2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
bebeği halaa emerek uyuyan var mı yalnız mı kaldım bu konuda yoksa :18: hem iyi hem kötü işte ek besine pas vermeyişi bu yüzden sanırım hep sütkolikti zaten halaaa kabullenemiyor pek ek besini halaa tadayım istiyor en çokda akşam bizimle ve bizim yediklerimizi istiyor

canım sana yazmayı unutmuşum

malesef kızımada komşu teyze lokum yedirmişti üstelik aromalı ve üzeri hindistan cevizli bişiydi çok kötü olmuştum yaaa güvenemiyecekmiyiz kimselere

Ne kusuru canım:) ben çevredekileri uyarmaktan yoruldum bu konuda ya anlamıyorlar gittiğim ortamda geriliyorum buyüzden

Ne kusuru canım:) ben çevredekileri uyarmaktan yoruldum bu konuda ya anlamıyorlar gittiğim ortamda geriliyorum buyüzden
evet yaa ben yine aynı komşu teyzeden çokkkk önce aynı hareketinden dolayı kızımı kucağına bile vermedim bi süre sonra bana "kıskançsın" dedi eee bi süre sonra tepkimden anlayıp yapmaz bidaha diye güvendimmmm nerde canım nerdeeee lokum şoku atlattık hem ilk anımız kek ti üstelik 3 aylıktı kızım neymiş oğullarından biri yutmayı becerememişte uzunca süre kızım yutmayı öğrenecekmiş bende üzüntüden yanlış hızlı yazmış olabilirim

niye yanlış anlıyayım çok teşekkür ederim canım tavsiyelerin için...
oda ısısını 24ün altına düşüremiyorum malesef, 2 gündür ateşi var diye evde hiçbiey yakmıyorum, sağlsun alt komşum sayesinde ev 24 derecenin altına inmiyo gece de gündüz de... ev yalıtımlı ve de küçük zaten, alt komşu da nasıl yakıyosa artık bizim ev alttan ısıtmalı hale geldi..
odasını da sadece sabahları havalandırıyorum ama yatmadan önce de bi havalandırmak iyi olur haklısın...
tereddütlüydüm ama o uyku tulumunu bugün aldım bile canım... polar hakkında okumuştum atık maddelerden yapıldığını ama bunu direkt tenine giymeyecek diye bide burada tavsiye edildi diye aldım... modeli falan da çok kullanışlı geldi bana diğer tulumlar gibi değil...
benim kızım sıvı şeyleri sevmiyo hep boza kıvamında olsun istiyo, biberonla bişey içiremiyorum zaten biberon fobisi var resmen ağzına sürmek istemiyo içinde ne olursa olsun, devam sütünü bile azıcık verebiliyorum, şimdi 3 buçuk saattir aç olmasına rağmen 50cc içti zar zor uyudu... kaşıkla dasıvı bişey veremiyorum iştahsızzken bi mücadeleyle yediği için kollarıyla çarptıkça kafayı sağ sol yaptıkça dökeriz, anca koyu kıvamlı şeyleri verebiliyorum... ıhlamur geçen g
n verdim suluğuna koyup içti su gibi,yadırgamadı,ama öyle çokça çokça içmez ki suyu nasıl azar azar içiyosa öyle içti biraz işte... neyse bugün baya su içirmişim zırt pırt suluğunu dayayarak...
canm bi de biberonu yanına koy bıak diye bi kere daha okumuştum ben burda, ara ara deniyorum benim kızım biberonu alıp sallaya salaya yere karyolasına falan vuruyo artık neredeyse, etrafa döküyo, ağzına sokmak aklına bile gelmiyo :) eline iberonu alıp bi kere içmişliği yok, hep ben tutarım içiririm kandıra kandıra, uyanıkken içmez ağzına bile sokmaz, uyurken emmez ağzında durur boş boş, tam uyumak üzereyken ayağımda sallayarak içirebiliyorum, o kıvamı yakalayana kadar bikaç kere ayılıyo tekrar tekrar deniyoruz :)
sofrada bizim yediklerimize içtiklerimize de özenmiyo tattırmaya çalışınca reddediyo falan...
yani benim kızım biraz ezberbozan :)

