İnşallah bir an önce iyileşir,Allah'ım onu minik evladına kavuşturur tez zamanda umarım.Kizlar 22 yasindaki kuzenim kalp rahatsızlığı nedeniyle 2 aydir hastanede ve orda ustune enfeksiyon kapti ve yogun bakimda iyilesmesini bekliyorlar 3 yadindaki evladini da 1 buçuk aydir hic goremiyor rica etsem onun icin dua eder misiniz ve nerde sifa bekleyen varsa insallah... şimdiden Allah razi olsun...
Çok büyük geçmiş olsun,kayıplarınıza da Allah rahmet eylesin.Diyecek çok fazla bişey yok,Allah ailelerine ve sevdiklerine sabır versin..7 fidan devrildi Rabbim benim ve meleğimin yüzü suyu hürmetine kocamı bize bağışladı. Malatya'da feci bi kaza oldu eşimde o arabadaydı 10 kişiden 3 ü kurtuldu biride benim eşimdi çok şükür eşim kurtuldu ama vefat edenlerin hepsi dostlarımızı yüreğim yanıyor arkadaşlar hepsi gencecik yeni atanmış öğretmenlerdi
allah rahmet eylesin onları
sana ve eşine de çok geçmiş olsun
ayyy haberi izlerken öğretmen olduğum için çok üzülmüştüm, şimdi daha çok üzüldüm
canım haberlerde öğrendim mahfoldumçok çok geçmiş size eşine vefat eden öğretmenlerimize Rabbim rahmet eylesin mekanları cennet olsun ailelerine bolll sabır dilerim
7 fidan devrildi Rabbim benim ve meleğimin yüzü suyu hürmetine kocamı bize bağışladı. Malatya'da feci bi kaza oldu eşimde o arabadaydı 10 kişiden 3 ü kurtuldu biride benim eşimdi çok şükür eşim kurtuldu ama vefat edenlerin hepsi dostlarımızı yüreğim yanıyor arkadaşlar hepsi gencecik yeni atanmış öğretmenlerdi
Kizlar 22 yasindaki kuzenim kalp rahatsızlığı nedeniyle 2 aydir hastanede ve orda ustune enfeksiyon kapti ve yogun bakimda iyilesmesini bekliyorlar 3 yadindaki evladini da 1 buçuk aydir hic goremiyor rica etsem onun icin dua eder misiniz ve nerde sifa bekleyen varsa insallah... şimdiden Allah razi olsun...
Canım, inşallah bir an evvel iyileşir ve cennet kokulu yavrusuna kavuşur. Allah cümle şifa bekleyenleri tez vakitte sağlığına kavuştursun.Kizlar 22 yasindaki kuzenim kalp rahatsızlığı nedeniyle 2 aydir hastanede ve orda ustune enfeksiyon kapti ve yogun bakimda iyilesmesini bekliyorlar 3 yadindaki evladini da 1 buçuk aydir hic goremiyor rica etsem onun icin dua eder misiniz ve nerde sifa bekleyen varsa insallah... şimdiden Allah razi olsun...
Allah hepsine rahmet eylesin. Sözün bittiği kelimelerin kifayetsiz kaldığı bir hadise ölüm. Yazacak bir şey bulamıyorum.7 fidan devrildi Rabbim benim ve meleğimin yüzü suyu hürmetine kocamı bize bağışladı. Malatya'da feci bi kaza oldu eşimde o arabadaydı 10 kişiden 3 ü kurtuldu biride benim eşimdi çok şükür eşim kurtuldu ama vefat edenlerin hepsi dostlarımızı yüreğim yanıyor arkadaşlar hepsi gencecik yeni atanmış öğretmenlerdi
Kizlar 22 yasindaki kuzenim kalp rahatsızlığı nedeniyle 2 aydir hastanede ve orda ustune enfeksiyon kapti ve yogun bakimda iyilesmesini bekliyorlar 3 yadindaki evladini da 1 buçuk aydir hic goremiyor rica etsem onun icin dua eder misiniz ve nerde sifa bekleyen varsa insallah... şimdiden Allah razi olsun...
