tecrübeli mart anneleri bana da yardımcı olur musunuz ben 25.haftadan beri çatı kemiği ağrısı çekiyorum şuan 29.haftanın içindeyim bu sefer de çatı kemiğine ek olarak kasıklarımın altıda çürümüş gibi ağrıyor yatakta dönmekte dahi zorlanıyorum sizde yaşadınız mı aynı sorunu doktor iltihap var mı diye baktı kültüre baktı yok bol bol dinlen diyor ama yaşayana da sormak lazım dedim şimdiden sağ olun....
Uzulme arkadasim ben doguma 15 kilo alarak girdim yani 75 ile hastaneden eve geldim 70 kiloydum zaten benden cikan el kadar bebeydiPuppa 53 kilo olmuş
edlin fotosunu gördüm sanki benimle aynı gün doğum yapan o değil
Daha başka kişiler de gördüm nick hatırlamıyorum ama instagram'da
benimse instagram'da ne kendimin ne de kızımla fotom yok farkettiyseniz
çünkü korkunç haldeyim
balıketli bir insandım evlenmeden önce 168 boy 63 kilo
normal görünüyordum
Eşim yüzünden 10 kg aldım ye ye ye
73 oldum hamile kalmak istedim kilo vermeye çalıştım olmadı
hamile olunca mide bulantısı olur 3-5 veririm doğum sonrası da emzirme bebekle uğraşır nasıl olsa veririm dedim
ama hamileliğimde bir gram bile vermediğim gibi 23 kg aldım
Son haftalar doktorun verdiği tansiyon ilacı
aşırı ödem ben ve bebeğimde
kızım 4200 doğdu
zavallım o da benim gibi şişmiş
doğum sonrası korkunç ödem 2 hafta sürdü
hala ayaklarım 1 numara büyük
ilk bir hafta 13 kg gitti ondan sonra da hiç veremedim
4 ay emdi
10 ayda da 3 kg daha almışım
86 kg ile geziyorum
kendimi tanıyamıyorum
eski hiçbir kıyafetim olmuyor
işe gidiyorum mecbur birşeyler aldım
hiçbiri yakışmıyor
(((
Benim son 1 ayda cok agridi hatta sabaha karsi agriyordu kalca kemiklerim evin icinde dort donuyordum en son baska bir yataga yatip bacaklaimin arasina kalin battaniye koyup denge saglayip uyumaya calisiyordum...tecrübeli mart anneleri bana da yardımcı olur musunuz ben 25.haftadan beri çatı kemiği ağrısı çekiyorum şuan 29.haftanın içindeyim bu sefer de çatı kemiğine ek olarak kasıklarımın altıda çürümüş gibi ağrıyor yatakta dönmekte dahi zorlanıyorum sizde yaşadınız mı aynı sorunu doktor iltihap var mı diye baktı kültüre baktı yok bol bol dinlen diyor ama yaşayana da sormak lazım dedim şimdiden sağ olun....
ErdeminE
cnm sen ing ogretmenimiydin?:44:
Yaz basinda fitness uye oldum ki esimin agzindan girip burnundan cikarak 3 aylik uyelikte siki durun 3 defa gittim....uyelik bitti gitti ucret yandi bitti kul oldu...esimi sorarsaniz arada laf sokuyor verecek cevabim yok guluyorum icimden kan aglayarak beni sorarsaniz simdi lazer epilasyona merak sardim yolunu yapmaya calisiyorum fitness olayi unutulsun gundeme getiricem...kilolar kalsin killar tuyler gitsin bari
oğlumun altta bir dişi vardı
yavrumun bugün üstten köpek dişi çıktı
çok komik yaaaaa
Kızlar çoğumuz bayada dertliymişiz kilolardan.
Canlar benim vajinam fena kaşınıyor 1 haftadir.çok rahatsızlık veriyor.niye acaba. Dk da gitmek istemiyorum.biktim 9 ay gittim.artik istemiyorum.bir akıl verin.başka ne yapa bilirim..:18:
Canlar benim vajinam fena kaşınıyor 1 haftadir.çok rahatsızlık veriyor.niye acaba. Dk da gitmek istemiyorum.biktim 9 ay gittim.artik istemiyorum.bir akıl verin.başka ne yapa bilirim..:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?