ben bizim yedigimiz her yemekten veriyorum. keskegi sevdi baya. muz,ceviz ve avakoda karistiriyorum onuda cok sevdi. her sebzeninde corbasini yapiyorum. karnabahar da deneyebilirsin yumusak oluyo guzel yiyolar.Maşallah kızlar bebekleriniz çok tatlı.
Şifacım okudum cevabını çok erken kapanması da iyi değil. Ama bizim artık normal sanırım inşallah senin kızının da yakında kapanır.
Yenikullanıcı canım elini başının üstünde gezdir zaten artık bebeklikteki gibi yumuşak değil sert bir çukur hissedeceksin. Bizim çukur küçülmüş
Dün akşam Pınar süt ile muhallebi yaptım pirinç unu karıştırıp. 1,5 bardak süt 3 tatlı kaşığı pirinç unu
Çok güzel oldu
Biraz sade yedirdim biraz da bisküvi ufalayarak. Kızım da sevdi. Iki gündür sık uyanıyordu dün daha az uyandı. Sadece süt içmeye ve alt değiştirmeye. Verdikten sonra korktum kabızlık problemimiz var ya daha kötü olur sandım. Gece biraz ıkındı küçük bir parça yapmış ama ben okuldayken 3 kere normal yapmış. Bugün de yediricem :)
Ben hala sabah kahvaltı
Öğlen çorba ya da yemek ve yoğurt
Akşam muhallebi ve meyve
Şeklinde besliyorum.
Doktor artık ek olarak öğlen çorba verip akşam yemek şeklinde devam et dedi ama henüz başlayamadım.
İlk defa dün öğlen kurufasülye yedirdim. Yedi :)
Değişik yemekler vermek istiyorum
Sanki hep aynı şeyleri yediriyor gibiyim.
Tavuk ya da et suyuna bazen de normal suya:
Patates,havuç,bezelye yemeği
Tarhana çorbası
Taze fasülye ( yazdan dondurucuya koymuştum)
Bal kabağı
Kabak yemeği
Bamya
Mercimek brokoli çorbası ( pek sevmedi)
Var mı tavsiyesi olan sizlerden değişik tarifler öğrenmek istiyorum
evdeyım canım benım bıraktım ısı dogum ıznıne ayrıldım ve ıstıfamı verdım ..ayy yerım onu ya bakmaya doyamıyor ınsan degılmı cok baska bır duyguymus resmını gonder merak ettım bnde baranı gonderımEki Görüntüle 901318
Buradan beceremiyorum watsaptaki kullanici seninmiydi
Dun gece atesimiz cikti dusuremedik sabah 6 30 da dustu 10 30 da doktora gittik 39 olmus yine kanina bakti mikrop varmis 2 igne verdi biri bugun digeri yarin icin yavrumun hic nesesi yok hemen iyilessin insallah cok uzuluyorum. Bu arada doktorumuz 9. Aydan itibaren gece besleme ya da en fazla 1 kere dedi ve gunduz sadece 1 saat uyut dedi ama oglum cok erken kalkiyo bu biraz imkansiz gibi ya siz nasil yapıyorsunuz bu gece sk uyanmalar artik bitsin inşallah.
Vayy şu aralar hiç uyuyamayan ben:) çok iyi geldi çok etkilendimmmbebeğinden fırsat bulup bir kitap alırsın el,ne ve direk o sayfa çıkar karşına sanki mesaj gibi... ''bebeğin için uykusuz kaldığında her defasında ismail(a.s) zürriyetinden bir köle azad etmiş gibi sevap verilir...''
Hoşgeldin canım bayadır yoktun bizde aynıyız 1 ay oldu kabarık hala patlamadı ve üst köpek dişlerde kabarmış:)Biz dün 10.ayımızı doldurduk.
Diş problemimiz var hala çıkaramadık.alttan iki dişimiz kabarık ha patladı ha patlıcak diye bekliyoruz.çok sıkıntılı
Bir dönemmiş.gece uykusunda hiç sorunumuz yoktu 1 kez kalkardı şimdi ağlaya ağlaya birçok kez uyanıyoruz.çıksa dişimiz rahatlıcak yavrum.
