- 22 Temmuz 2012
- 532
- 90
- 123
- 40
Biraz abartmışsın
Sanki bu tarz cümleleri forumda kuran tek kişi benmişim gibi
Herkes farklıdır
Senin gücün yetiyorsa yap 4 çocuk
Benim 2.ye bile yetmez
Evet şikayetlerim fazla
Allah herkese taşıyabileceği kadar yük verirmiş
Benim taşıyabileceğim bu kadar
Şükür etmediğimi nerden çıkarıyorsun
Bir insanı sadece forumda yazdıklarına göre bu şekilde yargılayamazsın
Burda aynı zamanda dertleşiyoruz
Herkes gibi ben de yazıyorum
Gayet normal bir şekilde.
Herkese selam..hasta bebişlerimize geçmiş olsun. Canlarım benim ya.iyileşsinler minnoşlar bir an önce yaramazlık yapsınlar..
Benim kızım yememekte ısrarbediyor.bütün gün tükürüyor.ağzl boşken bile...bu gün saat 12 de 130 ml pirinç ununa 5 ölçek devam sütü.2 3 qaşıq tavuk yemeği.100 ml meyveli yoğurt.150 ml keçi sütüne ekmek doğradim onu yedi.vede zorla bir büyük muzun yarısı.....anne sütüde istemiyor...sadece gece içiyor.sütüm iyice azaliyor böyle olunca...eşim dişden diyor .
Merhaba kızlarUzun zaman oldu buraya yazmayalı. Nasılsınız?Herkes iyidir umarım.Doğumdu çocuktu ev işiydi bilmem neydi derken zaman su gibi akıp gidiyor valla. Oğluşum 9,5 aylık oldu artık her yere ulaşabiliyor yaramazlıklar fena yani :) Dişlerimiz de 6 tane oldu sanırım alt yan dişler de çıkıcak bütün gün eller ağzında. Geçenlerde malum salgın bize de uğradı maalesef. İlaçlarla çabuk atlattık ama oğlumun öksürüğü hala geçmedi.Gece ayağının altına viks falan denedim ama cıkk geçmiyor Göğsünde hırıltı var onu duyduyça içim acıyor valla Sizlerin önerebileceği bişeyler var mı?:44:
Hemen deniycem canım çok sağol valla onu duydukça ben fena oluyorum. Hasta olan herkese çok geçmiş olsunBurda ebah söylemişti bende dün gece onu yaptım mucize gibi bişeymiş geçirdi hemen aktarsa günlük sakızı diye satılıyor onu alıyorsun kullanmadığınız bir tavada eritin erirken üzerine havlu kapatın o buharını çeker ılıkken bebeğin göğsüne koyun.gece hiç öksürmedi sabah da inşallah geçmiştir. Sizede çok geçmiş olsun inşallah işe yarar
Ne biliyim canim.meyvesini yemeğini yerdi hep.yemeyinceaz gözüküyor gözüme.bide kilosu az diye bütün gün elim ağzında.belkide bıktırdim.dün denedim.sadece bizim yemekleri istiyor.artık yoruldum onunla uğraşmaktam.vericem valla tuzlu muzlu ne yapiyim.annem size hep böyle yedirdim 6 aylığından diyor.9 aylık oldu artlk.neyi seviyorsa onu vermeye karar verdim..Iyi yemiş maşallah ben bukadar yiyince mutlu oluyorum benim kızımda hiç bişe yemiyor hastalıktan sonrada iyice beter oldu sadece emiyor benimde sütüm az keşke sütüm çok olsaydı da sadece tadımlık yedirseydim yavruma
Valla ben 7 aylıkten beri hep inek sütüyle yoğurt yapıyorum. Tv'de doktor diyordu 1 yaşına kadar inek sütü içirmeyiniz ama inek sütünden yoğurt yapabilirsiniz o zmn yapısı değişiyor diye. Hem bu zmna kadar öyle büyütülmedik mi?Ne biliyim canim.meyvesini yemeğini yerdi hep.yemeyinceaz gözüküyor gözüme.bide kilosu az diye bütün gün elim ağzında.belkide bıktırdim.dün denedim.sadece bizim yemekleri istiyor.artık yoruldum onunla uğraşmaktam.vericem valla tuzlu muzlu ne yapiyim.annem size hep böyle yedirdim 6 aylığından diyor.9 aylık oldu artlk.neyi seviyorsa onu vermeye karar verdim..
Kızlar size sorum var.Reyyanım yayla çorbasına bayılıyor.tadımlık vermişdim.korkuyorum yoğurt inek sütüule diye.siz nasıl yoğurt veriyorsunuz bebişlere.acil yazarsanız sevinirim..
Sağol güzelim. Supersin.abartmamak lazım. Zehir diğil sonuçdaValla ben 7 aylıkten beri hep inek sütüyle yoğurt yapıyorum. Tv'de doktor diyordu 1 yaşına kadar inek sütü içirmeyiniz ama inek sütünden yoğurt yapabilirsiniz o zmn yapısı değişiyor diye. Hem bu zmna kadar öyle büyütülmedik mi?
Kızlar ben de mart annesiyim. Ikinci çocuk konuşulmuş ben de cesaret edemezdim sonra sanırım ama 1 defalık korunmamayla şimdi ikinciye hamileyim. Yani daha birincisi 1.5 yaşında olmadan ikinciyi kucağıma almış olucm. Iyi mi olur kötü mü olur bilmiyorum.artık birlikte büyürler
Çok ateştende vücutta döküntü oluyormuş bebekken bende de olmuş annem söyledi ozaman doktor ateşten olmuş demiş
canım teşekkürlerPapatya50 alıntının içine yazmayı nasıl becerdim bilmiyorum.:)
Biraz abartmışsın
Sanki bu tarz cümleleri forumda kuran tek kişi benmişim gibi
Herkes farklıdır
Senin gücün yetiyorsa yap 4 çocuk
Benim 2.ye bile yetmez
Evet şikayetlerim fazla
Allah herkese taşıyabileceği kadar yük verirmiş
Benim taşıyabileceğim bu kadar
Şükür etmediğimi nerden çıkarıyorsun
Bir insanı sadece forumda yazdıklarına göre bu şekilde yargılayamazsın
Burda aynı zamanda dertleşiyoruz
Herkes gibi ben de yazıyorum
Gayet normal bir şekilde.
Ne biliyim canim.meyvesini yemeğini yerdi hep.yemeyinceaz gözüküyor gözüme.bide kilosu az diye bütün gün elim ağzında.belkide bıktırdim.dün denedim.sadece bizim yemekleri istiyor.artık yoruldum onunla uğraşmaktam.vericem valla tuzlu muzlu ne yapiyim.annem size hep böyle yedirdim 6 aylığından diyor.9 aylık oldu artlk.neyi seviyorsa onu vermeye karar verdim..
Kızlar size sorum var.Reyyanım yayla çorbasına bayılıyor.tadımlık vermişdim.korkuyorum yoğurt inek sütüule diye.siz nasıl yoğurt veriyorsunuz bebişlere.acil yazarsanız sevinirim..
biz artık yatakta 4 kişi yatıyoruz
yorganın altı kol bacak dolu
Ebah gece boyu dua ettim sana, günlük sakızını eritip buharına havlu koydum mucize gibi birden kesildi öksürüğü Allah razı olsun seninde bebeğine Rabbim şifa versin iştah versin Allah işini gücünü rastgetirsin inşallah 20 gündür çekiyorduk dün gece hiç öksürmedi öksürmekten uyuyamıyordu kuzum benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?