Benimkide öyle canım.gündüz meme yemiyor diye bende izin veriyorum emzik gibi kullanmasına.üç beş damlada olsa gidiyor diye.ama 1 yaşından sonra yapıcam bende.biz 7 nisan doğumluyuz..Allh kolaylk versin cnm yaa. bzmkide baya agladi bugun emmek istedi bende emzirmemek icin inat ettim. artik esimle donusumlu bakiyoruz. 2 den sonra nobet onundu:) 3 gibi kalkti. biraz ugrastim olmuyor. beni gordukce meme istiyor.gittim yattim diger odaya. 4 de dogru uyumuslar babasiyla sonrada 7 gibi kalkti.
Şulecim hoş geldin canım.aklımdaydln ne zamandir.kızına çokkkkkk geçmiş olsun.inşallah geçicek.Ne kadar uzun zaman oldu buraya gelmeyeli.... Çok yoğun bir dönemdeyiz. Benim yoğunluğum ve yorgunluğum maalesef biraz daha fazla. Kızım 9 aylık oldu. Elinden ameliyat olduk geçtiğimiz haftalarda. Ama ondan önemlisi. Elinden olacağı ameliyat için film çektirmişken kalça filmi de istedik. Kalça gelişim geriliği çıktıYavrum apar topar alçıya alındı Ne kadar zor bir süreç geçirdiğimi size anlatamam. Ağlamadığım günüm yok. Bebeğim tam emekleyecekken hareket edecekken alçılı. Doyasıya sarılıp koynuma sokamıyorum. Geceleri dönemediği için çok ağlıyor. Rabbim nerde şifa bekleyen varsa hepsine yardım etsin. Biz annelere de bol sabır ve dayanma gücü versin.
Uzun zamandır giremediğim için kusuruma bakmayın.
bu da kızıımmmm
çok çok geçmiş olsun Canım, esinle uzun mutlu bir yaşam diliyorum. habere çok üzüldümölenlerin ailelerine sabır dilerim.
Ne kadar uzun zaman oldu buraya gelmeyeli.... Çok yoğun bir dönemdeyiz. Benim yoğunluğum ve yorgunluğum maalesef biraz daha fazla. Kızım 9 aylık oldu. Elinden ameliyat olduk geçtiğimiz haftalarda. Ama ondan önemlisi. Elinden olacağı ameliyat için film çektirmişken kalça filmi de istedik. Kalça gelişim geriliği çıktıYavrum apar topar alçıya alındı Ne kadar zor bir süreç geçirdiğimi size anlatamam. Ağlamadığım günüm yok. Bebeğim tam emekleyecekken hareket edecekken alçılı. Doyasıya sarılıp koynuma sokamıyorum. Geceleri dönemediği için çok ağlıyor. Rabbim nerde şifa bekleyen varsa hepsine yardım etsin. Biz annelere de bol sabır ve dayanma gücü versin.
esin diye bir doktor var onun özgeçmişini beğendim ona giderim diye düşündüm.
bizim doktor 300-500 arasını normal görüyor. yani bu aylarda zaten bu kadar alınırmış.
Canım ya peki doktor bebeğine göz muayenesi istedi mi
benimkine istedi.
birşey var mı diye korktum. tv izletiyorum çünkü
büyüyor artık bir görsün istiyorum dedi ama şüphelendim şimdi.
biraz da gözünde kayma var gibi çünkü şaşı gibi ama hep olmuyor. bazen. ben normal diye düşünmüştüm daha küçük diye
kızlar gece hiç uyumadı sürekli döndü döndü ağladı
2 kere sütünü içirdim her zamanki gibi
ama uyuyamıyor dönüyor dönüyor
2 kere ayağımda salladım
kolumda salladım
pışpışladım
emziği verdim
o attı ben verdim
en fazla uyuduğu yarım saattir.
