Telden yazınca sürekli yanlış yazıyorum tsh hormonlarına dicektim:)
Çok saol inşallah tez zamanda düzelir gerçi mevsimsel felanda olabilir bakalım kimler aynı dertten müzdaripmiştsh'larıma yeni bakıldı.onlarda sorun görünmüyor şükür.Sanada çok geçmiş olsun. Ama başka bir sorundan da kaynaklanıyor olabilir tabiki.Bende gideyim bari. Eğer dökülme başkalarında da devam ediyorsa normaldir herhalde.Bakalım başka yazan olacak mı?
mrb güzel anneler.ben çok kötü bir ikilemdeyim.bu kızamık aşısı kafamı bulandırıyor.dr.gerek yok dedi.12.ayda zaten var dedi.ikidir sağlık ocağından arıyorlar kızamık salgını varmış.sağlık bak.hem 9.ayda hem 12.ayda 2 doz vurulması gerektiğini karara bağlamış.bebeğim daha yeni çok ağır bir hastalıktan kendine gelmeye çalışıyor.sonuçta bu aşının ateş gibi yan etkileri var.eşim vurdurmayalım sabredelim diyor.bulunduğum ilde suriyeliler kaynıyor.nerdeyse bizden fazlalar!!!hava kötü old.için kapalı avm.lere götürüyoruz kızımı.ve malesef suriyelilere orda oluyorlar.bu hastalık hava yoluyla bulaşıyor.off.ne yapmalıyım.ya sizler ne yaptınız??üstelik nerdeyse 10.aya yaklaşıyoruz.lütfen beni cevaplayın.
tsh'larıma yeni bakıldı.onlarda sorun görünmüyor şükür.Sanada çok geçmiş olsun. Ama başka bir sorundan da kaynaklanıyor olabilir tabiki.Bende gideyim bari. Eğer dökülme başkalarında da devam ediyorsa normaldir herhalde.Bakalım başka yazan olacak mı?
Canım Facebook açtım
Özelden mesaj atacaktım
Mesaj kutun dolmuş
merhaba kızlar..umarım herkes iyidir...ben artık hiç bakamıyorum burayahiçbir şey için zamanım kalmıyor gündüz uykusu yok gibi bişey bütun gün peşinde geziyorum sürekli biyerlere tırmanıyor..evde iş yapamıyorum tuvalete bıle gitmek lüks oldu...
bu yetmiyor gibi gece uykusu berbat sürekli uyanıyor ha bire dönüyor kıpır kıpır bir türlü yatamıyor döne döne kendini uyutmuyor sonra kalkıp aglıyor oturuyor...kötü durumdayım uykusuzluk beni delırtıyor aylardır böyleyiz..hapiste gibi hiçbir sey yapmadan geciyor günler..sizlerde nasıl uyku???
kızlar benim bızdıklar yeni huylar ediniyorlar
gecenin bir yarısı kalkıp yataklarında dikilip kahkahalar atıyorlar, kendilerince konuşuyorlar, kıkır kıkır gülüyorlar
bizi uyandırınca da alkışlıyorlar
kaldırdık sizi der gibi
dün gece uyanmışlar, birbirlerini de kaldırıyorlar
bir muhabbet bir muhabbet
gece 2 saat uyanık durdular
tüm gün de derse girdim, zombi gibiyim ya
inşallah bu gece uyanmazlar
Ek gida kizimda son 1 haftadir yemiyor bende pes ettim biberon mamasi veriyorum....zaten zar zor yiyordu simdi tamamen reddediyor ozlesin biraz anne corbalarini yoksa evde kafama huni takip gezicem....Bizi anlatmışsın canım, bizim bir de ek gıdayı reddetmemiz var 2-3 gündür. Uyku desen her saat başı kalkıyor gece, gündüz de iki uykumuz var bazen 1 saati buluyor bazen 10dk onda belirli bir süremiz yok.
okurken cok tatlilar ama eminim uykusuzken oyle gelmiyodur. dun tum gun zorla uyuttuk bzmkini de. bir turlu yatmak istemiyor agliyor. oyunun tadini aldilar artikkızlar benim bızdıklar yeni huylar ediniyorlar
gecenin bir yarısı kalkıp yataklarında dikilip kahkahalar atıyorlar, kendilerince konuşuyorlar, kıkır kıkır gülüyorlar
bizi uyandırınca da alkışlıyorlar
kaldırdık sizi der gibi
dün gece uyanmışlar, birbirlerini de kaldırıyorlar
bir muhabbet bir muhabbet
gece 2 saat uyanık durdular
tüm gün de derse girdim, zombi gibiyim ya
inşallah bu gece uyanmazlar
İnşallah canım, o halleri gözümün önüne geldi de uyku mahmurluğu ile de olsa ne kadar şirin gelmiştir size. Bizim ki de gece 4 gibi eylülden beri yapıyor onu kalkar debelenir, kıkırdar, çığlık atar sonra da baba baba diye eşim kucağına alana kadar guguk kuşu gibi öter
okurken cok tatlilar ama eminim uykusuzken oyle gelmiyodur. dun tum gun zorla uyuttuk bzmkini de. bir turlu yatmak istemiyor agliyor. oyunun tadini aldilar artik
kızlar ben ikizlere süt yetiştirebilmek için gece de mutlaka bir şeyler yiyip bol su içiyordum
ama sanki göbeğim biraz daha büyüdü
ve ben bu durumdan rahatsız oluyorum
hayatım boyunca hiç rejim de yapmadım
boğazımı nasıl tutacağım bilemiyorum
arkadaşlar bu konunun yeri burası değil ama mevzuyu arkadaşlarımla konuşmak istedim
ben henüz bekarken okulumuzda 4 arkadaş iki ayın içinde doğum yaptılar
doğum izni sonu bir döndüler pir döndüler
konuştukları tek konu mama-kaka
hepsi göbekli, kilolu, paspal
ben doğum yapınca asla böyle olmayacağım,
sürekli iş yerimde bebek konuşmayacağım dedim AMA
bakımlı olmak için çok vaktim yok aslında
mesela bugün dersim 7.30 başlıyor
çocukları halledip evden çıkmak için 5.30 a saat kurup kalkıyorum
inanın çoğu zaman makyajımı kırmızı ışıkta arabanın aynasında yapıyorum
her gün bana garip garip bakan bir sürü tip görüyorum trafikte
okula giderken hep elbise giyiyorum, topuklu ayakkabı giyerim
1 hafta 10 günde bir fön çektiriyorum
ama bir şeyler eksik
sizler bu kısıtlı zamanlarda bakımlı ve hoş olabilmek için neler yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?