Ewet Şanslıymışsın Cnm. Ben halkalıdayım.
Evt Cnm.Benim Çin'den kastım Çin'den ithal edilen fason üretimden. Kansorejen içerikli olanlardan. Bende fdediğin markalardan alıyorum genelde. Ama bütün dünya markaları artık Çin'de üretiliyor. İş gücü olarak yararlanılıyor.
Merhaba,
bende nisan annesiyim ama ara ara sizi takip ediyorum.
çok geçmiş olsun öncelikle
benim oğlumda 6.hastalığa yakalandı
hatta hemen hemen sizin oğlunuzla aynı tarihe denk geliyor
bizimde ateşimiz 39lara kadar çıktı 3 gün sürdü
sonra vücudunda döküntüler çıktı
3 günde de o geçti bugün maşallahımız var
allahıma şükürler olsun atlattık bu hastalığı
rabbim dermansız dert vermezin hiçbirimizin bebeğine
Slm kizlar.
Bebegimi kontrole goturduk. Bu ay doktorumuz degisti. Doktorumuzu cok begendim. Kilosu az diye balik yagi surubu verdi ve 15 gun sonra kontrole cagirdi. Ogun arasini ac demedi, cok hosuma gitti.
Insallah kilosu normale donecek bebegimin. Kilosu standartlarin altindaymis ve bu ay 100 gr almis sadece.
kızlar yoğurt mayalamaktan bahsedilmiş
ben kefir mayalayıp veren var mı onu da merak ediyorum?
ben 1 aydır kendimiz için mayaladığım kefirden tattırmaya başladım.
malum kefirde çok faydalı..
annem ege üniversitesinde çalışıyor oranın zıraat fakültesinden temin ettik mayayı.
zaten mayaladıkça ürüyor çoğalıyor maya.
kefirin en önemli özelliği hücre yenileyici olması.
herhangi bir yan etkisini görmedim kefir verdiğim günlerde
benden başka kefir veren anneler var mı merak ettim ?
üzülme cnm en kısa zamanda normal kilosuna kavuşur inşallah yavrun..
Tesekur ederim. Insallah dedigin gibi kilosu artar.
cnm persentil hesabina gore mi dedi dr degerin altinda diye. Kac kilosu"?
Kızım 10 aylık oldu hala daha gece en az 4 kez kalkıyor.Mama istediğinden de değil.Kalkıyor ağlıyor.Gözleri kapalı ama.Bir türlü çaresini bulamadım.Tecrübeli annişler varsa YARDIM !!
Evet cnm o hesaba gore dedi. Kilosu 8700
bu arada sürekli okuyorum ama yazamıyorum
bebişleri hasta olan arkadaşalrım cannan, yenikullanıcı, sonsy puppa bebişlerinize acil şifalar diliyorum
kuzucuklar biran evvel kendine gelir inşallah.
cannancım b uarada merak ettim doktorunuzu değiştirdiniz mi hala bilge hanmıda mısınız
birde kefir veriyorum demişsin hazır mı ev yapımı satan bir yerdenmi alıyorsun yada kendinmi yapıyorsun
cnm ordain baktim da 20-30 arasi normal sinirlarda ki. Arkadasimn ogle % 20 de bile degildi ona bile normal diodu dr.Evet cnm o hesaba gore dedi. Kilosu 8700
birde ustu taraf I cikan modeller var ya hani belli bi sure sonra cocuklarnbunda durmaz bn onlardan almayi dusunuyorum tekrar masraf olmaz hem boylecemerhaba hanımlar,
kızım için bir araştırma sürecindeyim ve desteğe ihtiyacım var.
beğendiğim ürün linkini ekliyorum
Eki Görüntüle 932844
http://www.unnado.com/urun/detay/NTQ0ODcy
oto koltuğu alırken isofixli olması, yatabilmesi , kumaşının yanmaz olması, çarpışma testleri, kemer güvenliği en önemli kriterler fikri olan var mı ?
Aaaaa onlar nasıl oluyor ilk defa duydum.o modellere de bakayım. teşekkür ederimbirde ustu taraf I cikan modeller var ya hani belli bi sure sonra cocuklarnbunda durmaz bn onlardan almayi dusunuyorum tekrar masraf olmaz hem boylece
db55 bence çok sıkıntı etme kilosunu inşallah kilo alır kuzucuğun ama bizde zayıfız.
5 gün sonra 10 aylık olacağız ama daha 8200 kilomuz bizim doktorumuz rahat bu konuda
beni teselli ediyor :) muhallebi vermemi tavsiye etti.
onun dışında ekstra bişi vermedi. bende zayıf olduğunun farkındayım ama genetik gözüyle bakıyorum biraz :)
cnm ordain baktim da 20-30 arasi normal sinirlarda ki. Arkadasimn ogle % 20 de bile degildi ona bile normal diodu dr.
Sagolun kizlar. Moral verdiniz. Ama yavrum bu ay 100 gr cik almis sadece. Ondan dolayi endiseleniyoruz.
Biz artik ne yiyorsak veriyoruz. Salcali tuzlu. Tek yesin diye. Ama yemiyor.sutum de yok. Mama veriyorum.
Uzulme arkadasim daha gecen hafta isyan bayragini actim burada isik kadar yemeyen bir cocuk yoktur herhalde...ben kati gidanin miktarini azalttim her ogun sonrasi mama vermeye basladim....meyve yogurt yemiyor...dun sutasin bebek yogurdunu aldim bugun denicem....tirnaklarinin ustunde beyaz lekeler var kalsiyum eksikliginden ev yogurdu yemiyor belki onu yer...hic kavanoz mamasi tahilli kasik mamasi vermedim hep ben yaptim ama simdi aksamlari milupa gece mamasi veriyorum devam sutuyle yapiliyor sanki sevdi 1 haftadir yiyor....kim kime ilenecekse istahsiz cocuk versin desin cunku yemeyen cocuk cok zor...annelik sabir isi deniyor da yorgun uykusuz her ogun yedirmeye calisan bir insanda sabir falan kalmiyor....bagirarak aglamak istiyorum....cope lavaboya atilan mama sut corba meyve yogurtla kac cocuk buyurdu....kilo konusuna gelince hic uzulme isik 15 gun sonra 11 aylik olacak kilosu 8.100 gr...anlayacagon minicik zayif....benim derdim hic kilo olmadi saglikli olmasiydi ama boyle giderse yemedigi icin bagisikligi zayf olacak ve buyuyunce vucut direnci olmayacak....tek derdim bu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?