slm canım ben bi çok kez aldım çoğunlukla istediğim gbi oldu kumaşları için hangi kumaştan olduğu yazıyor benim takip ettiğim bi site var giyim için istersen özelden yazarımKızlar alışveriş sitelerinden kendinize kıyafet alıyor musunuz ? Ben sürekli gezerim bu siteleri bir sürü şey de beğenirim ama daha bir tane bile bir şey almadım. Cesaret edemiyorum. Sanki beğendiğim gibi çıkmayacak gibi geliyor. Sonuçta kumaşını falan bilemiyoruz ya.
Ne biliyim canim.meyvesini yemeğini yerdi hep.yemeyinceaz gözüküyor gözüme.bide kilosu az diye bütün gün elim ağzında.belkide bıktırdim.dün denedim.sadece bizim yemekleri istiyor.artık yoruldum onunla uğraşmaktam.vericem valla tuzlu muzlu ne yapiyim.annem size hep böyle yedirdim 6 aylığından diyor.9 aylık oldu artlk.neyi seviyorsa onu vermeye karar verdim..
Kızlar size sorum var.Reyyanım yayla çorbasına bayılıyor.tadımlık vermişdim.korkuyorum yoğurt inek sütüule diye.siz nasıl yoğurt veriyorsunuz bebişlere.acil yazarsanız sevinirim..
Sağolasın Cnm. Aile hekimine götürdüm. Aile hekimimden memnunum ilgili. Bir de küçük bebeği var. O yüzden ondan Dr tavsiyesi almak için gittim. Ciğerlerini dinledi. Viral enfeksiyon olduğunu söyledi. Antibiyotik kullanma dedi. Ateşimiz düştü. Sadece öksürüğümüz var. Ben bundan sonra medipole gitmicem sanırım. Iyice soğudum. Ne yaparım bilmiyorm. Allah ciddi hastalık vermesin. Kardeşim hacettepede intörn. Devlet hastanelerinin daha iyi olduğunu söylüyor. Ama buradaki hastaneyi biliyorsun. Bi kere önemsiz bir rahatsızlığım için gittim, gidilecek yer değil..
sizin aile hekimliği nerde canım, bizim burda soyakın ordaki sağlık ocağında mı...
medipole ben de artık gitmeyi düşünmüyorum, 10.ay kontrolüne falan da gitmiycem bu ay, zaten bu ayı doktorlarda geçirdik, boyu kilosu da neyse o artık, sırf onu öğrenmek için hastane ortamına sokup mikrop kaptırmayayım...
devlet hastanelerinde de mutlaka iyi doktorlar var ama kanuni sultan süleyman has.e aciline bi kere gitmiştim ben onda da stajyer bi doktordu galiba hiç memnun kalmamıştım...
Herkese selam..hasta bebişlerimize geçmiş olsun. Canlarım benim ya.iyileşsinler minnoşlar bir an önce yaramazlık yapsınlar..
Benim kızım yememekte ısrarbediyor.bütün gün tükürüyor.ağzl boşken bile...bu gün saat 12 de 130 ml pirinç ununa 5 ölçek devam sütü.2 3 qaşıq tavuk yemeği.100 ml meyveli yoğurt.150 ml keçi sütüne ekmek doğradim onu yedi.vede zorla bir büyük muzun yarısı.....anne sütüde istemiyor...sadece gece içiyor.sütüm iyice azaliyor böyle olunca...eşim dişden diyor .
Kizlar uykuya dalamiyor oğlum sizdede ayni sikinti var mi ?
Ne biliyim canim.meyvesini yemeğini yerdi hep.yemeyinceaz gözüküyor gözüme.bide kilosu az diye bütün gün elim ağzında.belkide bıktırdim.dün denedim.sadece bizim yemekleri istiyor.artık yoruldum onunla uğraşmaktam.vericem valla tuzlu muzlu ne yapiyim.annem size hep böyle yedirdim 6 aylığından diyor.9 aylık oldu artlk.neyi seviyorsa onu vermeye karar verdim..
