2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

aynı sorunlar bende de oldu,o ağrıyı çok ii bilirim,bacağımın birini kaldırıp da eşofmanımı dahi zor çıkarırıdım..bana dr. bunlar normal dedi,hamd olsun bişecik olmadı..sen de kendini yorma,bol bol uzan..inş. geçer..

Uzulme arkadasim ben doguma 15 kilo alarak girdim yani 75 ile hastaneden eve geldim 70 kiloydum zaten benden cikan el kadar bebeydi 10 ay oldu hala 70 kiloyum nasil oluyor anlamiyorum...yapisti ustume kilo....vermek icin cabamda yok ustune ustluk evde yeni denemeler icindeyim macaron,kuru pasta yap ye kilo ver olmuyor....tek degilsin ama ben bu toparlak halimi sevdim

Benim son 1 ayda cok agridi hatta sabaha karsi agriyordu kalca kemiklerim evin icinde dort donuyordum en son baska bir yataga yatip bacaklaimin arasina kalin battaniye koyup denge saglayip uyumaya calisiyordum...
Ben oturarak calisiyordum tum gun harektsiz belkide ondan oluordu ama kalcanin genisledigi kesin cunku hala daha genis hemde epey genis cok genis coooookkkk

kızlar benimkiler süründükten sonra kendi kendilerine oturabiliyorlar
otururken sıkılınca da sürünmeye devam
oğlum sürekli tırmanıyor bir yerlere
ayakta durmak istiyor
yorulunca da totonun üstüne yumuşak bir iniş yapıyor
bu iki basit olay bile beni hem rahatlatıyor
hem de çok mutlu ediyor

kilolar konuşulmuş
ben 50 kilo ile kilo hamile kaldım
73 ile doğuma girdim
eve geldim 70 kiloyum
zaten 2,5 kilodan 2 çocuk doğurmuştum
tam bie hafta sonra 60 kilo idim
çünkü müthiş ödemim vardı
hiç diyet yapmadan kendiliğimden 54 kiloya düştüm
süt yetiştirebilmek için yemeye devam ettim
üstelik sabah süt içebilsinler diye kendime gece 3 öğünü oluşturdum
şaşırmayın kızlar valla
ben sudan ziyade yemenin süt yaptığını kendimde gördüm
velhasıl kelam sürekli yiyor ve içiyorum süt için
şu an 57 kiloyum
36 bedenim
sadece elbise giyiyorum işe giderken
hem şık görünüyorum
hem göbeksiz
herkes durumumum çok iyi olduğunu söylüyor ama ben gerçeği biliyorum
eşimle antalyaya gittiğimde bikini giyme gafletinde bulundum
halim içler acısıydı
kendime söz verdim zayıflayacağım ama süt bitince
kendime sınırsız yemek yeme özgürlüğü tanıyorum şimdilik

ben 45 ile hamile kalmistim 61 ile dogum yaptim. bende de acayip odem vardi bir anda gitti kilolar. 40 gunde eski kiloma donmustum yiyemiyordum. lohusa depresyonu da gecirdim. ondan cabuk verdim sanirim. suan 47-48 geliyorum. biraz kaldigi ii oldu bnm icin esim verme diyo

Yaz basinda fitness uye oldum ki esimin agzindan girip burnundan cikarak 3 aylik uyelikte siki durun 3 defa gittim....uyelik bitti gitti ucret yandi bitti kul oldu...esimi sorarsaniz arada laf sokuyor verecek cevabim yok guluyorum icimden kan aglayarak beni sorarsaniz simdi lazer epilasyona merak sardim yolunu yapmaya calisiyorum fitness olayi unutulsun gundeme getiricem...kilolar kalsin killar tuyler gitsin bari

aynen canım
süt bitsin ben de hemen başlayacağım kıl tüy işine
yaza mis gibi olalım
kıl tüy gisin,biraz da kilolar gitsin

oğlumun altta bir dişi vardı
yavrumun bugün üstten köpek dişi çıktı
çok komik yaaaaa

Sonysss canım dikkatli ol ürünün sahtesi çokmuş hologramlı ve faturalı ürün al birden fazla site var malesef benim link omreymen...
Resmini bekliyorum:)

Kilo sorunu bendede var.diyet yapıuorum zaten.sütde veriyorum zaten sütüm azdi.hiç bir fark yok zaten.kızım sadece gece anne sutu alıyor.gündüz istemiyor diye bende başladım diyete psikolojim bozuluyordu..6 haftadir yapiyorum 5.6 kilo gitti bile.68.1den 62.5 düştüm.dahada devam ediyorum....

Son düzenleme:
Ben belki yazmışımdır ama ben de bir kilo bildirimi yapayım :)

63,5 kilo ile evlendim ve evlendiğim hafta hamile kaldım. :26:
Son ay gebelik zehirlenmesi neticesinde müthiş ödem toplamıştım. Doğumdan 1 hafta önce tartıldığımda 83tüm, kesin doğumda 85 e çıkmışımdır. Doğumdan 5 gün sonra eve gelip tartıldığımda 70 e düşmüştüm. (Doğan bebek 2 buçuk kilo bile değildi). Homini gırtlak yiyince 74 kilo oldum. 3 aydır rejimdeyim, yavaş gidiyorum ama 66 oldum şimdi. 50li kilolara düşmek istiyorum artık, 59 olsa da olur.

