evet canım beşiğimiz odamızda duracak.ben aslında şu ahşap süslü beşikler varya onlardan istiyordum ama bebek onda 6 ay zor yatıyormuş vs diye duyunca vazgeçtim.
beşiğimizin sabitlenme özelliği var.sıkıntı olmaz o zaman değiştirmeme gerek yok.
insan beşiği erken alınca daha sonra gördüğü modellerde aklı kalıyor: ((
bebek arabasını henüz almadık biz zaten çok da ihtiyaç olmaz çünkü erzurumda oturuyoruz,bura çok soğuk: (
doğumdan sonraya bıraktım araba işini,havalar tam düzelsin öyle alayım diyorum.
bu çantalar çok kullanışlı ama şimdi sizden gerek de yok aslınca cümlelerini duyunca hafif bi vazgeçme duygusu oluyor
az para değil sonuçta.
peki hanımlar elektirikli emzirme pompası hakkında tecrübeniz var mı?
ben kpss ye hazırlanıyorum.
doğumumda annem gelecek ve temmuza kadar kalacak bana yardımcı olmak için.
ilk bir aydan sonra günde 3 4 saatliğine kütüphaneye gitmeyi planlıyorum(sabah erkenden gidip öğlen gelecek şekilde).
haliyle elektrikli pompaya ihtiyacım olacak.
kullanan ve memnun olanlarınız hangi marka almalıyım sizce?
ben o süsli ahşap sallanan beşiklerden almıştım işte canı, 5 buçuk ay yatırabildim, dönmeye başlayınca sığamıyo onlara ve uyanıyo mecbur 5 buçuk aydan sonra kendi odasına büyüyen karyolasına geçirdik biz, beşikteyken de sallanma özelliğini hiç kullanmadım ben alışmasın diye,alışsaydı karyolasına geçirmek zor olurdu heralde...
çanta konusunda da gerçekten çok gerekli bişey değil tabi büyük herhangi bi çanta işini görür ama beğendiğin çantalar da çok güzeller bu sadece bayıracağın bütçeyle ve tercihle alakalı, sorun olmuyosa alabilirsin tabi de ben bu tutara kendime büyük bi çanta almayı tercih ederim bende daha şık durur hem de aynı işe yarar... araba da acil bişey değil tabi ama dışarı ne sıklıkta çıktığınla alakalı, doğumdan sonra gerektiğinde de alınabilir...
pompa çok önemli, mutlaka doğumdan önce al, bizde bi göğsü tutmama sorunu oldu doğduğundan itibaren doktor tavsiyesiyle o tutmadığı göğsü sağıp anne memesini bıraktırmayan biberonla veriyodum diğerini emiyodu, tabi emmediğini de ara ara deniyodum ki alışır belki diye bi süre sonra alıştı... ve pompan olduğunda dışarı çıkman gerektiğinde bebeğini sağıp bırakabiliyosun, önemli yani... ben kendim almadım medela vardı bi yakınımda onu kullandım, çalışıyoken memnundum ama bi süre sonra bozuldu ve kalıcı olarak tamir edemediler, biraz araştırdığımda tüm modeller aynı arızayı veriyomuş sanırım birden fazla kişinin kullanımını engellemek çok satmak için garanti süresi sonunda bozulacak şekilde özellikle yapıyolar ve yine yeniyi satmak için kalıcı bişekilde tamir etmiyolar... o yüzden medelayı tavsiye edemeyeceğim ama kullandığım süre içinde sorun yoktu, diğer markaları da bilemeyeceğim... çok sık kullanacaksan çalışıyosan falan iyi bi marka pahalı bi ürün al derim, ama ara sıra bebeğini bırakırken kullanacaksan herhangi bi ürün de işini görür...
Pisik olmaya basladiginda sebamed kati sabunla elimi hafif sabuna surup kopurtmeden poposunu yikiyorum iyice kuruluyorum burada bir arkadas soylemisti hametan krem onu kullaniyorum bir sonraki alt degistirmeye kadar geciyor...Merhaba kizlar.uzun suredir size yazmiyordum.belki hatirlayanlar olur.kizim 5gun sonra 10 ayini doldurucak.yeni bir disimiz patladi. 2.si patlamak uzere.zaten istahsiz bir bebekti ve simdi zorla yiyor.kilosu daha 8.200gr zayif bir bebek.emeklemiuor.hatta yuz ustu durmayi bile sevmiyor.ya kucakta ya yurutecte durmak istiyor.benim bir sorum olucakti cvp verirseniz sevinirim.dis cikarmaya basladigimizdan beri cok kotu pisik oldu.onerebileceginiz krem varmi.pudra falan kullandim ise yaramadi.ayrica bepanthol kullandim ama gecmiyor birturlu.daha once hic pisik olmamisti.simdiden tesekkur ederim.kuzularla mutlu gunler dilerimm...