perişan oldum
eşim bir hafta izinli
o bakıyor öğlene kadar
sabah ben giderken uyandı
ona teslim ettim
sinirimden biraz ağladım
ve çıktım geldim sabahın 7sinde okula
Ne kadar uzun zaman oldu buraya gelmeyeli.... Çok yoğun bir dönemdeyiz. Benim yoğunluğum ve yorgunluğum maalesef biraz daha fazla. Kızım 9 aylık oldu. Elinden ameliyat olduk geçtiğimiz haftalarda. Ama ondan önemlisi. Elinden olacağı ameliyat için film çektirmişken kalça filmi de istedik. Kalça gelişim geriliği çıktıYavrum apar topar alçıya alındı Ne kadar zor bir süreç geçirdiğimi size anlatamam. Ağlamadığım günüm yok. Bebeğim tam emekleyecekken hareket edecekken alçılı. Doyasıya sarılıp koynuma sokamıyorum. Geceleri dönemediği için çok ağlıyor. Rabbim nerde şifa bekleyen varsa hepsine yardım etsin. Biz annelere de bol sabır ve dayanma gücü versin.
geçmiş olsun canım, odasının ısısını hep aynı derecede tutamaman kötü, gece 12den sonra kalorifer yanmıyo sanırım, hep aynı ısıda tek kat kıyafetle olması daha doğru sanırım... uyku tulumu terleten bişeyse kullanma bence canım, biz hala penye battaniyelerini kullanıyoruz, polar olanlardan bulunca o uyku tulumlarından almayı düşünüyorum ama şimdilik idare ediyoruz...
bi de terleyince hemen müdahale ediyoruz demişsin, terleyince üzerini değiştirince üşür ya da terleyince üzerinden bişeyleri çıkarınca üşürse teri soğur.. öyle yapacağına hep tek kat giydir üşüdükçe bi yelek giydirirsin ...
canım 3 kişi birden karışıyo zor, biz aynı çatışmaları eşimle yaşarız bazen ben agresife bağlarım sizde 3 kişi daha zor...
iyileşsin inşallah bebeğin çabucacık...
çok mu soğuk ki odanız, bere falan benim hiç aklıma gelmezdi.. daha önce de dedim ya ben çıtçıtlı penye badisinin üstüne penye pijama takımı ve üzerinde penye battaniyeyle yatırıyorum ama oda 25 drece...
kızlar gece hiç uyumadı sürekli döndü döndü ağladı
2 kere sütünü içirdim her zamanki gibi
ama uyuyamıyor dönüyor dönüyor
2 kere ayağımda salladım
kolumda salladım
pışpışladım
emziği verdim
o attı ben verdim
en fazla uyuduğu yarım saattir.
perişan oldum
eşim bir hafta izinli
o bakıyor öğlene kadar
sabah ben giderken uyandı
ona teslim ettim
sinirimden biraz ağladım
ve çıktım geldim sabahın 7sinde okula
Bebişini hiç merak etme. onların bünyeleri inan ki çok kuvvetli. bizden bile daha kuvvetli. benim arkadaşımın bebeği de aynı hastalıktan oldu biraz uzun sürüyormuş geçmesi ama merak etme. onlar kaynar suya vicks koyup buğu yapıyorlardı iyi geldiğini söylemişti. uyku tulumu için babybaum polar tulum tavsiye ederim. bir kaç defa daha yazmıştım burada. başka arkadaşlarda kullanıyormuş ve memnunlar. bizim evde de aynı sorun var. merkezi sistem olduğu için 12 den sonra yanmıyor. bende elektrikli kalorifer aldım 12'den sonra az ısıda onu yakıyorum. odanın sıcaklığını aynı tutuyorum. uyku tulumunun içine sadece penye tulum giydiriyorum. zaten tulumun kullanım klavuzunda oda sıcaklığının maksimum 22 derece olması gerekli diye yazıyordu sanırım.
birde aslında banyo yaptırsan iyi gelir diye düşünüyorum. bebeği hastalanan arkadaşım banyo sonrası bebeğinin balgam attığını ve hırıltısının azaldığını söylemişti. hatta bu yüzden o iki kere banyo yaptırdı o dönem. çok iyi gelmiş.
umarım en kısa zamanda iyileşirsiniz. sevgiler...
bu da kızıımmmm
Kızlar merhaba,iyi akşamlar
bebişler ve sizler iyisinizdir umarım
eskisi kadar sık girmiyorum ama sizi edebildiğim kadar takip etmeye açlışıyorum
yalan yok faceye daha çok giriyorum
bebişlerimiz büyüdü hala dişimiz yok ve yürümüyoruz
Haberi kesin almışsınızdır bende mutluluğumu paylaşim dedim sürmeli arkadaşımız hamileymiş çok ama çok sevindim
Allah yardımcısı olsun bebeğine sağlık ve uzun ömür versin inşallah
ayy dedikoduya girdi bu haberim, kendisi söylemek isterdi belki ama dayanamadım sizinlede bu mutlu haberi paylaşmak istedim.
