2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızlar burda babyboum un uyku tulumları tavsiye edilmişti ben de beğendim alıcam bugün unnadoda indirimde de 6-24 ay bedende pembe yok, hiç içime sinmiyo gri ve mavi var... illa pembe olsun dersem de tam 2 katını ödemem gerekiyo...

Hala kızım hasta
Nezle grip
Mukotik ağır geldi bıraktım peditusa geçtim
Burnu hep dolu
Otribebe aldım
Ama çok ağlıyor yapamıyorum
Çok nazlı

Gece kendi uyuyamıyor
Bizi de uyutmuyor

Tekrar doktora götürmedim
Ateşi pek yok çünkü
Antibiyotiklik bir durum gözükmüyor
Başlamadım
Gözü burnu akıyor sanırım birkaç gün sürecek

Bu arada kızlar Selim'in annesi kimdi
Instagram'da çok tatlı fotoları var ve büyük duruyor maşallah
Ne zaman doğdu Selim

Hala kızım hasta
Nezle grip
Burnu hep dolu
Otribebe aldım
Çok nazlı

Gece kendi uyuyamıyor
Bizi de uyutmuyor

canım biz de aynıyız ne uyuyabiliyo ne uyutuyo...
burun aynı... serum fizyolojik yaptık biz okyanus suyu olan...
mukotik kullanıyoruz biz de ağır geldiğini nasıl anladın...
antibiyotiğimiz de var ama içemiyo içer içmez kusuyo...
bugün ateş de oldu fitil koydum hemen düştü...
inşallah iyileşir ilerlemez daha fazla...
size de çok geçmiş olsun iyileşsin yavrularımız...

Size de çok geçmiş olsun canım
Yani o Mukotik balgam söktürüyo
Bebek de küçük onu atamıyor
Daha çok doluyo genzi
Halini daha kötü gördüm onu verince
Bir de teyzemin iki çocuğu var biri bizimkilerden bir yaş büyük
O da önermedi
Peditus daha iyi dedi
Ben antibiyotik başlamayacağım

Benim kızım da kustu
Şunu farkettim
Yemeğin hemen arkasından verince kustu
Bir de bu günlerde sadece çok cıvık çorbalar içiriyorum
Mama yapmıyorum
Katı yutamıyor öksürüp kusuyor

Keşke sen de antibiyotik başlamasaydın sonra onsuz iyileşemiyorlar

biz biz bi hafta öncesinde de hastaydık üst solunum yoları dedi o zaman antibiytik vermedi, bi hafta sonra daha kötü oldu bronşlarına inmiş bronşiolit dedi, o yüzden antibiyotik başladık, aradım şimdi doktoru değiştirdi antibiyotiği, bizim de burun kötü durumda mukotikten demek... kahvaltıdan bi saat sonra veriyrum antibiyotiğini ama kusuyo yine de, dokusundan dolayı, yutamıyo daha ağzında tutarken öğürüyo... söyledim doktora o ilaçta böyle sorunlar yaşıyolarmış tadından dolayı, ama bence bizimk, tadındn değil kumlu dokusundan yutamıyo... neyse şimdiki iyi gelir inşallah iyileşsin artık yavrum, suratı süzüldü, dün neşesi yerindeydi bugün keyifsiz hep bi uyku halinde, tabi gece de doğru düzgün uyuyamıyo...

Daha kötü olduğu nasıl belirtilerle ortaya çıktı ben de şimdi izlemedeyim kötüleşirse götürücem
Mukotik yazan doktor Pazartesi geçmezse antibiyotik başla demişti ama bence çok az zaman tanıdı
Ben biraz daha bekleyeyim diyorum
Öksürmüyor pek artık
Hapşırık ve burun akıntısı var
Günde bir kere filan da ateşi çıkıyor ama hemen iniyor
Senin kızın da ishal mi
Benimki günde 2 kez kaka yapıyor ishal

Valla zararlı filan diyorlar ama bize Küçükken sürerlerdi
Burnunun ucuna kulak çubuğu ile biraz vicks sürdüm
Zaten deniz suyunu filan sıktırmıyor
Bari biraz rahatlasın
Şimdi tekrar uyudu
Uyanıp uyanıp tekrar uyuyor
Çok zormuş hastalık

bizde burun akıntısı ve hapşırık vardı, çok çok az öksürük vardı sabhları bikaç kez...
o zaman 2 şurup ve damla vermişti 5 gün kullan geçmezse tekrar gel o zaman antibiyotiğe başlarız dedi, onları kullanınca geçti gibi bikaç gün iyiydi gitmedim de kontrole sonra birden göğüste hırıltı ve öksürükle başladı yine burun akıntısı da var zaman zaman tıkalı... 2. günü gittim doktora bronşlara inmiş şimdi dedi ama bronşit değilmiş, karnıbahar gibi parça parça bronşlar varmış bizimki bronşiolitmiş, eski şuruplardan vermiştim o sabah söyledim onlar geçirmez dedi şurubun birini değiştirdi, biri aynı mukotik, bi de antibiyotik verdi işte ama içemedik bi türlü, bugün daha kötü kızım, halsiz ve ateş te var bugün ara ara, 37.5 gibi, geçen hafta yoktu hiç...
ishal olmadı hiç ama son günlerde günde 2-3 kere yapıyo kıvamı eskiye göre daha yumuşak ama ishal de değil...
annem de hastalıktandır ilaçlardandır diyo...
bugün iştahı da pek yok, sabah kahvaltıyı kustu zaten, üstğne 100cc süt içti bi de şimd hazırladığım yemekten yarım çay bardağı gibi verebildim sık sık öğürüyo, öğrendi ya bi kere... yine çıkarmasın diye bıraktım... normalde öğle yemeklerini severek yer, hastalıktan...

