2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
2 havuç 1 patates 1 tatlı kaşığı tereyağ 3 tatlı kaşığı irmik 1 bardak suyla 20 dk. pişiriyo
sonrak, günler domates kabak enginar kereviz ıspanak ekliyo teker teker..

Canım yanaktaki egzama nasıl bişey, benim kızımda yanaklarının orta yerinde nerderyse cevize yakın büyüklükte pembelik oldu biraz sert ve pütürlü oluyodu 1 gün sonra geçiyodu, şimdi bikaç gündür var ve geçmiyo, ilk olduğunda dr.a sormuştum muz yapmıştır demişti önemsemedi ben de önemsemiyodum... senin bahsettiğin böyle bişey mi...
bi de ıge ıga nedir bilmiyodum baktım ben de netten çok fazla sıkma canını çok korkucak bişey değildir belki bi doktorla konuşmayı bekle, bak şu linkte kendi kendine bile geçebileceği yazıyo...
Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta » YÜKSEK IgE TEDAVİ EDİLMELİ MİDİR?

Kizlarrrrt nasil korunuyorsnuz. Spiral takmadi dr um. Cerezetta diye bir ilaç verdi doğm kont hapi, kullanan varmi nolur yardim edinnnnn

merhaba canım nasılsınız prensesin nasıl

Merhaba SİFAA'cım..
İyiyiz çok şükür günler genlelde mutfakta geçiyor prensesimin öğün hazırlıkları için..
Biz sıralama yapıyoruz..2 tane de dişimiz var 3sü de patlamak üzere kabardı epey bir..
Şuanlık herşey çok güzel gidiyor çok güzel geçiyor günler..
Sizde de herşey yolundadır umarım..
Buarada ufaktan da doğum günü hazırlıklarına başladım..
Ne çabuk geçiyor zamann

kizlar yazmistim cvp veren olmadi bebekleriniz isimlerini taniyormu? ismiyle seslendiginizde size bakiyorlar mi? biraz tedirginim bu konuda cvp veren olursa sevinirim

kizlar yazmistim cvp veren olmadi bebekleriniz isimlerini taniyormu? ismiyle seslendiginizde size bakiyorlar mi? biraz tedirginim bu konuda cvp veren olursa sevinirim

bakıyor genelde. ama bence merak edilecek bir durum yok. her çocuk farklı. belki başka şeylerle ilgilendiği için bakmıyordur.

bakıyor genelde. ama bence merak edilecek bir durum yok. her çocuk farklı. belki başka şeylerle ilgilendiği için bakmıyordur.
zaten baska seyle ilgilenirken bakmiyor. bz yurtdisindayiz ve kreste adini soyleyemiyor tabiki acaba o yuzden mi adini bilmiyo diyorum bazen. bn krese girdigim zaman sesimi duyar duymaz ario etrafta bakiyor bana ama ismiyle ona seslendigimde anlamiyor her zaman ona seslendigimi

merhaba kızlar ben de mart annwsi olacağım inşallah 19 aylık bi kızım var 26 haftalık hamileyim kazara ama iyi ki olmuş oğlum olacak inşallah

evet canım benim oğlum 6. hastalık oldu, ateş 39.5 un altına hiç düşmedi, 3 günün sonunda tüm vücudu döküntü oldu
çok çok geçmiş olsun canım

çok geçmiş olsun, sıkma canını çok önemli bir şey olmayabilir

evet canım tanıyorlar, benimkilerin ikisi de bakıyor isimlerine

oğluma mavi, kızıma pembe yürüteç aldım,bayıldılar, çok sevdiler oyuncaklarını
onlar oyuncaklarını sevince ben de çok mutlu oluyorum
bazen büyük bir hevesle, kesin beğenirler diye alıyorum, neredeyse hiç yüzüne bakmıyorlar
üzülüyorum o zaman
onlara bir şey almak ne kadar güzel değil mi?
onları güldürüp, mutlu etmek paha biçilemez

genelde bakıyo canım, ama reklamları izliyosa kesinlikle bakmıyo önüne geçsem yüzüne doğru baksam bile bakmıyo... yaramazlık yaparken kablolara doğru falan giderken seslendiğimde bazen dönüp bakıyo muzur muzur bazen de hiç bakmadan hızlanıyo onu almadan ulaşabilsin diye...
ismini ne kadar çok duyarsa o kadar alışıcaktır endişelenme bence...

günaydın kızlar,
bikaç gündr sorucam unutuyorum, dişler çıktı diş buğdayı yapan var mı, neler yaptınız...
ben hem istiyorum hem zor geliyo hazırlanmak, kızımla akşam yemeğini yapabldiğimde bile çok şey yapmış gibi hissediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…