benim oğlum genelde öyle uyur özellikle gece uykusuna
ama yalancı meme olarak kullandığına eminim tok ta olsa keyif için emiyor sıpam :)
bizde de büyük yemeklerine ilgi çok büyük kahve bile içerken gözümün içine bakıyor tattırıyorum mecbur erkek çocuğu çünkü

ama bu aylardan itibaren gece emmeleri daha mantıklı :44: biz öyle değiliz işte :2: her uykusunda aynıyız emerek uyuyor aynen ya içtiğimiz kahve -çaya da göz koyuyorr ben büyüdüm sizlerinkinden isterim diyorlar minnaklar yaaa

canim benim kızımda öyle..yalniz diğilsin..bu konuda....her gec emzik oldum.beraber uyuyub beraber uyaniyoruz...ama şikayetçi diğilim.kizim 9 aylik olacak 7 güb sonra ve 7.5 kilo..ne zaman yerse yesin diyorum şifacim yeterki yesin....kilo alsin.ama yine çok zayif.günlük yemeğide fena diğil aslinda...ama ete dönüşmüyor işte.....

Canım hangi mama ve biberonu kullanıyorsun?
Kızın nasıl oldu?
Benimki yavaş yavaş eskiye dönüyor
Gece huzursuzluğu yoktu
Burnu rahat nefes alıyor

Dün yine sabah öğlen ve akşam peditus verdim
Sabah ve öğlen sorun yok
Yine akşam verdikten sonra kustu
Önceki günlere göre daha az ama
Neden akşamkini kusuyor anlayamadım

Canım 70tl ye aldım
99,90dan 69,90a düşmüş

Benim aldığım 2in1 olan yani hem ayakta sürüyor hem oturarak

Sadece oturarak sürülen de vardı 55 tl idi

Son düzenleme:
Yeni kullanıcı benim kızımda biberonu hiç kullanmıyordu ben devam sütü falanda vermediğim için emmeyi bile bilmiyordu onu ben küçük suluklar varya onların biberon ucuda var onun ucu dar oluyor ama ucundaki deliği büyüttüm makasla kestim içine sıvı şeyleri koyup verdim günde 10 defa üstünü değiştirdiğim oldu bizimkide baş kısmından tutup sallıyordu ara ara ağzına ben koydum ama zorlamadan çünkü benim kızım inat biraz sonradan kendisi alıştı şimdi çok rahat ağzına götürüyor sende biberon elindeyken suyu al kafana dik o da kafasına dikiyor çok taklitçiler:)

Geçen gün Facebook'da birine bi öneride bulundum demedikleri kalmadı insan öneride bulunmaya da korkuyor

Ben ben ben Kucağımda uyuya kalması çok hoşuma gidiyor ama artık bıraksın istiyorum. Geceleri her saat başı kalkıyoruz emmeden de uyumuyor, gündüz uykusu da öyle. Yorulunca bazen omzumda ise uyuyup kalır omuzuma yatarak, onun haricinde nen nen nen diyerek emene kadar yıkar ortalığı.

Evdeki çocuklara ne oluyor anlamıyorum ki. Benim kızım da hasta. Öksürüyor, boğazında balgam var atamıyor. Burnu akıyor.Kusuyor-hem de yediği her şeyi çıkararak- Dün gece boyu toplamda 3-4 saat anca uyuyabilmiştir eminim. Ben de ona kalkıp yatmaktan en fazla 1 buçuk saat
Bebeği hasta olan herkese geçmiş olsun.

Geçmiş olsun canım biz de o günleri geçirdik atlattık şükür
İnşallah siz de en kısa zamanda anlatırsınız
Bir salgın var
Dışarıdan biz de getiriyoruz

bizde emerek uyuyanlardaniz. tokta olsa emmek istiyor ustune cila celicek illaki

Peditus sizin bebelere de çok uyku yapıyor mu yoksa biz antibiyotik te içtiğimizden mi böyle?
çocuk sersem oldu yahu
bir de kaç gün kullanmak lazım ben burun akması bitince bari onu bırakayım diyorum bir sürü ilacı var çünkü

