saolasin cnm sizede cok gecmis olsun
oglum zaten surekli emmeye kalkiyor gece ama bi kac gundur burnuda tikali olunca dha da arti kalkmasi bende uykusuzummmmmmve suan isteyim bi yer olsa da yativersem
bu haber çoktan tekzip edildi,hippin sitesinde bile var,
ben nisan 2013 annesiyim ama bu mamalarla ilgili böyle haberler yayınlamanızı ve yazı yazmanızı doğru bulmuyorm, herkes anne sütü vermek ister, biz veremedik ne yapalım ölelim mi?[/
Arkadaşım burda kimse rahatsız olmuyodur bu konuların paylaşılmasına sen rahat ol yanlış bişey yok bizler doğru ya da yanlış bildiklerimizi birbirimizle paylaşmaktan mutluluk duyarız zaten konumuz anne sütü alan veya almayan bebekler değil biz bunu tartışmıyoruz sende üzülme bence dünyanın sonu değil herkes yalnızca anne sütü ile büyütmüyo bebeğini....
ben böyle haberleri paylaşmakta bir sakınca görmüyorum çünkü arkadaşın yayınladığı haber bir asparagas değil. yapılan bilimsel bir çalışma. gözlerimizi duymak istemediğimiz şeylere kapayarak yaşayamayız. bunun yerine okuyup araştırıp bilgi sahibi olup böyle durumlarda zararı en aza indirmek için ne yapmalıyız bunu araştırmalıyız. konu ile ilgili bir yazı yazdım az önce. bende bu konunun profesörü değilim ama elimden geldiğince araştırdım ve anladıklarımı derledim. konu anne sütü veren veya vermeyenler değil zaten. herkes koşulları neyse onları uygulamak durumunda tabiki. esas olan paylaşım. açıkçası ben konuyu paylaşan arkadaşa teşekkür ediyorum.
canım çok geçmiş olsun,Allah hepimizin bebeklerine sağlık versin tabi bize de versin ki onlara daha iyi bakalım :)
Maşallah size :)
9 aylık bebeklerde anneden ayrılmama isteği tavan yapıyormuş kızlar ve aynen tavan durumda bizim ki de :)) 1 sn yanından ayrılmamı istemiyor.sabah 5 te uyandı pış pışladım,emzik verdim uyumadı,mama yaptım içti yine uyumadı,mecburen bizim yatağa getirdim artık yüzünde güller açıyor :)) biraz kaldırdı kafayı yüzümle oynadı falan uyumuşuz sonra..Bu dönemde normalmiş,anlayışlı davranmak gerekiyormuş,Allah hepimize sabır versin diyim ne diyim :)
Arada konusu geçiyor bebişlere verilen ekmeklerle ilgili ben eti cicibebenin ekmeğini ya da tuzsuz etimek veriyorum.Ama çok da memnun değilim bu durumdan.Dün kendim yaptım minnoşuma ekmeğini :) Akşam eşim eve geldiğinde ekmek mi aldın dedi yoo yaptım dedim onun da çok hoşuna gitti :)
Bu arada diş buğdayı yapacaktım güya kar yağınca haftaya bırakıcam herhalde.
Henüz alt ön iki dişimiz var şimdilik.Üstler baya kabardı,birkaç haftaya çıkar gibi düşünüyorum.Bol bol emekliyoruz.Keyfi isterse basıyor ayaklarının üstüne dik duruyor,istemezse çekiyor ayaklarını karnına bastırabilene aşk olsun :)Alt çekmecelere kilit taktık.
Bizde durumlar böyle.Oğlumun tüm aydaşlarını öpüyorum :) Tüm annelere de sevgiler..
