2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
bi de biz ventolinin tamamını kullanmıyoruz canım 2/3 si kadarını kullanıyoruz her seferinde, size bişey söylediler mi...
serum fizyolojiği de yarım yarım ekliyoruz...
ben böyle şeylerin dozlarının fazla olmasından korkarım, size bişey söylemediyse bi sor emin ol istersen...

bi de ventolinle diğerini üst üste yapman gerektiğinde önce ventolini yapmalıymışız çünkü ventolin bronşları açıcakmış önce diğeri tedavi edicekmiş, yoksa bi işe yaramazmış, ben bugün giderken tam tersini yapmıştım, bundan sonra önce ventolini yapıcam...

Iyi fikir bende öyle yapayım canım. Biz serum fizyolojik koymuyoruz ama.

kızlar canım sıkılıyo, kızım normalde gündüz 2 kere uyur eğer gündüz az uyuduysa akşam da kısa bi uyku yapar 7-8 gibi... gece uykusunu da 12 civarında yapıyo...
bugün gündüz az uyudu doktora falan gittik diye, akşam uykusu geldi diye uyuttum nerdeyse 3 saat olucak uyanmıyo, bu saatlerde evin böyle sessiz olmasına alışkın değilim korkmadım desem yalan olur,arada gidip bakıyorum odasına canım sıkıldı valla... uyanınca bu gece sabahlıycaz o belli oldu da neden bu saatte bu kadar uyudu anlamadım... hayır tok falan da değil akşamüstü yoğurduyla duruyo...

Hasta canım benim kızımda öyle uyudukta düzelecek bırak uyusun sonra düzene girer yemesi kadar uyumasında önemli öksürük yoruyor kuzuları ben bile mahvoldum onlar nasıl dayanıyor

çocuklar ne yapsınlar ya
bize de bir türlü yaranamıyorlar
uyusalar bir dert uyumasalar bir dert

gece kızım 4 de uyandı
uyku falan bitmiş
alkış yapıyor, dede diye bağırıyor
sinirlerim bozuldu, kızdım uyumuyorsun diye kuzuma
sabah da pişman oldum

kızlar ben yarın hala oluyorum

eskiden birinin bebeği olunca fazla düşünmezdim üzerine
şimdi abimin bebeği olacak ya
üzülüyorum bir yandan
onları çok zor bir dönem bekliyor diye
vallaha benim gözüm korkmuş bebekten
allahım canlarını sağ etsin, şikayet değil ama
tatlı bir o kadar da yorucu bir süreç
çok zor büyüyorlar ya

bebek demişken arkadaşlar

bebeklerinize kardeş düşünüyor musunuz?
ya da ne zaman düşünüyorsunuz?

Bana kalsa ben düşünmem ama oğlum için - tek kalmasın diye - 4 yaşına gelince düşünüyorum. Öncesinde bir kaza bela olmazsa :) tabiki nasip..

Son düzenleme:
Yenikullanıcı cannan bebeklerinize Rabbim şifa versin. Biraz hassas büyüyecekler demek ki. Benim kardeşim de alerjik bronşitti.
Çok sık hastalanırdı. Öksürdüğünde ta mahalleden duyulurdu.. Ama geçiyor kızlar. Sadece daha fazla özen istiyor.

Yenikullanıcı Cnm o yanlış tedaviyi uygulayan bizim de gittiğimiz doktor muydu? Benim oğlumda öksürmeye başladı. Ona göre gitmicem. Kime güveneceğimizi şaşırdık,ne kötü..

Benim iki kızım var malum.üçüncüyü 2019 da istiyorum kısmetse....dördüncü yü bilmiyorum. Yani ben 4 çocuk istiyorum.ailem büyük kalabalık olsun istiyorum
Papatyam sen istiyormusun 3 numara

Son düzenleme:
Yeni kullanıcı geçmiş olsun bebişine iyileşsin hemencecij.
Benim kızım bu gün deli etdi beni.yemedi.bütün yemedi.memedi istemiyor artik.ısırıyor.niye böyle değişti noldu anlamıyorumki.dişmi çıkıyor yine.offfff.bi kendine gelemedi kuzum.

ben de öyleyim biraz fazla uyusun canım sıkılıyor evde :)
bence yorgunluktan uyumuştur cnm bir de ilaçlar da uyutuyor.
Hayırlı uğurlu olsun benim 7 tane yeğenim var 7sinin de halasıyım çok güzel bir duygu bu, teyze hiç olamıyacam kızkardeşim yok ama arkadaşımın çocuğunu teyze diye alıştıracağız inşallah..
haklısın ben de hamileyken uyumak bilmeyen arkadaşıma doğurunca bugünleri arayacaksın demiştim geçen akşam görüştük tek isteğim uyumak dedi :)

Allah nasip ederse seneye yaza çalışmalara başlayacağız benim oğlum 6,5 sene sonra oldu bilmiyorum kardeşi ne zaman olur bu yüzden fazla ara vermeyeceğim yaşım 30 oldu babası da 38...

