canım çok sıkkın kızlar.kızımın yanağı doğduktan 1-2 ay sonra egzema oldu.gitgide büyüdü ve hep hırıltısı var.okadar çok drye gittikki ilaç kullan çözüm yok.en son gittiğimiz dr alerjiden şüphelendi.cuma günü kızıma alerj testi yaptırmıştık.az önce sonuçları mail olarak aldım.inek ve keçi sütü pozitif.IGA 20-110 olması gerekirken 17 çıkmıi.en korkutucusuda şu sanırım.IGE 0-15 arası olması gerekirken 92 çıkmış.cumartesi gideceğiz drye.netten okuduklarımdan tam olarak bişey anlamasamda moralim alt üst oldu.aranızda böyle bir testle karşılaşan varmı.nasıl aşılacak
merhaba canım nasılsınız prensesin nasıl
kizlar yazmistim cvp veren olmadibebekleriniz isimlerini taniyormu? ismiyle seslendiginizde size bakiyorlar mi? biraz tedirginim bu konuda cvp veren olursa sevinirim
Kizlarrrrt nasil korunuyorsnuz. Spiral takmadi dr um. Cerezetta diye bir ilaç verdi doğm kont hapi, kullanan varmi nolur yardim edinnnnn
Sen emzirmiyormusun bende spiral taktıracaktım ama zararlıymış prezervatif kullanıyoruz
aynı üründen biz de kullanıyoruz, memnunum tavsiye ederim düşünenlere, kollarını çıkartıp kullanıyorum sıcak oluyo yoksa,
Esra sen misin
kizlar yazmistim cvp veren olmadibebekleriniz isimlerini taniyormu? ismiyle seslendiginizde size bakiyorlar mi? biraz tedirginim bu konuda cvp veren olursa sevinirim
evet oyle bzmkide bazen yirtiniom baksin die oynamaya devam ediyorBazen bakıyor bazen kendimide parçalasam bakmıyor canım özellikle bişeyler ilgilenirken
zaten baska seyle ilgilenirken bakmiyor. bz yurtdisindayiz ve kreste adini soyleyemiyor tabiki acaba o yuzden mi adini bilmiyo diyorum bazen. bn krese girdigim zaman sesimi duyar duymaz ario etrafta bakiyor bana ama ismiyle ona seslendigimde anlamiyor her zaman ona seslendigimibakıyor genelde. ama bence merak edilecek bir durum yok. her çocuk farklı. belki başka şeylerle ilgilendiği için bakmıyordur.
bizimkide değilmiş zaten anladığım kadarıyla. bir gün ateş oldu sonra geçti. hiçbişey kalmadı. döküntü filanda olmadı. kan tahlilinde birşey çıkmayınca doktor 6. hastalık olabilir demişti ama kesin bişey söylemedi. herhalde nedensiz ateş olunca doğrudan 6. hastalık diyorlar:) kanda virüs çıkmıştı herhalde kızım savaştı ve kazandı savaşı :):)
canım çok sıkkın kızlar.kızımın yanağı doğduktan 1-2 ay sonra egzema oldu.gitgide büyüdü ve hep hırıltısı var.okadar çok drye gittikki ilaç kullan çözüm yok.en son gittiğimiz dr alerjiden şüphelendi.cuma günü kızıma alerj testi yaptırmıştık.az önce sonuçları mail olarak aldım.inek ve keçi sütü pozitif.IGA 20-110 olması gerekirken 17 çıkmıi.en korkutucusuda şu sanırım.IGE 0-15 arası olması gerekirken 92 çıkmış.cumartesi gideceğiz drye.netten okuduklarımdan tam olarak bişey anlamasamda moralim alt üst oldu.aranızda böyle bir testle karşılaşan varmı.nasıl aşılacak
Emziriyorum ama bu ilaç süte geçmiyormuş. Sütüde azaltmiyormuş drum öyle söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?