Kızlar merhaba,
Oğlum geçtiğimiz haftalarda hastalanmıştı. Bronşiolit teşhisi koydu doktor. İlaç filan kullandık. 1 hafta geçti, sonrasında tekrar hastalandı.
Doktorumuz, "başlangıç evresinde, ilaçlara devam, öksürmeye başlarsa antibiyotiğe başlayalım" demişti, arayıp öksürdüğünü söyledim. Daha fazla ilerlemeden vermememi söyledi.
Burun akıntısı, tıkanıklık geçti, bugün 4. günümüz.
Yalnız sabah uyandığında öyle bir hırıltısı vardı ki oğlumun. Ben kapıdayım, o odanın bir ucunda, taa ordan duyuluyor hırıltısı(
Nasıl canım sıkıldı, nasıl üzüldüm, anlatamam
Hayır, o kadar dikkat ediyoruz ki kayınvalidemle birlikte.
Malum hareketlendi, ev kaloriferli, çabuk terliyor, hemen müdahale ediyoruz ama. Nerde hata yapıyoruz bilmiyorum.
Uyku tulumu almıştık geçenlerde. Pamuğunu bulamadım, elyaftı. Baktım bayağı terlemiş, değiştirdim üstünü. Aradan biraz zaman geçti, yine terlemiş, bu sefer bez koydum. Annem, gece 12'den sonra kalorifer geçince tek kat kıyafet üstüne tulum giydirip deneyelim diyor.
O mu hasta etti bilemedim.
Banyo da yaptıramıyorum. Ellerini ayaklarını yüzünü yıkıyorum her gün.
Uzun zamandır da birlikte yatıyoruz. İyice alışacak diye de korkuyorum.
Dertliyim çok
Dualarınızı bekliyoruz teyzeleri.
Kızlar merhaba,
Oğlum geçtiğimiz haftalarda hastalanmıştı. Bronşiolit teşhisi koydu doktor. İlaç filan kullandık. 1 hafta geçti, sonrasında tekrar hastalandı.
Doktorumuz, "başlangıç evresinde, ilaçlara devam, öksürmeye başlarsa antibiyotiğe başlayalım" demişti, arayıp öksürdüğünü söyledim. Daha fazla ilerlemeden vermememi söyledi.
Burun akıntısı, tıkanıklık geçti, bugün 4. günümüz.
Yalnız sabah uyandığında öyle bir hırıltısı vardı ki oğlumun. Ben kapıdayım, o odanın bir ucunda, taa ordan duyuluyor hırıltısı(
Nasıl canım sıkıldı, nasıl üzüldüm, anlatamam
Hayır, o kadar dikkat ediyoruz ki kayınvalidemle birlikte.
Malum hareketlendi, ev kaloriferli, çabuk terliyor, hemen müdahale ediyoruz ama. Nerde hata yapıyoruz bilmiyorum.
Uyku tulumu almıştık geçenlerde. Pamuğunu bulamadım, elyaftı. Baktım bayağı terlemiş, değiştirdim üstünü. Aradan biraz zaman geçti, yine terlemiş, bu sefer bez koydum. Annem, gece 12'den sonra kalorifer geçince tek kat kıyafet üstüne tulum giydirip deneyelim diyor.
O mu hasta etti bilemedim.
Banyo da yaptıramıyorum. Ellerini ayaklarını yüzünü yıkıyorum her gün.
Uzun zamandır da birlikte yatıyoruz. İyice alışacak diye de korkuyorum.
Dertliyim çok
Dualarınızı bekliyoruz teyzeleri.
Papatya masallah cnm ikizler büyümüş tatliliklarina tatlilik katilmis..
Cannan cok gecmis olsun..verilmis sadakaniz varmis..
Erdemine allah acil sifalar versin ins tez zamanda iyilesir..
Db55 sonsy candas cemrem skrn 2013 ugruyormusunuz bilmiyorum ama sizlerle muhabbeti ozledim..
