2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin nazar oldu bebişlerimize ya hepimiz tek tek dökülüyoruz

geçmiş olsun canım, inşallah bu akşam rahatla uyursunuz ikiniz de, nereye götürdün bu sefer...

Rabbim hasta olan bütün bebeklere acil şifalar versinn..

geçmiş olsun size de canım...

Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin nazar oldu bebişlerimize ya hepimiz tek tek dökülüyoruz

Çook sağol canım.
Allah şifa versin bebeklerimize..

az önce aradım doktorumuzu gövdesindeki kabarıklıklardan bahsettim
6.hastalık olduğuna emin olduk artık.
yapmamız gereken birşey yokmuş birkaç gün içinde kendiliğinden kaybolurmuş.
bekleyeceğiz geçmesini.

bende ailemden uzaktayım tek başıma büyütüyorum oğlumu.
yalnız başına bebek büyütmek gerçekten çok zormuş.
kaç gündür oğlum kucağımdan inmedi bırakın yemek yapmayı,iş yapmayı tuvalete zor gittim.
akşamları eşim baktı hep öyle dinlendim.böyle durumlarda eşlerin desteği ne kadarda önemli..

annem memur.emekli olsada daha sık gelse yanımıza diye bekliyoruz :)
anneanne babaanne desteği ne kadarda gerekliymiş..
babaannemiz vefat ettiği için yok anneannemizde arada bir yanıma gelicek diye yollarını gözlüyoruzz :)

çok geçmiş olsun canım

canım benim oğlum geçirdi 6. hastalığı
sebepsiz yüksek ateş
3 gün sürüyor
3 günün sonunda ateş kendiliğinden geçiyor
vucudunun yüzü hariç her yerinde döküntü oluyor
sonra da 3 veya 4 gün de huzursuzluğu ve mızmızlığı oluyor
sonra def olup gidiyor hastalık
zor bir süreç
çok geçmiş olsun canım

eeeeeeee hayırlı olsun o zaman
allahım tamamına erdirsin inşallah

işten gelince bir sarılmamız var görmelisiniz
onlar beni yalıyor ben onları

papatyacım verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.
sizede çok geçmiş olsun..

evet yanaklarımızda yok ama alın bölgesinde var biraz döküntüler
onun dışında boynunda ve gövdesinde var yoğun olarak.
haklısın mızmızlığı ve halsizliği devam ediyor hala...
devamlı kucağımda olmak istiyor.gerçekten zor bir süreçmiş..
Allah daha beterinden korusun hepimizin yavrularını

Çok ateştende vücutta döküntü oluyormuş bebekken bende de olmuş annem söyledi ozaman doktor ateşten olmuş demiş

Çok geçmiş olsun. Niçin nöbet tutuyorsun ki? Bebeklerimiz 1 yaşına gelene kadar nöbet tutmuyoruz biz, süt izni de kullanmıyorsun o zaman

Çok geçmiş olsun kuzuna da

Kusura bakma canım sana bi türlü cevap yazmamadım açıkçası ben hiç araştırmadım benim dedem çok okumuş biriydi o hep söylerdi benimde aklımda öyle kalmış eşimde haram olduğunu söylüyor aslında ilmihalden açıp okumak lazım

Geçmiş olsun Cnm.

Hayırlı olsun canım büyüyüp giderler. Başta zor gelir belki ama ilerde iyiki olmuş dersin.

geçmiş olsun canım, inşallah bu akşam rahatla uyursunuz ikiniz de, nereye götürdün bu sefer...

Sağolasın Cnm. Aile hekimine götürdüm. Aile hekimimden memnunum ilgili. Bir de küçük bebeği var. O yüzden ondan Dr tavsiyesi almak için gittim. Ciğerlerini dinledi. Viral enfeksiyon olduğunu söyledi. Antibiyotik kullanma dedi. Ateşimiz düştü. Sadece öksürüğümüz var. Ben bundan sonra medipole gitmicem sanırım. Iyice soğudum. Ne yaparım bilmiyorm. Allah ciddi hastalık vermesin. Kardeşim hacettepede intörn. Devlet hastanelerinin daha iyi olduğunu söylüyor. Ama buradaki hastaneyi biliyorsun. Bi kere önemsiz bir rahatsızlığım için gittim, gidilecek yer değil..

