2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Kızlar siz tontişlerinize danino felan veriyomumusunuz:44:y:44::44:

Ben vermiyoru canım ya vermeyide düşünmüyorum

Valla aynı seyleri bende düşünüyorum emin ol uykusuzluk beni bitirdi bu sabah eşime uykusuzluktan ölmezsem kahrimdan ölücem verem olucam artık diye ağladım senin bide üstüne yemiyo anlıyorum ne kadar zor olduğunu ama yalnız değilsin bende aynı şeyleri düşünüyorum bazen zaten bicok yerde de yaziyo anneler ilk 1 sene kendilerini anne gibi değil bakıcı gibi hissederler diye cok normal yani hissettiklerin gecicek bugünlerde sabretmekten baska çaremiz yok maalesef uzağız biraz ama araba kapidaysa çık gel bana valla bak çok ciddiyim bende evdeyim koca gün bebislerde oynar arkadaş olurlar bizde iki cene calariz insan konustukca rahatliyo inanki bekliyorum bak bu arada instagramda takibe aldım seni :)

Gorusmeyi cok isterim tel.verelim birbirimize bebecikler icinde cok iyi olur....inst.bakayim takiplere bakmadim uzun zamandir

Bir yandan ayağında sallarken bir yandan da verebilirsiniz. Uyuduktan bi 45 dk sonra derin uykuya geçiyorlarmış. Tekrardan geçmiş olsun. Gitsin bir daha gelmesin..
evet canım anca öyle ayakta sallayıp veriyoruz da makine ses yapıyo baştan bi irkiliyp uyanıyo ki makineyi de kapı dışına koyuyoruz kablosu yettiğince, sonra burnuna yakın üfletiyorum ama havaya açığa üflüyo mecburen, ne maskeyle ne ağıza boruyla ne de burna hortumla kabul etmiyp uyanıyo ağlıyo çok kötü korkuyo, doktor da uyurken verin mümkün olduğunca ağza burna yakın tutun dedi yapıcak başka bişey yok, bugün yine kontrole gittik iyiye gidiyo muş ilaca iğneye buhara devam, salı yine gidicez kontrole...

canım seni anlıyorum bir iki hafta başımıza geldi de ne hale geldik, ama geçicek nazlı kızın da büyüycek....

vermiyorum canım, ben de vermeyi düşünmüyorum....

Canım kızının 9.ay kontrolünde boy kilo kaçtı
Maşallah çok beğendim :)

haftada 3 gün gidiliyor ben çok memnun kalmıştım.
kızına acil şifalar dilerim canım inşallah bu kez tedavi iyi gelir.
inşallah aynı şehirde hatta aynı mahallede olursunuz ben o yönden çok şanslıyım 5 dk.lık yürüme mesafesinde annem
maşallah çok tatlı
İstediğin kiloya geldikten sonra ekmek yasak değil karatayda,tabi az yenecek yine..
meyve de yasak değil,sadece günün geç saatlerine bırakılmamalı...

Kızlar neler kaynatmışsınız oku oku iflahım kesildi valla :)

papatyam, hah işte ben tam da o 4 arkadaşa benzeyen anneyim. Göbekli, kilolu ve de paspalın paspalı :) Gerçi az toparladım ama hâlâ aynı kategoride sayılırım.
Bekarlığımda da evlendiğimde de kendime çok nadir özen göstermişimdir. Makyaj malzemem yok desem?
Bir rimelim vardı, o da gün sonuna doğru akıyor diye, kestim kullanmayı. Son kullanma tarihini aşalı epey olmuştur.
Kıyafet, ayakkabı, çanta, vs vs, hiç hiç umrumda değil.
Bir yazlık bir kışlık ayakkabım var, bir paltom ve bir çantam.
Bir ara heves etmiş bir kaç çeşit çanta almıştım. Baktım ki onu ona boşalt, eskisinde anahtar unut, telefon öbüründe kalsın filan. Baktım bana göre değil. Sanırım bir bayan olarak çooooooooook tembelim :)
Benzetmek değil amacım lütfen. Yanlış anlayacaksanız okumamış sayın.
Derler ki Einstein'ın aynı takım elbiseden -tıpkısının aynısı- 11 adet varmış ve kirlendikçe değiştirirmiş. Dış görünüşle uğraşmayı gereksiz bulurmuş.
Kilo konusunda ne kadar muzdarip olduğumu biliyorsunuz. Ben zayıfladığım vakit bakımlı ve hoş bir bayan olacağıma inanıyorum.
Geçen eşimle çarşıda buluştuk. Evden çıkarken sadece tokayı çıkarmış, topuz olan saçlarımı salıvermiştim [O da hava soğuktu, kafam üşümesin diye :)]
Garibim eşim: "Sen kuaföre mi gittin" dedi.
Evlendiğim kiloya 1 kilom kaldı, ama ben o kilomdan da memnun değildim ki :)
Canım, takviminden takip ediyorum. İlk baktığımda 3 kilo idi. Şimdi maşallah :)

