- 27 Kasım 2011
- 3.238
- 2.354
- 398
Geçmiş olsun canım
benim başıma gelmedi
dinlenmek her zaman iyidir
genişlemeden dolayı ağrıyordur diye bir tahmin yürüttüm
aynı sorunlar bende de oldu,o ağrıyı çok ii bilirim,bacağımın birini kaldırıp da eşofmanımı dahi zor çıkarırıdım..bana dr. bunlar normal dedi,hamd olsun bişecik olmadı..sen de kendini yorma,bol bol uzan..inş. geçer..
Benim son 1 ayda cok agridi hatta sabaha karsi agriyordu kalca kemiklerim evin icinde dort donuyordum en son baska bir yataga yatip bacaklaimin arasina kalin battaniye koyup denge saglayip uyumaya calisiyordum...
Ben oturarak calisiyordum tum gun harektsiz belkide ondan oluordu ama kalcanin genisledigi kesin cunku hala daha genis hemde epey genis cok genis coooookkkk
Kızlar merakımı giderin ne olurrrrrr. Kızım dişini patlattı şükür ama yukardan bakmayınca belli olmuyor. Ne kadar sürede büyür çok merak ediyorum, muhakkak bebekten bebeğe değişiyordur ama sizinkilerin ne kadar sürdü uzaması?
merhaba 2013 mart anneleri?
hepinizin bebişlerini Allah bağışlasın
banada nasip olsun inşallah
bende bu senenin mart annesi olacağım inşallah.
sizlere sormak istediğim 2 şey var.
malum tecrübelsiniz: ))
bebek beşiğimizi aldık.beyaz ahşap,5 yaşa kadar kullanabileceği,sallamalı bir model(resimdekilerin benzeri)
ama sallamalar iyi olmuyor deniyor.
kafam karıştırdı değiştirsem mi değiştirmesem mi diye?
siz nasıl kullanıyorsunuz memnuniyet ve şiikayetleriniz neler?
bebek beşiği nasıl olmalı?
birde bebek bakım çantasını ne marka aldınız.ne önerirsiniz?
bilen ya da kullanan var mı bilmiyorum ama okiedog sidamo trek ya da okiedog viva sumo almayı düşünüyorum.
bayağı memnun kullananlar?
o fiyata değer mi :44:
siz neler kullanıyorsunuz?
Biz variiiiizzzzz....sanki geceden sabaha cikacakmis gibi her sabah bakiyorum tik yok...birkac gun sonra 10 aylik olacak dissiz geziyor kucuk sari kuzu....yeniyil kizima inci gibi saglikli disler getirsin....doktor kalsiyum verdi neredeyse 1 ay olacak iciyor ama dis yok...Selam herkese, kilolardan konuşulmuş. Bende 43 le hamile kalmıştım 58 le doğum yaptım. Kızım 3 kilo doğdu. Şimdi 46 kiloyum. 3 doğum yaptığım ve hala bu kiloda olduğum için soranlara açıklama yapmaktan bıkmış durumdayım.Bünye meselesi deli gibi yemek yiyorum kaşık kaşık nutella mantılar börek çörek ama banamısın demiyor. İnşallah herkes istediği kiloya ulaşır.
Birde soru sormak istiroum hala bebeğinin dişi çıkmayan varmı acaba. Benim kızı 5 aydır bekliyoruz ha çıkardı ha çıkaracak diye ama sonuç sıfır diş. Abiler erken çıkarmıştı ama sanki geç kaldı gibi. Bizim gibi olan varmı aranızda ?
bebek beşiğimizi aldık.beyaz ahşap,5 yaşa kadar kullanabileceği,sallamalı bir model(resimdekilerin benzeri)
bilen ya da kullanan var mı bilmiyorum ama okiedog sidamo trek ya da okiedog viva sumo almayı düşünüyorum.
Oncelikle hayirli olsun Allah tamamina erdirsin canim. 1 nolu resim bizim besigimizden sallaniyor ve memnujum ici de genis. Acikcasi sen de evladina kavisunca anlicaksin canim aman bebegi sallama alistirma diyenleri cok duyacaksın ama malesef isler oyle yürümüyor uyusun diye herseyi deniyorsun hatta ben esarp bagladim cok yorgun oldugumda yattigim yerden sallıyorum. 2 uzman yazisi okumustum bebeklerinizi dumduz yatakta yatirmayin salkansin arada ki kendini anne karninda gibi guvenli hissetsin... canta konusunda ise bir canta delisi okarak inatla bebek cantasi kullanmicam dedim buyuk cantalarimla idare edicem dedim ama olmuyor cok esyamiz oluyor ozellikle ek gidaya gectigimizden beri. Olabildigince kullanisli genis canta al canim
Biz variiiiizzzzz....sanki geceden sabaha cikacakmis gibi her sabah bakiyorum tik yok...birkac gun sonra 10 aylik olacak dissiz geziyor kucuk sari kuzu....yeniyil kizima inci gibi saglikli disler getirsin....doktor kalsiyum verdi neredeyse 1 ay olacak iciyor ama dis yok...