Cok gecmis olsun arkadasim allah bebegine acil sifalar sana ve esine sabir versin....biz bu bebekler olmadan once hic yasamiyormusuk sanki ne sacma seylere guler nelere uzulur olduk....
Canım çok geçmiş olsunnn uzun zamandır yoktun farkettim sende adanam da yoksunuz umarım onlarda iyidir... Rabbim acil şifalar versin inşallah üzme kendini neler var allah beterinden saklasın geçicek allahın izni ileee
cnm cok gecmis olsun ins hemen atlatirsiniz allh yardimcin olsun
canım çok üzüldüm gerçekten en kısa sürede iyileşir inşallah, benim yeğenimin de daha bebekken bacağı alçıya alınmıştı nasıl zorlukları olduğunu biliyorum seni anlıyorum geçince hiçbişeyciği kalmıyo unutuluyo üzme sen de kendini...
Canım çok geçmiş olsun
Seni nerelerde diye merak ediyordum
Okuyunca üzüldüm
Allah bebeğine en kısa Zamanda sağlık versin
Şulecim hoş geldin canım.aklımdaydln ne zamandir.kızına çokkkkkk geçmiş olsun.inşallah geçicek.
şuleeeeeeeeeeee çok özledim seni ve muhabbetini
hoş geldin
elifime inan çok üzüldüm, ama geçecek canım
düşünsene onları dünyaya getirmek için neler atlattık
bunları da atlatacaksın sen
canım tayininiz çıktı mı?
ücretsiz izin aldın mı?
bu zorlu süreçte yanında birileri var mı?çok sordum ama çok merak ettim seni
canım benim Allah şifa versin bebişine. Bu günlerde geçicek zor ama geçicek
Şulecim, inşallah bebeğin tez vakitte iyileşir. Üzülme, yıpratma kendini bu kadar. Dermansız dert vermez yüce Allah.
kızımın yeme sorunu ile mücadele edicem diye giremedim epey süre. hemen kısaca nasıl aştığımızı anlatmak istedim. benim kızım yemez içmez durumda idi ve en son yedi kilo çıktı geçen ay. ben de bıraktım ipleri nasılsa acıkır diye ve açlıktan ağladı tüm gün vermedim hiç bir şey. gece 180 cc mamayı içince tamam dedim demek ki aç bırakmak lazım. sonra eline vermeye başladım herşeyi. derdimiz buymuş. kendi yemek istiyor. ve deli gibi yiyor. bir ayda sekiz kilo dörtyüz oldu:)))şimdi bardaktan su içiyor. içiremediğim meyve suyunu bardaktan severek içiyor. tahıl işini eline özel yapım kurabiyeler vererek çözdük. etleri eline veriyorum yada parçalayarak eliyle yemesine izin veriyorum. meyveyi yemesini görmeniz lazım. eline dilim veriorum kemirerek yiyor. çok mutluyum şu anda anlatamam. çorbayı 5 kaşık olacak şekilde kemik suyuyla yapıyorum 6.yı yemiyor çünkü. izin verin sizde. belki benim bebeğim gibi kendi yemek istiyordur. bırakın aç kalsınlar. eninde sonunda gelecekler yemeye. denenmiş yöntem açlık. bende işe yaradı valla.
cnm biz takvim hazirlatti buzdolabina miknatisli bisey cok guzel oluyorKızlar merhaba,
Alıntılarım çok uzun oldu, geriye dönüp baktığımda bazılarını alamamışım.
Hepinize çok teşekkür ederim. Şükürler olsun ki biraz toparlandı yavrum. Bir ay içinde iki ağır grip vakası. Çok zor oldu hakikaten. Yine hırıltı var ama olsun, azaldı şükür.