Kizlar bende mart annesiyim bebegim 9 ayini bitirdi ek gidaya gectigimizden beri bagirsak sistemi bozuldu kabizlik tavan yapti zeytinyag, kayisi, ketentohumu yagi ne duyuyorsam yaptim bugun minik kizim aglayarak yapti kakasini cok uzuluyorum haline yardim lutfen(((
SKRN82 Bezmialem hastanesi (eski ismi vakıf gureba) nin çocuk alerji bölümü iyi diye duymuştum bence orasını da bırakma
kızımın yanakları ortalarına ceviz kadar bi bölge kızarıp orası sertleşiyodu pütürlü gibi...
geçiyodu 1-2 günde....
geçen hafta yine oldu ve hiç geçmedi üstüste, hergün akşam üstü iyice artmaya başlıyo akşamları kıpkırmızı, gün içinde azalsa da geçmiyodu...
bikaç aydır hep aynı şeyleri veriyorum neye alerjisi olabiir diye denedim hurmayı bademi cevizi kestim en sonunda akşamüstü artmaya başlamasından şüphelenip acaba yoğurt mu dedim 2 gündür vermiyrum azaldı... bunca zamandan sonra inek sütü alerjisi olur mu... olursa devam sütüne, peynire de olur mu... günlük keçi sütü ve keçi yoğurdu aldık bugün, bu akşam ondan mayalıycam yoğurdu yarın onu vericem bakalım nolucak...
Kizlar bende mart annesiyim bebegim 9 ayini bitirdi ek gidaya gectigimizden beri bagirsak sistemi bozuldu kabizlik tavan yapti zeytinyag, kayisi, ketentohumu yagi ne duyuyorsam yaptim bugun minik kizim aglayarak yapti kakasini cok uzuluyorum haline yardim lutfen(((
Benimkinin bana bağımlılığı yok, odada kimse yoksa peşime ağlıyor ama annemi görmeyegörsün kucağımdaysa bile tepiniyor, anneannesine gitmek için. Ondayken bana mümkün değil gelmiyor. Gelince basıyor yaygarayı. Annem bakıyor ona, acaba onu annesi beni bakıcısı falan mı zannediyor ki?, Emmiyor da ya.. :26:
Ah canım, kıyamam ben yavruya.
Annesi, teyzelerin öğütlerine kulak vermeye ilaveten bir de doktora sor bakalım. Güzel haberlerle de gel inşallah.
Allah rahmet eylesin hepsine. Size de çok geçmiş olsun. Rabbim korusun tüm musibetlerden sevdiklerimizi7 fidan devrildi Rabbim benim ve meleğimin yüzü suyu hürmetine kocamı bize bağışladı. Malatya'da feci bi kaza oldu eşimde o arabadaydı 10 kişiden 3 ü kurtuldu biride benim eşimdi çok şükür eşim kurtuldu ama vefat edenlerin hepsi dostlarımızı yüreğim yanıyor arkadaşlar hepsi gencecik yeni atanmış öğretmenlerdi
Allah rahmet eylesin hepsine. Size de çok geçmiş olsun. Rabbim korusun tüm musibetlerden sevdiklerimizi
7 fidan devrildi Rabbim benim ve meleğimin yüzü suyu hürmetine kocamı bize bağışladı. Malatya'da feci bi kaza oldu eşimde o arabadaydı 10 kişiden 3 ü kurtuldu biride benim eşimdi çok şükür eşim kurtuldu ama vefat edenlerin hepsi dostlarımızı yüreğim yanıyor arkadaşlar hepsi gencecik yeni atanmış öğretmenlerdi
canım haberlerde öğrendim mahfoldum7 fidan devrildi Rabbim benim ve meleğimin yüzü suyu hürmetine kocamı bize bağışladı. Malatya'da feci bi kaza oldu eşimde o arabadaydı 10 kişiden 3 ü kurtuldu biride benim eşimdi çok şükür eşim kurtuldu ama vefat edenlerin hepsi dostlarımızı yüreğim yanıyor arkadaşlar hepsi gencecik yeni atanmış öğretmenlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?