çok geçmiş olsun canım

Sağolasın Cnm. Markafonide Romanda indirim vardı. Görünce sen geldin aklıma. Bi bak istersen :)

Çok geçmiş olsun. Niçin nöbet tutuyorsun ki? Bebeklerimiz 1 yaşına gelene kadar nöbet tutmuyoruz biz, süt izni de kullanmıyorsun o zaman

Sağol Cnm. Müdür eşimin arkadaşı. Onu kıramadım. O da beni idare ediyor sağolsun. Karşılıklı çıkar meselesi :). Öğle araları tutmuyorum ama geliyorum eve.

çok geçmiş olsun

Sağolasın Cnm.

Maya2013 tatil maceranı okudum Cnm. Anca yazmaya fırsat bulabildim. Ne güzel gezmişsiniz. hasta olmadan da noktalayabilmişsiniz. Ben hasta olur da tatil burnumdan gelir diye cesaret edemezdim. Özellikle kışın. kızının boynunun gelişme kaydetmesine de çok sevindim. İnşallah tamamen de geçer. Köpeklerle alt alta üst üste demişsin. Ben buna da cesaret edemezdim. Ola ki kıl falan kaçar ağzına diye. çok mu pimpirikliyim ne :)

Herkese selam..hasta bebişlerimize geçmiş olsun. Canlarım benim ya.iyileşsinler minnoşlar bir an önce yaramazlık yapsınlar..
Benim kızım yememekte ısrarbediyor.bütün gün tükürüyor.ağzl boşken bile...bu gün saat 12 de 130 ml pirinç ununa 5 ölçek devam sütü.2 3 qaşıq tavuk yemeği.100 ml meyveli yoğurt.150 ml keçi sütüne ekmek doğradim onu yedi.vede zorla bir büyük muzun yarısı.....anne sütüde istemiyor...sadece gece içiyor.sütüm iyice azaliyor böyle olunca...eşim dişden diyor .

Biraz abartmışsın
Sanki bu tarz cümleleri forumda kuran tek kişi benmişim gibi
Herkes farklıdır
Senin gücün yetiyorsa yap 4 çocuk
Benim 2.ye bile yetmez
Evet şikayetlerim fazla
Allah herkese taşıyabileceği kadar yük verirmiş
Benim taşıyabileceğim bu kadar
Şükür etmediğimi nerden çıkarıyorsun
Bir insanı sadece forumda yazdıklarına göre bu şekilde yargılayamazsın
Burda aynı zamanda dertleşiyoruz
Herkes gibi ben de yazıyorum
Gayet normal bir şekilde.

Ebah gece boyu dua ettim sana, günlük sakızını eritip buharına havlu koydum mucize gibi birden kesildi öksürüğü Allah razı olsun seninde bebeğine Rabbim şifa versin iştah versin Allah işini gücünü rastgetirsin inşallah 20 gündür çekiyorduk dün gece hiç öksürmedi öksürmekten uyuyamıyordu kuzum benim

Canım yazdıklarını okudum sana kötü bişe dememiş hepimizin aynı durumda olduğunu anlatmış teselli etmeye çalışmış arkadaş sen buaralar kırılgansın biraz galiba nolur bem söylediğimde yanlış anlama internet ortamı olduğu için ifadelerimizi göremediğiz için birbirimizi yanlış anlayabiliyoruz

Canım geçmiş olsun, tez vakitte atlatırsınız inşallah.

papatyanın dediği, def olup gitsin bu hastalık.

Birlikte büyürler annes, birlikte:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…