Gogus pompasi gercekten lazim hatta hastaneye goturmelisin her ihtimale karsi...ben avent elektrikli pompa kullandim bir sure hiz ayarliydi sonra hizinin yeterli olmadigini gordum ablamda daha oncede baska biri kullanmis eski model elektrikli pompa ki markasi ne onuda bilmiyorum onu kullandim avent vs.yaninda hic kaldi o pompa resmen damarlarimdan sutu cekti aldi...eski mak.daha guclu bir arastir istersen...peki hanımlar elektirikli emzirme pompası hakkında tecrübeniz var mı?
ben kpss ye hazırlanıyorum.
doğumumda annem gelecek ve temmuza kadar kalacak bana yardımcı olmak için.
ilk bir aydan sonra günde 3 4 saatliğine kütüphaneye gitmeyi planlıyorum(sabah erkenden gidip öğlen gelecek şekilde).
haliyle elektrikli pompaya ihtiyacım olacak.
kullanan ve memnun olanlarınız hangi marka almalıyım sizce?
Pisik olmaya basladiginda sebamed kati sabunla elimi hafif sabuna surup kopurtmeden poposunu yikiyorum iyice kuruluyorum burada bir arkadas soylemisti hametan krem onu kullaniyorum bir sonraki alt degistirmeye kadar geciyor...
Gogus pompasi gercekten lazim hatta hastaneye goturmelisin her ihtimale karsi...ben avent elektrikli pompa kullandim bir sure hiz ayarliydi sonra hizinin yeterli olmadigini gordum ablamda daha oncede baska biri kullanmis eski model elektrikli pompa ki markasi ne onuda bilmiyorum onu kullandim avent vs.yaninda hic kaldi o pompa resmen damarlarimdan sutu cekti aldi...eski mak.daha guclu bir arastir istersen...
hamimlar birazda bebeklerimizin dil gelisiminden konusalim mi? ne durumda bebislerimizbnm oglum 9 bucuk aylik. baba dede mama emmmm diyor suan icin. ozellikle ac sa mam mam mam die dolaniyor yanagimi isiriyor. gel die elimi uzatinca ellerini uzatiyor. hayirdan anlamiyoruz daha yada bay bay yapamiyoruz
markasını öğrenemz misin canım?
ya da bi fotosunu eklesen? :44:
kayınvalidemlerin evi bizim için tehlikeli olmaya başladı
ev triblex, merdivenlerden düşerler korkusuyla yavruları salona hapsetmiştik
kendi evimize geçiyoruz, giderken babanne ve dedemizi de götürüyoruz
evimizde tadilat var şu anda
yerler laminant parkeydi
ancak mutfak ve holde laminant yoktu
oraları yaptıralım derken tüm evi yaptırmaya karar verdik
zaten öncekinin rengini beğenmiyordum
şimdi her yer krem oldu
çok güzel oldu
rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
tüm gün yerde yavrularım
her şey onlar için, üşümesinler
oğlum 21 mart doğumlu ve bronşit oldu sizce nasıl geçirebilirim buhar kullanıyorum sürekli ona ve nasıl dışarı çıkarsam hemen hasta oluyor
iyi günlerde oturun canım, pıtıtr pıtır koştursun ikizler...
oğlum sürekli kızımın saçını çekiyor
kızım da ağlıyor
anlatıyorum ama anlayacak durumda da değiller ki
Allah sifa versin arkadsim ins cabucak atlatirsiniz. napilmasi gerektigiyle ilgili pek bilgim yokoğlum 21 mart doğumlu ve bronşit oldu sizce nasıl geçirebilirim buhar kullanıyorum sürekli ona ve nasıl dışarı çıkarsam hemen hasta oluyor
oğlum 21 mart doğumlu ve bronşit oldu sizce nasıl geçirebilirim buhar kullanıyorum sürekli ona ve nasıl dışarı çıkarsam hemen hasta oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?