Yesin onu teyzesi, yesin onu teyzesi :)
Maşallah

Deme böyle..
Böyle deme..
Dipteyim, sondayım, depresyondayım..
Annesi senin biraz moral ve motivasyona ihtiyacın var. Lütfen az daha sabır.
Biliyor musunuz? Ben artık Allah'tan yeni bir şey dilemiyorum. Yani eskiden şu olsun, bu olsun. Şunu isterim bunu isterim derdim.
Şimdiyse en büyük duam şu:
"Allah'ım, senden yeni bir şey dilemiyorum. Sadece bana verdiklerini/ sahip olduklarımı benden alma."

Kendime yeni bir pijama takımı aldım bugün

Yok canım.

Canım kızının 9.ay kontrolünde boy kilo kaçtı
Maşallah çok beğendim :)

75.5 cm 9600 gr dı canım, resimler hep yakın çekim ondan tombikmiş gibi ama aslında ne zayıf ne de tombik, boyu uzun olduğu için tombik durmuyo aslında...
teşekkür ederiz teyzesi biz de arkadaşımızı çok beğendik ne güzel gülüşü var öyle, maşallah ona da ...

Canım en son eklediğin resimde gayet iyi görünüyordun, hem ikizler hem de iş spor niyetine seni zaten zayıflatıyordur.

ya hala 36 bedenim ama sıkı değilim ve göbeğim var
en kısa zamanda yürüyüşe başlayacağım
diyet yapamam gibime geliyor

çalış canım, kendini bulacaksın
bunalımın eşiğinden işe başlayarak döndüm

çok sağol canım
okurken tatlı da yaşarken pek öyle değil

harika bir dua
ben de edeyim böyle
teşekkür ederim

ben de çok rahat bir insandım, hayatım spor ayakkabı ve Adidas eşofmanların içinde geçerdi
ta ki eşimle evlenene kadar
sonra eşim sayesinde topuklu ayakkabıyı keşfettim ve çok sevdim
şimdi vazgeçemiyorum
bir de elbise olayını keşfettim
her daim şık ve sade gösteriyor
romanın elbiseleri vazgeçilmezim

makyajdan kastım
kalem, rimel ve allık

inşallah aynı şehirde hatta aynı mahallede olursunuz ben o yönden çok şanslıyım 5 dk.lık yürüme mesafesinde

İnşallah canım.. Temennin için çok sağol ..

Ebahcım seni anlıyorum.. Ama İnan bana hepsini unutacaksın.. Hatta şuan acı gelen anılarını yarın tebessümle hatırlayacaksın.. Sadece biraz sabır. Zor biliyorum.. Bende 10 aydır uyku nedir bilmiyorum. En sevdiğim süt ürünlerini ağzıma bile sürmüyorum. ( alerjimiz var ) bazen çok çok bunalıyorum. Sonra silkelenip artık sadece kendim için yaşamadığımı anımsayıp mücadeleme devam ediyorum. Ben de işe başlayanlardanım. Başlayabilsen iyi olur. Ancak senin kadar kimse uğraşamaz gibi geliyordur Nazlı ışığınla.. Anlıyorum.