Doğru söylüyorsun canım.benim kızımda 7.5 kilo.ne yapiyim almlyir kilo.bir yiyor bir yemiyor.
Ebahcım seni o kadar iyi anlıyorumki.ne yapmaliyım bilmiyorum.bazen ona yetemediğimi düşünüyorumçok üzülüyorum. ...nankörlükde etme diyorum.eli düzgün ayağı düzgün. Rabbime şükürler olsun her sağlığı yerinde.bırakta zayıf olsun diyorum.. diyorumda anne yüreği işte.yinede üzülüyorum.

kesinlikle çok güzel ama çok yorucu canım, ben o yüzden kızım büyüyüp bana 2.çocuğu düşündürtene kadar düşünmem sanırım o zaman da kendimi yaşlı hissetmayip gözüm alırsa tabi :) ben de 32 yaşındayım da... bu arada gözünüz aydın canım, Allah analı babalı büyütsün...

evet canım o doktor, ilgili iyi bi doktor dedim ama yeterince bilgili değilmiş malesef... yaşadığım bu süreci maille yazıcam ama ona, hangi ilacın ne işe yaradığını bilmiyosa öğrensin de bundan sonra insanları oyalamasın, sırf o ilaçlar yüzünden hem iyileşemedik hem kusup kusup bişey yiyemedik süzüldü yavrum,hala da tam bi düzene giremedi... bi de çevremde kim ona gittiyse mukotik bricanyl veriyomuş şaka gibi... annemlerin komşusu daha geçen sene sanırım ilk açıldığı zamanlar ona gitmiş aynı ilaçları vermiş iyileşmeyince 2.gittiği doktor ona da aynı şeyleri söylemiş bi kaşığı fayda etmez fazlası verilmez hem bunlar balgamla kusturuyo çocuğu iyileştirmiyo diye... koyduğu teşhis bronşiolit ama verdiği ilaçlar bronşiolit ilaçları değil...orada remzi beyle serdar beyden memnun herkes oraya gideceksen onları bi dene istersen... ben bu sefer tavsiyeyle özel muayenehanesi olan bi doktora gittim, biraz pahalıya geldi muayene ücreti, ilaçları (hastane reçetesi olmayınca ilaçları sgk karşılamıyo çünkü), buhar makinesi derken...

sağol canım, bizde de diş sorunu var bi de, üst dişlerimiz çıkıyo bizim de biri patladı biri patlamak üzere kabarmış yeri belli olmuş...

11 buçuk itibari ile bize sabah oldu artık, 4 saatlik uyku gece uykusu sayılır, benim kızım 4 saat aralıksız anca gece uykusunda uyur çünkü...
şimdi halının desenlerini inceliyoruz :)

11 buçuk itibari ile bize sabah oldu artık, 4 saatlik uyku gece uykusu sayılır, benim kızım 4 saat aralıksız anca gece uykusunda uyur çünkü...
şimdi halının desenlerini inceliyoruz :)

:))) canımmm geçmiş olsun tekrar tekrar bizde hastayız demiştim ya oğlum ateşlendi bugün çok kötüydü kustu sürekli sen geldin aklıma çok zormuş yaa hemen acile medipole götürdük servet bey diye bi doktor vardı oğlumun bademcikleri şişmiş çok üzüldüm çünkü antibiyotiksiz zor geçer doktor dediki yarında çok ateşi olursa antibiyotiğe başlıyalım hemen vermiyelim hatta 2 gün gözlemliyelim dedi çok halsiz ve bitkin ateşini düşürdük inşallah yarına iyi olur antibiyotiğe gerek kalmaz((( çok öksürüyo bide yaa keçiboynzu pekmezi iyi geliyomuş öksürüğe onu deniycem... Ne zormuş yaaa allahım tüm hasta bebişlere acil şifa versin inşallah...
Bu arada koltuğumuz geldi oğlum hiç kımıldamadan oturdu çok beğendi herhalde yada hasta olduğu için hali yoktu yavrumun:)))çok rahat ve çok kaliteli çocuk içinde sıkışmıyo diğerleri gibi baya büyük ve yatış pozisyonuda var tavsiye ediyorum...

Ebahcım nasılsın en son kötüydün seni merak ettim iyi misin???
Papatya 2. Çocuk meselesi konuşulmuş çok hoşuma gitti:))) rabbim nasıl bir sevgi veriyoki bunca zorluğa rağmen 2. Çocuğu düşündüğümde içim kıpır kıpır oluyo onca skntı çekmeme rağmen... eminim çoğunuz aynı heyecanı yaşıyosunuzdur içinizde rabbim nasıl unutturuyor zor günleri dimi...her ne kadar korksam da 2. Çocuğun hayali bile mutlu ediyor allah nasip ederse oğlum 3 yaşına girdiğinde tekrar düşüyoruz biz... Yaşım 26... 30 uma 2 çocuklu olarak girmiş olurum inşallah... Bi kaza olmadığı sürece 3. Düşünmüyorum zatn:))) inşallah allahım bana bir tane de prenses nasip eder ...

Benim iki kızım var malum.üçüncüyü 2019 da istiyorum kısmetse....dördüncü yü bilmiyorum. Yani ben 4 çocuk istiyorum.ailem büyük kalabalık olsun istiyorum
Papatyam sen istiyormusun 3 numara

hayır canım hiç düşünmüyorum
allahım olmayana ve isteyene nasip etsin

2019 ile ilgili plan yapmışsın ya
helal sana
benim öyle uzun vadeli planlarım yoktur da

geçmiş olsun canım

sağol canım
ben de 33 yaşındayım canım
inşallah istediğin zaman gelir bebeğin

inşallah bir de kızın olur canım
allahım gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…