kızlar çok köyü bir şey oldu. Akşam
meyve getirdik. Yerken oğlumun eline havucu soyup verdim. Her zaman havucu alıp dişlerini kaşıyordu. Azıcık kenarlarından da tırtıklıyordu. Bi ara baktım boğuk boğuk sesler çıkarıyor. Neye uğradığımızı şaşırdık.hemen ters çevirip sırtına vurmaya başladık. Birimiz midesinden bastırdı. Yok çıkmıyor. Aklımız gitti. Sonra kayınpederim
parmağını boğazına kadar soktu. öğürmeyle çıktı. Kocaman bir parça koparmış.yavrum ağladı ben ağladım. Allah kimseye yaşatmasın.. Emanetiyle sınamasın. Siz siz olun eline hiçbirşey vermeyin. Artık dişleri çok keskin. Her şeyi koparabiliyorlar.hatırladıkça çok kötü oluyorum..
Canım, çok geçmiş olsun. Allah beterinden sakınsın, korusun.Kızlar çok köyü bir şey oldu. Akşam
meyve getirdik. Yerken oğlumun eline havucu soyup verdim. Her zaman havucu alıp dişlerini kaşıyordu. Azıcık kenarlarından da tırtıklıyordu. Bi ara baktım boğuk boğuk sesler çıkarıyor. Neye uğradığımızı şaşırdık.hemen ters çevirip sırtına vurmaya başladık. Birimiz midesinden bastırdı. Yok çıkmıyor. Aklımız gitti. Sonra kayınpederim
Parmağını boğazına kadar soktu. Öğürmeyle çıktı. Kocaman bir parça koparmış.Yavrum ağladı ben ağladım. Allah kimseye yaşatmasın.. Emanetiyle sınamasın. Siz siz olun eline hiçbirşey vermeyin. Artık dişleri çok keskin. Her şeyi koparabiliyorlar.hatırladıkça çok kötü oluyorum..
Sağol canım, cümlemize.Mevlid kandilimiz mübarek olsun.Herkese hayırlı kandiller...
Amin canım, büyük geçmiş olsun.Merhaba,
bende nisan annesiyim ama ara ara sizi takip ediyorum.
çok geçmiş olsun öncelikle
benim oğlumda 6.hastalığa yakalandı
hatta hemen hemen sizin oğlunuzla aynı tarihe denk geliyor
bizimde ateşimiz 39lara kadar çıktı 3 gün sürdü
sonra vücudunda döküntüler çıktı
3 günde de o geçti bugün maşallahımız var
allahıma şükürler olsun atlattık bu hastalığı
rabbim dermansız dert vermezin hiçbirimizin bebeğine
Hadi gözün aydın canımAklıma saçma sapan şeyler geliyordu.nihayet 12 günlük gecikme sonucu adetim geldi.çokkkkkk sevindim..artlk sıkı korunmam lazım...
Kızlar spiral kullanan varmı.şikayet memnuniyyet.yorumlarınlzı bekliyorum..
Gördün mü bak 35 oldun :) Evlatlarınla ve eşinle cennet bahçesinden bir bahçe olsun yuvanız canım. Tebrik ederim.Herkese hayırlı kandiller. Allahım herkesin duasını kabul etsin. Bu arada bugün benim doğum günüm 35 mi oldum allahııııımne ara bu kadar geçti zaman. Daha dün gibi 20 yaşıma sevindiğim zamanlar. Kızımda 10 ayını bitirdi bugün. Allah hepimize ailelerimizle hayırlı ömürler versin.
Kızlar çok köyü bir şey oldu. Akşam
Parmağını boğazına kadar soktu. Öğürmeyle çıktı. Kocaman bir parça koparmış.Yavrum ağladı ben ağladım. Allah kimseye yaşatmasın.. Emanetiyle sınamasın. Siz siz olun eline hiçbirşey vermeyin. Artık dişleri çok keskin. Her şeyi koparabiliyorlar.hatırladıkça çok kötü oluyorum..
Canım sütün arkasında 150 ml.5 kaşık yazıyor.hep öyle yapiyoum.bu sefer 130 ml ye kattim.
Ben hiç yoğurt vermedim:2:mayalamıyorum kendim.versem bio yoğurt alıp market den vericem.1 yaşını bekliyorum.ama hippin aletin meyveli yoğurtlarını ara sıra veriyorum.bide ben yumurta da vermedim hiç kızlar.korkuyorum..yarından sarısını vericem inşallah. Bir şey olmazsa beyazını da vericem.
.
Herkese hayırlı kandiller. Allahım herkesin duasını kabul etsin. Bu arada bugün benim doğum günüm 35 mi oldum allahııııımne ara bu kadar geçti zaman. Daha dün gibi 20 yaşıma sevindiğim zamanlar. Kızımda 10 ayını bitirdi bugün. Allah hepimize ailelerimizle hayırlı ömürler versin.
Tamam canım öyle yaparım..ilk kızıma bir yaşında vermişdim.direk 1 tane beyazıyla.ama o anne sütü çok içiyordu.ona başka bir şeye gerek yoktu tüm vitaminleri alıyordu.bu kızçem içmiyor doğru dürüst.ama keçi sütü ve mamayladengeliyor bence.gecede anne sütü içiyor..Canım çok geçmiş olsun, Allah korusun hepsini, ben de veriyorum bazen havuç falan dikkat etmek lazım...
yumurta da 6 aydan beri veriyoruz biçoğumuz, alerjisi yoksa verebilirsin canım, ama beyazı alerjk olduğu için genelde 1 yaşından önce önermiyo doktorlar, ilk defa vermeye başlıycaksan yarın hemen sarısının tamamını verme bence, bi nohut kadardan başlayıp bir hafta içinde arttırarak 1 tam sarı vermeye başlamıştım ben, ve bi gün arayla veriyorum ben yumurtayı, beyazını hiç vermedim daha...