Kızlar size sorum var.Reyyanım yayla çorbasına bayılıyor.tadımlık vermişdim.korkuyorum yoğurt inek sütüule diye.siz nasıl yoğurt veriyorsunuz bebişlere.acil yazarsanız sevinirim..
canım ben çok istiyorum kızımla yatalım sarmaş dolaş ama 5 buçuk ay beşiğinde yalnız yattı ondan sonra odasına geçti kendi karyolasında döne döne yatmaya alıştı, bizim yatakta bizimle uyuyamıyo dönüyo döndükçe bize çarptıkça uyanıyo uyuyamıyobiz artık yatakta 4 kişi yatıyoruz
yorganın altı kol bacak dolu
Kızlar alışveriş sitelerinden kendinize kıyafet alıyor musunuz ? Ben sürekli gezerim bu siteleri bir sürü şey de beğenirim ama daha bir tane bile bir şey almadım. Cesaret edemiyorum. Sanki beğendiğim gibi çıkmayacak gibi geliyor. Sonuçta kumaşını falan bilemiyoruz ya.
Herkese selam..hasta bebişlerimize geçmiş olsun. Canlarım benim ya.iyileşsinler minnoşlar bir an önce yaramazlık yapsınlar..
Benim kızım yememekte ısrarbediyor.bütün gün tükürüyor.ağzl boşken bile...bu gün saat 12 de 130 ml pirinç ununa 5 ölçek devam sütü.2 3 qaşıq tavuk yemeği.100 ml meyveli yoğurt.150 ml keçi sütüne ekmek doğradim onu yedi.vede zorla bir büyük muzun yarısı.....anne sütüde istemiyor...sadece gece içiyor.sütüm iyice azaliyor böyle olunca...eşim dişden diyor .
slm canım ben bi çok kez aldım çoğunlukla istediğim gbi oldu kumaşları için hangi kumaştan olduğu yazıyor benim takip ettiğim bi site var giyim için istersen özelden yazarım
Olur canım. Benim takip ettiğim sitelerde kumaş cinsi yazmıyor.
Yenikullanıcı Cnm ilk evlendiğimde kardelende oturuyordum. Aile hekimim de dediğin gibi üst taraftaki sağlık ocağındaki Sevim Hanımdı. ( belki seninki de şuan odur :) ) ben öyle bi doktor hayatımda görmedim. Allah kimseyi ona düşürmesin. Ders saatinde gidiyorsam bana dersi kime bırakıp geldiğimi soruyordu :) eşim ciddi bir ameliyat oldu. Raporu bitince hastane uzak olduğu için ondan rapor almaya gittik. Vermedi muayene edeyim dedi. Eşim de ağzının payını verip çıktı. Muayene etmek için eli havada kaldı :) şimdi milli eğitimin oradaki sağlık Ocağı'na geçtik. Eşimin kuzeninin aile hekimiydi. Benim için önemli olan rapor. Oğlumun ciddi rahatsızlıklarında rapor almam gerekebiliuor. O da beni hiç kırmadı sağolsun.
Kızlar size ne zamandır soracağım unutuyorum. Bebekleriniz için "Akika Kurbanı" kestinizmi? Yada böyle birşey duydunuz mu? Benden size tavsiye eğer gücünüz yetiyorsa mutlaka kesin. Emin olun çok faydalı birşey. Ben çocuklarıma kesmiştim. Çok şükür büyükler 13 ve 11 yaşında bu zamana kadar hastanede bir gece yatmışlığımız yok.(maşallah) Bazen burda okuyorum çok hastalanıyor falan diye. Belki faydası olur. Bu kurban çocukları hastalıktan kaza beladan korurmuş. Aklınızda bulunsun diye yazmak istedim.
