2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Telden yazınca sürekli yanlış yazıyorum tsh hormonlarına dicektim:)

Telden yazınca sürekli yanlış yazıyorum tsh hormonlarına dicektim:)

tsh'larıma yeni bakıldı.onlarda sorun görünmüyor şükür.Sanada çok geçmiş olsun. Ama başka bir sorundan da kaynaklanıyor olabilir tabiki.Bende gideyim bari. Eğer dökülme başkalarında da devam ediyorsa normaldir herhalde.Bakalım başka yazan olacak mı?

Çok saol inşallah tez zamanda düzelir gerçi mevsimsel felanda olabilir bakalım kimler aynı dertten müzdaripmiş

Biz yaptırdık canım. 12 ayda normal olacak aşı yapılacak. Bu sadece koruyucu amaçlıymış. Benim okula giden iki oğlum olduğu için çocuklar arasında salgın olursa diye düşünmeden yaptırdım. Birde Diyarbakır'dayız burada da suriyeli çok malum ne olur olmaz. Korkulu rüya görmektense uykusuz kalmayı tercih ettim ama herkesin kendi bileceği bir şey tabii..

Benim de 4.aydan beri tutam tutam dökülüyor banyoda
Yeni kestirdim
Yarısı gitti küt yaptırdım
Bioxcin femina hamilelik sonrası için olanı aldım
Sanki biraz iyi geldi

merhaba kızlar..umarım herkes iyidir...ben artık hiç bakamıyorum buraya hiçbir şey için zamanım kalmıyor gündüz uykusu yok gibi bişey bütun gün peşinde geziyorum sürekli biyerlere tırmanıyor..evde iş yapamıyorum tuvalete bıle gitmek lüks oldu...
bu yetmiyor gibi gece uykusu berbat sürekli uyanıyor ha bire dönüyor kıpır kıpır bir türlü yatamıyor döne döne kendini uyutmuyor sonra kalkıp aglıyor oturuyor...kötü durumdayım uykusuzluk beni delırtıyor aylardır böyleyiz..hapiste gibi hiçbir sey yapmadan geciyor günler..sizlerde nasıl uyku???

Canım Facebook açtım
Özelden mesaj atacaktım
Mesaj kutun dolmuş

kızlar benim bızdıklar yeni huylar ediniyorlar
gecenin bir yarısı kalkıp yataklarında dikilip kahkahalar atıyorlar, kendilerince konuşuyorlar, kıkır kıkır gülüyorlar
bizi uyandırınca da alkışlıyorlar
kaldırdık sizi der gibi

dün gece uyanmışlar, birbirlerini de kaldırıyorlar
bir muhabbet bir muhabbet
gece 2 saat uyanık durdular
tüm gün de derse girdim, zombi gibiyim ya
inşallah bu gece uyanmazlar

Kızım önden 2 diş çıkarmıştı ben ön üst dişleri beklerken arka dişleri çıkarıyormuş 2 gecedir hiç uyku yok ateşi 39 oldu fitil vermek zorunda kaldım bu ateş nekadar sürecek acaba ya.
Kızlar ben adet oluyorum sürekli eşim kaza yapmadan önce adet olmuştum daha yeni bitmişti kaza haberini alınca üzüntüden oldu heralde benden kan boşaldı 10 gün sürdü biti 1 hafta oldu biteli dün akşam yine adet oldum doktora gitsem mi acaba bebekte rahatsız şimdi gitmem çok zor.

Bizi anlatmışsın canım, bizim bir de ek gıdayı reddetmemiz var 2-3 gündür. Uyku desen her saat başı kalkıyor gece, gündüz de iki uykumuz var bazen 1 saati buluyor bazen 10dk onda belirli bir süremiz yok.

İnşallah canım, o halleri gözümün önüne geldi de uyku mahmurluğu ile de olsa ne kadar şirin gelmiştir size. Bizim ki de gece 4 gibi eylülden beri yapıyor onu kalkar debelenir, kıkırdar, çığlık atar sonra da baba baba diye eşim kucağına alana kadar guguk kuşu gibi öter

Bizi anlatmışsın canım, bizim bir de ek gıdayı reddetmemiz var 2-3 gündür. Uyku desen her saat başı kalkıyor gece, gündüz de iki uykumuz var bazen 1 saati buluyor bazen 10dk onda belirli bir süremiz yok.
Ek gida kizimda son 1 haftadir yemiyor bende pes ettim biberon mamasi veriyorum....zaten zar zor yiyordu simdi tamamen reddediyor ozlesin biraz anne corbalarini yoksa evde kafama huni takip gezicem....

