2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
saolasin cnm sizede cok gecmis olsun

oglum zaten surekli emmeye kalkiyor gece ama bi kac gundur burnuda tikali olunca dha da arti kalkmasi bende uykusuzummmmmm ve suan isteyim bi yer olsa da yativersem

Allah kolaylik versin yardimcin olsun arkadasim...

Rica ederim canım bende yanlış bişey yaptığımı düşünmüyorum bebeklerimiz için herşey kim ister ki bebeğine zarar gelmesini kendi çapımızda zararı nasıl en aza indirebiliriz birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz

Kizlar bebegim mama icmiyordu ya sonsy nin yaptigi gibi mamayi degistirdim bebelac aldim. Icmeye basladi masallah
Doktorun bunu onermesi gerekiyordu. Ogun aralarini acin diyecegine. biz bile dayanamiyoruz 4 saatlik acliga bebekler ne yapsin.

Baska doktora devam etmeyi dusunuyoruz.

Benimkinin bana bağımlılığı yok, odada kimse yoksa peşime ağlıyor ama annemi görmeyegörsün kucağımdaysa bile tepiniyor, anneannesine gitmek için. Ondayken bana mümkün değil gelmiyor. Gelince basıyor yaygarayı. Annem bakıyor ona, acaba onu annesi beni bakıcısı falan mı zannediyor ki?, Emmiyor da ya.. :26:

Kizlar bende mart annesiyim bebegim 9 ayini bitirdi ek gidaya gectigimizden beri bagirsak sistemi bozuldu kabizlik tavan yapti zeytinyag, kayisi, ketentohumu yagi ne duyuyorsam yaptim bugun minik kizim aglayarak yapti kakasini cok uzuluyorum haline yardim lutfen (((

SKRN82 Bezmialem hastanesi (eski ismi vakıf gureba) nin çocuk alerji bölümü iyi diye duymuştum bence orasını da bırakma

kızımın yanakları ortalarına ceviz kadar bi bölge kızarıp orası sertleşiyodu pütürlü gibi...
geçiyodu 1-2 günde....
geçen hafta yine oldu ve hiç geçmedi üstüste, hergün akşam üstü iyice artmaya başlıyo akşamları kıpkırmızı, gün içinde azalsa da geçmiyodu...
bikaç aydır hep aynı şeyleri veriyorum neye alerjisi olabiir diye denedim hurmayı bademi cevizi kestim en sonunda akşamüstü artmaya başlamasından şüphelenip acaba yoğurt mu dedim 2 gündür vermiyrum azaldı... bunca zamandan sonra inek sütü alerjisi olur mu... olursa devam sütüne, peynire de olur mu... günlük keçi sütü ve keçi yoğurdu aldık bugün, bu akşam ondan mayalıycam yoğurdu yarın onu vericem bakalım nolucak...

Canım benim oğlumda kabız ek gıdaya geçtiğimizden beri. Benim yardımımda yapıyor anca o da çok sert ben bir de drun verdiği şurubu kullanıyorum. Ona rağmen yapamıyor kakasını. Ben şimdi kuru kayısıyla kuru eriği suda kaynatıp blendırda çektim sabahları aç karına bol suyla veriyorum. İyi geldi gibi. Zeytinyağına da devam et. Ben aç karnına 1 tatlı kaşığı veriyorum. Inşallah asidi midesine zarar vermez. Bunları sürekli yap ama. Bir haftadan sonra etki etmeye başlıyor. Geçmiş olsun.

SKRN82 Bezmialem hastanesi (eski ismi vakıf gureba) nin çocuk alerji bölümü iyi diye duymuştum bence orasını da bırakma

Ben tavsiyeyle bezmi alemde alerji bölümü dru doçent emin beye gidiyorum. Teşhis özel hastanede konduğu için farklı olarak bir şey söylemedi. Bu ay yine gideceğiz. İnşallah geçmiştir alerjimiz

Geçmiş olsun canım. Benim oğlumda var inek sütü alerjisi. Înek sütü ürünlerinîn hepsine duyarlı olur alerjisi varsa. Emdiği için ben bile tüketemiyorum bu ürünleri. İnşallah yoktur. Bir süre inek sütü ürünü vermeyerek değişimi gözlemleyebilirsin.

Ah canım, kıyamam ben yavruya.
Annesi, teyzelerin öğütlerine kulak vermeye ilaveten bir de doktora sor bakalım. Güzel haberlerle de gel inşallah.

benimkilerdeki babaanne sevgisi de görülmeye değer
ama hiç üzülme
biraz büyüsünler gör sen onları
anne bu, yerine başkasını koyabildik mi biz?

tam buğday ekmeği de ver canım, doktor önermişti bize, lifli gıda olduğu için...
tabi bol su da...
zeytinyağına ve kayısıya da düzenli olarak devam et...
düzelir inşallah...
biz de de tam tersi ek gıdalar öncesi vardı bu sorun fitille yapabiliyordu, bizde durum ek gıdalara geçişle düzeldi posalı lifli gıdalar iyi geldi...

Ah canım, kıyamam ben yavruya.
Annesi, teyzelerin öğütlerine kulak vermeye ilaveten bir de doktora sor bakalım. Güzel haberlerle de gel inşallah.

Tesekkurler kizlar yarin gidicez dr. Sorucam mutlaka bende hamileyken cok cektim hatta bende hemorait var genetik mi acaba bilmiyorum... bi an once yavrum duzelir ins...

Kizlar 22 yasindaki kuzenim kalp rahatsızlığı nedeniyle 2 aydir hastanede ve orda ustune enfeksiyon kapti ve yogun bakimda iyilesmesini bekliyorlar 3 yadindaki evladini da 1 buçuk aydir hic goremiyor rica etsem onun icin dua eder misiniz ve nerde sifa bekleyen varsa insallah... şimdiden Allah razi olsun...

7 fidan devrildi Rabbim benim ve meleğimin yüzü suyu hürmetine kocamı bize bağışladı. Malatya'da feci bi kaza oldu eşimde o arabadaydı 10 kişiden 3 ü kurtuldu biride benim eşimdi çok şükür eşim kurtuldu ama vefat edenlerin hepsi dostlarımızı yüreğim yanıyor arkadaşlar hepsi gencecik yeni atanmış öğretmenlerdi

Allah rahmet eylesin hepsine. Size de çok geçmiş olsun. Rabbim korusun tüm musibetlerden sevdiklerimizi

:26:
Allah rahmet eylesin hepsine. Size de çok geçmiş olsun. Rabbim korusun tüm musibetlerden sevdiklerimizi

Âmin canım çok sağol Allah razı olsun o an yaşadıklarımı anlatamam tek tek ölüm haberlerini aldım eşimin sesini duyduğum halde şüphelendim yinede Rabbim kimseye yaşatmasın

allah rahmet eylesin onları
sana ve eşine de çok geçmiş olsun
ayyy haberi izlerken öğretmen olduğum için çok üzülmüştüm, şimdi daha çok üzüldüm

canım haberlerde öğrendim mahfoldum çok çok geçmiş size eşine vefat eden öğretmenlerimize Rabbim rahmet eylesin mekanları cennet olsun ailelerine bolll sabır dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…