6. hastalık diye bir hastalık varmış. Her bebek 1 kere olup ömür boyu bağışıklık kazanıyormuş. Benim kızım pazar günü ateşlendi, 3 gün 39-40 derece arası ateşi oldu, ilaçlarla en düşük 37 ye indirebildik. geceler uykusuz nöbette geçti, ılık duş falan. Neyse 4. gün ateşi düştü bu seferde 35.8-36 derece civarına ve vücudu soğuktu, soğuk terliyordu. Yüzünde ve gövdesinde kızamığa benzer lekeler çıktı. 2 gün sonra onlarda geçti ve şükür şimdi iyi kızım. Hastalığın tedavisi veya ilacı yok, ateşi kontrol altında tutmak lazım. başta uykusuzluk, sonra sürekli uyuma isteği, iştahsızlık görülüyor... Virüsle bulaşıyor ve kuluçka dönemi 2-3 hafta. Kızımdan 2 gün önce arkadaşımın çocuğuna da aynısı olmuş ama doktor başta teşhis koyamadığı için iğne falan vermiş, serum bağlanmış, 6. hastalık olduğunu anlayınca ilaçları bıraktırmış. Ben başta, dişi çıktığı için ateşlendi zannettim, 2. gün doktora götürdüm sadece ateş düşürücü verdi.
Bir de bizim 9. ay aşımız olmadı, aşı yokmuş, 1 ay geçti hala gelmedi. Siz yaptırdınız mı?
Evet canım akika kurbanını duydum erkek çocuk için kesmek lazım diye biliyorum ama maalesef bi belimizi doğrultamadık kiKızlar size ne zamandır soracağım unutuyorum. Bebekleriniz için "Akika Kurbanı" kestinizmi? Yada böyle birşey duydunuz mu? Benden size tavsiye eğer gücünüz yetiyorsa mutlaka kesin. Emin olun çok faydalı birşey. Ben çocuklarıma kesmiştim. Çok şükür büyükler 13 ve 11 yaşında bu zamana kadar hastanede bir gece yatmışlığımız yok.(maşallah) Bazen burda okuyorum çok hastalanıyor falan diye. Belki faydası olur. Bu kurban çocukları hastalıktan kaza beladan korurmuş. Aklınızda bulunsun diye yazmak istedim.
Kızlar size ne zamandır soracağım unutuyorum. Bebekleriniz için "Akika Kurbanı" kestinizmi? Yada böyle birşey duydunuz mu? Benden size tavsiye eğer gücünüz yetiyorsa mutlaka kesin. Emin olun çok faydalı birşey. Ben çocuklarıma kesmiştim. Çok şükür büyükler 13 ve 11 yaşında bu zamana kadar hastanede bir gece yatmışlığımız yok.(maşallah) Bazen burda okuyorum çok hastalanıyor falan diye. Belki faydası olur. Bu kurban çocukları hastalıktan kaza beladan korurmuş. Aklınızda bulunsun diye yazmak istedim.
Evet canım akika kurbanını duydum erkek çocuk için kesmek lazım diye biliyorum ama maalesef bi belimizi doğrultamadık ki
Ya kızlar bu 9.ayda yapılan kızamık aşısını yaptırdınız mı ben çok kararsızım yaptırsam mı yaptırmasam mı? :44:
Öğrenmiş oldum canım sağolyok canım kız için de erkek için de kesilmesi gerekiyo, ama erkek için 2 tane kesilmesi şart olmasa da daha uygun olurmuş... okumuştum ben bi yerde...
9.ay kontrolüne gittiğim doktor gerek yok evde kendin bakıyosan demişti ama son gittiğim doktor çok salgın var yapılması iyi olur dedi, ben yaptırmayı düşünüyorum, ama şimdi yaptırırsam 12.ay aşıları da 1 ay sonraya kalıcakmış... bizim alerjik bi durumumuz var onun neye karşı olduğunu tespit etmeden yatırmıycam yumurtaya karşıysa yapılmazmış çünkü...
Öğrenmiş oldum canım sağolİkisini farklı zmnlarda kesmek olur mu peki? Yani aralarında en fazla şu kadar zmn olması gerekir gibisinden bişey var mı?İstiyorum ama Allah nasip eder inş. ya
Ben de hep evdeyim kardeş falan da yok karar veremedim sağlık ocağı da size kalmış bişey dedi.Sizin kesin bi test yaptırmanız lazım o zmn.
Eki Görüntüle 927767
sokağa çıkarmıştım, yorgunluktan sızdılar
Eki Görüntüle 927767
sokağa çıkarmıştım, yorgunluktan sızdılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?