canım çok sağol tavsiyelerin için, peki anne sütü ya da devam sütü içiyor mu bebeğin,
bizde daha çok süt içmeme sorunu var, ek gıdaları bi şekilde yedirebiliyorum, bugün hiç içmedi mesela, sadece sabah kahvaltısına biraz koyabildim akşam da muhallebiye biraz ekleyebildim, onun dışında biberondan hiç içmiyo... benim de aklıma bardağa koyup içirmek gelmiştiyarın bi de öyle deniycem biraz acıktırıp...
canım, çok büyük geçmiş olsun.Acil şifalar dilerim, sana, eşine ve bebeğine.Günaydın kızlar öyle kötüyümkü anlatamam ben hastanın eşim trafik kazası geçirdi hasta bebeğim grip olmuş uyku diye bişe yok kulağımdan iltihap akıyor sürekli ve çok kötü öksürüyorum bebeğimede bulaştırdım kendi hastalığımdan ve bebeğimin hastalığından eşimle ilgilenemiyorum bile evin bir hali var sabah 10 da hasta sormaya gelmeye başlıyorlar hiç tanımadıklarımız bile geliyo büyük bi kaza olduğu için günde 50 kişi geliyodur eşimin akrabalarıda çok fazla çok zor bi durumdayım ben iyi olsam yorulmak hiç dert değildinlenemediğim için iyleşemiyorum gece beneğim tam uyuyor ben öksürünce o da uyanıyor ((
Kızlar bişey sorucam bizim ön 2 alt dişimiz kabarmıştı baya oldu hala çıkmadı oğlum 2 gündür çok huysuz annemle bi baktık ağzına köpek dişleri kabarmız üst ön dişlerinden önce çok şaşırdık köpek dişlerinin önce çıkma olasılığı var mı? Ben sırayla çıkıyo sanırım hatta nette sıralaması vardı.
Ne kadar uzun zaman oldu buraya gelmeyeli.... Çok yoğun bir dönemdeyiz. Benim yoğunluğum ve yorgunluğum maalesef biraz daha fazla. Kızım 9 aylık oldu. Elinden ameliyat olduk geçtiğimiz haftalarda. Ama ondan önemlisi. Elinden olacağı ameliyat için film çektirmişken kalça filmi de istedik. Kalça gelişim geriliği çıktıYavrum apar topar alçıya alındı Ne kadar zor bir süreç geçirdiğimi size anlatamam. Ağlamadığım günüm yok. Bebeğim tam emekleyecekken hareket edecekken alçılı. Doyasıya sarılıp koynuma sokamıyorum. Geceleri dönemediği için çok ağlıyor. Rabbim nerde şifa bekleyen varsa hepsine yardım etsin. Biz annelere de bol sabır ve dayanma gücü versin.
Uzun zamandır giremediğim için kusuruma bakmayın.
cnm cok gecmis olsun baska odada yatsan olmaz mi? o uyaninca gidersin yanina sadeceGünaydın kızlar öyle kötüyümkü anlatamam ben hastanın eşim trafik kazası geçirdi hasta bebeğim grip olmuş uyku diye bişe yok kulağımdan iltihap akıyor sürekli ve çok kötü öksürüyorum bebeğimede bulaştırdım kendi hastalığımdan ve bebeğimin hastalığından eşimle ilgilenemiyorum bile evin bir hali var sabah 10 da hasta sormaya gelmeye başlıyorlar hiç tanımadıklarımız bile geliyo büyük bi kaza olduğu için günde 50 kişi geliyodur eşimin akrabalarıda çok fazla çok zor bi durumdayım ben iyi olsam yorulmak hiç dert değildinlenemediğim için iyleşemiyorum gece beneğim tam uyuyor ben öksürünce o da uyanıyor ((
bnzmde once alt 2 geldi. bn once altlar gelio die biliodumKızlar bişey sorucam bizim ön 2 alt dişimiz kabarmıştı baya oldu hala çıkmadı oğlum 2 gündür çok huysuz annemle bi baktık ağzına köpek dişleri kabarmız üst ön dişlerinden önce çok şaşırdık köpek dişlerinin önce çıkma olasılığı var mı? Ben sırayla çıkıyo sanırım hatta nette sıralaması vardı.
mesele erken kapanması değil bence mesele kapanmaması hatta geç kapanması :18::18::18: rahat ol tatlım maşallah bu arada kapanmış ne güzelKızlar 9.ay kontrolümüzde doktor bıngıldağı neredeyse kapandı kapanacak dedi
Erken mi diye endişelendim
Sizinkiler ne durumda?
ah canım çok geçmiş olsun. seni en iyi anlayanlardan biri ben olacağım herhalde. bizde de kalçada problem vardı ama neyse ki doğduğunda farkedildi çünkü makat geliş doğmuştu ve 2 aylıkken 2 ay bandaj taktık. şu anda ne kadar zor olduğunu tahmin bile edemem o küçük haliyle bile cok zordu. umarım en kısa zamanda iyileşir. bol bol sarılırsın yavruna. hatırlıyorum o zamanları cocuguma sarılamıyordum bile sıkı sıkıbir bayanın kızı da aynı şekilde doğduğundan 1 yaşına kadar alçı ve bandaj takmış bana aynen şöyle söylemişti; kızınız çok sabırlı olacak ve asla şımarık olmayacak çünkü özgürlüğün değerini bilecek, kıymet bilecek demişti. inanırmısın aynen dediği gibi oldu. senin bebeğinde aynı şekilde olacak. ve o günler artık kötü bir rüya gibi geliyor hatırlamıyorum bile tam olarak. unuttum. inanki anneler çocuklardan daha çok üzülüyor. çocuklar değişikliklere hemen ayak uyduruyor zaten. komik olan benim kızım bandajlar çıkınca ağlamıştı. birkaç gün ayak uyduramadı bacaklarının hareket etmesine özgürce:) biz hala boyun ile uğraşıyoruz ve en az bir sene filan daha uğraşacağız gibi görünüyor. her hafta fizyoterapi, günün her anı egzersiz çocuğu hasta herkese sabır diliyorum...
