2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Bizde görmek istiyoruz arkadaşımızı:) sonys le tanıştık sizide merak ediyorum:)))

buraya yükleyemiyorum canım dosyalar büyük geliyo becerebilirsem bi gün buraya da eklerim, sonsyle face de tanıştık biz de, varsa seni de ekleyelim...

öksürmesi kusması balgamı atamadığından olabilir canım
öyle sanıyodum geçen hafta ilaçları kullanırken, bu son gittiğimiz doktor balgam söktürücü ilaçların bu yaştaki bebekler için uygun olmadığını bebeklerin bu balgamı koparıp atamayacağını balgamdan dolayı bulantıyla kustuğunu söyledi, balgamı içerde eritici ilaçlar olmalıymış, eski ilaçlar bronşlara inemiyomuş o yüzden iyileşememiş boşuna içmiş bi de kusmuş yavrum günlerce, 2.çeşit bi iğnesi daha vardı ilk gün ilaveten onu da vurulmuştu öksürük artarsa onu yine yaptırın demişti yaptırmadık bugün keşke yaptırsaydık diyorum şimdi, bu akşam da öksürdü ve yedirirken öğürmeye başladı durduk... ne biliyim bi sürü ilaç içiyo iğne falan sanki ağır gelicekmiş gibi korkuyorum...ilk hafif başlangıcıyla birlikte bir ay olucak nerdeyse iyileşsin artık yavrum eski tadı yok hem üzülüyorum hem gerçekten çok yorulduk eşim de ben de, gece öksürükten uyanmalar, ki bu arada üstten bi dişi çıkardık 2.si de patlamak üzere... yemek içmek hep problemdi, bi de kusuk temizlemeler çamaşır yıkamalar, kaç kere doktora git gel... çocuk hasta diye bi yere de gitmiyoruz... bunaldık birbirimize sarmaya başladık artık :)

gece nöbetindekiler nerdesiniz :)
ben here gece buralardayım, buharla verilecek ilaçların saatini bekliyorum, 4-6 arasında verileni var 12 saatte bir olanı var, yatıp kalkmaya değmez bekliyoruz işte bitince rahatla yatıyoruz...

Canım ben burdayım oto koltuğu aldım internetten oğluma şimdi çok mutluyum sende düşünüyodun dimi eşim bakıyo demiştin hatta bak gittigidiyorda kampanya var şu an... Araştırdıysanız britax römer oto koltuğunda en iyilerden normalde 800 küsür fiyat gittigidiyorda 549 tl ve 50 tl de parapuan hediye 500 e geldi ben çok uzun zamandır araştırıyorum bu fiyat çok çok uygun oto koltuğu da mükemml zaten bir çok güvenlik ödülü mevcut bakarsın

britax römerin hagi modeli canım, almadık daha biz, baya iyiymiş...

britax römerin hagi modeli canım, almadık daha biz, baya iyiymiş...

Britax römer king plus canım... Bi üst modeli britax römer duo o çok daha pahalı tek farkı isofix li olması ikisinede oturttum ben ebebekde... King plus emniyet kemerli olmasına rağmen duo dan daha güvenliymiş satıcı söyledi yani daha fazla ödülü var...

fenerbahçem...

bizim ilaç vakti geliyo hazırlayayım da ayağıma alayım sallayayım öyle verebiliyoruz, iyi geceler canım sana da...

Son düzenleme:

nazlma canım yaaa, sabah sabah ne güldüm.
Allah da seni güldürsün e mi :)
Bi el atın :)

Canım ben de 7 ay sonra oldum. Düzensizlikler başladı. Korkma.

Evet canım kırmızısını aldık

Çok geçmiş olsun biran önce iyileşsin inşallah...

Bende üst üste 3 defa adet oldum düzenli oluyordum eşim trafik kazası geçirdi onun haberini alınca benden kan boşaldı daha sonrada düzenim şaştı doktorada gidemedim bi türlü

haklısın canım benim oğlum da 6.ayından beri 10 gün iyiyse 1 hafta bazen 15 gün hasta..son hastalığı da 15 gün sürdü nerdeyse bugün kontrole götürdüm çok şükür iyileşmiş ama dr. dediki çok dikkat et bu kattakiler hep gripten geldiler dedi. (İstanbul Gaziosmanpaşa'dayım)
bize ilk önce bri...ly diye bir balgam sökücü verdi 5 gün içirdim genelde içerken daha kusturdu sonra gittiğimde er...stin diye bir ilaç verdi antibiyotiğiyle birlikte 10 gün içecek ve balgamı kakasından atıcak dedi pek balgamla karşılaşmadım bezlerinde ama belki de artık katımsı yaptığından görmedim.2-3 gündür filan eski keyfimze döndük gibi çok şükür
inşallah Derin arkadaşımız da iyileşir bir an evvel
çok zor bir süreç gerçekten sürekli ilaç kutularını görmekten gına gelmişti

Sizler mutlaka daha evvel konuşmuşsunuzdur ama ben bir ara takip edemedim yazılarınızı..
Kahvaltıda neler veriyorsunuz hergün yumurta+peynir sıkıldı sanırım benimki bugün 1 tatlı kaşığı pekmez sonrasında 6-7 cicibebeyi ıslattım da verdim değişiklik olsun diye..bir de azcık zeytin tattık..muzlu yoğurt denedim sevmedi paşam

Bir de salçalı tuzlu yemeklerinizden tattırmalık mı veriyorsunuz yoksa öğün olarak verdiğiniz de oluyormu?

Bir de salçalı tuzlu yemeklerinizden tattırmalık mı veriyorsunuz yoksa öğün olarak verdiğiniz de oluyormu?

Bizm doktorumuz son kontrolde artık sizin yediğiniz herşeyden az tuzlu az salçalı olmak üzere verin dedi ben veriyorum herşeyi canım artık kahvaltıda da burda bi arkadaş tarfi vermişti yoğurtlu omlet yapıyorum bigün bi gün yumurta haşlıyorum bazen tereyağında yumurta yiyor diğerlerinide ayrı veriyorum pekmez peynir tahin ...ceviz vereceksemde cicibebeli karışım hazırlıyorum yine içinde pekmez tahin peynir olmak üzere...karışık oldu ama kusura bkma cnmm

Benim bebeğimde tam iyileşti dedik tekrar hasta oldu yılbaşında eşimin akrabalarına gittik Şapur şupur öptüler çocuğu söyleyincede dalga geçiyorlar bi senin çocuğun var bulaşar esirgeme işte hasta oldu ama artık gitmeyecek çocuğum böyle çekeceğine istediklerimizde söylesinler. Çocuğun bağışıklığı düşük işte öpmeseniz nolur

iki tane diş çıkaran canavar var elimde

yalandan ağlamayı öğrendiler
bir şey gönüllerince değilse yalandan bağırıveriyorlar
yorgunluktan tabanlarım ağrıyor inanın

nazlma canım yaaa, sabah sabah ne güldüm.
Allah da seni güldürsün e mi :)
Bi el atın :)

Canım ben de 7 ay sonra oldum. Düzensizlikler başladı. Korkma.
canim ne yapiyim.odum kopuyor..iki çocukla zaten zorlanıyorum.yurtdişindayim.yalnızım.doğumumda, lohusayken.iki kızçeyle hep yalmız.çok zoro yüzden düşüncesi bile korkunç.ama olsa kocişim sevinir biliyormusun.onun için hava hoş tabi
Ay maşallah. Allah bağışlasın. Çok tatlı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…