2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
oğlum 21 mart doğumlu ve bronşit oldu sizce nasıl geçirebilirim buhar kullanıyorum sürekli ona ve nasıl dışarı çıkarsam hemen hasta oluyor

Aktarlarda gunluk diye bisey satiliyor annem bana yapiyormus 40 gunlukken bronst olmusum...yazin kizim usuttu oksurdu babama aldirdi...seffaf tane tane bisey...kullanilmayan tavada onlari isitti sicakken iki pamugun arasina koydu kizimin gogsune koyduk hirildi balgam ve oksuruk gitti...inanilmaz bisey...bende bir paket aldim evde hazir tutuyorum...istersen dene...

oğlum 21 mart doğumlu ve bronşit oldu sizce nasıl geçirebilirim buhar kullanıyorum sürekli ona ve nasıl dışarı çıkarsam hemen hasta oluyor

buhar makinesi astim ve bronsit yapiyor diye biliyorum.doktor bize kullandirtmadi hic.bebegi baska odaya alip ortami havalandirin dedi.zeytin yagini ocakta isitip gogsune sur hemen ustune sicak havlu koy yatmadan once iyi gelir.

kızlar benim kız gel demeye başladı. gel gel gel diye bağırıyoruz evde:)))onun dışında anne diye ağlar. baba dede ve annanne miz var. bay bay yapıyoruz gelene gidene. saçma sapan tiplere bi de bay bay yapıyoruz:))) alkış var bol bol. bi de ellerini ovuşturuyor sanki sabunluyor gibi:))dün ilk iki bağımsız adımımızı attık hayırlısı ile:)) ivecen benim kızım

Günlük sakızını canım bende faranjit olmuştum yedim geçti faranjitim

Maşallah ne fedekar bi kayınvaliden var eli öpülesi kadınmış valla kadın evinden vazgeçip sizin evinize geliyor Allah bozmasın mutluluğunuzu

Son düzenleme:

Ben sevmiyorum o çantaları hiç almadım Nike I'n büyük model spor çantaları var onlardan aldım

Sagol arkadasım. Okuyorum yazdiklarimi. Bebisler iyi keyfin yerinde masallah.

Bugun asi olduk.dun aksam hemsiremiz aradi yarin asiya gelin diye.orada baybay yapmayi ogrendik.bugunde muzikte oynamaya basladi.normal mi bilmiyorum resmen kivirttirdi kucuk asena.

dün gece sadece bir kere uyanarak anne ve babalarını mest eden kuzular
bugün acısını fazlasıyla çıkardılar
sersem gibiyim

ceyo dan panduf almıştım
yürütece bindirdiğim zaman giydirelim diye
ayakları yere değince üşümesin istemiştim ama
ayakkabılarını görünce çığlık çığlığa bağırıyorlar
anlayabilmiş değilim bu tepkilerini
çılgın bunlar yaaa

Buradayız:) bişe soracak bebeklerinizi kaç saatte besliyorsunuz? Doktora sordum Serra karar verecek ona diyo ama kızıma kalsa 24 saatte bilere yer o da tarhana:)

canım benimkilerin şu saat diye bir kavramları yok
ne zaman acıkırlarsa o zaman yediriyorum

Canım dediğin sey seffaf beyaz küçük küçük bisey mi ? Bu arada bir türlü görüşemedik seninle ya cok istiyorum tanismak bizim bidis biraz hasta bu ara iyilessin geleyim heykel tarafina görüşelim sanada uygun olursa :)

Buradayız:) bişe soracak bebeklerinizi kaç saatte besliyorsunuz? Doktora sordum Serra karar verecek ona diyo ama kızıma kalsa 24 saatte bilere yer o da tarhana:)

bizim şuanki yemek düzenimiz şöyle canım,

akşam 11-12 arası devam sütü içip uyuyo
sabaha karşı 5-6 arası uyanıp yine devam sütü içiyo, aralarda uyansa da emziğini verip sallayıp tekrar uyutuyorum
sabah 9-10 arası devam sütü-tahıl karışımı-meyve-kahvaltılıklardan (yumurta,pekmez,ceviz) oluşan karışımı veriyorum
uyuyup uyandıktan sonra öğle saatlerinde etli sebzeli bi çorba veriyorum içine labne karıştırıp
sonra ikinci uykusunu yaparken devam sütü içiyo
uyanınca yoğurt veriyorum
eğer yoğurttan önce uyuturken devam sütünü içiremediysem devam sütüyle muhallebi yapıyorum meyveli falan onu veriyrum yoğurttan sonra, ama eğer içirebildiysem akşam çorbası veriyorum...

öğün araralarında artık 3-3 buçuk saat falan oluyo bizde hatta kahvaltıyla öğlen çorbası arasında 4 saat bile oluyo, sadece yoğurdu fazla ara vermeden veriyorum tok tutan bişey değil çünkü..
ekmek hiç kullanmıyorum ben, çünkü onunla doyunca devam sütünü pek içiremiyorum... sadece kahvaltıda hipp in 7 tahılını veriyorum 2 çorba kaşığı kadar... devam sütünü de toplamda 500 cc civarında verebiliyorum...

Ben kutu mama vermiyorum doktorlar pek önermiyor içinde kıvamlaştırıcı olduğu için sende ev hanımısın canım evde muhallebiyi kendin yapsan daha iyi olur doktor artık inek sütüyle muhallebi yapabilirsin dedi alerjisi falan yok sonuçta defi ben yapıyorum arasıra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…