2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

ay canım ya senin de yüzün bi gülmedi doktordan
canım çok geçmiş olsun

size saçma gelebilir ama
ben çocuklarımı özele götürmüyorum, param olmadığından değil inan ki
devlet hastanelerine götürüyorum
mesela Ankara'da Sami ulus çocuk hastanesine veya gazi hastanesine
özeller bana güven vermiyor mevzu çocuk olunca
çocuğu sevip gönderiyorlar
sevme benim çocuğumu iyileştir
devlette hasta çok
tecrübe çok olduğu için tanı kolay konuluyor
oğlumun 6. hastalığında antibiyotik kullandırdılar
boşu boşuna geri zekalılar
ama devlete gidince tak diye dediler hastalığı

çok çok geçmiş olsun
daha kötüsünün önüne geçmişsiniz çok şükür

ya buradan birbirimizi gaza getirip zayıflayalım mart anneleri
ne dersiniz?:112::112::112::112::112:

aynen canım ya... boşu boşuna içmiş onca ilacı çocuk soldu iyileşemedi bi türlü...
bize çok yakın devlet hastanesi de var sırf çocuk hastalıkları üzerine,oraya da götürmüştüm bi kere, çok ilgisizdi, ondan da memnun kalmamıştım canım.. inşallah bu sefer iyileşir yavrum, iğne iyi geldi sanki biraz, ses falan kısık, öksürük urun akıntısı var ama biraz neşesi yerine geldi sanki...

kızının adını ne canım merak ettim de

Derin canım...

ben gaza gelmem :)
şaka bi yana hem istiyorum hem zor geliyo ben de hiç rejim yapmamıştım hiç fazla kilolu olmamıştım...
siz bi başlayın ben çok kural koyamam kendime yapabilirswm bişeyler verebilirsem yazarım...
hamileyken de çok kilo alıyorum diye doktor diyetisyene göndermişti beni, bir hafta rejim yapıp mutsuz oldum diye bırakmıştım :) sonrası +25 kilo :)

Merhaba anneler ...
Çok uzun zamandır bakamadım . Aslında hala pc açamıyorum telden giriyorum. Oğlum çok hareketli 2 dakika durmuyor kendime hiç zamanım yok
Son sayfayı okudum papatya bakımlı olmaktan bahsetmiş. Bana okuldaki öğretmen arkadaşlarım bi gün bi makyaj yapta görelim dediler. Halim içler acısı yani.. Kilom eskiye geri dondü ama vücudumun sekli bozuldu göbek var bacaklarım incelik, emZirdiğim için haliyle üstümde kalın çok tuhaf görünüyorum sanki hiç bile yakışmıyor. Aslında cok da umrumda değil ama sanırım spor yapmak lazım.
Onun dışında biz cok iyiyiz, buyuyoruz Allah'a şükür ...
Tekrar girebilmek umuduyla:)

Canım ya çok geçmiş olsun. Rahatsızlandığını biliyordum da yoğunluktan sürekli telden girip göz atıp çıkıyordum. Bunlar nasıl Dr ya. Burda insan hayatı söz konusu. Hele de bir de çocuk.. Tez elden iyileşsin eski haline dönsün inşallah yavrun..

Maşallah canım. Ben bi göz kalemi bir de allık sürüp çıkıyorum. Kıyafetlerimde göğüs kısmı hariç tam oluyor. Ama eskiden de çok zayıf değildim..

Ben varım canım. Hatta diyetleri de araştırdım. Karatay mantıklı geliyor aslında . Aç kalmadan zayıflıyorsun. Tam bana göre :) klasik diyetleri yapamıyorum ben. Çok fazla sınırlandırılmaya gelemiyorum Doyana kadar yemeliyim :)

Ben daha evvel Karatay diyeti yapmıştım bir de b-fit spor salonuna gittim 3 ay kadar çok faydasını gördüm tavsiye ederim.

çok sağol canım, amin inşallah, yapamadık buhar makinesiyle ilaç vermeyi, maskeyle de ağızdan da burundan da korktu makine çalıştıkça sesinden de, suratına onların takılmasından da... avaz avaz ağladı sesi zaten kısık ... nasıl iyileşicek anlamadım aradık yine doktoru uyurken suratına üfletin en azından onu solusun biraz da olsa işe yarar dedi, her sese uyanır benim kızım inşallah uyandırmadan başarabiliriz.. iyileşsin artık yarum gerçeten üzücü ve yorucu yıpratıcı bi süreç... Allah herkese şifa versin...

Ben daha evvel Karatay diyeti yapmıştım bir de b-fit spor salonuna gittim 3 ay kadar çok faydasını gördüm tavsiye ederim.

b-fiti biliyorum ben de, bi arkadaşım gidiyodu çok fazla kilo vermese de vücut toparlanıyo daha fit oluyo sanki daha çok kilo vermiş gibi görünüyo... çok uzun süre spor yapılmıyo sanırım 45 dk. gibi bi süre belli sırası varmış hangi aletleri kullanacağının hepsini yapıp çıkıyomuşsun, bi de düzenli gitmek gerekiyomuş...bide sadece bayanlara ait bi yer diye biliyorum...

