2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Benimkide öyle canım.gündüz meme yemiyor diye bende izin veriyorum emzik gibi kullanmasına.üç beş damlada olsa gidiyor diye.ama 1 yaşından sonra yapıcam bende.biz 7 nisan doğumluyuz..

Şulecim hoş geldin canım.aklımdaydln ne zamandir.kızına çokkkkkk geçmiş olsun.inşallah geçicek.

şuleeeeeeeeeeee çok özledim seni ve muhabbetini
hoş geldin
elifime inan çok üzüldüm, ama geçecek canım
düşünsene onları dünyaya getirmek için neler atlattık
bunları da atlatacaksın sen

canım tayininiz çıktı mı?
ücretsiz izin aldın mı?
bu zorlu süreçte yanında birileri var mı?çok sordum ama çok merak ettim seni

Cnm bizden goz muayenesi istemedi doktor. Ama bu zamanlarda yapmasi normaldir belki de. Benim ki daha 4 aylik filanken goz muayenesi sormustum da guzel takip ediyor gerek yok simdilik demisti.

Benim bebegim de gece devamli uyandi. En son esim de yardim etmeye kalkti. Hic uyumadim desem yeridir yani. Ben de okula uykulu gittim. Bir kac arkadasin bebegi de boyleymis. Donemsel bir durum o zaman bu.

Bebeginin gozlerini de kafana takma. Bir sey yoktur. Ama yine de tv izletme cnm ya.

canım benim Allah şifa versin bebişine. Bu günlerde geçicek zor ama geçicek

iyi akşamlar
bebişler ve sizler iyisinizdir umarım
eskisi kadar sık girmiyorum ama sizi edebildiğim kadar takip etmeye açlışıyorum
yalan yok faceye daha çok giriyorum
bebişlerimiz büyüdü hala dişimiz yok ve yürümüyoruz

Haberi kesin almışsınızdır bende mutluluğumu paylaşim dedim sürmeli arkadaşımız hamileymiş çok ama çok sevindim
Allah yardımcısı olsun bebeğine sağlık ve uzun ömür versin inşallah

ayy dedikoduya girdi bu haberim, kendisi söylemek isterdi belki ama dayanamadım sizinlede bu mutlu haberi paylaşmak istedim.

bu da kızıımmmm

Kızlar merhaba,
Alıntılarım çok uzun oldu, geriye dönüp baktığımda bazılarını alamamışım.
Hepinize çok teşekkür ederim. Şükürler olsun ki biraz toparlandı yavrum. Bir ay içinde iki ağır grip vakası. Çok zor oldu hakikaten. Yine hırıltı var ama olsun, azaldı şükür.
9 gün banyo yaptırmamıştık. Dün gündüz yaptırdık. O kadar yorgun ve halsizdi ki oğlum, akşam 5'ten sabah 6'ya kadar -arada uyandı tabii- uyudu.
mirros, ay ay ay maşallah boncuk gözlü kuzuna
Şulecim, inşallah bebeğin tez vakitte iyileşir. Üzülme, yıpratma kendini bu kadar. Dermansız dert vermez yüce Allah.
Lolocum, bırakın facebook'u, gelin buraya, özünüze dönün :)
Sürmeli'ye de çooooook sevindim. Sağlıkla, mutlulukla kucağına alsın ve onunla yaşasın, yaşlansın.
Bi de kızlar, bir arkadaş doğum günlerinden bahsetmişti. Ona dair bir planım yok ama ben yeni yıl için oğlumun bir kaç resminden olan 2014 duvar takvimi hazırlatıp eşimin ailesine ve benim aileme göndermeyi planlıyorum. Hatta şimdi resim seçiyor idim :)
Bebeklerinize sağlık, sizlere huzur dilerim.

Cok gecmis olsun arkadasim allah bebegine acil sifalar sana ve esine sabir versin....biz bu bebekler olmadan once hic yasamiyormusuk sanki ne sacma seylere guler nelere uzulur olduk....

cnm cok gecmis olsun ins hemen atlatirsiniz allh yardimcin olsun

Canım çok geçmiş olsun
Seni nerelerde diye merak ediyordum
Okuyunca üzüldüm
Allah bebeğine en kısa Zamanda sağlık versin

Şulecim hoş geldin canım.aklımdaydln ne zamandir.kızına çokkkkkk geçmiş olsun.inşallah geçicek.

