iyiymiş o zaman, ne iyi doktor :)
bizde ventolini 6 saatte bir yapıyoduk şimdi günde 2 kere yapıcaz onu da, içine tabi serum fizyolojik de katıyoruz...
diğer ilacımız pulmicort bizim, o 12 saatte bir, yine serum fizyolojikle yapıyoruz...
benim kızım da makinanın sesinden uyanıyo canım, ben onun odasında kapıya yakın oturup kapının hemen yanında ayağımda sallıyorum, kapının altından kabloyu geçiriyoruz, makine kapının dışında kalıyo böylece sesi daha az oluyo, eşim kapının dışında makinayı çalıştırıp kapatma görevini yapıyo ben hava üfletiyorum... ilk üflediği anda makina çalışınca bi irkiliyo uyanıyo ama sallamaya devam edince emziği de ağzına verince kapıyo gözlerini ,sonra burnuna ğflettikçe rahatlıyo zaten, bi süre sonra emziği de çıkarıp iyice burnuna yakın üfletiyorum, hatta irkilip uyanmazsa bi de mendil kapatıyorum yüzüne mümkün olduğunda üflenen ilacı solusun diye... ama uykusu hafifse mendilden rahatsız oluyo kapamıyorum... siz de makinayı oda dışına alıp kapıya yakın sallamayı bi deneyin canım...
kızlar canım sıkılıyo, kızım normalde gündüz 2 kere uyur eğer gündüz az uyuduysa akşam da kısa bi uyku yapar 7-8 gibi... gece uykusunu da 12 civarında yapıyo...
bugün gündüz az uyudu doktora falan gittik diye, akşam uykusu geldi diye uyuttum nerdeyse 3 saat olucak uyanmıyo, bu saatlerde evin böyle sessiz olmasına alışkın değilim korkmadım desem yalan olur,arada gidip bakıyorum odasına canım sıkıldı valla... uyanınca bu gece sabahlıycaz o belli oldu da neden bu saatte bu kadar uyudu anlamadım... hayır tok falan da değil akşamüstü yoğurduyla duruyo...
kızlar canım sıkılıyo, kızım normalde gündüz 2 kere uyur eğer gündüz az uyuduysa akşam da kısa bi uyku yapar 7-8 gibi... gece uykusunu da 12 civarında yapıyo...
bugün gündüz az uyudu doktora falan gittik diye, akşam uykusu geldi diye uyuttum nerdeyse 3 saat olucak uyanmıyo, bu saatlerde evin böyle sessiz olmasına alışkın değilim korkmadım desem yalan olur,arada gidip bakıyorum odasına canım sıkıldı valla... uyanınca bu gece sabahlıycaz o belli oldu da neden bu saatte bu kadar uyudu anlamadım... hayır tok falan da değil akşamüstü yoğurduyla duruyo...
Allah kismet ederse bn oglum iki yasini doldurunca istiyorum. Aralari 3 yas civari olur tabi yinede Kismetbebek demişken arkadaşlar
bebeklerinize kardeş düşünüyor musunuz?
ya da ne zaman düşünüyorsunuz?
bebek demişken arkadaşlar
ben de öyleyim biraz fazla uyusun canım sıkılıyor evde :)kızlar canım sıkılıyo, kızım normalde gündüz 2 kere uyur eğer gündüz az uyuduysa akşam da kısa bi uyku yapar 7-8 gibi... gece uykusunu da 12 civarında yapıyo...
