canımm bende çok özledimmselam kızlar hepinizi çok özledim
artık eskisi gibi aktif olamıyorum ne facede nede burda bazen size bakıp çıkıyorum
benim oğlum bu ara çok sıkıntılı sabaha kadar resmen 20 kere uyanıyo sürekli huzursuz ve sinirli hiç dişimiz yok belkide diş çıkarıcaktır.
ben ssvd yi hiç duymamıştım taaaki aramızdan hanifemutlu nickli arkadaş bahsedene kadarmerhaba arkadaslar uzun zamnadır gırmedım buraa bu aksam aklıma geldı unutmuusm ınnakı iş gc cocuk derken.bu ara acayıp ogunum hafta sonu bıle ek ders yapıorum. bu ssvd yı duydunuz mu ?benm cok hosuma gıttı rabbım nasıp ederse ve hamıle olursam denemek ıstıyorum..tavsıye ediorum.face de ssvd yazınca cıkıyorr lutfen soızde bakın sezeryan lı arkadslar ae olun
kızlar hiç ölçmüyormusunuz nabzınızı??sordum ama pek bakmıyorsunuz galıba bebeklerden fırsat kalmıyor...benım gece cok carpıntım oldu oluyormu sizlerde de merak ettim
evin durumu bizde de aynı canım, sağolsun eşim yardım ediyo...benim kızım da hep yanında istiyo beni, hep paçamda peşimde... çok belirgin konuşmuyo ama ağlarken falan anne diyo benim vefa bilen kızım :) baba henüz yok... dede ve meme bir de heyy... şimdilik bu kelimeler var... 5 gün sonra 9 aylık olucaz biz, boyumuzu kilomuzu daha bilmiyoruz.. maşallah canım bebeğine...Günaydınlar şifacım gunaydınlar dostlarım inşallah herkes iyidir ee malum görmemişin oğluşu olmuş dostlarını ne aramış ne sormuşİnanın o kadar yoğunumkı tüm gunumu alıyor evde iş yapamıyorum kesin çok yakın zamanda belediye temizlik şirketi evimi yoklar aslında mızmız bır cocuk degıl ama ılla yanında bırını ıstıyo otur yanında dur.2 dişimiz çıktı baba dede mama teyze özlem diyo fırlama daha anne demedı yazık valla emegıme 24 saat basında benım ama aglarken babaaaaaa dıyo :))baş baş yapıyoruz kılosı 12 boyu 75 9 aya gırdık maşallah saglıgıda ıyı RABBİM tüm bebeklerımıze saglık versın hayırlı eylesın...dur resmını yollım ama yeni değil Eki Görüntüle 878961
Merhaba kızlar
Ben de okuyup okuyup yazmayanlardanım
Diş çıkartırken bebeğinde burun tıkanıklığı,balgam sorunu yaşayan oldu mu?
Allah bağışlasın hepsinide evet büyüyorlar canım.Evet çok sık giremiyoruz bebekler uğraştırıyor bizisağol teyzesi büyüyorlar demi bebişkolarımızevet hepimiz yoğunuz haliyle hımm grup daha aktif sanırım :2: öptük sizi kocaman
Canım zaten çok kalın giydirmek doğru değil bence normal olmalı.Sonra çok hassas olup daha sık hasta oluyorlar.Bende çıt çıtlı badinin üzerine bir kat daha kıyafet giydiriyorum alttan kilotlu çorap bazen tayt çünkü yürüteçte yürüdüğü için yerlere basıyor ayakları sıcak tutmak gerekiyor.İnşllh sever tulumu ama bu bebekler sıkıntıya giydirilmeye gelemiyor canım malesefcanım ben de öyle düşünüyorum aslında şu an biz öyle yapıyoruz zaten, onun odasında kaloriferi yakıyoruz, derece de var odasında, 24-25 derece arasında odası hep, bakıp ona göre yükseltip azaltıyoruz doğalgazı...
dün düşük ısı önerilmişti ben de araştırdım biraz, bebekler için gündüz 22-24 derece arasını gece de 20-22 derece arasını öneriyorlar, ama benim kızım gece de gündüz de çıtçıtlı kısa kollu badisi üstüne sadece penye tulum ya da penye pijama giydiği için ve kalın çorapp da giydirmediğim için ve de üstüne geceleri sadece penye battaniye örttüğü onu da zaten açtığı için ben gece de gündüz de aynı ısıda 24-25 derecede tutuyorum, nem oranını da gösteriyo derecemiz 40-50 arasında hep, 0 yüzden buhar makinesi de almaktan vazgeçtim, dün araştırdığımda 40-50 arasında olması gerektiği 50nin üzerine çıkmasının da sakıncalı olduğu falan yazıyodu... kalorifer peteğinde petekler için su askılıklarından var sadece...
uyku tulumu almayı düşünüyorum ama eminin benim kızım her iki modelde de rahat edemeyip uyanacak, penye örtüyü bile iyice dalınca yavaşça örtebiliyorum, dönerken hissederse sinirlenip uyanıyo, yazın hiç örtemiyodum zaten...
A.s canım geçmiş olsun dişten olabilir kızımda öyle.Biz facedeki grupta özlem gideriyoruz değilmi canım umarım yüz yüzede görüşme imkanımız olurselam kızlar hepinizi çok özledim
artık eskisi gibi aktif olamıyorum ne facede nede burda bazen size bakıp çıkıyorum
benim oğlum bu ara çok sıkıntılı sabaha kadar resmen 20 kere uyanıyo sürekli huzursuz ve sinirli hiç dişimiz yok belkide diş çıkarıcaktır.