şuleeeeeeeeeeee çok özledim seni ve muhabbetini
hoş geldin
elifime inan çok üzüldüm, ama geçecek canım
düşünsene onları dünyaya getirmek için neler atlattık
bunları da atlatacaksın sen

canım tayininiz çıktı mı?
ücretsiz izin aldın mı?
bu zorlu süreçte yanında birileri var mı?çok sordum ama çok merak ettim seni

canım benim Allah şifa versin bebişine. Bu günlerde geçicek zor ama geçicek

Şulecim, inşallah bebeğin tez vakitte iyileşir. Üzülme, yıpratma kendini bu kadar. Dermansız dert vermez yüce Allah.

Kızlar herbirinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Allah razı olsun. Evet muhakkak geçecek ama inşallah çok hızlı geçer. Aslında kocca 4 ay ın 1 ayı geçmek üzere.

Şöyle bir baktım bebişlerin resimlerine falan hepsine maşallah Bu günler hayalken yinede şu yaşadıklarıma Elhamdurullah diyorum.

Papatyam canımmm bende çok özledim sizleri. Eşimin tayini Babaeski ye çıktı. bende doğum iznine ayrıldığım için tayin talebimin olduğu Lüleburgaza taşındık. Maalesef yine İstanbul olmadı. Bizde iki evi taşıyıp artık bir ev yaptık. İstanbulu kiraya verdik. Burgazda ev tuttuk. Benim 6 aylık ücretsiz iznim 3 aralıkta doldu. Elif İlkimin bu durumları nedeniyle 6 ay daha ücretsiz izin aldım. İzin bitmeden tayinim çıkmıyor. Yani ev trakyada iş Karadenizde :) Hee birde aynen tek tabanca olmaya devam. 7 - 24 kızımla ben ilgileniyorum. Benden haberler şimdilik bu kadar.

Sağlıcakla kalın hepinizi kızımla öpüyoruz.

canım çok sağol tavsiyelerin için, peki anne sütü ya da devam sütü içiyor mu bebeğin,
bizde daha çok süt içmeme sorunu var, ek gıdaları bi şekilde yedirebiliyorum, bugün hiç içmedi mesela, sadece sabah kahvaltısına biraz koyabildim akşam da muhallebiye biraz ekleyebildim, onun dışında biberondan hiç içmiyo... benim de aklıma bardağa koyup içirmek gelmiştiyarın bi de öyle deniycem biraz acıktırıp...

cnm biz takvim hazirlatti buzdolabina miknatisli bisey cok guzel oluyor

Bizimde öyleydi kefir çok iyi geldi canım dene istersen

Günaydın kızlar öyle kötüyümkü anlatamam ben hastanın eşim trafik kazası geçirdi hasta bebeğim grip olmuş uyku diye bişe yok kulağımdan iltihap akıyor sürekli ve çok kötü öksürüyorum bebeğimede bulaştırdım kendi hastalığımdan ve bebeğimin hastalığından eşimle ilgilenemiyorum bile evin bir hali var sabah 10 da hasta sormaya gelmeye başlıyorlar hiç tanımadıklarımız bile geliyo büyük bi kaza olduğu için günde 50 kişi geliyodur eşimin akrabalarıda çok fazla çok zor bi durumdayım ben iyi olsam yorulmak hiç dert değil dinlenemediğim için iyleşemiyorum gece beneğim tam uyuyor ben öksürünce o da uyanıyor((

Geçmiş olsun canım

İnanmıyorummm çok sevindim rabbim iki cihanda da yüzünü güldürsün inşallah çektiği acıları yeni mutluluğu ile dinsin arkadaşımızın hiç aklımdan çıkmıyor sürmeli rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin bebeğini

Çok çok geçmiş olsun canımmm

Kızlar bişey sorucam bizim ön 2 alt dişimiz kabarmıştı baya oldu hala çıkmadı oğlum 2 gündür çok huysuz annemle bi baktık ağzına köpek dişleri kabarmız üst ön dişlerinden önce çok şaşırdık köpek dişlerinin önce çıkma olasılığı var mı? Ben sırayla çıkıyo sanırım hatta nette sıralaması vardı.

hepinize çok geçmiş olsun canım, atlatırsınız inşallah hastalıkları da gelen giden kargaşasını da inşallah çabucak...

Canim bizim de sadece alt iki disimiz var ve ben ustten beklerken dedigin givi sol ust kopekdisinde bi kabarma beyazlik gordum ben de sasirdim hatta kacngecedir huysuz sk ve aglayarak uyaniyor demek ki dis geliyor ve normal:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…