Onun dışında çok şükür bi derdimiz yok..ayakta tutunmadan durmaya başladık.dengeyi sağlıyor birkaç dakika devrilmeden duruyor.yürüceği günler yakında gibi.
Allah hep güzel günlerini göstersin yavrularımızın.hepinize sevgiler tatlı anneler :)
Canım çok geçmiş olsunnn bebişine inşallah hemen atlatır.biz sabaha kadar memedeyiz dişleri kabardığından beri mahvediyo beni öyle bi alıştıki gık demeden ağzında meme olacak yoksa yırtıyo ortalığı inanır mısın sabaha kadar defalarca uyanıyo ve emmek istiyo sütümde yok artık çok fazla resmen yalancı emzik oldumDun gece atesimiz cikti dusuremedik sabah 6 30 da dustu 10 30 da doktora gittik 39 olmus yine kanina bakti mikrop varmis 2 igne verdi biri bugun digeri yarin icin yavrumun hic nesesi yok hemen iyilessin insallah cok uzuluyorum. Bu arada doktorumuz 9. Aydan itibaren gece besleme ya da en fazla 1 kere dedi ve gunduz sadece 1 saat uyut dedi ama oglum cok erken kalkiyo bu biraz imkansiz gibi ya siz nasil yapıyorsunuz bu gece sk uyanmalar artik bitsin inşallah.
Kızlar aranızda hala bebeği emeklemeyen var mı bizim ki emeklemiyo aslında biz fırsat vermiyoruz mama sandalyesindr oyuncaklarıyla oynamayı çok seviyo yürüteçide çok seviyo herhalde emeklemeden koşacak oğlum:) çok önemli mi yaa yere çok bırakmak istemiyorum yerler buz gibi halıya yorgan seriyorum ama yinede içim rahat etmiyo zaten hiç sevmiyo yerde olmayı:)yani emeklesin diye uğraşmalı mıyım sizce?
Kızlar aranızda hala bebeği emeklemeyen var mı bizim ki emeklemiyo aslında biz fırsat vermiyoruz mama sandalyesindr oyuncaklarıyla oynamayı çok seviyo yürüteçide çok seviyo herhalde emeklemeden koşacak oğlum:) çok önemli mi yaa yere çok bırakmak istemiyorum yerler buz gibi halıya yorgan seriyorum ama yinede içim rahat etmiyo zaten hiç sevmiyo yerde olmayı:)yani emeklesin diye uğraşmalı mıyım sizce?
Çok geçmiş olsun.
valla canım bu doktorun isteğiyle olmuyor
kendileri ne zaman istemezlerse o zamana kadar devam ederiz diye düşünüyorum
kızım uyanıyor ağlıyor
2 kere de süt vermeden de asla uyumuyor
akşam en son 20-21 gibi içiyor
uyuyor
sonra 00:00-00:30 ve 04:30-05:30 gibi iki kez içiyor
ara uyanmalarda da ya alt değiştiriyorum ya da emzik veriyorum
Aynı benim kızım.ben yazdım zannettim o kadar.Benimki emekleyerek evi dolaşıyor, engel olmadım ona hiç. Ben nereye gitsem o orada. Tuvalete giriyorum, tuvaletin önünde çıkmamı bekliyor, gecikirsem ağlıyor. Koltuklara, yatağına ve bulduğu alçak - yüksek yetişebildiği tüm yükseltilere kalkıyor, hatta bu yüzden epey süre uyutmayla cebelleşiyorum, ben yatırıyorum o dikiliyorBir uçtan bir uca yürüyor. 6 aylıkken yürüteç almıştım, doğru düzgün kullanmadım bile içinde oyuncağıyla oynayıp çabucak sıkılıyor. yürütecin dışında yürütece tutunup kalkmayı, ona tutunup sürmeyi daha çok seviyor. Valla bizimki parke-fayans dinlemiyor. Mutfağa geliyor peşimden dolaba yaslanıp kalkıyor, arkamı dönmemle dolapları yalamaya başlaması bir oluyor. Çekmeceleri açıp açıp kapatıyor, bu yüzden her yere çekmece kilidi taktım. Hamileyken hep uslu kızım diye sevdim ama pek tutmadı galiba Bezini kendi başıma değiştiremiyorum, kaçıyor elimden. Hele ki üstünü değiştirmek istesem abartısız 20 dk uğraşıyorumdur, o kaçıyor ben kovalıyorum, bir gören olsa gülme krizine girer, o derece. :)