Tüh canım ya
Sen de bol sıvı şeyler ver bari
Insan perişan oluyor di mi
Gerçi çok şükür
Allah çaresiz hastalık vermesin
Ama yine de anne yüreği
İnşallah en kısa zamanda iyileşir

Tüh canım ya
Sen de bol sıvı şeyler ver bari
Insan perişan oluyor di mi
Gerçi çok şükür
Allah çaresiz hastalık vermesin
Ama yine de anne yüreği
İnşallah en kısa zamanda iyileşir

amin canım hepsi iyileşirler inşallah, düne kadar çok etkilenmedim de bugün pek bi halsiz solgun ya üzüldüm çok, ateş de var ona da sıkılıyorum, daha yeni antibiyotiği de veremedim eşim getiricek...

Kod:
Canım, oğluma 2 kez uyku tulumu giydirmiştim. Bir hafta arayla iki ağır grip yaşadık.
İkisinde de epey terledi yavrum. İlkinde tüm kıyafetlerini değiştirdim. İkincisinde sırtına bez koydum.
Hani derler ya üşümek değil terlemek hasta eder adamı.
Dürdüm, büktüm, kaldırdım gözümün önünden.
Hatta gecenin bir yarısı ahd etmiştim sabah uyanır uyanmaz makasla parçalayacağım bu tulumu diye. Kayınvalidem müsaade etmedi, minder yaparım dedi :)
Ben tulumzede olarak tavsiye etmiyorum.
İlla ki alacaksan rengi ne farkeder ki.
Sinsin içine, rahat ol.

Hala kızım hasta
Nezle grip
Burnu hep dolu
Otribebe aldım
Çok nazlı

Gece kendi uyuyamıyor
Bizi de uyutmuyor

Çok geçmiş olsun bebeklerinize kızlar.
Otribebeye benim yavrum da çok ağladı.
Öyle ki bezini değiştirmek için yere yatırdığımızda burnunu ve gözlerini kapatıyordu.

2014 tüm bebeklerimize sağlık, mutluluk getirsin.

canım o markayı burda kullananlar tavsiye etmişti terletmiyo diye, polarmış ve onu kullanınca oda 22 dereceden fazla olmamalıymış falan... o yüzden onu almayı düşündüm, ben sadece penye battaniye örtüyorum odasını sıcak 25 derece falan, ama üstünde tutmuyo bişey sürekli dönüyo yanına her gidişimde üstü açık oyüzden istedim uyku tulumu almayı...
ren de ne bileyim erkek renkleri gibi....
2014 hepimize sağlık mutluluk getirsin canım, teşekkürler...

Pilsan - Hero Atv

bir de bundan aldık teyzeleri

evde iki yürüteç, iki mama sandalyesi, tahterevalli, ve bir sürü oyuncağı düşünün
karmaşayı ve dağınıklığı gözünüzde canlandırın
işte o bizim evimiz

papatyacım güle güle kullanın ne güzel oyun arkadaşı oluyolar birbirlerine...
kullanabiliyolar mı peki şu an, benimki tahterevalliyi belki ama arabayı şu an kullanamaz sanırım...

Yine çıldırttı beni uyuyamıyor dönüp duruyor burnu dolu sprey sıktım ağladı sallıyorum uyumuyor süt içirdim yine uyumuyor ağlıyor tepiniyor bir yeri mi ağrıyor diye calpol vereyim dedim ağzını açmadı zorla döktüm ağzına öğürdü kucağıma aldım Kustu
Bıktım artık her akşam kusuyor
Şimdi hala sallıyorum

Son düzenleme:
Yine çıldırttı beni uyuyamıyor dönüp duruyor burnu dolu sprey sıktım ağladı sallıyorum uyumuyor süt içirdim yine uyumuyor ağlıyor tepiniyor bir yeri mi ağrıyor diye calpol vereyim dedim ağzını açmadı zorla döktüm ağzına öğürdü kucağıma aldım Kustu
Bıktım artık her akşam kusuyor
Şimdi hala sallıyorum

aylardır mart annelerini takip ediyorum ama üye olmak yeni aklıma geldi nedense ben de mart annesi olucam inşallah, aranıza kabul ederseniz sevinirim.ben zaten çoğunuzu tanıyor gibiyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…