sabah antbiyotiğini verir vermez bütün kahvaltısını kustu kızım antibiyotikle beraber, tekrar antibiyotik de veremem 2.ye, iyileşir inşallah antibiyotiksiz de... yediğinin içtiğinin gittiğine de ayrı üzüldüm... gece ne o uyuyabildi ne biz... sürekli dönüyo huzursuz mırıldanıyo uyanıyo ağlıyo... iyileşsin bebeklerimiz....
sabah antbiyotiğini verir vermez bütün kahvaltısını kustu kızım antibiyotikle beraber, tekrar antibiyotik de veremem 2.ye, iyileşir inşallah antibiyotiksiz de... yediğinin içtiğinin gittiğine de ayrı üzüldüm... gece ne o uyuyabildi ne biz... sürekli dönüyo huzursuz mırıldanıyo uyanıyo ağlıyo... iyileşsin bebeklerimiz....
çok yorucu bir gün
yerlerinde bir dakika bile oturmadan sürekli kuduruyorlar ya
yorgunluktan sinirim bozuldu bugün, ağladım
ben verdim sevdide oglumkızlar bebeklerinize mantar yedirdiniz mi hiç...
baktım internette,8 aydan sonra verilebildiği çok faydalı olduğu da yazıyo , 1 yaşından önce verilmeyecek yiyecekler arasında olduğu da...
yarın pişiricem bize, kızıma da pişirsem mi diye sordum...
galiba vericem...
kızlar bebeklerinize mantar yedirdiniz mi hiç...
baktım internette,8 aydan sonra verilebildiği çok faydalı olduğu da yazıyo , 1 yaşından önce verilmeyecek yiyecekler arasında olduğu da...
yarın pişiricem bize, kızıma da pişirsem mi diye sordum...
galiba vericem...
oglum yediklerinden bizim agzimiza da veriyordun agzindan cikardigini vermeye calisiyordu bir arkadasima da
''hayat paylaşınca güzel'' diyor herhalde
ben verdim sevdide oglum
ben verdim,hem de tavuklu mantar..çok da güzel yemişti
Geçmiş olsun canım. Benim kızda da ne ararsan var.Ateş, ishal, kusma, hırıltı, su toplamış pişik fena halde. Hepsiyle başetmeye çalışıyorum. Hırıltısı için birşey denedim dün gece. Sabaha geçmişti. İnanmamıştım ama sanırım mucize gibi oldu. Günlük sakızı diye birşey var. Onu tavada eritip dumanına havlu kapattım. Havluyu yakmayacak sıcaklıkta göğsüne koydum. Sabaha hırıltı geçmişti. Eğer öksürük var deneyebilirsin diye yazmak istedim. Belki faydası olur. Allah bebişlere şifa annalere booollll sabır versin ve dayanma gücü versin. Aminnnn.:18:
cesaret verdiniz sağolun, ben de vericem yarın etli yapıcam ben de, havuç, soğan, bulgur da eklerim onunkine, ben hala ayrı pişiriyorum kızımın yemeklerini...
kızımın öksürüğü baya sıklaştı, geçen haftaki şuruplarını vereyim dedim verdim şimdi, içirdikten sonra aklıma geldi, buzdolabından çıkarıp verdim şurupları, öksüren çocuğa soğuk soğuk.... üfff yaaaa üffff.... bişey olmaz inşallah benim yüzümden...
Yenikullanıcı canım, benim bebeğim hasta olduğunda doktor antibiyotik vermişti ve antibiyotiği içer içmez kusarsa bana bildir, dediydi.
Galiba ilacı değiştirecekti.
Doktoruna bir sor istersen
Midyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmamak adına ilaca çok da karşı değilim ben.
Sonuçta hastalık ilerleyip ciğerlerine inebilir, Allah korusun, astıma çevirebilirdi.
Sonsy,canım geçmiş olsun inşallah tez vakitte iyileşir yavrun.
Bualca, canım hırıltı tarifini not aldım, zira oğlumun hırıltısını taa kapıdan duyuyordum, tekrarlamaz inşallah.
Dişiniz de hayırlı uğurlu olsun.
Papatyacım, kelimelerim kifayetsiz kaldı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?