Bir yandan ayağında sallarken bir yandan da verebilirsiniz. Uyuduktan bi 45 dk sonra derin uykuya geçiyorlarmış. Tekrardan geçmiş olsun. Gitsin bir daha gelmesin..

Oğlum yeni uyudu şaka gibi..
Bugün15.30 a kadar dersim vardı..
Akşam 10 kişi misafir ağırladım..
Gece 3 saatlik uykuyla duruyorum.
Kadınlar güçsüz anneler güçlüdür demişler.. Boşa dememişler..

Günden arta kalan yoğunbir bel ağrısı..çok çok yorgunum. Uykusuzluktan ölüyorum. Ara tatil gelse de anneme gitsem.. Ailesiyle aynı şehirde yaşayanlar ne kadar da şanslısınız.. bende istiyorumm dua edin (

Ben de özele götürmüyorum, zaten rutin kontrollere de götürmüyorum, hastalanırsa gidiyoruz doktora. Aynı senin gibi düşünüyorum canım. Hamilelik boyunca kontrollerimde özele gittim, doktor benim gebelik zehirlenmemi önemsemedi bile. 2 ay yaşamışım oysa ve son raddeye gelmiş, az daha ölüyormuşuz bebeğimle. Epidural normal doğum yapıyorlar mı diye (özel hastanede yapmıyorlardı) devlet hastanesine gittim, gitmişken bir de muayeneye girdim. Doktorun birden yüz ifadesi değişti ''Bu çocuk çok küçük, hiç gelişmemiş, sorun var,seni meram araştırmaya sevkediyorum '' dedi hemen, ve bana sevk kağıdını verdi. Kendi doktorum önemsemediği için ben de doktorun abarttığını düşündüm açıkçası, bekledim. 1 hafta sonra başka bir şikayetle aynı devlet hastanesine gittim, gebelik zehirlenmem son raddeye gelmiş, aynı doktor vardı ve bana kızdı ''ben seni sevketmemiş miydim, niye gitmedin şimdi bu halde olmazdın'' diye. Beni bırakmadı hastaneden, 4-5 saat nst ye bağlı tuttuktan sonra tıp fakültesi hastanesine gönderdi oradan hemen ambülansla. Aynı gün sezaryenle bebeğimi aldılar. Az daha geç kalsak ölecekmişiz. Ondan sonra özele hiç itimadım kalmadı. Çünkü şimdiye kadar hep devlette daha çok ilgi gördüm, sadece ilgi değil dediğin gibi hasta çok olduğundan çok ta tecrübeliler. Kızımı da özele götürmeyi düşünmüyorum o yüzden.

Çok geçmiş olsun, hayırlısıyla bi iyileşeydi bebelerimiz.

aaaaaaa sen konyada mısın?
benim eşim de konyalı, bozkırlı
ara sıra biz de geliyoruz aile ziyaretine

bugün müthiş uykusuz bir gece geçirdik
uyandılar gece, 2.5 saat uyanık durdular, sürekli mızırdandılar
sabah bir baktım oğlumun dişi çıkmış
dün yoktu inan ki
anlamadım ya bir gecede diş çıkar mı?

Ek gida kizimda son 1 haftadir yemiyor bende pes ettim biberon mamasi veriyorum....zaten zar zor yiyordu simdi tamamen reddediyor ozlesin biraz anne corbalarini yoksa evde kafama huni takip gezicem....

Benim kızım biberon almıyor, sma hariç tüm mamaları denedim mama da sevmiyor. Biz hala ilk zamanlarda olduğu gibi anne emiyoruz. Bir öğünde yemezse diğerinde az da olsa yiyor bir de hiç ısrar etmiyorum istemediği zaman hemen bırakırım ya da oyuna çevirdiği zaman. Alışkanlığı düzgün olsun istiyorum karnı elbet doyuyordur, sütüm şimdilik yettiği için rahatım gönül her gıdadan faydalansın istiyor o ayrı :)

Geçmiş olsun canım. Çok haklısın bu temel şeyleri tüm doktorların bilmesi lazım ama birinin dediği diğerini tutmuyor, her zaman birden fazla doktora göstermek lazım geliyor ama bu seferde yavrularımız perişan oluyor. Bebeğin inşallah tez vakitte kavuşur sağlığına.

aaaaaaa sen konyada mısın?
benim eşim de konyalı, bozkırlı
ara sıra biz de geliyoruz aile ziyaretine

Evet Konyadayım ve Konyalıyım. :) Sen de Konyalı sayılırsın en azından nüfusta öyle :)

Benim eşim de Elazığlı, bana ''Sen de Elazığlısın, nüfus cüzdanına bak'' diye takılıyor da, halbuki ben onu Konyaya getirip Konyalı yapmışım değil mi?

3 gün içinde arka arkaya iki diş çıkardık, ayağa kalkmaya ve tırmanmaya başladık aynı süreçte, sabah bunları yaşadık akşamına sürünen kızım aylardır emekliyormuş gibi emeklemeye başladı. Bir anda gelişen atak karşısında hem sevindim hem de garipsedim açıkçası :) Kızamık aşısında enfeksiyon kaptığımız için ev ile meram araştırma arasında mekik dokuduk kızım bitkin düştü yoruldu derken enerji depolamış meğer :) Fındık kurdum benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…