Yemeyen çocuk gerçekten zor.Çok şükür böyle bi sıkıntımız olmadı bizim(Diş çıkarma dönemleri hariç) Allah sabırlar versin arkadaşım. Keçiboynuzu pekmezini denedin mi hiç?Ben her sabah kahvaltısında azcık veriyorum.Uzulme arkadasim daha gecen hafta isyan bayragini actim burada isik kadar yemeyen bir cocuk yoktur herhalde...ben kati gidanin miktarini azalttim her ogun sonrasi mama vermeye basladim....meyve yogurt yemiyor...dun sutasin bebek yogurdunu aldim bugun denicem....tirnaklarinin ustunde beyaz lekeler var kalsiyum eksikliginden ev yogurdu yemiyor belki onu yer...hic kavanoz mamasi tahilli kasik mamasi vermedim hep ben yaptim ama simdi aksamlari milupa gece mamasi veriyorum devam sutuyle yapiliyor sanki sevdi 1 haftadir yiyor....kim kime ilenecekse istahsiz cocuk versin desin cunku yemeyen cocuk cok zor...annelik sabir isi deniyor da yorgun uykusuz her ogun yedirmeye calisan bir insanda sabir falan kalmiyor....bagirarak aglamak istiyorum....cope lavaboya atilan mama sut corba meyve yogurtla kac cocuk buyurdu....kilo konusuna gelince hic uzulme isik 15 gun sonra 11 aylik olacak kilosu 8.100 gr...anlayacagon minicik zayif....benim derdim hic kilo olmadi saglikli olmasiydi ama boyle giderse yemedigi icin bagisikligi zayf olacak ve buyuyunce vucut direnci olmayacak....tek derdim bu....
Ben hep keciboynuzu pekmezi veriyorum arkadsim hic uzum pekmezi vermedim ama olmuyor...dislerimi sikiyorum bazen patliyorum sonra cok uzuluyorum oyle gelgit yasaya yasaya 10,5 aylik oldu bile....Yemeyen çocuk gerçekten zor.Çok şükür böyle bi sıkıntımız olmadı bizim(Diş çıkarma dönemleri hariç) Allah sabırlar versin arkadaşım. Keçiboynuzu pekmezini denedin mi hiç?Ben her sabah kahvaltısında azcık veriyorum.
Dogdugundan beri boyle saglik acisindan problemi yok o yuzden doktor yeme nazlisi diyor....aslinda ben bebekken boyleymisim esimde oyleymis....annelerimize cektirmisiz simdi biz cekiyoruz....Bir doktorla görüşseniz.Belki iştah arttırıcı bir şeyler önerebilir.. =/ geçmiş olsun.
Dogdugundan beri boyle saglik acisindan problemi yok o yuzden doktor yeme nazlisi diyor....aslinda ben bebekken boyleymisim esimde oyleymis....annelerimize cektirmisiz simdi biz cekiyoruz....
Uzulme arkadasim daha gecen hafta isyan bayragini actim burada isik kadar yemeyen bir cocuk yoktur herhalde...ben kati gidanin miktarini azalttim her ogun sonrasi mama vermeye basladim....meyve yogurt yemiyor...dun sutasin bebek yogurdunu aldim bugun denicem....tirnaklarinin ustunde beyaz lekeler var kalsiyum eksikliginden ev yogurdu yemiyor belki onu yer...hic kavanoz mamasi tahilli kasik mamasi vermedim hep ben yaptim ama simdi aksamlari milupa gece mamasi veriyorum devam sutuyle yapiliyor sanki sevdi 1 haftadir yiyor....kim kime ilenecekse istahsiz cocuk versin desin cunku yemeyen cocuk cok zor...annelik sabir isi deniyor da yorgun uykusuz her ogun yedirmeye calisan bir insanda sabir falan kalmiyor....bagirarak aglamak istiyorum....cope lavaboya atilan mama sut corba meyve yogurtla kac cocuk buyurdu....kilo konusuna gelince hic uzulme isik 15 gun sonra 11 aylik olacak kilosu 8.100 gr...anlayacagon minicik zayif....benim derdim hic kilo olmadi saglikli olmasiydi ama boyle giderse yemedigi icin bagisikligi zayf olacak ve buyuyunce vucut direnci olmayacak....tek derdim bu....