bebeğinden fırsat bulup bir kitap alırsın el,ne ve direk o sayfa çıkar karşına sanki mesaj gibi... ''bebeğin için uykusuz kaldığında her defasında ismail(a.s) zürriyetinden bir köle azad etmiş gibi sevap verilir...''
canım ben hep anne sütü vemiştim. ta ki kızım memeyi tiksinip bırakana dek. o yüzden mamaya alıştırırken çok çok zorlandım. çareyi uyuduğunda vermekte buldum. yanlış biliyorum. ama mamayı uyanıkken açlıktan ağlamayınca almıyor. biberondan uykusunda besliyorum canım o da günde rahat 600 ü falan buluyor.
Kızlar 9.ay kontrolümüzde doktor bıngıldağı neredeyse kapandı kapanacak dedi
Erken mi diye endişelendim
Sizinkiler ne durumda?
Sana da çok geçmiş olsun arkadaşım. Boyun ile ilgili sorun nedir? Bizimde makat gelişdi. Hep kalça ile ilgili ihtimal vardı. Doğumdan sonra doğum yaptığım hastane de 40 günlükken ult. çekildi ve açılarda sorun olduğu söylendi Sonra bu konuda uzman bir doçent varmış Yeditepe Ünv. Hastanesinde ona gitmemizi söylediler. Gittik ordada bakıldı çift bez önerildi. 2 ay sonra tekrar bakıldı. Kalça çıkığı kalça gelişim geriliği bulunmamaktadır diye rapor verdiler. bizde kendi hastanemizede götürdük onlarda tamam geçmiş dediler. Sonra doğuştan bir elinde 6 parmak vardı onun ameliyatı için film çekilecekti. Doktora rica ettik birde kalça filmi istedik o anda ortaya çıktı kalça gelişim geriliği. Eline üzülürken eli kalçasına vesile oldu. O doçent bozuntusuna Sağlık Baaklanlığına şikayet ettim. Sonuç çıktıktan sonra mahkemeye de vereceğim. İstanbulda yaşamazken her ay kontrole düzenli istanbula gittim. Bazen 2 bazen 3 sefer ama bir tesadüf eseri kalça sorununu yakaladık. Çok şükür. Olayın duygusal boyutuna gelirsen içimin nasıl yandığını anlatamam. Geçici bir süre ama bir annenin gözünün önünde evladının bu şekilde olması bazen dayanılmaz bir acı oluyor. Ama kızımın 4 ayda yapamayacağı şeyleri hiç bir zaman yapamayacak bebişler var biliyorum. Onun için Rabbime binlerce şükür. Kızımın maşallahı var. Alçı etrafındaki bandajları değiştirmem 45 dk. yı falan buluyor yavrum gıgı çıkmadan bizi izliyor. Bir tanıdığım var oda alçıdan çıktıktan sonra ayağını hareket ettirince ağlamış. Alçıyı belli bir süre sonra kendinden sanıyormuş. Rabbim nerde şifa bekleyen bebiş varsa hepsine yardım etsin
herkese gunaydın
ebah ve db55 hatırlamanıza sevındım kızlar :) baran sukur ıyı sanırım bnm gıbı sabırsız bır ınsana allah dagına gore kar verdı hıc uzmedı benı gece 10da yatıp sabah 7 ye kadar delıksız uyuyan bır cocuk onune koy oyuncagını saatlerce oynar bole sakın bı cocuk bı sıkıntısı yok henuz dısı yok emeklemıoda donerek gezınıo evde
sızler nasılsınız bebıslerınız nasıl ıns hepsı ıyıdır yoktur bır sorun ...burayı ozlemısım hamılleıgım ılk zamanları geldı aklıma...
sulecım buyuk gecmıs olsun canım ıns elıf bebek cabucak saglıgına kavusur canım
Masallah baran bebege herkese anlatma arkadasim bu soylediklerin cok buyuk nimet...ben uykusuzluktan zombiye dondum...is olayini ne yaptin calisiyormusun evdemisn???
Benim ufaklik neredeyse 10 aylik ama hala dis yok emekliyor ama sadece yuksek yerlere tutunup kalkmak icin emekliyor...yurutecle saklambac oynuyoruz...ben saklaniyorum tam gaz kosarak beni arayip buluyor....
Bebeğim olduktan sonra hiçbir bebeğe dayanamamaya başladım. Hepsi okadar masum ki..
2013 canım çok geçmiş olsun bebeğine. Rabbim inşallah bu kötü günleri unutturacak güzel günler yaşatır size..
Maya2013 sana da çok geçmiş olsun Cnm. Maşallah bebeğine.. Ömrü boyunca hep böyle güzel güler inşallah. Bayağı yol katetmişsiniz. Tamamen de iyileşecek biliyorum.. Bu arada bigalı olan sen miydin :)
Yenikullanıcı Cnm benim bebeğimde 1 haftadır içmesi gereken mamayı mümkün değil içmiyor. Önceden de severek içmiyordu ancak reklama falan baktırarak zorla da olsa içirebiliyordm. bizimki emiyor .ama sütüm yeterli değil.ve süt alerjisi için bu mamayı içmesi gerekiyorUmarım geçici bir durumdur.. Bu durum beni de çok üzüyor zira...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?