2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

sonsycim,
İyi olduğunda görüşelim.

Merhaba kızlar Uzun zaman oldu buraya yazmayalı. Nasılsınız?Herkes iyidir umarım.Doğumdu çocuktu ev işiydi bilmem neydi derken zaman su gibi akıp gidiyor valla. Oğluşum 9,5 aylık oldu artık her yere ulaşabiliyor yaramazlıklar fena yani :) Dişlerimiz de 6 tane oldu sanırım alt yan dişler de çıkıcak bütün gün eller ağzında. Geçenlerde malum salgın bize de uğradı maalesef. İlaçlarla çabuk atlattık ama oğlumun öksürüğü hala geçmedi.Gece ayağının altına viks falan denedim ama cıkk geçmiyor Göğsünde hırıltı var onu duyduyça içim acıyor valla Sizlerin önerebileceği bişeyler var mı?:44:

Iyi yemiş maşallah ben bukadar yiyince mutlu oluyorum benim kızımda hiç bişe yemiyor hastalıktan sonrada iyice beter oldu sadece emiyor benimde sütüm az keşke sütüm çok olsaydı da sadece tadımlık yedirseydim yavruma

Burda ebah söylemişti bende dün gece onu yaptım mucize gibi bişeymiş geçirdi hemen aktarsa günlük sakızı diye satılıyor onu alıyorsun kullanmadığınız bir tavada eritin erirken üzerine havlu kapatın o buharını çeker ılıkken bebeğin göğsüne koyun.gece hiç öksürmedi sabah da inşallah geçmiştir. Sizede çok geçmiş olsun inşallah işe yarar

Hemen deniycem canım çok sağol valla onu duydukça ben fena oluyorum. Hasta olan herkese çok geçmiş olsun

Ne biliyim canim.meyvesini yemeğini yerdi hep.yemeyinceaz gözüküyor gözüme.bide kilosu az diye bütün gün elim ağzında.belkide bıktırdim.dün denedim.sadece bizim yemekleri istiyor.artık yoruldum onunla uğraşmaktam.vericem valla tuzlu muzlu ne yapiyim.annem size hep böyle yedirdim 6 aylığından diyor.9 aylık oldu artlk.neyi seviyorsa onu vermeye karar verdim..
Kızlar size sorum var.Reyyanım yayla çorbasına bayılıyor.tadımlık vermişdim.korkuyorum yoğurt inek sütüule diye.siz nasıl yoğurt veriyorsunuz bebişlere.acil yazarsanız sevinirim..

Valla ben 7 aylıkten beri hep inek sütüyle yoğurt yapıyorum. Tv'de doktor diyordu 1 yaşına kadar inek sütü içirmeyiniz ama inek sütünden yoğurt yapabilirsiniz o zmn yapısı değişiyor diye. Hem bu zmna kadar öyle büyütülmedik mi?

Sağol güzelim. Supersin.abartmamak lazım. Zehir diğil sonuçda

ne güzel, benim hayalim en kısa sürede anne olmak tekrar:) ben sezeryan oldum kızım makat geliş olduğu için. doktorum iç karnın zaten dar olduğundan bebek dönmedi, hamilelikle birlikte iki yıl ara vermezsen senin için normal kadınlara göre rahim yırtılması olasılığı daha riskli aylarca yatakta geçirebilirsin deyince korktum korunmaya başladık. inşallah kızım 14 aylık olunca (şimdi 10 aylık) hemen başlamayı düşünüyorum çalışmalara... inşallah olur ikinci cocuğumuz nasipse.bu kadar bilgi bu kadar kıyafet oyuncak filan bir çocuk için olamaz:):) biz çok sıkıntılar yaşadık, hem hamilelik hemde doğum sonrası, hala yaşıyoruz fizik tedaviler, egzersizler ama içimde var işte tekrar anne olmak isteği, hiç birşey engel olamadı!!!! Hamileliğinde sonsuz mutluluklar, çok sevindim senin için... kardeş kardeş büyüteceksin çocuklarını...

kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederiz.
bütün bebeklerimizin keyfi yerinde olsun bundan sonra.hastalık uzak olsunn...

Son düzenleme:
hem ev hanımı hem kocasının karısı hem iş kadını hem bebişinin annesi olan değerli mart anneleri:)))))geçenlerde aldığım ve çok memnun kaldığım bir paspas için sizi de uyandırmaya geldimmmm:)))

şaka bi yana kız emekliyor yerden alıp ağzına götürüyor diye endişelenirken, nihayet aradığım çözümü sıcak su buharı üreten bir paspas ta buldum. ve accayipp güzel temizliyor. ben eğilerek silerdim hep yerleri. baktım baş edemiyorum artık, malum çamaşır suyu da kullanamıyorum yerde, bu paspası buldum. süpürüp silmem bir saatimi aldı ve sonuç ışıl ışıl bi ev:)))normalde iki saatte çıkamıyordum işin içinden. ve gerçekten ucuz sanırım 150 falandı. fiyatını tam bilmiyorum. mop diye geçiyor. şiddetle öneririm titiz hanımlara:)))

asyaseyhan. arkadaşım moral verdin bana da. bardağın dolusundan içerim kana kana yazmıştın ya. canım sıkıldıkça ben de bakarım hep dolu tarafına:)))) sanırım hayatta da galip gelen tek felsefe bu...

ve söylediğin gibi milletin ne dertleri var. Allah beterinden korusun evimizi yavrularımızı...tek dertleri üşütmeleri olsun da beterini göstermesin rabbim. şimdiden düşünüyorum, bu pisliklere bulanmış insanların arasına sen masum yavrunu nasıl sokacaksın. onu bu kötü dünyada yıkılmayacağı şekilde nasıl eğiteceksin diye. of kızlar çok felsefik gördüm kendimi:))ama düşünmeden yapamıyorum. nurumun ışığını söndürmesin şu kötülükler diye dua ediyorum sadece

Papatya50 alıntının içine yazmayı nasıl becerdim bilmiyorum.:)
canım teşekkürler
burayı takip ettiğim gibi alışveriş sitelerini de takip ediyorum

canım arkadaşımız seni kırmak ya da eleştirmek için değil
hepimizin bir sürü sıkıntısı var
olaya dolu taraftan bakalım demiş kırılma
yargılama yok yani

canım ben hem yoğurdu hem çorbalarını 5 aydan itibaren sütçüden aldığım ve mayaladığım yoğurtla yapıyorum
şükür bir şey olmadı
rahat ol canım
hiçbir şey olmaz

ortalıkta olunca çok tehlikeli oluyorlar diye ben gün içinde park yataklarının içine koyuyorum
yataklarının lamba ve müzikleri ile gayet güzel oynuyorlar
bugün farkettim
birbirleriyle cee oynuyorlar
hem de ceeeeee diyorlar
yerim ben onları
arkadaş da oldular birbirlerine çok şükür
kimseye ihtiyacımız yok

Kızlar alışveriş sitelerinden kendinize kıyafet alıyor musunuz ? Ben sürekli gezerim bu siteleri bir sürü şey de beğenirim ama daha bir tane bile bir şey almadım. Cesaret edemiyorum. Sanki beğendiğim gibi çıkmayacak gibi geliyor. Sonuçta kumaşını falan bilemiyoruz ya.

Cok sevindim arkadasim allah kuzucuklara saglik huzur mutluluk versin insallah....1,5 yildir burada beraberiz birbirimizi gormesekte arkadas kuzularin teyzeleri olduk.....bugun ben sana yarin sen bana....huzurlu uyusun bu gecede yavrun arkadasim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…