2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Allah Allah Cnm nasıl bulunmaz ki.. Devletin karşılamadığı şey sonuçta ilginç. Gerçi burası Türkiye olmazlar oluyor..:) Bu arada yanlış anlaşılmasın.. Taşını toprağını hiçbir şeye dğişmem ülkemin..

Kızlar çok özür dileyerek bir düzeltme yapayım. Akika kurbanı çocuk doğduktan 7 gün sonra kesilir ama bu mümkün olmazsa, sonrasında da (7 yaşına değil, ergenlik çağına kadar) kesilebilir. Kesilmesi farz olmayan ama kesilirse çok büyük sevabı ve faydası olan bir kurban okuduğun ve öğrendiğim kadarıyla.

Kızıma yeni yıl hediyesi olarak sihirli ayna diye bir oyuncak aldım. Çok eğlenceli bizim kızın favorisi bu ara ayna karşısında ağzını burnunu oynatıp kendini seyretmek. Ama internet fiyatları neden bu kadar değişik bilmiyorum. Ben tesadüfen bir yerden aldım 13.5 TL. internette 30 liradan başlıyor çok garip. Değişik oyuncak arayanlar için tavsiye ederim.

http://www.yumurcakdunyasi.gen.tr/laptoplar/440-sihirli-ayna.html

Eki Görüntüle 927767
sokağa çıkarmıştım, yorgunluktan sızdılar
Annesi bin kere maşallah. Koca adam olmuş bunlar :) Allah nazarlardan saklasın

Canım, çok sağolasın. Ben de farklı bir şeyler arıyorum ama geneli 3 yaş altı oluyor oyuncakların. Dikkat ettim, yumuşak sesli oyuncaklar ilgisini çekiyor oğlumun.

Mama sandalyesi için ben de şu oyuncağı kipadan 6 buçuk liraya almıştım.

http://www.hepsiburada.com/liste/la...r_TR%2fbrand%3e%7blamaze%7d&fh_refview=lister

internette en ucuzu 50-60 lira. millet tutturduğuna satıyor. Bir şey alırken asla araştırmadan almayın, benden tavsiye :)

http://www.kadinlarkulubu.com/beyaz-esya/522081-herkes-tutturabildigine-satiyor.html

Muhtemelen öyledir canım.Ben bi kere az bişey domates vereyim dedim yanakları falan al al oldu.Ya ben kuruyemiş ceviz falan yediremiyorum kahvaltı da ceviz veriyim dedim cevizi ufacık yapıp peynirle falan verdim hemen diliyle dışarı itti.Önceki aylarda bi yumurta sarısı yerdi şimdi yarısını yese seviniyorum.

Eki Görüntüle 927767

maşallahh allah nazarlardan korusun bu tatlı iki kardeşi :)

serum fizyolojik bende elimin altında bulunduruyorum muhakkak.
istanbulda olsam verirdim canım..gelmiş geçmiş olsun..
bir daha yakalanmasın inşallah hastalığa.. :)

sadece peynirin içinde seçer ayırır belki ama çorba muhallebi meyve püresi gibi ok miktarlı bişeyin içinde ince rendlenmiş cevizi benim kızım bile ayırt edemiyo :) ki hep yazıyorum herşeyi blendardan yer azıcık pütürlü bişey olsun öğürür... yumurta sarısını da yediği kadarını yesin yemediğini yine öyle yap karıştır çorbasına canım ya da meyve püresine, yesin bi şekilde... sevdiği kadarını tek tek yesin yiyebiliyosa sevmediği kadarını kandırarak yedirelim bence...

sağol canım bizde de var burnu için kullandıklarımızdan ama bu makineyle buhar veriyoruz ya ilaçların içine karıştırmak için, ameliyatlarda kullanılabilecek hijyende oluyomuş cam tüpte iğneler gibi... bi kere biz de evdekinden kullanmıltık ama aslında kullanmamak gerekiyomuş eczacı söylemiş, o yüzden araştırdık gece yarısı bulabildik şaka gibi...

Bu akşam dediğin gibi yaptım canım meyve kokteyli yapıp ceviz de kattım biraz ohhh afiyetle yedi Biz anneler çok kandırıkçıyız

tüm gün mızırdadılar
diş çıkarıyorlar
gündüz uykuları da kötüydü
biz de aldık markete gittik, alış veriş arabalarına oturttuk, kahkahalar attılar
eve gelince de duş aldırıp yatırdım
çok şükürrrrrrrrrrr
şimdi süt sağıyorum, birazdan da çay keyfi yapacağım
sonra da sınav sorusu hazırlayacağım
yine uğrarım

Bizde hastaneden çıkar çıkmaz eve getirmeden kestik allah kabul etsin inş... Erkek çocuk için gücü yetene 2 tane daha makbulmuş inş 2. De düşünüyoruz yakın zamanda...

Kızlar çok köyü bir şey oldu. Akşam
meyve getirdik. Yerken oğlumun eline havucu soyup verdim. Her zaman havucu alıp dişlerini kaşıyordu. Azıcık kenarlarından da tırtıklıyordu. Bi ara baktım boğuk boğuk sesler çıkarıyor. Neye uğradığımızı şaşırdık.hemen ters çevirip sırtına vurmaya başladık. Birimiz midesinden bastırdı. Yok çıkmıyor. Aklımız gitti. Sonra kayınpederim
Parmağını boğazına kadar soktu. Öğürmeyle çıktı. Kocaman bir parça koparmış.Yavrum ağladı ben ağladım. Allah kimseye yaşatmasın.. Emanetiyle sınamasın. Siz siz olun eline hiçbirşey vermeyin. Artık dişleri çok keskin. Her şeyi koparabiliyorlar.hatırladıkça çok kötü oluyorum..

Çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın.

Merhaba,
bende nisan annesiyim ama ara ara sizi takip ediyorum.
çok geçmiş olsun öncelikle
benim oğlumda 6.hastalığa yakalandı
hatta hemen hemen sizin oğlunuzla aynı tarihe denk geliyor
bizimde ateşimiz 39lara kadar çıktı 3 gün sürdü
sonra vücudunda döküntüler çıktı
3 günde de o geçti bugün maşallahımız var
allahıma şükürler olsun atlattık bu hastalığı
rabbim dermansız dert vermezin hiçbirimizin bebeğine

Mutlaka doktora gidilmeliymiş.Korkutmak istemem ama.Biraz daha devam ederse mutlaka gidin.
:26:

Canım sütün arkasında 150 ml.5 kaşık yazıyor.hep öyle yapiyoum.bu sefer 130 ml ye kattim.
Ben hiç yoğurt vermedim:2:mayalamıyorum kendim.versem bio yoğurt alıp market den vericem.1 yaşını bekliyorum.ama hippin aletin meyveli yoğurtlarını ara sıra veriyorum.bide ben yumurta da vermedim hiç kızlar.korkuyorum..yarından sarısını vericem inşallah. Bir şey olmazsa beyazını da vericem.
Bizde kızım 21 günlükken bir tane kestik.inşallah Allah kabul eder..erkek bebişe 2 tane..
Eki Görüntüle 927767
Canlar bunlar maşallah. .topiğimiz şirin ikizlerine
Geçmiş olsun canım. .bidaha yaşatmasın.bilirim o hissi.ilk kızıma kv.biskuvi verirken öyle olmuşdu.eşimde bende ağlamaya başladıjkv hala dalga geçer bizle.üzerinden 3 sene geçsede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…