Besik canin ne istiyorsa onu al burada herkes farkli yontemlerle uyutuyor bebegini yapmam dediklerimizi yapiyoruz...mesela benim kizim evde 2 yatak bir kraft dondy olmasina ragmen ogle uykusunu cingen besiginde uyuyor kimse kizimi oglende yataga yatiramaz yatak odasi panayir yeri gibi....gece uykusunu once ayakta sallanarak basliyor yataginda devam ediyor...cantaya gelince dogum yap ihtiycin gore alirsin ben dogum oncesi aldim esim anneler gununde buyuk sik bir canta aldi simdi onu kullaniyorum kendi aldigimi hic kullanmiyorum....simdi gozunde kestiremezsin bazi seyleri almadan once tecrubeme gore bence bekle ihtiyaca gore alirsin...ben esimin aldigi cantayi ynimda kizim olmadanda kulliyorum yada icine bezler mama yedek kiyafet kendi esyalarimi koyabiliyorum siyah deri dikdortgen sik bir canta bebek cantasi degil yani...
Kızlar şimdi gördüm Sürmelimiz düşük yapmış malesef.çok üzgünüm.
benimde kilolarla başım dertte.50 ile hamile kaldım.67 ile doğuma girdim.sonra 53 e düştüm.ve asıl sorun şu ki şuan git gide kilo alıyorum.58im.o kadar dikkat etmeme rağmen dahada alacağa benziyorum
tavsiyeleriniz için tşekkür ederim kızlar
o zaman beşiği değiştirmeyeyim ben: ))
çanta konusuna gelince.benim kendi çantalarımda kocaman kocaman ama bebek çantasında büyüklükten çok işlev önemli diyorlar.
yani çok gözü olması vs...
ben klasik portbebe yanında verilen çantaları hiç sevmiyorum zaten.beğendiğim modeller şık tasarımlar yani dışardan bakan anlamaz anne bebek çantası olduğunu.
çantalar şunlar;Eki Görüntüle 905360 Eki Görüntüle 905361
sırt çantası olmaları beni cezbediyor açıkçası :44:
kol çantaları çok yorucu oluyor diyorlar...
yaşasın benim gibi biri daha var :) ben de sezaryen oldum canım
valla ben de inanamıyorum nasıl vermişler
bünye meselesi herhalde
ama benim kadar kilolu kalmış olamazsın
Merhaba kizlar.uzun suredir size yazmiyordum.belki hatirlayanlar olur.kizim 5gun sonra 10 ayini doldurucak.yeni bir disimiz patladi. 2.si patlamak uzere.zaten istahsiz bir bebekti ve simdi zorla yiyor.kilosu daha 8.200gr zayif bir bebek.emeklemiuor.hatta yuz ustu durmayi bile sevmiyor.ya kucakta ya yurutecte durmak istiyor.benim bir sorum olucakti cvp verirseniz sevinirim.dis cikarmaya basladigimizdan beri cok kotu pisik oldu.onerebileceginiz krem varmi.pudra falan kullandim ise yaramadi.ayrica bepanthol kullandim ama gecmiyor birturlu.daha once hic pisik olmamisti.simdiden tesekkur ederim.kuzularla mutlu gunler dilerimm...
çok üzücü yaa, hepsi üstüste...
canım senin dert ettiğin kiloya gelsem yeticek bana :)
canım gösterdiğn beşik-karyolaların hepsi çok güzel ve kullanışlı, yatak odanda durucak sanırım, yatak odanda bebeğinin bikaç yaşına kadar yatabileceği bi yatağın olması sığabilmesi çok iyi zaten, bizim sığmıyodu 6 aya kadar yatabileceği bi beşik almıştık yatak odasına imdi kendi odasında karyolasında yatıyo... sallanıyo dediğin model sabitlenebiliyosa daha iyi olur tabi, çünkü büyüdükçe sallanmadan yatıcaktır...
gösterdiğin çantalar da çok kullanışlı kaliteli ve şıklar, böyle bi bütçe ayırabileceksen alabilirsin eminim gayet rahat kullanırsın... ama büyük ve kullanışlı herhangi bi çanta da rahat ettirir biz bebek arabamızla verilen çantayı kullanıyoruz hala, ihtiyaca göre doğumdan sonra alıcaktım, hiç ihtiyaç hissetmedim herşeyim sığıyo zaten arabanın alt kısmına koyuyorum görünmüyo bile...
ben sonradan tecrube ettim en basta hazir cingene besigi seklinde hamaklar satiliyor onlardan al bence.ben 7. ayindan sonra yatagina alistirdim.ustunu ortuyordum yaninada babannesinin mekkeden getirdigi deveyi veriyordum deve ilahi caldikca ninni gibi geldi.uyudu.(o buyuyen besikler guzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?