2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Kadının birinin çocuğu grip olmuş eşimde aynı zaman da gripmiş sütünü sağmış hem çocuğuna hem eşine içirmiş bende belki bilmiyordur diye sütümüz eşimize haram dedim belki bilmiyosunuzdur dedim bir ton laf yedim o gruptan ayrıldım biri yazmış çocuğuma donuz eti yediriyorum yorum yapanları gruptan atmış bende kendim ayrıldım. Facede BYBO diye bi grup biraz garipler

iyi yapmışsın , sıcak ,samimi bizi anlayan ortam en güzeli

Herkese mutlu saglikli huzurlu yillar diliyorum
Kizim odasinda 4.gecesini gecirecek....simdilik iyi gidiyor kamerayi tum gece acik birakiyorum goreyim duyayim diye....amaaaaa bir garip oldu benim pamuk evde ciglik cigliga geziyor oyle boyle degil esimle artik sinirlerimiz bozuldu...uzun bitmeyen ciglik ve arkaindan bagirarak aglama istedigi olmaiginda evde kiyamet kopuyor....ne yalan soyleyeyim bu aralar uyusunda kafa dinleyeyim diye dort gozle bakiyorum....birde hic birsey yemiyor ac yasiyor resmen alttan 2 dis ayni anda patladi disi cikti resmen kafa tutyor bucur....

maşallah sorun yaratmayacak inşallah odasına geçmesi süper olmuş kızımda aynı ya bağırarak isteklerini yerine getirmemizi istiyor aynen ya geriliyoruz bizde huzursuz oluyoruz hemde böyle alışıp gidecek diye korkuyoruz :18: inşallah geçici bir süreçtir

Bunlarin hepsi ayni valla :) bizimkininde istedigi bisey olmasin kendini geri atiyo ağlayarak cok fenalar ya en cokta ellerinden tutup yürütürken oturtursan yapiyo niye oturtmusuz diye atiyo kendini geri sürekli yürümek istiyo belim tutmuyo valla artik

Tüh canım ya ateş kötü
Biberonu ve mamayı da şu yüzden sordum
Sen boza kıvamı seviyor demiştin ya
Aptamil çok sıvı oluyor
Bebelac daha yoğun
Ben Dr browns biberon kullanıyorum
3 Nolu başlığı ile
Aptamil yaptığımda ters çevirince damlıyor
Bebelac yapınca damlamıyor
Kızım damlayınca sinirleniyor
Belki seninki de o yüzden sevmiyorsa diye düşündüm

Kiminle konuşsam bebeği çocuğu hasta
Okulda öğrenciler hep hasta
Herkese bol şifa ne diyelim

Bu arada benim kızım da 3-4 saatte bir uyumak istiyor
Peditus veriyorum
Akşam yemeğinden sonra kustuğu için dün akşam vermedim

Benimki de yemek yedirirken öğürüyor
Eskiden yapmazdı
Sıvı kıvama mı alıştı acaba

Mrb kızlar bebeğinize çörek otu veriyormusunuz bağışıklığı güçlendiriyormuş ama bu aylarda verilirmişim acaba.bugün bizimkide ateşli 37.5 siz ateşi kaç olduğunda ateş düşürücü veriyorsunuz

kızlarrrrr uzun bi aradan sonra yine ben geldim inşallah hepiniz vede melekleriniz iyisinizdir

Cildirmak uzereyim hic yerinde durmuyor nerede priz sivri yuksek kaygan yer pamuk orada....birde oldugu yerden alinca ciglik atiyor cok tiz kotu bir ciglik....yilbasi aksami snirden agladim yorgunluk ona keza...birde yemek yememe ayyyhhhh deliriyorum....sabahtan beri 50 cc sutle duruyor kahvalti gecmiste guzel bir ani olarak kaldi....zaten bulamac yapiyordum hadi tek tek yesin dedim yok....bundan sonra ac birakayim diyorum yapamiyorum.....distenmi boyle ayri yattigi icin tavirmi yapiyor anlamiyorum....ne yemek ne meyve ne yogurt hicbirsey yemiyor....hemde cok uzun suredir.....uyumasi baska problem....cocuk bakmak bu kadar zor olmasa gerek yoksa kimse birde fazla cocuk yapmazdi....bana yemek yemeyeni uyumayani denk geldi artik delirmek uzereyim surkli sinirden agliyorum.....
kızlarrrrr uzun bi aradan sonra yine ben geldim inşallah hepiniz vede melekleriniz iyisinizdir

