yoo ben tek seferde soluksuz okudumBaya uzun ve karışık olmuş yazım
canım sana yazmayı unutmuşum
malesef kızımada komşu teyze lokum yedirmiştiüstelik aromalı ve üzeri hindistan cevizli bişiydi çok kötü olmuştum yaaa güvenemiyecekmiyiz kimselere
evet yaa ben yine aynı komşu teyzeden çokkkk önce aynı hareketinden dolayı kızımı kucağına bile vermedim bi süreNe kusuru canım:) ben çevredekileri uyarmaktan yoruldum bu konuda ya anlamıyorlar gittiğim ortamda geriliyorum buyüzden
Canım çok geçmiş olsun. Sana bi kaç tavsiyede bulunmak istedim umarım yanlış anlamazsın.birincisi bebeğinin odası 25 derece çok sıcak bebeğin zaten rahatsız o derecede de çocuk hiç nefes alamaz ben yatak odasının peteğini kapattım 20- 21 derece oluyor uyurken ama üzerini sıkı giydiriyorum sıcak havada çocukların nefes alması dahada zorlaşıyor.uyku tulumu polar olanı almayı düşünüyorum demişsin ben giyim öğretmeniyim en sağlıksız kumaş polar ben kesinlikle evime sokmuyorum onu tozu pisliği içine çekiyor ve atık maddelerden yapılıyor. Şu sıralar nekadar yemek isterse okadar yesin zorlama. Bol sıvı içirmeye çalış ki hem balgam atsın hem de Boğazı'nın gıcık tutmasına iyi gelsin öksürdükçe boğazı tahriş oluyor ve iyice öksürüğü artıyor kusuncada korkma balgamı atıyor. Hasta diye bebeği dışarı çıkarmamazlıkda yapma bence benimde bebeğim 10 gün önce çok rahatsızdı çok aşırı soğuklar hariç sıkıca giydirip ağzınada atkısını sarıp çıkardım hep yarım saat duruyoruz dışarda. Birde ben gece yatmadan önce birgün göğsüne birgün sırtına bal sürdüm üzerinede ılık havlu koydum aynı zamanda hem sırtına hem göğsüne sürme ama. Gün içinde de mamaya zorlamak yerine bol sıvı içirdim. Kefir verdim, 1 bütün elmayı kabuğuyla 4 e böldüm içine kabuk tarçın koyup kaynattım ılıdıktan sonrada üzüm pekmezi koyup küçük bi biberonu var onun içine koydum içirdim eğer içmiyorsa karşısına koy biberonu sende eline bi bardak al kafana dik bak aynısını yapıyor birde bol ıhlamur ver. Ama en önemlisi yattığı odanın sıcaklığı bebeğinin rahatsızlığına sebep olan o bence. Birde 3 defa odasını havalandır özellikle de uyumadan önce.rabbim bol şifa versin inşallah. Akıl vermek olarak düşünme olurmu ben yeğenlerimide büyüttüm biraz tecrubeliyim bu konuda.
bebeği halaa emerek uyuyan var mıyalnız mı kaldım bu konuda yoksa :18: hem iyi hem kötü işte ek besine pas vermeyişi bu yüzden sanırım hep sütkolikti zaten halaaa kabullenemiyor pek ek besini halaa tadayım istiyor en çokda akşam bizimle ve bizim yediklerimizi istiyor
ama bu aylardan itibaren gece emmeleri daha mantıklı :44: biz öyle değiliz işte :2: her uykusunda aynıyız emerek uyuyorbenim oğlum genelde öyle uyur özellikle gece uykusuna
ama yalancı meme olarak kullandığına eminim tok ta olsa keyif için emiyor sıpam :)
bizde de büyük yemeklerine ilgi çok büyük kahve bile içerken gözümün içine bakıyor tattırıyorum mecbur erkek çocuğu çünkü
bebeği halaa emerek uyuyan var mıyalnız mı kaldım bu konuda yoksa :18: hem iyi hem kötü işte ek besine pas vermeyişi bu yüzden sanırım hep sütkolikti zaten halaaa kabullenemiyor pek ek besini halaa tadayım istiyor en çokda akşam bizimle ve bizim yediklerimizi istiyor
Evdeki çocuklara ne oluyor anlamıyorum ki. Benim kızım da hasta. Öksürüyor, boğazında balgam var atamıyor. Burnu akıyor.Kusuyor-hem de yediği her şeyi çıkararak- Dün gece boyu toplamda 3-4 saat anca uyuyabilmiştir eminim. Ben de ona kalkıp yatmaktan en fazla 1 buçuk saat
Bebeği hasta olan herkese geçmiş olsun.
benim oğlum genelde öyle uyur özellikle gece uykusuna
ama yalancı meme olarak kullandığına eminim tok ta olsa keyif için emiyor sıpam :)
bizde de büyük yemeklerine ilgi çok büyük kahve bile içerken gözümün içine bakıyor tattırıyorum mecbur erkek çocuğu çünkü
Canım hangi mama ve biberonu kullanıyorsun?