aventin küçük ve büyük biberonu var canım, mamayı da aptamil kullanıyoruz, ama daha önce hasta olup iştahı kesildiğinde bebelac sma ve hipp denemişliğim de var iştahsız durumdayken mama çeşidi farketmiyo, iştahı yerine gelince de hangi marka olursa olsun içiyo...
benimki aynı hiçbi değişiklik yok, öksürüğü biraz azaldı sanki o kadar, hala çok halsiz neşesiz uykulu, sabah yine kustu,az hazırladım bu sefer yine de tam biterken hepsini çıkardı kendini öksürtüp öğürterek, yine 1 tatlı kaşığı pekmez ve şuruplarını verdim uyudu, ilk defa tam 3 saat uyudu hem her sese uyanan kızım bilerek konuşuyorum yüksek sesle yanına gidip ateşine bakıyorum mutfakta sesler yapıyorum falan hiç uyanmıyo, 3 saat olunca muhallebi hazırladım meyveli, bilerek uyandırdık, ona bile zor uyandı, sersem gibi, şuruplar mı yapıyo açlıktan kan şekeri falan mı düşüyo halsizleşip uyukluyo bilmiyorum... neyse gün içinde hep az az bi çay bardağı kadar bir-iki şey yedirdim, çorbasını iyice sulandırdım senşn dediğin gibi, onlar duruyo içinde bari...ateşimiz düştü ama öğleden sonra 2 gündür hiç düşmüyodu 37.5-38 arasındaydı hep... burunları hala dolu bizimkinin, ara ara sümkürüyo hapsırırken öksürürken falan rahatlıyo biraz... gece biz de uyuduk bu sefer, iyice dalana kadar bikaç kere öksürürken emzik düşürüp uyandı sonra baya uzun uyudu bi kere uyandı 5 gibi onda baya zor uyuttuk yatırdıkça uyandı ama sonra yine iyi uyudu.. kusma çok kötü canım ya, bizimki de sabah kahvaltı sonrasına fiksledi kusma olayını...

benimkinin pek umrunda olmuyo yiyeen için ,hepsi farklılar işte canım, ben inan arada deniyorum hatta ona da bardakla meyve suyu falan vermeye çalışıyorum kendim içerken, istemiyo öyle...

Geçen gün Facebook'da birine bi öneride bulundum demedikleri kalmadı insan öneride bulunmaya da korkuyor

olur mu öyle şey herkes bildiğini paylaşıcak, isteyen uygular istemeyen uygulamaz...

canım size de geçmiş olsun hep aynı şikayetler, mikrop heryerden geliyo havadan da gelir bizler de getiririz...

biz peditus kullanmıyoruz ama bizimki de uyku halinde hep, heralde ilaçlar yapıyodur...

sizle bayağı bi aynıyız aynen ya kızımda öyle istiyor beraber uyuyup beraber uyanalım diyor kapım sussa telefonum filan genelde bende uyku istiyorumm yaa evet haklısın canım ne isterlerse desteklememiz lazım öptük sizi kocaman

Canım 70tl ye aldım
99,90dan 69,90a düşmüş

Benim aldığım 2in1 olan yani hem ayakta sürüyor hem oturarak

Sadece oturarak sürülen de vardı 55 tl idi
valla iyiymiş bende almak istiyorum :44: ilçedeyim ile gitmem gerek ben gitmesemde kocişi yollayım bari bende her iki özelliği olanda almak istiyorumm sağol canım ya bu arada

hadi yaa burda yaşamıyoruz şükür böyle şeyler :13: ben çok severim tavsiyeler , tecrübeler dinlemeyi

tamam bana arkadaşlar çoğalıyoooo evet aynen hem gündüz hem gece fullll emerek uyuyoruz kızım emerken eee eee eee li uydurmasyon ninnimden hoşlanmıştır doğduğundan beri onuda dinler hem emerek uyur prensesim

geçmiş olsun tatlım , sen çalışıyordun demi :44: dışardan gelmiş olmalı işte evde ne kadar tutarsak tutalım bebişleri sorun dışarısı

bizde emerek uyuyanlardaniz. tokta olsa emmek istiyor ustune cila celicek illaki
evetttt ama biz tok (bindebir) olunca uyuyamıyoruz süte yer kalmıyor ya sıkıntı oluyor illaki süt içecek emecek ve uyuyacakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…