Canım benim kız seninkinden de beter bak söylüyorum tüm gün yediğini: sabah 1 yemek kaşığı kahvaltı maması, bir kaç parça (zar büyüklüğü) tavada yumurtada, öğleden sonra 1 yemek kaşığı çorba, akşam yemeği 1 yemek kaşığı ne pişirdiysem, 30 ml. devam sütü yatmadan önce yine 1 yemek kaşığı hazır mama tüm bunlara ilaveten ne kadar yetiyor bilmiyorum ama anne sütü. İnan ki yediği 1 yemek kaşığını geçmiyor. Önceden ölçerek hazırlardım şimdi göz kararı. Minik kaselerin yarısı kadar.Yemiyor ama mız mız da yapmıyor mutlu bir bebek. Demekki aç değil yediği yetiyor diye kendimi teselli ediyorum. Hergün düzenli kaka yapıyor demekki besleniyor diye düşünüyorum. Anne sütüde aldığına göre herşey yolunda diye umut ediyorum.Arada bir psikopata bağlayıp allahım bu kız böyle büyürmü diye delirdiğim olmuyo değil ama ısrarın bir işe yaramadığınıda belirtmek istiyorum. Kızım doydumu mümkün değil ağzını açmıyor. Bende türlü çeşit devam sütü -mama- yemek denedim. Hepsinde miktar aynı 30 ml.sütten daha fazlasını içtiği gün bayram yapacam herhalde.
O patlamaları ben de uyuturken yaşıyorum bazen sonradan pişmanlık oluyor maalesef.Sen yine de çok zorlama aç olsa ağlayıp durur ztn. Bi kaşık ver yemiyorsa bırak.Emziriyor musun peki?Bir de kendi yemesi için eline bişeyler veriyor musun?Ben hep keciboynuzu pekmezi veriyorum arkadsim hic uzum pekmezi vermedim ama olmuyor...dislerimi sikiyorum bazen patliyorum sonra cok uzuluyorum oyle gelgit yasaya yasaya 10,5 aylik oldu bile....
Dogdugundan beri boyle saglik acisindan problemi yok o yuzden doktor yeme nazlisi diyor....aslinda ben bebekken boyleymisim esimde oyleymis....annelerimize cektirmisiz simdi biz cekiyoruz....
Sorma valla biz de aynı dertten muzdaribiz. Gündüz çıkıp bi hava alalım diyorum yok durmuyor.Pazara çıkıyoruz biraz oyalanıyor sonra başlıyor ağlamaya bebek arabası oluyor pazar arabası. Başka bebeklere bakıyorum mışıl mışıl uyuyorlar nasıl özeniyorum. Artık bir an önce yürümesini bekliyorumArkadaşlar kızım 10 bucuk aylık ve guzelim arabasında 30 dk fazla durmuyor artık kolum kopuyor onu taşırken esim olmadan dışarı cıkamıyoruz esim oldugunda da fazla uzaklasamıyoruz cunku cok direniyor arabasına binmemek icin kanguru kullandım tabi ama cok fazla ağırlık veriyor belimeergobaby organik kangurusunu oneriyorlar ve olumsuz yorum okumadım simdiye kadar aranizda veya cevrenizde kullanıp memnun kalan varmı ?
canım bilge hanım bizede ısrarla antibiyotik vermedi hatta birgece öncesi gittiğimiz acilde şiddetli boğaz enfeksiyonu teşhisi konulmuştu ateşi 39.5 tan düşmüyordu fitille bile. ve antibiyotik vermişlerdi kesinlikle ihmal etmeyin diye diye..Sağol canım.hala Bilge hanımdayım memnunum ya özellikle bu hastalık süresince çok ilgilendi antibiyotik vermemek için çok direndi ilaç manyağı bi doktor değil. Kefiri sormuşsunuz ben evde kendim mayalıyorum canım bilgeye sordum içiyorsa ver çok iyi dedi
cnm ordain baktim da 20-30 arasi normal sinirlarda ki. Arkadasimn ogle % 20 de bile degildi ona bile normal diodu dr.
Sagolun kizlar. Moral verdiniz. Ama yavrum bu ay 100 gr cik almis sadece. Ondan dolayi endiseleniyoruz.
Biz artik ne yiyorsak veriyoruz. Salcali tuzlu. Tek yesin diye. Ama yemiyor.sutum de yok. Mama veriyorum.
canım hiçbirfikrim yok çevremdede yok organik kanguru kullanan :26: ama olumsuz yorum olacağını bende sanmıyorum :44: cici kızın bu konuda cadılık yapmak istemişArkadaşlar kızım 10 bucuk aylık ve guzelim arabasında 30 dk fazla durmuyor artık kolum kopuyor onu taşırken esim olmadan dışarı cıkamıyoruz esim oldugunda da fazla uzaklasamıyoruz cunku cok direniyor arabasına binmemek icin kanguru kullandım tabi ama cok fazla ağırlık veriyor belimeergobaby organik kangurusunu oneriyorlar ve olumsuz yorum okumadım simdiye kadar aranizda veya cevrenizde kullanıp memnun kalan varmı ?