Kızın nasıl oldu?
Benimki yavaş yavaş eskiye dönüyor
Gece huzursuzluğu yoktu
Burnu rahat nefes alıyor
Dün yine sabah öğlen ve akşam peditus verdim
Sabah ve öğlen sorun yok
Yine akşam verdikten sonra kustu
Önceki günlere göre daha az ama
Neden akşamkini kusuyor anlayamadım
Yeni kullanıcı benim kızımda biberonu hiç kullanmıyordu ben devam sütü falanda vermediğim için emmeyi bile bilmiyordu onu ben küçük suluklar varya onların biberon ucuda var onun ucu dar oluyor ama ucundaki deliği büyüttüm makasla kestim içine sıvı şeyleri koyup verdim günde 10 defa üstünü değiştirdiğim oldu bizimkide baş kısmından tutup sallıyordu ara ara ağzına ben koydum ama zorlamadan çünkü benim kızım inat biraz sonradan kendisi alıştı şimdi çok rahat ağzına götürüyor sende biberon elindeyken suyu al kafana dik o da kafasına dikiyor çok taklitçiler:)
Geçen gün Facebook'da birine bi öneride bulundum demedikleri kalmadı insan öneride bulunmaya da korkuyor
Evdeki çocuklara ne oluyor anlamıyorum ki. Benim kızım da hasta. Öksürüyor, boğazında balgam var atamıyor. Burnu akıyor.Kusuyor-hem de yediği her şeyi çıkararak- Dün gece boyu toplamda 3-4 saat anca uyuyabilmiştir eminim. Ben de ona kalkıp yatmaktan en fazla 1 buçuk saat
Peditus sizin bebelere de çok uyku yapıyor mu yoksa biz antibiyotik te içtiğimizden mi böyle?
çocuk sersem oldu yahu
bir de kaç gün kullanmak lazım ben burun akması bitince bari onu bırakayım diyorum bir sürü ilacı var çünkü
sizle bayağı bi aynıyızcanim benim kızımda öyle..yalniz diğilsin..bu konuda....her gec emzik oldum.beraber uyuyub beraber uyaniyoruz...ama şikayetçi diğilim.kizim 9 aylik olacak 7 güb sonra ve 7.5 kilo..ne zaman yerse yesin diyorum şifacim yeterki yesin....kilo alsin.ama yine çok zayif.günlük yemeğide fena diğil aslinda...ama ete dönüşmüyor işte.....
valla iyiymiş bende almak istiyorum :44: ilçedeyim ile gitmem gerek ben gitmesemde kocişi yollayım bariCanım 70tl ye aldım
99,90dan 69,90a düşmüş
Benim aldığım 2in1 olan yani hem ayakta sürüyor hem oturarak
Sadece oturarak sürülen de vardı 55 tl idi
hadi yaaGeçen gün Facebook'da birine bi öneride bulundum demedikleri kalmadı insan öneride bulunmaya da korkuyor
tamam bana arkadaşlar çoğalıyooooBen ben benKucağımda uyuya kalması çok hoşuma gidiyor ama artık bıraksın istiyorum. Geceleri her saat başı kalkıyoruz emmeden de uyumuyor, gündüz uykusu da öyle. Yorulunca bazen omzumda ise uyuyup kalır omuzuma yatarak, onun haricinde nen nen nen diyerek emene kadar yıkar ortalığı.
geçmiş olsun tatlım , sen çalışıyordun demi :44: dışardan gelmiş olmalı işte evde ne kadar tutarsak tutalım bebişleri sorun dışarısıEvdeki çocuklara ne oluyor anlamıyorum ki. Benim kızım da hasta. Öksürüyor, boğazında balgam var atamıyor. Burnu akıyor.Kusuyor-hem de yediği her şeyi çıkararak- Dün gece boyu toplamda 3-4 saat anca uyuyabilmiştir eminim. Ben de ona kalkıp yatmaktan en fazla 1 buçuk saat
evetttt ama biz tok (bindebir) olunca uyuyamıyoruz süte yer kalmıyor yabizde emerek uyuyanlardaniz. tokta olsa emmek istiyor ustune cila celicek illaki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?