sizle bayağı bi aynıyızaynen ya kızımda öyle istiyor beraber uyuyup beraber uyanalım diyor kapım sussa telefonum filan genelde bende uyku istiyorumm yaa evet haklısın canım ne isterlerse desteklememiz lazım öptük sizi kocaman
valla iyiymiş bende almak istiyorum :44: ilçedeyim ile gitmem gerek ben gitmesemde kocişi yollayım baribende her iki özelliği olanda almak istiyorumm sağol canım ya bu arada
hadi yaaburda yaşamıyoruz şükür böyle şeyler :13: ben çok severim tavsiyeler , tecrübeler dinlemeyi
tamam bana arkadaşlar çoğalıyooooevet aynen hem gündüz hem gece fullll emerek uyuyoruz kızım emerken eee eee eee li uydurmasyon ninnimden hoşlanmıştır doğduğundan beri onuda dinler hem emerek uyur prensesim
geçmiş olsun tatlım , sen çalışıyordun demi :44: dışardan gelmiş olmalı işte evde ne kadar tutarsak tutalım bebişleri sorun dışarısı
evetttt ama biz tok (bindebir) olunca uyuyamıyoruz süte yer kalmıyor yasıkıntı oluyor illaki süt içecek emecek ve uyuyacakkk
iyi yapmışsın , sıcak ,samimi bizi anlayan ortam en güzeliKadının birinin çocuğu grip olmuş eşimde aynı zaman da gripmiş sütünü sağmış hem çocuğuna hem eşine içirmiş bende belki bilmiyordur diye sütümüz eşimize haram dedim belki bilmiyosunuzdur dedim bir ton laf yedim o gruptan ayrıldım biri yazmış çocuğuma donuz eti yediriyorum yorum yapanları gruptan atmış bende kendim ayrıldım. Facede BYBO diye bi grup biraz garipler
Ebahcığım kızın nasıl odasına geçti yanlış okumadıysam
asyaseyhan başınız sağolsun mekanı cennet olsun
yeni kullanıcı, sonsy ve gözümden kaçan başka bebiş anneleri varsa geçmiş olsun çabucak iyileşmeniz dileğiyle
şu tarif hangisi kızlar kahvaltıda :26:biz sıkıntı yaşıyoruz ek besinde
maşallah sorun yaratmayacak inşallah odasına geçmesi süper olmuşHerkese mutlu saglikli huzurlu yillar diliyorum
Kizim odasinda 4.gecesini gecirecek....simdilik iyi gidiyor kamerayi tum gece acik birakiyorum goreyim duyayim diye....amaaaaa bir garip oldu benim pamuk evde ciglik cigliga geziyor oyle boyle degil esimle artik sinirlerimiz bozuldu...uzun bitmeyen ciglik ve arkaindan bagirarak aglama istedigi olmaiginda evde kiyamet kopuyor....ne yalan soyleyeyim bu aralar uyusunda kafa dinleyeyim diye dort gozle bakiyorum....birde hic birsey yemiyor ac yasiyor resmen alttan 2 dis ayni anda patladi disi cikti resmen kafa tutyor bucur....
hayırdır üşüttü filan mı yoksa sıradaki diş sendromu mu :26: geçmiş olsun toparlayıp keyfine baksın çabucakbenim de oğlumun pek tadı yok yaaa
Herkese mutlu saglikli huzurlu yillar diliyorum
Kizim odasinda 4.gecesini gecirecek....simdilik iyi gidiyor kamerayi tum gece acik birakiyorum goreyim duyayim diye....amaaaaa bir garip oldu benim pamuk evde ciglik cigliga geziyor oyle boyle degil esimle artik sinirlerimiz bozuldu...uzun bitmeyen ciglik ve arkaindan bagirarak aglama istedigi olmaiginda evde kiyamet kopuyor....ne yalan soyleyeyim bu aralar uyusunda kafa dinleyeyim diye dort gozle bakiyorum....birde hic birsey yemiyor ac yasiyor resmen alttan 2 dis ayni anda patladi disi cikti resmen kafa tutyor bucur....