Gittikçe bakımı daha mı zor oluyor ne :26:
cnm cok gecmis olsun baska odada yatsan olmaz mi? o uyaninca gidersin yanina sadece
bnzmde once alt 2 geldi. bn once altlar gelio die biliodum
de 1 haftadır içmesi gereken mamayı mümkün değil içmiyor. Önceden de severek içmiyordu ancak reklama falan baktırarak zorla da olsa içirebiliyordm. bizimki emiyor .ama sütüm yeterli değil.ve süt alerjisi için bu mamayı içmesi gerekiyorUmarım geçici bir durumdur.. Bu durum beni de çok üzüyor zira...
Yenikullanıcı canım elini başının üstünde gezdir zaten artık bebeklikteki gibi yumuşak değil sert bir çukur hissedeceksin. Bizim çukur küçülmüş
Dün akşam Pınar süt ile muhallebi yaptım pirinç unu karıştırıp. 1,5 bardak süt 3 tatlı kaşığı pirinç unu
Çok güzel oldu
Biraz sade yedirdim biraz da bisküvi ufalayarak. Kızım da sevdi. Iki gündür sık uyanıyordu dün daha az uyandı. Sadece süt içmeye ve alt değiştirmeye. Verdikten sonra korktum kabızlık problemimiz var ya daha kötü olur sandım. Gece biraz ıkındı küçük bir parça yapmış ama ben okuldayken 3 kere normal yapmış. Bugün de yediricem :)
Ben hala sabah kahvaltı
Öğlen çorba ya da yemek ve yoğurt
Akşam muhallebi ve meyve
Şeklinde besliyorum.
Doktor artık muhallebi saatini öne çekip akşam da yemek şeklinde devam et dedi ama henüz başlayamadım. Çünkü hemen akşam oluyor yeni yemiş oluyor fazla geliyor
İlk defa dün öğlen kurufasülye yedirdim. Yedi :)
Değişik yemekler vermek istiyorum
Sanki hep aynı şeyleri yediriyor gibiyim.
Tavuk ya da et suyuna bazen de normal suya:
Patates,havuç,bezelye yemeği
Tarhana çorbası
Taze fasülye ( yazdan dondurucuya koymuştum)
Bal kabağı
Kabak yemeği
Bamya
Mercimek brokoli çorbası ( pek sevmedi)
Var mı tavsiyesi olan sizlerden değişik tarifler öğrenmek istiyorum
Dun gece atesimiz cikti dusuremedik sabah 6 30 da dustu 10 30 da doktora gittik 39 olmus yine kanina bakti mikrop varmis 2 igne verdi biri bugun digeri yarin icin yavrumun hic nesesi yok hemen iyilessin insallah cok uzuluyorum. Bu arada doktorumuz 9. Aydan itibaren gece besleme ya da en fazla 1 kere dedi ve gunduz sadece 1 saat uyut dedi ama oglum cok erken kalkiyo bu biraz imkansiz gibi ya siz nasil yapıyorsunuz bu gece sk uyanmalar artik bitsin inşallah.
Bizimki de sürunuyor canim emekleme yok ayaga kalkma da yok siralama da yok oyle yani yurutec de dolasiyor yerde durmayi sevmiyor senin dedigin gibi.. hayirlisi vardir zamani. Bu arada benim oglum da hep emmek istiyor gece iyice emzik olduk gecicidir umarım canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?