Hosgeldiiiinnnn nerelerdesinn

genel bi ştahsızlık bizimkinde, dur bi tadına bakayım bile demiyo dern uykuda bile emziği çıkarıp dudağına deyirirken bile çırpınıyo döküp saçıyo uyku halinde,emziği veriyorum düğmeye basılmış gibi uyuyo...
galiba kusmayı alışkanlık edinki bizimki, mama sandalyesine oturtur oturtmaz başlıyo öksürmeye kuru kuru gıcık yapıyo tabi boğazı bişeyler de yiyince kusuveriyo, bu sabah yine kusma seansını es geçmedi... hep böyle mi olucak korkuyorum..

canım baltım şimdi seni okuyunca, bi yerde 10-11.aylardan itibaren verilebilir demiş, başka bi yerde birisi yorum yazmış doktoru tavsiye etmemiş bebeklere ağır gelirmiş falan... ama çörek otu değil de çörek otu yağından bahsedilmiş... ben vermeye cesaret edemem, sen bilirsin canım, verirsen bizimle de paylaş...

Bizimkininde tek hedefi prizler kablolar her türlü tehlike :)bizim yemek olayimiz fena değil cok şükür ama uykusuzluk diz boyu dün gece 2 den 5 e kadar salladim mahvoldum ama seni cok iyi anliyorum yemeyince cok zor bir ara bizimkide hicbisey yemedi delircektim genefe sevmedigi biseyse kesinlikle acmiyo agzini insan biryerden sonra sabredemiyo gercekten uykusuzluk al ust ediyo sinirleri

geçmiş olsun tatlım , sen çalışıyordun demi :44: dışardan gelmiş olmalı işte evde ne kadar tutarsak tutalım bebişleri sorun dışarısı

Evet, okulda da öğrenciler hasta. Eve ben getirdim diyeceğim ama şükür ben de hasta değilim. Evi pek havalandırmıyordum kızım üşür diye. Ondan bile olabilir, şimdi açtım havalansın ev.

Canım o konuyu ben araştırmıştım haram olmuyormuş. Süt kardeş olması için 0-2 yaş arasında olması gerekiyormuş diğer içenin de.

Hanımının sütünü içen koca onun sütkardeşi mi olur? | Fetva

Burada da öyle yazıyor ama sen öyle deyince emin olamadım şimdi, sen nereden duydun?

Ahhh ah çocuk büyütcem derken hayattan koptum ama yazılarınızı okuyorumda herkez aynı şu diş ağrıları kuzumu kuzumda beni çıldırtıyo önden 4 er tane kesicidişler çıktı şimdi üstten 2 köpek dişimiz çıkıyo mahvoldum havalar iyiyken hergün gezip parka gidiyoduk çocukları izlerken acısını unutuyodu şimdi çığrından çıkmış vaziyette atom kaeınca gibi kıpır kıpır nerde zarar ziyan orda bizimki çok bunakdım bi uğrayayım dedim

Merhaba herkese, bende mart annesiyim. Birkaç kez yazmıştım hatta.Ama sürekli okuyorum yazdıklarınızı.Bu ara hastalıklar konuşuluyor.Malum heryer hasta insan dolu.Bir şekilde bulaşıyor kuzucuklara.Geçmiş osun herkese.Konuyu değiştirmek gibi olmasın ama ben sizlere bir şey soracaktım.Benim saçlarım hala çok fazla dökülüyor.Kestirdim, dökülme önleyici şampuan aldım ama dökülme azalmıyor.Tutam tutam.İyice endişelenmeye başladım.sizde durum nasıl? dökülmesini önlemek için neler yapabilirim?Olmadı doktora gideceğim.

Benim kizim 5 gun idrar yolu enf.hastanede yatti.3 gun atesliydi.doktorumuz yattigi ilk gece gelip ates uygulamasini anlatti
37.8 olursa koltuk altindan soyuyoruz duzmezde 38.2 olursa soguk uygulama basliyoruz ama 1-2 dakika degil enaz yarim saat dedi baktik dusmuyor 38.5 dogru giderse ates dusurucu veriyoz dedi.ve aynen bu uygulamayi yaptilar 3 gun boyunca hemsirelerle kavga ettim cocugu mahfettiniz verin bi fitil dussun dedim.cocuk cirilciplak ve devamli mumya gibi soguk buzgibi bezler koydular.mepidolde yattik bu arada.yani hemen ilac verilmemeliyms.

tatlım seni korkutmak gibi olmasın ama aynı dertten bende muzdaribim taramaya helede banyo yapmaya korkuyorum duyla beraber akıyo resmen saçlarım vitamin eksikliği var heralde diye doktora gittim test yaptırdım zehirli guatr olduğunu öğrendim doğumdan sınra çok olurmuş bence ihmal etme bi doktora git ve tdh değerletine baktır bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…