Günaydın haklısın bebek olunca nerdeyse tüm günün onunla geçiyor biizmki bazen bana iş bile yaptırmıyorGünaydınlar şifacım gunaydınlar dostlarım inşallah herkes iyidir ee malum görmemişin oğluşu olmuş dostlarını ne aramış ne sormuşİnanın o kadar yoğunumkı tüm gunumu alıyor evde iş yapamıyorum kesin çok yakın zamanda belediye temizlik şirketi evimi yoklar aslında mızmız bır cocuk degıl ama ılla yanında bırını ıstıyo otur yanında dur.2 dişimiz çıktı baba dede mama teyze özlem diyo fırlama daha anne demedı yazık valla emegıme 24 saat basında benım ama aglarken babaaaaaa dıyo :))baş baş yapıyoruz kılosı 12 boyu 75 9 aya gırdık maşallah saglıgıda ıyı RABBİM tüm bebeklerımıze saglık versın hayırlı eylesın...dur resmını yollım ama yeni değil Eki Görüntüle 878961
Ben kreşte yardımcı öğretmenlik yaptım o zaman bu şarkı pek bir modaydıGun icinde defalarca ayni sarkiyi soyluyorum cuma gunu farkettim eger sarkida bana eslik ediyormus bu aksam kameraya cektik...belki ogretmen arkadaslar bilir sarki su
Kopek ucmak istemis
Birgun kargaya gitmis
Karga ona anlatmis
Bizimkide inanmis
Tiranmis kosa kosa
Balkonun kenarina
Acmis bacaklarini dikmis kulaklarini
Havlamis birkac kere hav hav hav
Atmis kendini yere
Kopek olmus vah vah karga gulmus kah ah
Hav hav hav derken benimle ayni yerde bana bakmasada hah hah hah diyor...bu kuzular bu kadar buyudumu ya
canım çok teşekkür ederim çok faydalı oldu ben de ayakkabıyla basması daha doğru olur diye alıcaktım, hem de evde de bir-iki saat giydiririm diyodum alışsın diye, sanırım alıcam yine de dışarıda falan giymek için lazım nasılsa, ama evde giydirp bastırmam iyice yürüyene kadar o zaman...
kızına da geçmiş olsun canım, geçiyomuş zaten annesi, çarçabuk düzelsin inşallah...
baktımcanım schlafsack uyku tulumu canım, ben de denemek istiyodum zaten ama döndükçe falan uyanır mı acaba, çünkü dönerken penye battaniyesi dolandığında falan uyanıyo sinirleniyo, ama kış için zaten uyku tulumu almayı düşünüyodum...
torba biçimi olanlardan mı yoksa kıyafet tulum gibi olanlarından mı alsam acaba, kullananlar tavsiyede bulunabilir mi...
Kızlar merhaba,
Kendi doktorumuza götürdük bugün oğlumu.
Nasıl tıkanmış yavrucak. "Akut bronşiolit" teşhisi koydu doktor, 20 dk. hava verdi, antibiyotik ve şurup yazdı.
Ayrıca kanında da mikrop çıktı.
Ne kadar üzgünüm bilemezsiniz
Antibiyotiği içemeyebilir, içemezse haber verin, pazartesi tekrar gelin dedi.
Geçtiğimiz hafta cuma günü baktım ki kötüleşiyor, orda sağlık ocağına gösterdim, bir şey yok dendi.
Akşam daha ağırlaştı, acile götürdüm, doktor iki şurup verdi gönderdi.
İki gün evvelsi, başka bir acile götürdüm, ciğerler temiz, bir şeyi yok grip geçer dedi doktor.
Oğlum, yavrucağım nasıl tıkanmış, hayır 3 doktor nasıl bilemez, aklım almıyor.
Aksi gibi dün akşam kaloriferler yanmadı. Meğer kazan dairesi patlamış, bize haber etmemişler. Ha yandı ha yanacak derken ihmal ettik evin ısısını. Gece de - daha önce iki kez kazadan kılpayı kurtulduğumuz için- yatarken elektirikli soba açmıyoruz.
Anlayacağınız gecemiz buz gibi idi.
Çok endişeleniyorum.
Lütfen dua edin.
kesinlikle kıyafet şeklinde olanlar derim. benim kızım gece uykusunda çok hareket ediyor. tüm yatağı tavaf ediyor bütün gece:) ayaklı olanlarla uyuyamadı . dönemedikçe kendi kendini uyandırdı. ben "babyboum" diye bir markanınkini aldım unnado'da %50 indirim vardı. 45 Tl'ye. normalde pahalı 90 TL. isveç markası ve polar'dan hiç terletmiyor ve çok mutluyum. kızım sabaha kadar uyuyor rahat rahat. tavsiye ederim. hatta denk geldi birkere daha gördüm unnado'da. facebook'ta haber vermiştim kampanya çıkınca. bir daha denk gelirse burada da yazayım.
Ayni seyi esimle konustuk :) sinema nasil biseydi ya unuttuk diye :)
kesinlikle kıyafet şeklinde olanlar derim. benim kızım gece uykusunda çok hareket ediyor. tüm yatağı tavaf ediyor bütün gece:) ayaklı olanlarla uyuyamadı . dönemedikçe kendi kendini uyandırdı. ben "babyboum" diye bir markanınkini aldım unnado'da %50 indirim vardı. 45 Tl'ye. normalde pahalı 90 TL. isveç markası ve polar'dan hiç terletmiyor ve çok mutluyum. kızım sabaha kadar uyuyor rahat rahat. tavsiye ederim. hatta denk geldi birkere daha gördüm unnado'da. facebook'ta haber vermiştim kampanya çıkınca. bir daha denk gelirse burada da yazayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?