Bu arada sonsy verdigin nick instagram ise beni taniyanlar ekleyebilir sevdacosar
Kendinize cok iyi bakin...
kızlar, daha dün akşam akıl veriyodum şöyle yapın böyle yapın diye şimdi benim kızım da hasta
dün gece sabahladık 4e kadar uyuyamadı yavrum, sallayıp yatırıyorum hemen ardından ağlayarak uyanıp kalkıyo oturuyo, gözyaşıyla ağlıyo...
tam olarak ölçtürmedi ama azıcık ateşi de vardı, başına ıslak bez de koydurmadı çığlık çığlığa, soydum bir-iki saat badiyle tuttum, 4 gibi uyudu sonra yine arada uyanıp uyutularak tabi...
hiçbirşey ama hiçbirşey yemek ve içmek istemiyor, gece 12de uyuturken 100cc içirebildim döke saça, bidaha sabaha kadar hiç içmedi, yapıp döktüm... sabah kahvaltı hazırladım daha 3.kaşıkta öğürdü kustu... sonra meyve hazırladım onu zorla ağlaya bağıra yedirdim içine 20cc de devam sütü katarak... sonrasında sabah uykusunu yaptırırken yine döke saça 50cc içirebildim... bi daha hiçbişey yok, biraz önce çorba yedirmeye kalkıştım çorbayı seviyo nasılsa diye, nasıl çığlık çığlığa inanamazsınız, her tarafı saçını başını batırdı en sevdiği çorbayı bile istemiyo onu da yediremedim... napıcam ne yiycek ne içicek bu çocuk, saatlerce nasıl durur aç,
bi de ben hasta ettim çocuğu nasıl üzülüyorum,
dün evi biraz fazla havalandırdım serin oldu kesin o zaman üşüdü, hapşırıyo sürekli, her hapşırdığında sümük fırlıyo sürekli burnu akıyo nezle oldu yavrum... neşesi yerinde ama iştah tamamen gitti...
devam sütünü eskiden de sadece uyuturken içirebilirdim, tam dalmak üzereyken emziğini çıkarıp verirdim, şimdi her deneyişimde uyanıyo ağlıyo eli kolu çırpınıyo kesinlikle içmek istemiyo tekrar tekrar uyutup vermeyi deniyorum olmuyo olmuyo olmuyo...
Evet ben de oyle dusunuyorum cnm. Ilk adim sutunu arkadaslardan duydum. Icirdim. Bir sey olmadi. Icir cnm. Kime gotureceksin bebegini artik? Ben de doktor arayisindayim.Db55
Belki de biz baştan beri bebelac verseydik daha fazla kilo alabilirdi bebeklerimiz
Bir de bu pınar süt geçenlerde markette baktım içinde inek sütü var su var
Önce inek sütü olunca şüphelendim
Sonra düşündüm annem de bana inek sütüne su katıp beslemiş
Hala almadım
Bu konu hakkında hiç doktor ile konuşan oldu mu
Gecmis olsun cnm.kızlar, daha dün akşam akıl veriyodum şöyle yapın böyle yapın diye şimdi benim kızım da hasta
dün gece sabahladık 4e kadar uyuyamadı yavrum, sallayıp yatırıyorum hemen ardından ağlayarak uyanıp kalkıyo oturuyo, gözyaşıyla ağlıyo...
tam olarak ölçtürmedi ama azıcık ateşi de vardı, başına ıslak bez de koydurmadı çığlık çığlığa, soydum bir-iki saat badiyle tuttum, 4 gibi uyudu sonra yine arada uyanıp uyutularak tabi...
hiçbirşey ama hiçbirşey yemek ve içmek istemiyor, gece 12de uyuturken 100cc içirebildim döke saça, bidaha sabaha kadar hiç içmedi, yapıp döktüm... sabah kahvaltı hazırladım daha 3.kaşıkta öğürdü kustu... sonra meyve hazırladım onu zorla ağlaya bağıra yedirdim içine 20cc de devam sütü katarak... sonrasında sabah uykusunu yaptırırken yine döke saça 50cc içirebildim... bi daha hiçbişey yok, biraz önce çorba yedirmeye kalkıştım çorbayı seviyo nasılsa diye, nasıl çığlık çığlığa inanamazsınız, her tarafı saçını başını batırdı en sevdiği çorbayı bile istemiyo onu da yediremedim... napıcam ne yiycek ne içicek bu çocuk, saatlerce nasıl durur aç,
dün evi biraz fazla havalandırdım serin oldu kesin o zaman üşüdü, hapşırıyo sürekli, her hapşırdığında sümük fırlıyo sürekli burnu akıyo nezle oldu yavrum... neşesi yerinde ama iştah tamamen gitti...
devam sütünü eskiden de sadece uyuturken içirebilirdim, tam dalmak üzereyken emziğini çıkarıp verirdim, şimdi her deneyişimde uyanıyo ağlıyo eli kolu çırpınıyo kesinlikle içmek istemiyo tekrar tekrar uyutup vermeyi deniyorum olmuyo olmuyo olmuyo...