Yenikullanıcı seni rüyamda gördüm canım. Sabah hatırlıyordum. Şimdi unuttum:)

Permanganat canım çok içeriğini bilmiyorum karatayın.. Bana aç kalmadan zayıflaması cazip gelmişti :)

Asyaseyhancım kendine haksızlık etme. Bebişinle gayet bakımlı alımlı görünüyordun koyduğun fotoda :)

Kizlar okuyorum da cogunuz hayatinizi bebege gore yasiyorsunuz, onun uykusu, yemegi icin evden cikmiyoruz felan yazmissiniz. Bende bebek icin isden ayrildim ama kendimi eve kapatmadim. Hemen hemen hergun disari cikiyorum. Soguk sicak demiyoruz pek, atkimizi beremizi takip cikiyoruz, cok nazli bir bebek olmasini istemiyorum, sokagada alissin)) Eger arabayla biyere gideceksek cikacagimiz saati uyku saatine denk getiriyorum arabada uyur diye ki gidene kadar uyuyor, sonra geziyoruz. Arabasiz cikicaksak da uyaninca cikiyoruz hemen. Hic olmadi markete gidiyoruz, ordan parka ugruyoruz, cadde boyunca yuruyup bakiniyoruz bir saat, hava aliyoruz. Gecen sabah kahvaltiya gittik mesela, sabah uyaninca mamasini icirdim, sonra hazirlanip ciktik, kahvaltisini yanima aldim ama zaten evdede dogru duzgun yemedigi icin orda da yemedi. Ama etrafa bakip guldu eglendi, yaramazlik yapti, ortaligi dagitti, cigliklar atti, cok da mutlu oldu, ordan cikinca arabada uyudu, avmye gittik, aksama kadarda orda gezip alisveris yaptik, acikinca mama icti, aksam evdede corba ve yogurdunu yedi ki cok istahli degildir zaten, zarzor uc bes kasik yese super bizim icin:) Sizde kendinizi eve hapsedip bunaltmayin, birakin sogugada sicagada alissin bebisler. Ogunleri de uykulari da size uyabilir bence, onlarin da evden cikmaya, degisiklige ihtiyaci var. Birde ev isine dalip da yipratmayin iyice kendinizi, gezin dolasin, alisveris yapin, bi kahve icip hava alin, ev herzaman temizlenir, bu kadar bunalmayin, biraz da kendinizi dusunun:)

oglum un ve sekerin yerini kesfetti sekerli ellerini oyle bi yaliyordu ki

slm anneler uzun süredir sizi takip ediyorum ama hiç yazamamıştım benim de 15 mart doğumlu bir kızım var uzun süredir diş çıkarma belirtileri gösteriyordu biz alttan patlayacak diye beklerken bi anda üstten patladı dişler aranız da bebeği ilk üstten diş çıkaran var mıı

Ben çok kötüyün kızlar grip oldum ilk başta kızım oldu sonrada bana geçti hiç kesinlikle uyumuyor öyle ağlıyorlar ki anlatamam gözümün içine bakıp yalvarırcasına içim gidiyor. Okadar kötü bi gripmişki üzerinden sanki kamyon geçmiş çocuk nasıl dayanıyor birde diş çıkarıyor hemde arka diş hiç kesinlikle bişe yemiyor bende zorlamıyorum. Antibiyotik kullanıyoruz doktor verme dedi ama 20 gündür öksürüğü geçmedi. Devletteki doktor antibiyotik vermezsen geçme dedi.

Bizimkide arka alttan çıktı bende üstten bekliyordum

Yenikullanıcı seni rüyamda gördüm canım. Sabah hatırlıyordum. Şimdi unuttum:)

hayır olsun canım hayra yoralım :)

benim kızım dışarıda kesinlikle süt içmiyo sadece çoba yoğurt verebiliyorum, o gün süt içmediyse devam sütünü muhallebi yaparak veriyorum dışarıdayken muhallebi verme şansım olmuyo, hele bu aralar kusma huyumuz da olunca cesaret bile edemiyorum dışarı çıkmaya naparım dışarda o şekilde kusarsa... ama baya bunaldım ben de, doktor avmlere gitmeyin de dedi... zaten hasta çocukların avm lerde kapalı kalabalık yerlerde dolaştırılıp mikrop yaymasına çok karşıyım ben :)
dışarı çıkmak bana zor da geliyo yalnız hiç çıkmıyorum zaten, toparlanması çıkması gözümde büyüyo... hava güzelse bahçeye ineriz o kadar..

bir de ogluma kabak tatlisi yaptim bugun pekmezli

ben bikaç kere yaptım ama sevmedi pek...

5 dk. Dahi uyumadım. Ölüyürum..Artık gaz sancılarımız bitsin. Eşek kadar olduk ya ........::

canım hala gaz sancısı zordur ya ikinize de, geçer artık inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…