9 gün banyo yaptırmamıştık. Dün gündüz yaptırdık. O kadar yorgun ve halsizdi ki oğlum, akşam 5'ten sabah 6'ya kadar -arada uyandı tabii- uyudu.
mirros, ay ay ay maşallah boncuk gözlü kuzuna
Şulecim, inşallah bebeğin tez vakitte iyileşir. Üzülme, yıpratma kendini bu kadar. Dermansız dert vermez yüce Allah.
Lolocum, bırakın facebook'u, gelin buraya, özünüze dönün :)
Sürmeli'ye de çooooook sevindim. Sağlıkla, mutlulukla kucağına alsın ve onunla yaşasın, yaşlansın.
Bi de kızlar, bir arkadaş doğum günlerinden bahsetmişti. Ona dair bir planım yok ama ben yeni yıl için oğlumun bir kaç resminden olan 2014 duvar takvimi hazırlatıp eşimin ailesine ve benim aileme göndermeyi planlıyorum. Hatta şimdi resim seçiyor idim :)
Bebeklerinize sağlık, sizlere huzur dilerim.
Kizlar bende mart annesiyim bebegim 9 ayini bitirdi ek gidaya gectigimizden beri bagirsak sistemi bozuldu kabizlik tavan yapti zeytinyag, kayisi, ketentohumu yagi ne duyuyorsam yaptim bugun minik kizim aglayarak yapti kakasini cok uzuluyorum haline yardim lutfen(((
Günaydın kızlar öyle kötüyümkü anlatamam ben hastanın eşim trafik kazası geçirdi hasta bebeğim grip olmuş uyku diye bişe yok kulağımdan iltihap akıyor sürekli ve çok kötü öksürüyorum bebeğimede bulaştırdım kendi hastalığımdan ve bebeğimin hastalığından eşimle ilgilenemiyorum bile evin bir hali var sabah 10 da hasta sormaya gelmeye başlıyorlar hiç tanımadıklarımız bile geliyo büyük bi kaza olduğu için günde 50 kişi geliyodur eşimin akrabalarıda çok fazla çok zor bi durumdayım ben iyi olsam yorulmak hiç dert değildinlenemediğim için iyleşemiyorum gece beneğim tam uyuyor ben öksürünce o da uyanıyor ((
İnanmıyorummm çok sevindim rabbim iki cihanda da yüzünü güldürsün inşallah çektiği acıları yeni mutluluğu ile dinsin arkadaşımızın hiç aklımdan çıkmıyor sürmeli rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin bebeğiniiyi akşamlar
bebişler ve sizler iyisinizdir umarım
eskisi kadar sık girmiyorum ama sizi edebildiğim kadar takip etmeye açlışıyorum
yalan yok faceye daha çok giriyorum
bebişlerimiz büyüdü hala dişimiz yok ve yürümüyoruz
Haberi kesin almışsınızdır bende mutluluğumu paylaşim dedim sürmeli arkadaşımız hamileymiş çok ama çok sevindim
Allah yardımcısı olsun bebeğine sağlık ve uzun ömür versin inşallah
ayy dedikoduya girdi bu haberim, kendisi söylemek isterdi belki ama dayanamadım sizinlede bu mutlu haberi paylaşmak istedim.
Günaydın kızlar öyle kötüyümkü anlatamam ben hastanın eşim trafik kazası geçirdi hasta bebeğim grip olmuş uyku diye bişe yok kulağımdan iltihap akıyor sürekli ve çok kötü öksürüyorum bebeğimede bulaştırdım kendi hastalığımdan ve bebeğimin hastalığından eşimle ilgilenemiyorum bile evin bir hali var sabah 10 da hasta sormaya gelmeye başlıyorlar hiç tanımadıklarımız bile geliyo büyük bi kaza olduğu için günde 50 kişi geliyodur eşimin akrabalarıda çok fazla çok zor bi durumdayım ben iyi olsam yorulmak hiç dert değildinlenemediğim için iyleşemiyorum gece beneğim tam uyuyor ben öksürünce o da uyanıyor ((
Kızlar bişey sorucam bizim ön 2 alt dişimiz kabarmıştı baya oldu hala çıkmadı oğlum 2 gündür çok huysuz annemle bi baktık ağzına köpek dişleri kabarmız üst ön dişlerinden önce çok şaşırdık köpek dişlerinin önce çıkma olasılığı var mı? Ben sırayla çıkıyo sanırım hatta nette sıralaması vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?