Yine çıldırttı beni uyuyamıyor dönüp duruyor burnu dolu sprey sıktım ağladı sallıyorum uyumuyor süt içirdim yine uyumuyor ağlıyor tepiniyor bir yeri mi ağrıyor diye calpol vereyim dedim ağzını açmadı zorla döktüm ağzına öğürdü kucağıma aldım Kustu
Bıktım artık her akşam kusuyor
Şimdi hala sallıyorum
Bir gün çıldıracağım
aylardır mart annelerini takip ediyorum ama üye olmak yeni aklıma geldi nedenseben de mart annesi olucam inşallah, aranıza kabul ederseniz sevinirim.ben zaten çoğunuzu tanıyor gibiyim..
Hoş geldin dizzyblue, inşallah sağlık sıhhatle kucağına alırsın bebeğini.aylardır mart annelerini takip ediyorum ama üye olmak yeni aklıma geldi nedenseben de mart annesi olucam inşallah, aranıza kabul ederseniz sevinirim.ben zaten çoğunuzu tanıyor gibiyim..
Annesi, az daha dayan, hasta yavrucak, o da bu halinden hiç memnun değil emin ol.Yine çıldırttı beni uyuyamıyor dönüp duruyor burnu dolu sprey sıktım ağladı sallıyorum uyumuyor süt içirdim yine uyumuyor ağlıyor tepiniyor bir yeri mi ağrıyor diye calpol vereyim dedim ağzını açmadı zorla döktüm ağzına öğürdü kucağıma aldım Kustu
Bıktım artık her akşam kusuyor
Şimdi hala sallıyorum
Pilsan - Hero Atv
bir de bundan aldık teyzeleri
evde iki yürüteç, iki mama sandalyesi, tahterevalli, ve bir sürü oyuncağı düşünün
karmaşayı ve dağınıklığı gözünüzde canlandırın
işte o bizim evimiz
ay canım çok zor, aynı durumdayız bizimki uyumaz daha 1 saat sonra başlıycaz aynı seanslara, sabaha kadar 20 dk.arayla kalkıcaz emzik vericez pış pışlıycaz sallıycaz kucakta gezdiricez sabah sersem gibi oluyoruz sonra, neyse ben gün içinde o uyurken dinleniyorum da eşim bir haftadan fazladır sersem gibi gidiyo işe onun da sinir sistemi bozuldu...
papatyacım güle güle kullanın ne güzel oyun arkadaşı oluyolar birbirlerine...
kullanabiliyolar mı peki şu an, benimki tahterevalliyi belki ama arabayı şu an kullanamaz sanırım...
Ben işe gidiyorum
hasta değilken eşimi kaldırmıyordum içeride yatıyor o
Ama dün kaldırdım çünkü artık biraz uyumak istedim gece 3ten sonra o baktı ben salonda uyumuşum 6 ya kadar
Bakalım bugün başımıza neler gelecek
Şimdiden kolay gelsin canım
Bizimki uyudu gibi görünüyor
Yatağına koyayım da ben de fırsattan istifade biraz uyuyayım
Iyi geceler
evet canım tahterevalli de sevinçten çığlıklar attılar
onu çok rahat kullandılar ama atv ye bindiklerinde arkalarından mutlaka tutmak gerekiyor şimdilik
Beni hatırlayananınız vardır umarım..
sonsy, paaptya, yenikullanıcı gibi eskileri unutmadım ben.
benim aöf vize final sınav çalışmaları yoğun olduğu için pek giremiyorum. ama okuyorum arada.
Hasta olan bebeişlere çok geşmiş olsun. Sonsy sabırlı ol canım iyileşiyolar kısa sürede.
Ben de 3 defa grip defalarca ateş atlattım, bildiklerinizi yapın, gerisi hikaye.
Dişleri yeni çıkan bebişler var galiba, bizim 6.dişimizde patladı. :))
Kızlar bebişime yaklaşık iki buçuk aydır aynı kahvaltı karışımı veriyorum. onlar da bebe büskivisi, labne, tahin-pekmez, yumurta sarısı, ceviz ve port.suyu.
sizce alternatif verebileceğim kahvaltı varmı aklınızda. yada artık kahvaltıları artık ayrı ayrı mı vermeliyim. ne dersiniz??
bu arada bilge diye bi arkadaş yum.sarısı, yoğurt ve unda oluşan omlet tarifi vermiş. denicem bakalım.
tabi ben daha farklı ve faydalı şeyler arıyorum..
Beni hatırlayananınız vardır umarım..
sonsy, paaptya, yenikullanıcı gibi eskileri unutmadım ben.
benim aöf vize final sınav çalışmaları yoğun olduğu için pek giremiyorum. ama okuyorum arada.
Hasta olan bebeişlere çok geşmiş olsun. Sonsy sabırlı ol canım iyileşiyolar kısa sürede.
Ben de 3 defa grip defalarca ateş atlattım, bildiklerinizi yapın, gerisi hikaye.
