2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
şu ana ankara 8 derece
çocukları sıkıca giyindirdim çıkarttım dışarı
acayip rahatladılar
getirdim dışardan uyuttum

Teyzeleri sonunda benim kızımın da ilk dişi çıktı.

Bütün hastalara geçmiş olsun. Bir an önce rabbim şifa versin.

sabah antbiyotiğini verir vermez bütün kahvaltısını kustu kızım antibiyotikle beraber, tekrar antibiyotik de veremem 2.ye, iyileşir inşallah antibiyotiksiz de... yediğinin içtiğinin gittiğine de ayrı üzüldüm... gece ne o uyuyabildi ne biz... sürekli dönüyo huzursuz mırıldanıyo uyanıyo ağlıyo... iyileşsin bebeklerimiz....

Canım çok geçmiş olsun size allah kolaylık versin ayrıca umarım bir an önce iyileşir yavrun...

çok geçmiş olsun canım

çok yorucu bir gün
yerlerinde bir dakika bile oturmadan sürekli kuduruyorlar ya
yorgunluktan sinirim bozuldu bugün, ağladım

kızlar bebeklerinize mantar yedirdiniz mi hiç...
baktım internette,8 aydan sonra verilebildiği çok faydalı olduğu da yazıyo , 1 yaşından önce verilmeyecek yiyecekler arasında olduğu da...
yarın pişiricem bize, kızıma da pişirsem mi diye sordum...
galiba vericem...

ben verdim sevdide oglum

ben verdim,hem de tavuklu mantar..çok da güzel yemişti

Son düzenleme:
oglum yediklerinden bizim agzimiza da veriyordun agzindan cikardigini vermeye calisiyordu bir arkadasima da

Geçmiş olsun canım. Benim kızda da ne ararsan var.Ateş, ishal, kusma, hırıltı, su toplamış pişik fena halde. Hepsiyle başetmeye çalışıyorum. Hırıltısı için birşey denedim dün gece. Sabaha geçmişti. İnanmamıştım ama sanırım mucize gibi oldu. Günlük sakızı diye birşey var. Onu tavada eritip dumanına havlu kapattım. Havluyu yakmayacak sıcaklıkta göğsüne koydum. Sabaha hırıltı geçmişti. Eğer öksürük var deneyebilirsin diye yazmak istedim. Belki faydası olur. Allah bebişlere şifa annalere booollll sabır versin ve dayanma gücü versin. Aminnnn.:18:

ben verdim sevdide oglum

ben verdim,hem de tavuklu mantar..çok da güzel yemişti

cesaret verdiniz sağolun, ben de vericem yarın etli yapıcam ben de, havuç, soğan, bulgur da eklerim onunkine, ben hala ayrı pişiriyorum kızımın yemeklerini...

sağol canım, daha önce de yazılmıştı o burda, benim aklıma yatıyo aslında ama eşime söyledim o soğukalgınlıklarından olan öksürük içindir bu virüsten dolayı diyo...

Yenikullanıcı canım, benim bebeğim hasta olduğunda doktor antibiyotik vermişti ve antibiyotiği içer içmez kusarsa bana bildir, dediydi.
Galiba ilacı değiştirecekti.
Doktoruna bir sor istersen
Midyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmamak adına ilaca çok da karşı değilim ben.
Sonuçta hastalık ilerleyip ciğerlerine inebilir, Allah korusun, astıma çevirebilirdi.
Sonsy,canım geçmiş olsun inşallah tez vakitte iyileşir yavrun.
Bualca, canım hırıltı tarifini not aldım, zira oğlumun hırıltısını taa kapıdan duyuyordum, tekrarlamaz inşallah.
Dişiniz de hayırlı uğurlu olsun.
Papatyacım, kelimelerim kifayetsiz kaldı :)

Herkes hasta kizimi evde karantinaya aldim....yarin isigi ilk defa oyun oynamasi icin krese goturecektim vazgectim simdi hasta cocuk vardir bulasmasin,ablamlar yilbasi icin gittiler yarin geri donuyorlar 3 yasindaki yegenim cok hastaymis...hastaneler cocuklarla doluymus allah hasta olan bebeklere acil sifalar annelerine sabir versin insallah....
İsik 10 ay sonra ilk kez benden ayri kendi odasinda yatacak tum gun esimle evi odalari yerlestirdik...bakalim ilk ayri gecemiz nasil gececek biraz endiseliyim kamerayi tum gece acik tutucam ya sesini duymazsam diye...allah kolaylik versin insallah...
Bu arada isigimin alttan ayni anda 2 disi patladi ilk dislerimiz hayirli ugurlu olsun kolayca bir cirpida ciksin saglikli disler olsun....

ben hep dolaptan veriyorum. bir şey olmaz canım merak etme.

dün akşam verince bi şey olmadı da bu sabah yine antibiyotiği verir vermez fışkırdı bütün kahvaltı...
arıycaktım zaten doktorunu ne diycek bakalım... akşam verir vermez emziğini yıkmıştım yutsun diye bu sefer yine öyle yatım ama emzikle birlikte fışkırdı bu sefer... kumlu bi dokusu var ilacın onu yadırgıyo düşünün artık neden herşeyi blendardan geçirdiğimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…