2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
İnşallah bir an önce iyileşir,Allah'ım onu minik evladına kavuşturur tez zamanda umarım.

Çok büyük geçmiş olsun,kayıplarınıza da Allah rahmet eylesin.Diyecek çok fazla bişey yok,Allah ailelerine ve sevdiklerine sabır versin..

allah rahmet eylesin onları
sana ve eşine de çok geçmiş olsun
ayyy haberi izlerken öğretmen olduğum için çok üzülmüştüm, şimdi daha çok üzüldüm

Çok sağol canım Rabbim onu bana ve bebeğime bağışladı şimdi hastanede Pazartesi çıkacak inşallah kafasında bi kaç dikiş var bunada şükür. Bugün cenazeye katıldım o eşlerin feryadını anlatamam. Bayan öğretmenlerden biride mahkemesi vardı kazanmıştı o okulda son günüydü daha gitmeyecekti kader işte minnacık bebekler anasız babasız kaldı bütün suç valiliğin ve kara yollarının

Canım çok çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm haberi izlediğimde. Allah rahmet eylesin. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Eşin Biran önce iyileşir inşallah. Vefat edenlerin ailelerine de Rabbim sabır versin. Çok zor çok..

Canım çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin. Evladına bağışlasın inşallah. dua ederim..

Canım, inşallah bir an evvel iyileşir ve cennet kokulu yavrusuna kavuşur. Allah cümle şifa bekleyenleri tez vakitte sağlığına kavuştursun.

Allah hepsine rahmet eylesin. Sözün bittiği kelimelerin kifayetsiz kaldığı bir hadise ölüm. Yazacak bir şey bulamıyorum.
Ölümün de tesellisi olurmuş lakin.
Eşine ve size büyük büyük geçmiş olsun canım.

Canan çok geçmiş olsun canım.şükür eşin kurtulmuş....ölenler için çok çok üzüldüm. Mekanlari cennet olsun. ....
Erdemine kuzenine geçmiş olsun.Rabbim onu evladlna bağışlasınnn...

Allah tez zamanda hayırlısıyla şifasını versin evladına sağ salim kavuştursun inşallah, çok üzücü, Allah yardımcısı olsun...

size çok çok geçmiş olsun Allah korumuş, ölenlere Allah rahmet eylesin kalanlarına sabır versin canım...

Canım senin kullanıcı adın ne senide ekliyim başka kullanan var mı kızlar güzel oluyo böyle anneler ve bebişleri görmek çok daha eğlenceli:)
Beni de ekle canım sezerderinn
Ben de kullanıyorum canim adim emineerol... resimlere bakmak keyifli oluyor
Seni ekledim ben de sezerderinn
Eki Görüntüle 892797 bu bizim geçen haftaki halimiz, saçları toplu olan benim
Maşallah papatya bu bebişler kocamanmış maşallah maşallah
Ben de daha çok sinirlendim şimdi bugün kontrolümüz var ben de bugün son olsun değiştireceğim. Ilk söyleyeceği bu olmalıyken bizi sık beslemekle hatalı görüyor
Kabızlıktan en çok ben çektim hala da çekiyorum herşeyi denedim olmuyor şurup ile yaradı ama bırakınca yine aynı hergün probiyotik ekliyorum kahvaltısına o iyi geliyor ama nereye kadar. Yine arada bir çakıltaşı gibi yapıyor

Geçmiş olsun canım
Hayatını kaybeden öğretmenlerime Allah'tan rahmet diliyorum

Geçmiş olsun canım, Rabbim bir daha yaşatmasın. Vefat edenlere Allah rahmet eylesin, kalanlara sabır versin zor bir durum.

Geçmiş olsun, inşallah tez zamanda dermanını verir rabbim. Allahım kimseyi şifasız bırakmasın, dermansız dert ile sınamasın.

Ekledim seni arkadasim elifdem82

haberi gözlerim dolu dolu izlemiştim
Doğanşehir olduğuna göre hepsi de genceciktir diye tahmin etmiştim ki bir arkadaşım da
doğanşehire gidip geliyor yıllardır ve mahkemeyi kazandığı için yeni geçti merkeze
ya o da olsaydı cümlesi geçmişti içimden haberleri izlerken
ve içimi acıtmıştı düşüncesi bile.. şimdi o gencecik insanların eşleri anneleri babaları yavruları
ne haldedirler düşünemiyorum bile rabbim sabır versin
öğretmenlerime de rahmet eylesin inşallah..

size de çokça geçmiş olsun canım
rabbim bir daha yaşatmasın böyle bir kazayı..
nasipte kaderde ne varsa onu yaşıyoruz işte
kimseyi sevdiklerinden ayırmasın rabbim..

erdemine kuzenine çok geçmiş olsun canım
inşallah rabbim onu evladına bağışlasın..

Selam anneler.papatya bebişlerin sen çok tatlısınız maşallah.çok büyümüşler yerim onları...
Kızım ın iştahı baya düzelmişdi.her şey yiyordu.3 gündür yine başladı yememeye.baktım 5 ci dişi çıkmış..6 cı da gözüküyor...ondandir herhalde.yeni alışkanlık yaptl.kaşığı görünce öğürüyor.diretince kusturuyor kendi.biraz toparlaanmışdı.yine başladı...
Bizim 8 ayımız 7 aralıkda oldu.kızım sürekli emekliyor.tutunup ayağa kalkıyor.en çok merak ettiği yer wc.ilk adım arabsından tutub. 4 5 adım atıyor.desteksiz.2 san.ayakda duruyor.tek problem yemek.en çok sevdiyi şey su.suya bayılıyor.partayana kadar içiyor.buda resmi cadımın.

Cannan çok geçmiş olsun.Allah kimsenin evladını anasız babasız koymasın. Ölenlere allah rahmet eylesin.

Cannan çok geçmiş olsun.Allah kimsenin evladını anasız babasız koymasın. Ölenlere allah rahmet eylesin.

Çok sağolun arkadaşlar evimin direği nefesim geldi yuvamıza Allah kimsenin evine böyle bi ateş düşürmesin yeniden doğmuş gibiyim Rabbim onu bana bağışladı

Kizlar bende hepinize dualariniz icin cok tesekkur ediyorum cok iyisiniz Allah iyiliklerinizi karsiliksiz birakmasin... cannancim size de cok gecmis olsun bir daha yasamayin boyle skintilar insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…