olucaz biz, boyumuzu kilomuzu daha bilmiyoruz.. maşallah canım bebeğine...

Merhaba kızlar
Ben de okuyup okuyup yazmayanlardanım
Diş çıkartırken bebeğinde burun tıkanıklığı,balgam sorunu yaşayan oldu mu?

bizde sadece 1 tane diş var 2 haftadır, burun tıkanıklığı her sabah olduğu için öellikle diş döneminde olup olmadığını farketmedim...balgam olmadı ama normalden daha fazla su akıttı ağzından bişeyleri ısırmaya çalışırken... ama balgam sorunu olan varmış duydum hatta bi arkadaşımız boğazına diş çıkarırken balgam boğazına kaçtı diye acile falan götürmüşler...

sağol teyzesi büyüyorlar demi bebişkolarımız evet hepimiz yoğunuz haliyle hımm grup daha aktif sanırım :2: öptük sizi kocaman
Allah bağışlasın hepsinide evet büyüyorlar canım.Evet çok sık giremiyoruz bebekler uğraştırıyor biziBizde sizi öptük canım senin grupta ncin neydi daha doğrusu varmı facedeki grupta?:44:
Canım zaten çok kalın giydirmek doğru değil bence normal olmalı.Sonra çok hassas olup daha sık hasta oluyorlar.Bende çıt çıtlı badinin üzerine bir kat daha kıyafet giydiriyorum alttan kilotlu çorap bazen tayt çünkü yürüteçte yürüdüğü için yerlere basıyor ayakları sıcak tutmak gerekiyor.İnşllh sever tulumu ama bu bebekler sıkıntıya giydirilmeye gelemiyor canım malesef
A.s canım geçmiş olsun dişten olabilir kızımda öyle.Biz facedeki grupta özlem gideriyoruz değilmi canım umarım yüz yüzede görüşme imkanımız olurPrensi yerime öp
Günaydın haklısın bebek olunca nerdeyse tüm günün onunla geçiyor biizmki bazen bana iş bile yaptırmıyorHayırlı olsun dişiniz maşallah Allah bağışlasın tatlı bir oğlun var
Ben kreşte yardımcı öğretmenlik yaptım o zaman bu şarkı pek bir modaydı bazen kızıma hala söylerim onunda hoşuna gidiyor

çok teşekkürler iyi dileklerin için:)

kesinlikle kıyafet şeklinde olanlar derim. benim kızım gece uykusunda çok hareket ediyor. tüm yatağı tavaf ediyor bütün gece:) ayaklı olanlarla uyuyamadı . dönemedikçe kendi kendini uyandırdı. ben "babyboum" diye bir markanınkini aldım unnado'da %50 indirim vardı. 45 Tl'ye. normalde pahalı 90 TL. isveç markası ve polar'dan hiç terletmiyor ve çok mutluyum. kızım sabaha kadar uyuyor rahat rahat. tavsiye ederim. hatta denk geldi birkere daha gördüm unnado'da. facebook'ta haber vermiştim kampanya çıkınca. bir daha denk gelirse burada da yazayım.

kızımla artık oyun oynayabiliyoruz, bayılıyorum oyun oynarkenki hallerine...
karyolasına tutunup bi ayağa kalkıyo bi oturuyo saklanıyo, ben nerde kızım nerdesiiin deyince çıkıyo burdaymıııış diyorum çok eğleniyo
dün de balık öpücüğü yapmayı öğrendi farkedince biz de yapmaya başladık şimdi sık sık yapıyo balık ağızlı kızım öpücük atıyo...
artık susayınca su istemeyi biliyo hüüp füüp gibi içine çekiyo nefesini, veriyorum hemen suluğuyla...

çok geçmiş olsun. umarım hemen iyileşir miniğin!!

benim kızım da aynı canım, yatağın her tarafını dolaşarak uyuyo, bi de uyandığında hemen karyolaya tutunup öyle ağlıyo :) döndükçe uyanır bence de öbürleriyle, ayağa kalkarken de düşer... kıyafet gibi olanlaını almayı düşünüyorum ben de...

canım baktım o markaya sen hangi bedenini aldın 6-24 ay mı 12-36 ay mı...
bedenleri kalıpları nasıl ...
bir de kollu mu tercih ettin kolsuz mu...

arkadaşlar dün gece saat 1'e kadar acildeydik. kızımın ateşini düşüremedik. 39.9'a kadar çıkıp kusmaya da başlayınca hastaneye götürdük. 6. hastalık dedi doktor. sizden bu hastalığı geçiren var mı? 3 gün ateş olur sonrasında döküntü olur endişelenmeyin dedi. calpol ve ibufer'i dönüşümlü kullanıyoruz.

ya birde birşey soracağım, bilmiyorum Nazar'a inanıyormusunuz ama ben çok inanıyorum. son birkaç haftadır ne zaman biryere gezmeye gitsek arkasından çocuğa birşey oluyor. anlamadım gitti!!!size de oluyor mu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…