Kadının birinin çocuğu grip olmuş eşimde aynı zaman da gripmiş sütünü sağmış hem çocuğuna hem eşine içirmiş bende belki bilmiyordur diye sütümüz eşimize haram dedim belki bilmiyosunuzdur dedim bir ton laf yedim o gruptan ayrıldım biri yazmış çocuğuma donuz eti yediriyorum yorum yapanları gruptan atmış bende kendim ayrıldım. Facede BYBO diye bi grup biraz garipler
Cildirmak uzereyim hic yerinde durmuyor nerede priz sivri yuksek kaygan yer pamuk orada....birde oldugu yerden alinca ciglik atiyor cok tiz kotu bir ciglik....yilbasi aksami snirden agladim yorgunluk ona keza...birde yemek yememe ayyyhhhh deliriyorum....sabahtan beri 50 cc sutle duruyor kahvalti gecmiste guzel bir ani olarak kaldi....zaten bulamac yapiyordum hadi tek tek yesin dedim yok....bundan sonra ac birakayim diyorum yapamiyorum.....distenmi boyle ayri yattigi icin tavirmi yapiyor anlamiyorum....ne yemek ne meyve ne yogurt hicbirsey yemiyor....hemde cok uzun suredir.....uyumasi baska problem....cocuk bakmak bu kadar zor olmasa gerek yoksa kimse birde fazla cocuk yapmazdi....bana yemek yemeyeni uyumayani denk geldi artik delirmek uzereyim surkli sinirden agliyorum.....Bunlarin hepsi ayni valla :) bizimkininde istedigi bisey olmasin kendini geri atiyo ağlayarak cok fenalar ya en cokta ellerinden tutup yürütürken oturtursan yapiyo niye oturtmusuz diye atiyo kendini geri sürekli yürümek istiyo belim tutmuyo valla artik
kızlarrrrr uzun bi aradan sonra yine ben geldim inşallah hepiniz vede melekleriniz iyisinizdir
Tüh canım ya ateş kötü
Biberonu ve mamayı da şu yüzden sordum
Sen boza kıvamı seviyor demiştin ya
Aptamil çok sıvı oluyor
Bebelac daha yoğun
Ben Dr browns biberon kullanıyorum
3 Nolu başlığı ile
Aptamil yaptığımda ters çevirince damlıyor
Bebelac yapınca damlamıyor
Kızım damlayınca sinirleniyor
Belki seninki de o yüzden sevmiyorsa diye düşündüm
Kiminle konuşsam bebeği çocuğu hasta
Okulda öğrenciler hep hasta
Herkese bol şifa ne diyelim
Bu arada benim kızım da 3-4 saatte bir uyumak istiyor
Peditus veriyorum
Akşam yemeğinden sonra kustuğu için dün akşam vermedim
Benimki de yemek yedirirken öğürüyor
Eskiden yapmazdı
Sıvı kıvama mı alıştı acaba
Mrb kızlar bebeğinize çörek otu veriyormusunuz bağışıklığı güçlendiriyormuş ama bu aylarda verilirmişim acaba.bugün bizimkide ateşli 37.5 siz ateşi kaç olduğunda ateş düşürücü veriyorsunuz
Cildirmak uzereyim hic yerinde durmuyor nerede priz sivri yuksek kaygan yer pamuk orada....birde oldugu yerden alinca ciglik atiyor cok tiz kotu bir ciglik....yilbasi aksami snirden agladim yorgunluk ona keza...birde yemek yememe ayyyhhhh deliriyorum....sabahtan beri 50 cc sutle duruyor kahvalti gecmiste guzel bir ani olarak kaldi....zaten bulamac yapiyordum hadi tek tek yesin dedim yok....bundan sonra ac birakayim diyorum yapamiyorum.....distenmi boyle ayri yattigi icin tavirmi yapiyor anlamiyorum....ne yemek ne meyve ne yogurt hicbirsey yemiyor....hemde cok uzun suredir.....uyumasi baska problem....cocuk bakmak bu kadar zor olmasa gerek yoksa kimse birde fazla cocuk yapmazdi....bana yemek yemeyeni uyumayani denk geldi artik delirmek uzereyim surkli sinirden agliyorum.....
Hosgeldiiiinnnn nerelerdesinn
geçmiş olsun tatlım , sen çalışıyordun demi :44: dışardan gelmiş olmalı işte evde ne kadar tutarsak tutalım bebişleri sorun dışarısı
Kadının birinin çocuğu grip olmuş eşimde aynı zaman da gripmiş sütünü sağmış hem çocuğuna hem eşine içirmiş bende belki bilmiyordur diye sütümüz eşimize haram dedim belki bilmiyosunuzdur dedim bir ton laf yedim o gruptan ayrıldım biri yazmış çocuğuma donuz eti yediriyorum yorum yapanları gruptan atmış bende kendim ayrıldım. Facede BYBO diye bi grup biraz garipler
Cildirmak uzereyim hic yerinde durmuyor nerede priz sivri yuksek kaygan yer pamuk orada....birde oldugu yerden alinca ciglik atiyor cok tiz kotu bir ciglik....yilbasi aksami snirden agladim yorgunluk ona keza...birde yemek yememe ayyyhhhh deliriyorum....sabahtan beri 50 cc sutle duruyor kahvalti gecmiste guzel bir ani olarak kaldi....zaten bulamac yapiyordum hadi tek tek yesin dedim yok....bundan sonra ac birakayim diyorum yapamiyorum.....distenmi boyle ayri yattigi icin tavirmi yapiyor anlamiyorum....ne yemek ne meyve ne yogurt hicbirsey yemiyor....hemde cok uzun suredir.....uyumasi baska problem....cocuk bakmak bu kadar zor olmasa gerek yoksa kimse birde fazla cocuk yapmazdi....bana yemek yemeyeni uyumayani denk geldi artik delirmek uzereyim surkli sinirden agliyorum.....
Hosgeldiiiinnnn nerelerdesinn
Mrb kızlar bebeğinize çörek otu veriyormusunuz bağışıklığı güçlendiriyormuş ama bu aylarda verilirmişim acaba.bugün bizimkide ateşli 37.5 siz ateşi kaç olduğunda ateş düşürücü veriyorsunuz
tatlım seni korkutmak gibi olmasın ama aynı dertten bende muzdaribim taramaya helede banyo yapmaya korkuyorum duyla beraber akıyo resmen saçlarım vitamin eksikliği var heralde diye doktora gittim test yaptırdım zehirli guatr olduğunu öğrendim doğumdan sınra çok olurmuş bence ihmal etme bi doktora git ve tdh değerletine baktır benceMerhaba herkese, bende mart annesiyim. Birkaç kez yazmıştım hatta.Ama sürekli okuyorum yazdıklarınızı.Bu ara hastalıklar konuşuluyor.Malum heryer hasta insan dolu.Bir şekilde bulaşıyor kuzucuklara.Geçmiş osun herkese.Konuyu değiştirmek gibi olmasın ama ben sizlere bir şey soracaktım.Benim saçlarım hala çok fazla dökülüyor.Kestirdim, dökülme önleyici şampuan aldım ama dökülme azalmıyor.Tutam tutam.İyice endişelenmeye başladım.sizde durum nasıl? dökülmesini önlemek için neler yapabilirim?Olmadı doktora gideceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?