Bizde görmek istiyoruz arkadaşımızı:) sonys le tanıştık sizide merak ediyorum:)))
öyle sanıyodum geçen hafta ilaçları kullanırken, bu son gittiğimiz doktor balgam söktürücü ilaçların bu yaştaki bebekler için uygun olmadığını bebeklerin bu balgamı koparıp atamayacağını balgamdan dolayı bulantıyla kustuğunu söyledi, balgamı içerde eritici ilaçlar olmalıymış, eski ilaçlar bronşlara inemiyomuş o yüzden iyileşememiş boşuna içmiş bi de kusmuş yavrum günlerce, 2.çeşit bi iğnesi daha vardı ilk gün ilaveten onu da vurulmuştu öksürük artarsa onu yine yaptırın demişti yaptırmadık bugün keşke yaptırsaydık diyorum şimdi, bu akşam da öksürdü ve yedirirken öğürmeye başladı durduk... ne biliyim bi sürü ilaç içiyo iğne falan sanki ağır gelicekmiş gibi korkuyorum...ilk hafif başlangıcıyla birlikte bir ay olucak nerdeyse iyileşsin artık yavrum eski tadı yok hem üzülüyorum hem gerçekten çok yorulduk eşim de ben de, gece öksürükten uyanmalar, ki bu arada üstten bi dişi çıkardık 2.si de patlamak üzere... yemek içmek hep problemdi, bi de kusuk temizlemeler çamaşır yıkamalar, kaç kere doktora git gel... çocuk hasta diye bi yere de gitmiyoruz... bunaldık birbirimize sarmaya başladık artık :)öksürmesi kusması balgamı atamadığından olabilir canım
gece nöbetindekiler nerdesiniz :)
ben here gece buralardayım, buharla verilecek ilaçların saatini bekliyorum, 4-6 arasında verileni var 12 saatte bir olanı var, yatıp kalkmaya değmez bekliyoruz işte bitince rahatla yatıyoruz...
Canım ben burdayım oto koltuğu aldım internetten oğluma şimdi çok mutluyum sende düşünüyodun dimi eşim bakıyo demiştin hatta bak gittigidiyorda kampanya var şu an... Araştırdıysanız britax römer oto koltuğunda en iyilerden normalde 800 küsür fiyat gittigidiyorda 549 tl ve 50 tl de parapuan hediye 500 e geldi ben çok uzun zamandır araştırıyorum bu fiyat çok çok uygun oto koltuğu da mükemml zaten bir çok güvenlik ödülü mevcut bakarsın
britax römerin hagi modeli canım, almadık daha biz, baya iyiymiş...
Evet canım kırmızısını aldıkBRİTAX RÖMER KİNG PLUS OTO KOLTUĞU 9-18 KG GittiGidiyor'da 101694141
bu sanırım canım, güle güle kullanın sağlıkla gezin...
fenerbahçem...
bizim ilaç vakti geliyo hazırlayayım da ayağıma alayım sallayayım öyle verebiliyoruz, iyi geceler canım sana da...
İyi geceler kızlar. Bebişleriniz ve sizlet iyisiniz inşallah. Benim cadi tepemde oynuyor.uyumuyor cadi..
Korkuyorum çok Korkuyorum. Geçen ayın 1 ilk defa regl olmuşdum..bu ay 1 olmalıydım yok ortada birşey...eminim hamile değilim.sadece Korkuyorum. .hiç böyle olmamıçdi ilk kızımda. Normal her ay olmuşdum.Allah korusun.olursa ne yaparim.büyük kızım daha 3 yaşında. Offff ne yapmalıyım.adet söktürücü bitkiler hangileri.
Bir el atın bana canlar çok kötüyüm.eşime belli etmiyorum
Evet canım kırmızısını aldık
Çok geçmiş olsun biran önce iyileşsin inşallah...
buraya yükleyemiyorum canım dosyalar büyük geliyo becerebilirsem bi gün buraya da eklerim, sonsyle face de tanıştık biz de, varsa seni de ekleyelim...
öyle sanıyodum geçen hafta ilaçları kullanırken, bu son gittiğimiz doktor balgam söktürücü ilaçların bu yaştaki bebekler için uygun olmadığını bebeklerin bu balgamı koparıp atamayacağını balgamdan dolayı bulantıyla kustuğunu söyledi, balgamı içerde eritici ilaçlar olmalıymış, eski ilaçlar bronşlara inemiyomuş o yüzden iyileşememiş boşuna içmiş bi de kusmuş yavrum günlerce, 2.çeşit bi iğnesi daha vardı ilk gün ilaveten onu da vurulmuştu öksürük artarsa onu yine yaptırın demişti yaptırmadık bugün keşke yaptırsaydık diyorum şimdi, bu akşam da öksürdü ve yedirirken öğürmeye başladı durduk... ne biliyim bi sürü ilaç içiyo iğne falan sanki ağır gelicekmiş gibi korkuyorum...ilk hafif başlangıcıyla birlikte bir ay olucak nerdeyse iyileşsin artık yavrum eski tadı yok hem üzülüyorum hem gerçekten çok yorulduk eşim de ben de, gece öksürükten uyanmalar, ki bu arada üstten bi dişi çıkardık 2.si de patlamak üzere... yemek içmek hep problemdi, bi de kusuk temizlemeler çamaşır yıkamalar, kaç kere doktora git gel... çocuk hasta diye bi yere de gitmiyoruz... bunaldık birbirimize sarmaya başladık artık :)
Bir de salçalı tuzlu yemeklerinizden tattırmalık mı veriyorsunuz yoksa öğün olarak verdiğiniz de oluyormu?
nazlma canım yaaa, sabah sabah ne güldüm.
Allah da seni güldürsün e mi :)
Bi el atın :)
Canım ben de 7 ay sonra oldum. Düzensizlikler başladı. Korkma.
Ay maşallah. Allah bağışlasın. Çok tatlı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?