size çok çok geçmiş olsun Allah korumuş, ölenlere Allah rahmet eylesin kalanlarına sabır versin canım...7 fidan devrildi Rabbim benim ve meleğimin yüzü suyu hürmetine kocamı bize bağışladı. Malatya'da feci bi kaza oldu eşimde o arabadaydı 10 kişiden 3 ü kurtuldu biride benim eşimdi çok şükür eşim kurtuldu ama vefat edenlerin hepsi dostlarımızı yüreğim yanıyor arkadaşlar hepsi gencecik yeni atanmış öğretmenlerdi
Beni de ekle canım sezerderinnCanım senin kullanıcı adın ne senide ekliyim başka kullanan var mı kızlar güzel oluyo böyle anneler ve bebişleri görmek çok daha eğlenceli:)
Seni ekledim ben de sezerderinnBen de kullanıyorum canim adim emineerol... resimlere bakmak keyifli oluyor
Maşallah papatya bu bebişler kocamanmış maşallah maşallahEki Görüntüle 892797 bu bizim geçen haftaki halimiz, saçları toplu olan benim
Ben de daha çok sinirlendim şimdi bugün kontrolümüz var ben de bugün son olsun değiştireceğim. Ilk söyleyeceği bu olmalıyken bizi sık beslemekle hatalı görüyorKizlar bebegim mama icmiyordu ya sonsy nin yaptigi gibi mamayi degistirdim bebelac aldim. Icmeye basladi masallah
Doktorun bunu onermesi gerekiyordu. Ogun aralarini acin diyecegine.biz bile dayanamiyoruz 4 saatlik acliga bebekler ne yapsin.
Baska doktora devam etmeyi dusunuyoruz.
Kabızlıktan en çok ben çektim hala da çekiyorum herşeyi denedim olmuyor şurup ile yaradı ama bırakınca yine aynı hergün probiyotik ekliyorum kahvaltısına o iyi geliyor ama nereye kadar. Yine arada bir çakıltaşı gibi yapıyorKizlar bende mart annesiyim bebegim 9 ayini bitirdi ek gidaya gectigimizden beri bagirsak sistemi bozuldu kabizlik tavan yapti zeytinyag, kayisi, ketentohumu yagi ne duyuyorsam yaptim bugun minik kizim aglayarak yapti kakasini cok uzuluyorum haline yardim lutfen(((
7 fidan devrildi Rabbim benim ve meleğimin yüzü suyu hürmetine kocamı bize bağışladı. Malatya'da feci bi kaza oldu eşimde o arabadaydı 10 kişiden 3 ü kurtuldu biride benim eşimdi çok şükür eşim kurtuldu ama vefat edenlerin hepsi dostlarımızı yüreğim yanıyor arkadaşlar hepsi gencecik yeni atanmış öğretmenlerdi
Geçmiş olsun, inşallah tez zamanda dermanını verir rabbim. Allahım kimseyi şifasız bırakmasın, dermansız dert ile sınamasın.Kizlar 22 yasindaki kuzenim kalp rahatsızlığı nedeniyle 2 aydir hastanede ve orda ustune enfeksiyon kapti ve yogun bakimda iyilesmesini bekliyorlar 3 yadindaki evladini da 1 buçuk aydir hic goremiyor rica etsem onun icin dua eder misiniz ve nerde sifa bekleyen varsa insallah... şimdiden Allah razi olsun...
Beni de ekle canım sezerderinn
Seni ekledim ben de sezerderinn
Maşallah papatya bu bebişler kocamanmış maşallah maşallah
Ben de daha çok sinirlendim şimdi bugün kontrolümüz var ben de bugün son olsun değiştireceğim. Ilk söyleyeceği bu olmalıyken bizi sık beslemekle hatalı görüyor
Kabızlıktan en çok ben çektim hala da çekiyorum herşeyi denedim olmuyor şurup ile yaradı ama bırakınca yine aynı hergün probiyotik ekliyorum kahvaltısına o iyi geliyor ama nereye kadar. Yine arada bir çakıltaşı gibi yapıyor
Geçmiş olsun canım
Hayatını kaybeden öğretmenlerime Allah'tan rahmet diliyorum
Cannan çok geçmiş olsun.Allah kimsenin evladını anasız babasız koymasın. Ölenlere allah rahmet eylesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?