Hayırlı uğurlu olsun benim 7 tane yeğenim var 7sinin de halasıyım çok güzel bir duygu bu, teyze hiç olamıyacam kızkardeşim yok ama arkadaşımın çocuğunu teyze diye alıştıracağız inşallah..kızlar ben yarın hala oluyorum
eskiden birinin bebeği olunca fazla düşünmezdim üzerine
şimdi abimin bebeği olacak ya
üzülüyorum bir yandan
onları çok zor bir dönem bekliyor diye
vallaha benim gözüm korkmuş bebekten
allahım canlarını sağ etsin, şikayet değil ama
tatlı bir o kadar da yorucu bir süreç
çok zor büyüyorlar ya
İyi yiyordur da bence senin zannın zayıf olmasına :)
Bence kilosu gayet iyi yavrunun, zayıf değil ki maşallah, benimki de o civarlarda, bana hiç te zayıf gelmiyor. Benim bir arkadaşın komşusunun bebeği var bizimkilerle akran, bebek henüz 6 buçuk kilo, o bebişin annesi ne desin garibim :)
kızlar ben yarın hala oluyorum
eskiden birinin bebeği olunca fazla düşünmezdim üzerine
şimdi abimin bebeği olacak ya
üzülüyorum bir yandan
onları çok zor bir dönem bekliyor diye
vallaha benim gözüm korkmuş bebekten
allahım canlarını sağ etsin, şikayet değil ama
tatlı bir o kadar da yorucu bir süreç
çok zor büyüyorlar ya
Yenikullanıcı cannan bebeklerinize Rabbim şifa versin. Biraz hassas büyüyecekler demek ki. Benim kardeşim de alerjik bronşitti.
Çok sık hastalanırdı. Öksürdüğünde ta mahalleden duyulurdu.. Ama geçiyor kızlar. Sadece daha fazla özen istiyor.
Yenikullanıcı Cnm o yanlış tedaviyi uygulayan bizim de gittiğimiz doktor muydu? Benim oğlumda öksürmeye başladı. Ona göre gitmicem. Kime güveneceğimizi şaşırdık,ne kötü..
Yeni kullanıcı geçmiş olsun bebişine iyileşsin hemencecij.
Benim kızım bu gün deli etdi beni.yemedi.bütün yemedi.memedi istemiyor artik.ısırıyor.niye böyle değişti noldu anlamıyorumki.dişmi çıkıyor yine.offfff.bi kendine gelemedi kuzum.
11 buçuk itibari ile bize sabah oldu artık, 4 saatlik uyku gece uykusu sayılır, benim kızım 4 saat aralıksız anca gece uykusunda uyur çünkü...
şimdi halının desenlerini inceliyoruz :)
Benim iki kızım var malum.üçüncüyü 2019 da istiyorum kısmetse....dördüncü yü bilmiyorum. Yani ben 4 çocuk istiyorum.ailem büyük kalabalık olsun istiyorum
Papatyam sen istiyormusun 3 numara
Yeni kullanıcı geçmiş olsun bebişine iyileşsin hemencecij.
Benim kızım bu gün deli etdi beni.yemedi.bütün yemedi.memedi istemiyor artik.ısırıyor.niye böyle değişti noldu anlamıyorumki.dişmi çıkıyor yine.offfff.bi kendine gelemedi kuzum.
Hayırlı uğurlu olsun benim 7 tane yeğenim var 7sinin de halasıyım çok güzel bir duygu bu, teyze hiç olamıyacam kızkardeşim yok ama arkadaşımın çocuğunu teyze diye alıştıracağız inşallah..
haklısın ben de hamileyken uyumak bilmeyen arkadaşıma doğurunca bugünleri arayacaksın demiştim geçen akşam görüştük tek isteğim uyumak dedi :)
Allah nasip ederse seneye yaza çalışmalara başlayacağız benim oğlum 6,5 sene sonra oldu bilmiyorum kardeşi ne zaman olur bu yüzden fazla ara vermeyeceğim yaşım 30 oldu babası da 38...
Ebahcım nasılsın en son kötüydün seni merak ettim iyi misin???
Papatya 2. Çocuk meselesi konuşulmuş çok hoşuma gitti:))) rabbim nasıl bir sevgi veriyoki bunca zorluğa rağmen 2. Çocuğu düşündüğümde içim kıpır kıpır oluyo onca skntı çekmeme rağmen... eminim çoğunuz aynı heyecanı yaşıyosunuzdur içinizde rabbim nasıl unutturuyor zor günleri dimi...her ne kadar korksam da 2. Çocuğun hayali bile mutlu ediyor allah nasip ederse oğlum 3 yaşına girdiğinde tekrar düşüyoruz biz... Yaşım 26... 30 uma 2 çocuklu olarak girmiş olurum inşallah... Bi kaza olmadığı sürece 3. Düşünmüyorum zatn:))) inşallah allahım bana bir tane de prenses nasip eder ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?