Ah kızlar ah,
Okuyorum okuyorum, şu kilo mevzusu kapansın diyorum ama duramadım bakın yine yazıyorum.
Bekarlığımda, ilk gençliğimde 86 kiloları görmüştüm.
Zamanla gitti.
Evlendiğimde 69 kilo idim. 72 ile hamile kaldım.
Düşük tehdidi nedeniyle sürekli yatış (ki inanın sadece zaruri ihtiyaçlarımı karşılayacak kadar hareket)+ sigarayı bırakmam+arabaya binip arabadan inmek = 101 kilo ile doğuma gidiş.
Eve 95,5 kilo ile geliş.
Bir hafta sonra 92 kilo oluş.
Oğlum 6 aylık olunca bir ara tartıda 97 (ki sabah aç karnına)'yi görüş.
Süt verdiğim için ayak sürüyordum, nasılsa evdeydim, çok da mühim değildi.
Ta ki bir gün canıma tak etti.

Bu kadar kiloya bir de oğlum kuş kadar doğmuştu: 2,750 gr.
Hayret doğrusu.

Canıma tak etti ama kendimden değil, biraz da bana bakan gözlerdeki anlamın dile gelmeyişi.
Acırcasına bakış.

12 Ekim'den bu yana hemen hemen her gün yürüyüş yapıyorum. Yağ, un, şeker yok hayatımda.
Süt olsun diye ve de diyet için bolca su içiyorum.
Papatyam, süt yaptığı bilimsel olarak kanıtlanmış tek besin su imiş. Lakin süt kalitesini yediğimiz besinlerin de etkilediğine kaniiyim.
Zaman zaman vicdan azabı çekiyorum oğlumun süt hakkını veremediğimi düşünüp ama ne yapayım ki şişman ve mutsuz bir anneden gelen kaliteli süt oğluma sanırım pek de yaramayacak.
Bi de tartıyı kaldırdım ortadan.
Sadece çarşamba sabahları tartılıyorum.
84,5 kiloyum.
12 Ekim'de 92 idim.
İlk hedefim doğum öncesi kiloma erişmek.
diyetarkadaşım isimli bir site var. Takip açısından tavsiye ederim.
Her ne kadar katılmamış olsam da takip ettiğim, bu sitenin zayıflama yarışmaları da motive edici.
Oraları okudukça ordaki insanların yediğinin üç dört katı fazlasını yediğimi gördüm.
Süt olsun diye sabah ve akşamları yediğim bir avuç fındıklar bana kat be kat yağ olarak dönmüştü.
İnşallah verebilirim.
Hedefim yaza kadar atmak bu kiloları.
Moral bozmadan bir yerden başlamalı ve sebatla devam etmeli.
Ben şu an için gündemime zayıflama meselesini aldım ve hiç bir şeyi bu kadar umursamıyorum.

Kısmetse ikinci çocuğuma 60 kilo ile hamile kalıp 95 ile doğuma gideceğim.

oğlumun altta bir dişi vardı
yavrumun bugün üstten köpek dişi çıktı
çok komik yaaaaa

Gözün aydın duygucum..bizim 7 ve 8 ci dişlerimiz çıkmak üzere...inşallah güzel güzel ısırarak yesinler yemekleri bebişler...

Kızlar çoğumuz bayada dertliymişiz kilolardan.
Canlar benim vajinam fena kaşınıyor 1 haftadir.çok rahatsızlık veriyor.niye acaba. Dk da gitmek istemiyorum.biktim 9 ay gittim.artik istemiyorum.bir akıl verin.başka ne yapa bilirim..:18:

Gunluk ped kullaniyorsan kullanma arkadasim pamuklu ic camasiri giy o bolgede nem olusmasin gerci sen yurtdisindasin ama bulabilirsen travazol krem al o bolgeyi su ile temizle kurula kremi sur ortalama 15 dak.sonra kasinti gecer...

canım bol su iç, her tuvaletten sonra yıka ve mutlaka kurula
sadece pamuklu iç çamaşırı kullan
hamileyken çok çekmiştim
geçmiş olsun canım

Kuvvetle muhtemel mantardandır, tek kapsüllük bir ilaç var flukanazol du sanırım ismi,şıp diye geçiriyor bilgin olsun.Ama eşinin de kullanması lazımmış tekrarlamasın diye 2 kapsüllük olanlardan alabilirsin.

Vajinal mantar nasıl tedavi edilir?

Birkaç sene önce çıldıracaktım kaşıntıdan, özellikle akşamları çok kötüydü. Kaç gün çektim bilmem, bir gün doktor bir arkadaşıma sordum ''mantardır'' dedi bu ilacı verdi,inan ertesi güne hiç bir şey kalmadı. Muayenesiz ilaca karşıyım aslında ama muayeneye utanıyorsan denemekte fayda var, tek kapsül zaten. (1 sana 1 eşine)

doğum kilolarını verebilenlere maşallah, darısı başımıza inşallah...
ben de 58 kiloyla hamile kalmıştım, 83le doğuma girdim, bir hafta sonra 74 tüm, en son tartıldığımda da 67 ydim, hala aynıyımdır... uzun zamandır aylardır bu kilodayım, hiç rejim de yapmadım, sanırım artık bu kilodayım ve artık 40 bedenim :) göbek bölgesi biraz daha şekilli olsa 40 beden olmaktan da rahatsız değilim aslında :) yaza kadar veririz inşallah...

bu gece sabahladık ,yeni bi diş geliyo bize galiba, çoook uykusuzum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…