okurken cok tatlilar ama eminim uykusuzken oyle gelmiyodur. dun tum gun zorla uyuttuk bzmkini de. bir turlu yatmak istemiyor agliyor. oyunun tadini aldilar artik

okurken cok tatlilar ama eminim uykusuzken oyle gelmiyodur. dun tum gun zorla uyuttuk bzmkini de. bir turlu yatmak istemiyor agliyor. oyunun tadini aldilar artik

evet canım, uykusuzken lütfen uyuyan yaaaaaaaa diyorum
uyanana kadar aslında sinirleniyorum
uyandıktan sonra dünyam oluyorlar yeniden

kızlar ben ikizlere süt yetiştirebilmek için gece de mutlaka bir şeyler yiyip bol su içiyordum
ama sanki göbeğim biraz daha büyüdü
ve ben bu durumdan rahatsız oluyorum
hayatım boyunca hiç rejim de yapmadım
boğazımı nasıl tutacağım bilemiyorum

kızlar bugün yine doktordaydık, kullandığımız ilaçlar hiçbi işe yaramadı daha bile kötü hatta, bi tek ateş düştü...
hastane değil tavsiyeyle özel muayenehaneye gittik, baya kötü durumdaymış kızım hastane yatırsanız yatırılır ama gerek yok dedi, yarın tekrar kontrole gidicez, iki bacağından 2 iğne oldu, ilaçları veermek için buhar makinası aldırdı, ağızdan ya da burundan buharlaştırarak 6 saatet bir vericez ilaçları, b de başka ilacımız var...
önceki doktorun verdiği ilaçlar hiç b işe yaramıyomuş bi tek antibiyotik işe yayarmış onu da baştan kusuyodu zaten...
verdiği ilaçlardan biri iyice balgam yapmış çocuğa ondan midesi bulanıp yemiyomuş kusuyomuş...
diğeri ise bi çay kaşığı verildiğinde hiçbi işe yaramazmış, bu yaştaki çocua da bi çay kaşığından fazla verilmezmiş kalp çarpıntısı yaparmış, yani boşu boşuna içmiş hepsini, daha ilerlemediğine şükredin dedi, tedavi olamadan beklemiş yavrum, he bi de verdiği damla 1 yaşından önce verilmezmiş, zaten eczacı da zararlı bu 3 günden fazla verme demişti, doktora kontrole gidince söylemiştim hayır 5 gün kullanılabiliyo dedi ve tekrar verdi, Allahtan vermedim ben onu 3 günden sonra ve 2.hasatalığında 1 kerecik verdim sadece...
ya bu kadar basit bilgileri her doktorun bilebilmesi gerekmiyo mu... 3 haftadır perişan yavrum, sesi de gitti ağlamaktan bağırmaktan...

arkadaşlar bu konunun yeri burası değil ama mevzuyu arkadaşlarımla konuşmak istedim

ben henüz bekarken okulumuzda 4 arkadaş iki ayın içinde doğum yaptılar
doğum izni sonu bir döndüler pir döndüler
konuştukları tek konu mama-kaka
hepsi göbekli, kilolu, paspal
ben doğum yapınca asla böyle olmayacağım,
sürekli iş yerimde bebek konuşmayacağım dedim AMA

bakımlı olmak için çok vaktim yok aslında
mesela bugün dersim 7.30 başlıyor
çocukları halledip evden çıkmak için 5.30 a saat kurup kalkıyorum
inanın çoğu zaman makyajımı kırmızı ışıkta arabanın aynasında yapıyorum
her gün bana garip garip bakan bir sürü tip görüyorum trafikte
okula giderken hep elbise giyiyorum, topuklu ayakkabı giyerim
1 hafta 10 günde bir fön çektiriyorum
ama bir şeyler eksik
sizler bu kısıtlı zamanlarda bakımlı ve hoş olabilmek için neler yapıyorsunuz?

ya ben de durumumdan hiç memnun değilim, senin yine süt vermek gibi faydalı bi durumun var, ben sırf kendimi besliyorum :)

dert etme canım yazdıklarına göre gayet iyi görünüyosundur yorgunluktan koşuşturmadan öyle hissediyosundur...
ben evdeyim, her gün pijama, dışarı çıkarken de kızımla rahat edebilmek için eşofman, pantolon, tayt...
makyaj yapmayı da istemiyorum kızım yüzüme deyiyo sürekli ve hep elleri ağzında diye... saç spreyi, saç köpüğü falan da aynı sebepten kullanmıyorum..
eskiden hep fön çekerdim, şimdi hiç fırsatım olmuyo...
yani pek bi doğalım bu aralar :)
ama ben de kendimi pek iyi hissediyo sayılmam ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…