oğlum 21 mart doğumlu ve bronşit oldu sizce nasıl geçirebilirim buhar kullanıyorum sürekli ona ve nasıl dışarı çıkarsam hemen hasta oluyor
oğlum 21 mart doğumlu ve bronşit oldu sizce nasıl geçirebilirim buhar kullanıyorum sürekli ona ve nasıl dışarı çıkarsam hemen hasta oluyor
Aktarlarda gunluk diye bisey satiliyor annem bana yapiyormus 40 gunlukken bronst olmusum...yazin kizim usuttu oksurdu babama aldirdi...seffaf tane tane bisey...kullanilmayan tavada onlari isitti sicakken iki pamugun arasina koydu kizimin gogsune koyduk hirildi balgam ve oksuruk gitti...inanilmaz bisey...bende bir paket aldim evde hazir tutuyorum...istersen dene...
Maşallah ne fedekar bi kayınvaliden var eli öpülesi kadınmış valla kadın evinden vazgeçip sizin evinize geliyor Allah bozmasın mutluluğunuzukayınvalidemlerin evi bizim için tehlikeli olmaya başladı
ev triblex, merdivenlerden düşerler korkusuyla yavruları salona hapsetmiştik
kendi evimize geçiyoruz, giderken babanne ve dedemizi de götürüyoruz
evimizde tadilat var şu anda
yerler laminant parkeydi
ancak mutfak ve holde laminant yoktu
oraları yaptıralım derken tüm evi yaptırmaya karar verdik
zaten öncekinin rengini beğenmiyordum
şimdi her yer krem oldu
çok güzel olduğu
rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
tüm gün yerde yavrularım
her şey onlar için, üşümesinler
çok teşekkür ederim yenikullanıcı
şimdi üst üste tecrübeli anneler gerek yok çantaya deyince benim kafam karıştı :44:
ne yapsam bilemedim :26:
bunu biraz daha düşünüp karar vereceğim.
bebek arabası içinse çok acelem yok,doğuncada alırım.
beşiği bende sallamadan alıştırayım o zaman.daha mantıklı.
göğüs pompasında medeladan hep şikayet duyuyorum yani forumda eski konulara baktım herkes gürültülü,az çekiyor,çabuk bozuluyor tarzı yorumlar yapmış.
şuan en övülen avent gibi.
çalışmıyorum ama kpss ye hazırlanıyorum.
sınava bebeğim 3 aylıkken gireceğim haliyle annem bebeğime bakarken ders çalışmam için lazım olacak,
çalışmaya başlayıncada lazım olacak.
almam şart yani
ankarada oturan arkadaşlar belki biliyorsunuzdur
belki daha önce de söylemiş olabilirim ama demeden geçemeyeceğim
kızılaydaki avm de chicconun outleti var
ve gerçekten çok uygun ürünler var
pijama takımları 20 lira
harika montlar var 60 lira
pijama altları 7 lira
mutlaka uğrayın, ünmüzdeki kışın ürünlerini alın
malum bende iki tane yavru olunca
9 aydır sürekli kıyafet alırken buluyorum kendimi
sürekli aylarından büyük kıyafet almama rağmen
al al bitiremiyorum
bir de sürekli krem , beyaz, sarı , kırmızı alıyorum ki ikisine de giydireyim
hem kaliteli hem ucuz hem pamuk olsun derken indirim mağazaları kurtarıcım oluyor
Maşallah ne fedekar bi kayınvaliden var eli öpülesi kadınmış valla kadın evinden vazgeçip sizin evinize geliyor Allah bozmasın mutluluğunuzu
huu huuuuu nerelerdesiniz?
neden kimse paylaşımda bulunmuyor?
Buradayız:) bişe soracak bebeklerinizi kaç saatte besliyorsunuz? Doktora sordum Serra karar verecek ona diyo ama kızıma kalsa 24 saatte bilere yer o da tarhana:)
Aktarlarda gunluk diye bisey satiliyor annem bana yapiyormus 40 gunlukken bronst olmusum...yazin kizim usuttu oksurdu babama aldirdi...seffaf tane tane bisey...kullanilmayan tavada onlari isitti sicakken iki pamugun arasina koydu kizimin gogsune koyduk hirildi balgam ve oksuruk gitti...inanilmaz bisey...bende bir paket aldim evde hazir tutuyorum...istersen dene...
Buradayız:) bişe soracak bebeklerinizi kaç saatte besliyorsunuz? Doktora sordum Serra karar verecek ona diyo ama kızıma kalsa 24 saatte bilere yer o da tarhana:)
canım benimkilerin şu saat diye bir kavramları yok
ne zaman acıkırlarsa o zaman yediriyorum
huu huuuuu nerelerdesiniz?
neden kimse paylaşımda bulunmuyor?
bizim şuanki yemek düzenimiz şöyle canım,
akşam 11-12 arası devam sütü içip uyuyo
sabaha karşı 5-6 arası uyanıp yine devam sütü içiyo, aralarda uyansa da emziğini verip sallayıp tekrar uyutuyorum
sabah 9-10 arası devam sütü-tahıl karışımı-meyve-kahvaltılıklardan (yumurta,pekmez,ceviz) oluşan karışımı veriyorum
uyuyup uyandıktan sonra öğle saatlerinde etli sebzeli bi çorba veriyorum içine labne karıştırıp
sonra ikinci uykusunu yaparken devam sütü içiyo
uyanınca yoğurt veriyorum
eğer yoğurttan önce uyuturken devam sütünü içiremediysem devam sütüyle muhallebi yapıyorum meyveli falan onu veriyrum yoğurttan sonra, ama eğer içirebildiysem akşam çorbası veriyorum...
öğün araralarında artık 3-3 buçuk saat falan oluyo bizde hatta kahvaltıyla öğlen çorbası arasında 4 saat bile oluyo, sadece yoğurdu fazla ara vermeden veriyorum tok tutan bişey değil çünkü..
ekmek hiç kullanmıyorum ben, çünkü onunla doyunca devam sütünü pek içiremiyorum... sadece kahvaltıda hipp in 7 tahılını veriyorum 2 çorba kaşığı kadar... devam sütünü de toplamda 500 cc civarında verebiliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?