Amin canım hepimize hayırlı kandiller, nice hayırlı sağlıklı seneler canım kızınla...
nazlma canım, ben de mayalayamıyordum. Hâlâ da öyle.
Yoğurt makinası aldık. Memnunuz.
İhmal etme kuzunun yoğurdunu. 1 Yaşını bekleme bence. İlk fırsatta vermeye başla.
Bugün yoğurt çorbası yaptım, prinçleri önceden haşladım epey.
Bayağıdır yapmıyordum, karnı da açtı biraz. Pek severek yedi.
Aklıma saçma sapan şeyler geliyordu.nihayet 12 günlük gecikme sonucu adetim geldi.çokkkkkk sevindim..artlk sıkı korunmam lazım...
Ben dogumdan sonraki 40. Gunde taktirdim...simdilik bir sikinti yok gecen hafta sali kontrole gittim kayma vs.yokmus simir testi icin ornek aldi...ben 2.cocuk dusunmedigim icin bu yontemi istedim...takilirken biraz agri oldu ama normal dogum yapan birine belki hictir o agri...birazda kanama oldu....birde adet gunu surem tam 4 gundu simdi 1 haftada bitiyor en negatif yonu bu....
Ya ben de kafayı yemek üzereyim 2 hafta geçti, doğumdan önce de adet düzensizliğim vardı ztn.Psikolojik midir nedir bilmem midemde bulanıyor sanki. Bi test alıp yapmaya cesaret edemiyorum valla.Aklıma saçma sapan şeyler geliyordu.nihayet 12 günlük gecikme sonucu adetim geldi.çokkkkkk sevindim..artlk sıkı korunmam lazım...
Hepinize hayırlı kandiller kızlar..
Mercan çok geçmiş olsun ben de oğluma havuç veriyorum özellikle biz çay-mısır filan tüketirken onu mama sandalyesine koyup eline veriyoruz iyi oluyor-duuu...ama baktım ki benimki de koparmaya başladı artık korkuyorum vermeye..
Kızlar ben de hiç yoğurt mayalamadım ama arada annem mayalayıp getiriyor arada da hazır yoğurt yediriyorum tamam iyi değil diyeceksiniz ama Dr.umuz demiştiki bakkaldan alacağın süt te o yoğurt gibi yüzde yüz doğal değil bu yüzden verebilirsin demişti ben de arada veriyorum..
Benim afacan oğlum bu sıralar çok yaramazlık yapıyor..heryere asılarak kalkmaya çalışıyor koltuklar arası sıralıyor..poposunun üstüne oturmayı unuttu nerdeyse! sürekli gözü tv sehpasındaki uydu alıcısı ve ses sistemi konsolunda :)
Tamam canım öyle yaparım..ilk kızıma bir yaşında vermişdim.direk 1 tane beyazıyla.ama o anne sütü çok içiyordu.ona başka bir şeye gerek yoktu tüm vitaminleri alıyordu.bu kızçem içmiyor doğru dürüst.ama keçi sütü ve mamayladengeliyor bence.gecede anne sütü içiyor..
Bizde yoğurt makinesi yok canım.mağazadan alıp versem olurmu acaba.:26:yoksa yayla çorbasi filan olarak bişiribmi veriyim.ekmekte doğrarım:26:
Bugun kızım.bir muz yarım elma ve bir dilim portakal yedi çok şükür. Dünde yedirmişdim meyve.
yoğurt u nasıl mayaliyim.yazarsaniz çok sevinirim.bide kaç gün saklıya bilirim..
yap cnm bnce ne olacak kı olanı ıkı kasık yogurt koycaksınbide yayla çorbasi ni hazır yoğurtla yapsam olurmuki..pişiyor orda diye soruyorum..
Yenikullanici çok sağol canım yazın için.
cnm sutu kaynattıktan sonra ılımaya bırakıyorsun ıcıne parmagını batır 7 sn kadar ıcınde tutabılıyorsan ısısı ıyı demektır yada termometreyle olc yaklasık 45 derece olucak. Sonra bı kapta mayalık yogurda sutten koy yavas yavas karıstırıp sıvılastır sonra da sutuN ıcıne koy. ıstersen baska bı kaba alabılırsın mayalı sutu yada o tencerede mayala sen bılırsın. Ben kucuk kucuk saklama kaplarına alıyorum taze taze oluyor tuketmesı. Kaplara bosalttıktan sonrada ıster fırının ıcıne koy ıstersen kalın bıseylerle sar kapları. ılk seferlık az bı sutle dene tutuyor merak etme
Sağol sweet im.simdi yapicam. Biraz fazla yapicam buyuk kizimda yer.yap cnm bnce ne olacak kı olanı ıkı kasık yogurt koycaksın
Insan nasıl rahatlıuor dimi.Allah olmayan isteyen her kese nasip etsinYeni kullanıcı haklısın yazdıklarında canım teşekkür ederim uzun uzun yazmışsın...
Nazlıma ben de 3 gün önce adet oldum ilk adetimden 2,5 ay sonra
Maya2013 tatil maceranı okudum Cnm. Anca yazmaya fırsat bulabildim. Ne güzel gezmişsiniz. hasta olmadan da noktalayabilmişsiniz. Ben hasta olur da tatil burnumdan gelir diye cesaret edemezdim. Özellikle kışın. kızının boynunun gelişme kaydetmesine de çok sevindim. İnşallah tamamen de geçer. Köpeklerle alt alta üst üste demişsin. Ben buna da cesaret edemezdim. Ola ki kıl falan kaçar ağzına diye. çok mu pimpirikliyim ne :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?