2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Benimki hiç acıkıp ağlamıyor. Birde sen balık vermeye başladın mı ben daha vermedim doktor verme dedi diye korkuyorum açıkçası

canım bize doktor ver dedi balığı haftada bir, ben sormadan...
çok da faydalı, ben veriyorum haftada bir, hatta dün akşam da verdim...
balıkta denizden ağır metal taşır diye yasak deniy diye biliyorum ama o derin denizlerde tutulan büyük balıklarda olması muhtemel diye biliyorum ben, yani ağır metal varsa 1 yaşından sonra da alıcak o zaman, hatta hamileyken bol bol yedik ...

Benimki hiç acıkıp ağlamıyor. Birde sen balık vermeye başladın mı ben daha vermedim doktor verme dedi diye korkuyorum açıkçası

benimkler acıkınca bas bas bağırıyorlar
açlığa hiç dayanamıyorlar
balık, bal ve sakatat vermedim henüz

yaa evet ben de gün içine girip çıkıyorum kimseler yok

ben de tüm gün girdim çıktım kimsecikler yoktu
kopmayalım buradan arkadaşlar
çok güzel paylaşımlar oluyor yaaa

kutu mama kullanmıyorum artık canım ben de, bu sadece tahıl karışımı, tahıllı muhallebi değil yani, 7 çeşit tahılın karışımı , kahvaltılarına çorbalarına falan karıştırabiliyosun... muhallebiyi yeteri kadar devam sütü içiremediğimde yapıyorum akşamları, pirinç unu ya da irmikle, devam sütü de ekliyorum bi de içine pekmez ya da mandalina suyu katıyorum öyle veriyorum...

benim kızım acıkınca ağlamıyo bağırmıyo ama etrafı yalamaya ısırmaya başlıyo direkt anlaşılıyo :)
bal ben de vermiyorum ama sakatat olarak ciğer veriyorum ayda 2 kere, onu da doktor söyledi, demir açısından da çok zengin, zaten demir ilacı kullanmıyoruz biz...

Kızlar merhaba,
Ben de arada bakıp çıkıyorum.
Anneler kuzularıyla meşgul oluyor.

Bizi sağlık ocağından aradılar. İzlemimiz ve kızamık aşımız varmış.
Normalde kızamık aşısı 12. ay sonunda yapılacak ama burada erkene almışlar.
Yarın götüreceğim bakalım.
Bu arada boğazım çok fena kızlar, limon ağacı oldum resmen. Ihlamur olarak da filizlenmem an meselesi.
Korkum o ki, oğluma geçerse bu hastalık, yavrum iki ağır grip üzerine üçüncüyü olacak

Hepinize iyi geceler.

Cok zor bir haftanin ardindan yavas yavas toparlanmaya basliyoruz...inanilmaz yorgunum ve bu hafta işe de gitmedim..allahim saglik versin kuzularimiza..hic hastalanmasinlar...

Evet arkadasim kucuk kucuk seffaf taneler hayatimda ilk defa duydum ve gorum gerci bebekligim pamuk arasi gunlukle gecmis ama ben gormedi bebegine gecmis olsun ne zaman istersen gorusebiliriz....bu aralar k.validem bizde o yuzden disari cikmak daha rahat oluyor....ozelden msj gonderirse goremeyebilirim...tablette msj kismi gozukmuyor cunku....burayi hergun takip ediyorum bana seslen ben bakari.

geçmiş olsun canım, geçmez inşallah yavruna da...

Cok zor bir haftanin ardindan yavas yavas toparlanmaya basliyoruz...inanilmaz yorgunum ve bu hafta işe de gitmedim..allahim saglik versin kuzularimiza..hic hastalanmasinlar...

amin canım...

maşallah canım...

Kizlar bebislere verilen baliklar mutlaka deniZDE yabani ortamda buyuyen balik olmaliymis.cupra somon gibi buyuk baliklarin hepsi havuzlarda da yetisiyormus.havuzda yetisen 15 liraysa denizde ki 40 liraymis yani flyatindan anlarsiniz dedi doktor.havuzda istavritle hamsi yetismezmis yabani ortamda buyurmus.havuzdaki baliklar suni yem antibiyotik akliniza ne gelirse yedirilirmis yani bebegin onu yemesindense hic yememesi daha faydaliymis.etrafta hep havuz baligi satiliyor dedi doktor cok dikkat edin dedi.benim kizim hala ekgida yemiyor oyuzden ben vermiyom sizinkiler yiyormus dikkat edin alirken.telden yazdim karisiksa kusura bakmayin.

Son düzenleme:

gayet anlaşılır ve faydalı olmuş çok sağol canım, ben de hep hamsi, istavrit veriyorum, büyük balık verilmez diye duymuştum daha önce... ek gıda hiç mi vermiyosun canım, niye ki... azar azar ver bence, bir-iki kaşık da olsa... hem tadını hem vitaminini alsın...

altta 2 dişimiz var galiba 3.geliyo bikaç gecedir uyanıyo kızım ve emziğini üst damağını kaşırcasına çıkarı takıyo ayılamadan ağlıyo, uyumak istiyo uyuyamıyo, sallayıp uyutuyorum daha yatağa koyarken ağlıyo uyanıyo falan 1-2 saat böyle mücadele ediyoruz, her dişte olucak mı böyle...

Valla ben vermek cok istiyorumda kizim yemiyor.oyunla filan agzini actiginda ben kasigi agzina sokup bos kasigi geri cikaramadan o agzina soktugumu geri cikariyor.cok hizli yani:)) yemiyor napayim.eline verdigimi yiyor ama cubuk kraker biskuvi ekmek gibi.suyu agzina surmez.bitek tarana icer keyfi varsa oda kucuk yarim kase.sadece emiyor.Allaha sukur kilosu iyi 8 mart dogumlu 10.500 kilo.bende acikcasi ugrasmiyom deniyom yemezse birakiyom dilini uzatiyo kasiga tadina bakiyo yemiyo.

oh maşallah ona, madem kendisini doyurabiliyo istediğini yesin o zaman, azıcık tadına baksın ama herşeyin...

Merhaba kizlar oglusum hasta dün sebepsiz yere ateşi cikti bide kulagini elletmedigini farkettim hemen götürdük dr a muaynede bişey cikmadi kan ve idrar tahlilleride temiz 6.hastalik olabilir dedi dr suan sadece ates düşürücü kullaniyoruz bir daha 39 lari bulursa ates antibiyotik ismi verdi onu kullanin dedi ama atesi düşmüyo ya daha doğrusu iniyo çıkıyo papatya 50 canım siz gecirdiniz galiba bu hastalığı öyle kalmış aklımda ne kullandınız bu sürede ateş düşürücü gibi bisey mi yoksa antibiyotik mi hafif burun akintisida var bu arada bilemedim ya gizli bi enfeksiyon mu yoksa 6.hastalik mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…