Ben yaptırdım kızlar. doktor 12. ayda yapılmayacak tekrar dedi.
Valla zararlı filan diyorlar ama bize Küçükken sürerlerdi
Burnunun ucuna kulak çubuğu ile biraz vicks sürdüm
Zaten deniz suyunu filan sıktırmıyor
Bari biraz rahatlasın
Şimdi tekrar uyudu
Uyanıp uyanıp tekrar uyuyor
Çok zormuş hastalık
inşallah canım kusması bi işe yarasın bari atsın balgamı virüsü... içiriyorum ilaçlarını mutlaka saatinde de kustukça fayda etmez diye korkuyorum... bi süredir iyiyiz aman....cevap için sağol cnm.geçmiş olsun bebişine.sanırım kusarak balgamı atıyor.böylece bronşlara inmez.sen ona bol bol ılık su,ıhlamur,nane limon ver.yemek yedirmeye çalışma.içebiliyorsa mama ver.ilaçlarını aç olsada içir.tok olunca ilaçlar kusturuyor olabilir.özellikle peditusun böyle bir durumu varmış.ve evet bir virüs dolaşıyor.bizde atlattık.
Canim bizlerde koca insanlar hasta olunca yemek yiyemiyoruz kizinda hasta midesi almiyodur.azaz yedirmeye calis.yemekten ziyade sivi ver.hiz 5 gun hastanede yattik beslenemedi istahi yoktu sadece sivi verdiler serumla antibiyotkte verdiler ac demediler.birazdaha sabret yakinda toparlar kendini yemeklerini yer.3-4 gun yememekle bisi olmaz korkma.burnunu acik tutmaya calis doluysa oda midesini bulandirir.annesi iyice ogrenmesin kusmayi sonra huy ediniyolar bisure zorlama.
inşallah canım ya...Sule2013
Yenikullanıcı
Canım yediğini sayma
Benimki de yemiyor içmiyor
Kusuyor
Olduğu kadar
İçi almıyordur zorlama yazık
Bak hatırlarsan benim kızım akşam 8-9 gibi içerdi sonra gece 2 kez daha içerdi ama hasta olduğundan beri gece içmiyor sabah 5-6 oluyor o zaman içiyor gece hiç bez değiştirmez oldum. Hatırlarsan 2 kez değiştirirdim hatta okuyunca şaşıranlar olmuştu
Kahvaltı da annem yemiyor diyor
Saat 11 olmuş daha yeni yedirdim diyor iki parçada yemiş
Hastayken düzen bozuluyor
Sen sıcak tut üşütme banyo yaptırma az az yedir ilacı yemeğin hemen arkasına verme Ben bunları yapıyorum elimden başka bişey gelmiyor gerisi o ne isterse o
Balgamı kusarak atıyorlarmış
Balgam kusturuyormuş
Dün benimki tepindi tepindi sonra kustu rahatladı
İnşallah bir iki güne iyileşir bebeklerimiz.
arkadaşım önemli olan burnunun açılması değil ki. Eğer akıntı geniz yoluyla içeri akarsa bronşit olur o daha kötü. burun açmaktansa temizlemek gerekli bence ağlıyorlar ama onlar da rahatlıyorlar sonra. nurse harvey damla kullan yastığının her iki tarafına da 2 şer damla fazla değil o da rahatlatır ama mutlaka temizle. tavsiyem otri bebe hortumlu olan ağzınla içine çektiğin.
arkadaşım önemli olan burnunun açılması değil ki. Eğer akıntı geniz yoluyla içeri akarsa bronşit olur o daha kötü. burun açmaktansa temizlemek gerekli bence ağlıyorlar ama onlar da rahatlıyorlar sonra. nurse harvey damla kullan yastığının her iki tarafına da 2 şer damla fazla değil o da rahatlatır ama mutlaka temizle. tavsiyem otri bebe hortumlu olan ağzınla içine çektiğin.
Yenikullanıcı
Canım bizim kızların huyları çok benzer
Sen yazdıkça hep aynı diyorum
Su için ben bu aralar damlalık kullanıyorum
Oyun gibi onu ağzına uzatıp sıkıyorum içeri
Yoksa su içeceği yok
iyi fikirmiş, d vitamini acd3 kullanıyoruz biz damlalıklı o, bitmek üzere zaten boşaltayım da su koyayım içine öyle vereyim bari, yeni d vitamini de almıştık var evde onu kullanmaya başlarız...
paylaşımların faydası işte, hiç aklıma gelmemişti...
tamam bu sezon huyları demekkioglum yediklerinden bizim agzimiza da veriyordun agzindan cikardigini vermeye calisiyordu bir arkadasima da
biz aşı olduk teyzesi 9 aylıkken :2:mrb güzel anneler.ben çok kötü bir ikilemdeyim.bu kızamık aşısı kafamı bulandırıyor.dr.gerek yok dedi.12.ayda zaten var dedi.ikidir sağlık ocağından arıyorlar kızamık salgını varmış.sağlık bak.hem 9.ayda hem 12.ayda 2 doz vurulması gerektiğini karara bağlamış.bebeğim daha yeni çok ağır bir hastalıktan kendine gelmeye çalışıyor.sonuçta bu aşının ateş gibi yan etkileri var.eşim vurdurmayalım sabredelim diyor.bulunduğum ilde suriyeliler kaynıyor.nerdeyse bizden fazlalar!!!hava kötü old.için kapalı avm.lere götürüyoruz kızımı.ve malesef suriyelilere orda oluyorlar.bu hastalık hava yoluyla bulaşıyor.off.ne yapmalıyım.ya sizler ne yaptınız??üstelik nerdeyse 10.aya yaklaşıyoruz.lütfen beni cevaplayın.
tatlım ayıp olmazsa ne kadara aldın :26: bende uzunca süre almak istediğim ilk arabamBugün Migros'a gittim
Oyuncaklarda %30 indirim varmış
Dayanamadım Playskool ilk arabamı aldım :)
Bizimki şaşkın şaşkın bindi tabiki destekle :)
Ayakta da sürülebiliyor ama henüz kızım onu itekleyerek yürüyebilecek yetenekte değil
Ebahcığım kızın nasıl odasına geçti yanlış okumadıysam
asyaseyhan başınız sağolsun mekanı cennet olsun
yeni kullanıcı, sonsy ve gözümden kaçan başka bebiş anneleri varsa geçmiş olsun çabucak iyileşmeniz dileğiyle
şu tarif hangisi kızlar kahvaltıda :26:biz sıkıntı yaşıyoruz ek besinde
canım sağol tarif için yaa hep burdayım ama yazamıyordummbenim kızım yiyemiyo öyle, yapamıyorum şimdilik ama bi gün yediğinde yapmak için aklımda tutuyorum :) bi yumurta sarısı bi tatlı kaşığı yoğurt ve 1 tatlı kaşığı unu karıştırıp çok ince dökmeden biraz pofuduk pişiriyolar sifaacım...
bi de arasıra uğra böyle, iyi seneler bu arada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?