Db55
Belki de biz baştan beri bebelac verseydik daha fazla kilo alabilirdi bebeklerimiz
Hala almadım
Bugünlerde kızım hiç yemek istemiyor
Sadece süt ve yoğurda hayır demiyor
Diğer herşeye ağzını kapatıyor
Severek yaptığı kahvaltıyı da artık yapmıyor
6 dişi var sanırım 7.si gelecek
İnşallah diştendir.
Bir de geçen ay 650 gram almıştı bu ay 500gram almış
Doktor çok iyi dedi bu aylarda zaten en fazla bu kadar olur dedi ama bilmiyorum
Sizce iyi mi ?
Aptamil içerken çok az içtiği için o aylarda hep az kilo almıştı
Hep doktorun yüzünden
Önce geçseydik bebelac a o aylarda iyi kilo alırdı
9.ay kontrolünde 9 kg çıktı
Persentil eğrisine göre %59 çıkıyor
Idare eder sanırım
Çok geçmiş olsun canım
Benim kızım da yakın zamanda öyle olmuştu
Dişten de olabilir
Calpol verebilirsin
Ağrısı filan varsa rahatlatır
Yemek konusunda da böyle olduklarında yemiyorlar gerçekten yapabileceğimiz bişey olmuyor ama işte anne yüreği dayanmıyor birazcık yesin diye çırpınıyoruz
Ben son bir haftadir aksam yatarken ve sabah ilk mamasini pinar devam sutu veriyorum...ama sanirim aksam ictigi agir geliyor surekli uyandi verdigim surece en son sutten olabilecegi aklima geldi bende dun aksam bebelac verdim uyanmadi....simdi sabahlari biberonla ve kahvaltisina koyarak kullaniyorum...doktora sormadim ama ben uzun suredir kahvaltisini onunla yapiyordum ilk defa bu hafta biberonla verdim...Db55
Hala almadım
kızlar, daha dün akşam akıl veriyodum şöyle yapın böyle yapın diye şimdi benim kızım da hasta
Bende ekledim canım edlin ide senide çok tatlılar maşallahhhhh subhanallahhhh...Edlin evet canım instagram
Ekledim seni
Ben son bir haftadir aksam yatarken ve sabah ilk mamasini pinar devam sutu veriyorum...ama sanirim aksam ictigi agir geliyor surekli uyandi verdigim surece en son sutten olabilecegi aklima geldi bende dun aksam bebelac verdim uyanmadi....simdi sabahlari biberonla ve kahvaltisina koyarak kullaniyorum...doktora sormadim ama ben uzun suredir kahvaltisini onunla yapiyordum ilk defa bu hafta biberonla verdim...
Gecmis olsun arkadasim yemek icin zorlama nsilsa gecici bir durum keyfi yoksa bizim gibi o da yemek istemiyordur....istiyorsa bol bol su ver en azindan direnci dusmesin....[/QUOTEn]
ben de bugün tarhana çorbasına koydum yarım kutuya yakın,
acıkmış yedi çorbasını eskisi gibi iştahla olmasa da yedi, sonuna doğru biraz zorladı o kadar...
Kızlar 3 gün önce oğlumun tüm vucudu dışarı attı elinin içi ayağının altına kadar birden bire oldu 1 saat içinde ertsi gün kontrolümüz vardı ama beklemedik acile götürdük kan aldılar kanında alerji falan çıkmadı doktor birinden geçmiş olabilir bulaşıcı b hastalık olabilir dedi saçma geldi bana yada yediği bişey dokunmuştur dedi ben aferin vermiştim o gün 2 kez ondan şüpheleniyorum sabaha hiç bişey kalmadı tamamen geçmişti adam bulaşıc hastalık deyince tedirgin oldum ama öyle bişey olsa ateş halsizlik huysuzluk olurdu bu doktorlara anlam veremiyorum bazen kendi doktorumuza götürmeden içim rahat etmiycek...
size de geçmiş olsun canım...
Bu arada dün ilk traşımızı olduk çok yakışıklı olduk biz:)
Bebek kuaförüne götürdük hiç ağlamadı miniğim çok eğlendi şaşırdım bende rabbim damat traşlarını görmeyi nasip etsin hepimize inşallah onunla yaşadığımız herşey çok heyecan verici...
sıhhatler olsun küçük yakışıklıya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?