Dişleri yeni çıkan bebişler var galiba, bizim 6.dişimizde patladı. :))
Kızlar bebişime yaklaşık iki buçuk aydır aynı kahvaltı karışımı veriyorum. onlar da bebe büskivisi, labne, tahin-pekmez, yumurta sarısı, ceviz ve port.suyu.
sizce alternatif verebileceğim kahvaltı varmı aklınızda. yada artık kahvaltıları artık ayrı ayrı mı vermeliyim. ne dersiniz??
bu arada bilge diye bi arkadaş yum.sarısı, yoğurt ve unda oluşan omlet tarifi vermiş. denicem bakalım.
tabi ben daha farklı ve faydalı şeyler arıyorum..
mrb güzel anneler.ben çok kötü bir ikilemdeyim.bu kızamık aşısı kafamı bulandırıyor.dr.gerek yok dedi.12.ayda zaten var dedi.ikidir sağlık ocağından arıyorlar kızamık salgını varmış.sağlık bak.hem 9.ayda hem 12.ayda 2 doz vurulması gerektiğini karara bağlamış.bebeğim daha yeni çok ağır bir hastalıktan kendine gelmeye çalışıyor.sonuçta bu aşının ateş gibi yan etkileri var.eşim vurdurmayalım sabredelim diyor.bulunduğum ilde suriyeliler kaynıyor.nerdeyse bizden fazlalar!!!hava kötü old.için kapalı avm.lere götürüyoruz kızımı.ve malesef suriyelilere orda oluyorlar.bu hastalık hava yoluyla bulaşıyor.off.ne yapmalıyım.ya sizler ne yaptınız??üstelik nerdeyse 10.aya yaklaşıyoruz.lütfen beni cevaplayın.
kızlar bu çocuk geceden beri aç, kahvaltıyı kusmuştu, çorbayı azıcık içirdim öksürmeye öğürmeye başlayınca bıraktım bari yediği kadarı içinde dursun diye... sevindim ne güzel bişeyler yedi diye.... on dakka sonra içerde oynarken yine bi gıcık geldi öksürürken yine çıktı herşey, nasıl iyileşicek bu çocuk, ne yediği kalıyo içinde ne ilacı... Kızlar kapı dışarı çıkmayın ne biçim bi virüs ne biçim bi hastalık bu herkes hasta etrafımızda duyuyorum her hastane tıklım tıklım... valla bu hastalıkla uğraşıcanıza evde oturun bi süre daha iyi..
bu kusmayla ilgili napabilirim, kusmasa doğru düzgün beslenip ilaçlarını alsa bu kadar sıkılmıycam,yine ayakta hep koltukta sandalyede ama kafasını dayıyo yatıyo koltuklara sandalyelere, masanın altın kolu bacağı açıp yatıyo halsiz, üzülüyorum bu haline, tam gelişme döneminde geriliyo yavrucağım...
mrb güzel anneler.ben çok kötü bir ikilemdeyim.bu kızamık aşısı kafamı bulandırıyor.dr.gerek yok dedi.12.ayda zaten var dedi.ikidir sağlık ocağından arıyorlar kızamık salgını varmış.sağlık bak.hem 9.ayda hem 12.ayda 2 doz vurulması gerektiğini karara bağlamış.bebeğim daha yeni çok ağır bir hastalıktan kendine gelmeye çalışıyor.sonuçta bu aşının ateş gibi yan etkileri var.eşim vurdurmayalım sabredelim diyor.bulunduğum ilde suriyeliler kaynıyor.nerdeyse bizden fazlalar!!!hava kötü old.için kapalı avm.lere götürüyoruz kızımı.ve malesef suriyelilere orda oluyorlar.bu hastalık hava yoluyla bulaşıyor.off.ne yapmalıyım.ya sizler ne yaptınız??üstelik nerdeyse 10.aya yaklaşıyoruz.lütfen beni cevaplayın.
kızlar bu çocuk geceden beri aç, kahvaltıyı kusmuştu, çorbayı azıcık içirdim öksürmeye öğürmeye başlayınca bıraktım bari yediği kadarı içinde dursun diye... sevindim ne güzel bişeyler yedi diye.... on dakka sonra içerde oynarken yine bi gıcık geldi öksürürken yine çıktı herşey, nasıl iyileşicek bu çocuk, ne yediği kalıyo içinde ne ilacı... Kızlar kapı dışarı çıkmayın ne biçim bi virüs ne biçim bi hastalık bu herkes hasta etrafımızda duyuyorum her hastane tıklım tıklım... valla bu hastalıkla uğraşıcanıza evde oturun bi süre daha iyi..
bu kusmayla ilgili napabilirim, kusmasa doğru düzgün beslenip ilaçlarını alsa bu kadar sıkılmıycam,yine ayakta hep koltukta sandalyede ama kafasını dayıyo yatıyo koltuklara sandalyelere, masanın altın kolu bacağı açıp yatıyo halsiz, üzülüyorum bu haline, tam gelişme döneminde geriliyo yavrucağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?