ayy yok yaa sende kendine yeni bi sitres ne bulsam ne bulsam demiş gibisinBu arada benim kızımda öne arkaya sallanma var.mesela emeklerken bir anda duruyor öne arkaya sallanıyor.uzun sürmüyor ama.sıralarken mesela koltuğa tutunduğunda bir kaç kez öne arkaya sallıyor poposunu.oyun mu oynuyor anlamadım.hadi yeni emeklese neyse.2 aydır sıralıyoruz.araştırdım int.te ama birşey bulamadım.otizm yazıyor ama o kadar da şiddetli değil.
daha geçmiş mesajlarını görmedimm :26: zaten artık gram alacaklar diye biliyorum hatta 1 yaştan sonra sadece 1 yılda 1 kilo alırlarmış bebeişler komşumun bebeğine dr. öyle söylemişSagolun kizlar. Moral verdiniz. Ama yavrum bu ay 100 gr cik almis sadece. Ondan dolayi endiseleniyoruz.
Biz artik ne yiyorsak veriyoruz. Salcali tuzlu. Tek yesin diye. Ama yemiyor.sutum de yok. Mama veriyorum.
ben bebeklerim kaç kilo aldığına bir kere bile bakmadım ,inanın
hiç merak da etmedim
oğlum gündüz hiç süt içmiyor, ona tam uykuya dalmaz üzereyken la50 cc ancak içirebiliyorum
kızım ise gündüz en fazla 150 cc süt içiyor
bir haftadır dişten sebep pek bir iştahları yoktu
bu sabah yumurtalarına biraz tuz attım
daha iyi yediler
bir de benimkiler kendileri yemek istiyorlar
ne yedireceksem mama sandalyelerine koyuyorum parça parça
kendileri alıp yiyorlar ve iştahla yiyorlar
hiç bulamaç vermedim ben
belkide bunun faydasını görüyorum
kızımın eline ekmek parçası veriyorum,
önündeki tabağa bandırıyo
bilinçli olmadığını biliyorum,bizi taklit ediyor ama bu bile beni mutlu etmeye yetiyor
demem o ki ellerine verin bir şeyler
mesela benimkiler hiçbir şey yemek istemeseler bile ekmeğe hayır demiyorlar
ellerine büyük bir ekmek parçası veriyorum
ıslatıp ıslatıp yiyorlar
O zaman daha besleyici şeyler yedirmeye çalışın.Genel olarak ne yediriyorsunuz?belki verdiğiniz şeyleri beğenmiyordur.ben biraz tuz koyuyorum hoşuna gidiyor öyle yiyor.
Canım benim kız seninkinden de beter bak söylüyorum tüm gün yediğini: sabah 1 yemek kaşığı kahvaltı maması, bir kaç parça (zar büyüklüğü) tavada yumurtada, öğleden sonra 1 yemek kaşığı çorba, akşam yemeği 1 yemek kaşığı ne pişirdiysem, 30 ml. devam sütü yatmadan önce yine 1 yemek kaşığı hazır mama tüm bunlara ilaveten ne kadar yetiyor bilmiyorum ama anne sütü. İnan ki yediği 1 yemek kaşığını geçmiyor. Önceden ölçerek hazırlardım şimdi göz kararı. Minik kaselerin yarısı kadar.Yemiyor ama mız mız da yapmıyor mutlu bir bebek. Demekki aç değil yediği yetiyor diye kendimi teselli ediyorum. Hergün düzenli kaka yapıyor demekki besleniyor diye düşünüyorum. Anne sütüde aldığına göre herşey yolunda diye umut ediyorum.Arada bir psikopata bağlayıp allahım bu kız böyle büyürmü diye delirdiğim olmuyo değil ama ısrarın bir işe yaramadığınıda belirtmek istiyorum. Kızım doydumu mümkün değil ağzını açmıyor. Bende türlü çeşit devam sütü -mama- yemek denedim. Hepsinde miktar aynı 30 ml.sütten daha fazlasını içtiği gün bayram yapacam herhalde.
O patlamaları ben de uyuturken yaşıyorum bazen sonradan pişmanlık oluyor maalesef.Sen yine de çok zorlama aç olsa ağlayıp durur ztn. Bi kaşık ver yemiyorsa bırak.Emziriyor musun peki?Bir de kendi yemesi için eline bişeyler veriyor musun?
Sorma valla biz de aynı dertten muzdaribiz. Gündüz çıkıp bi hava alalım diyorum yok durmuyor.Pazara çıkıyoruz biraz oyalanıyor sonra başlıyor ağlamaya bebek arabası oluyor pazar arabası. Başka bebeklere bakıyorum mışıl mışıl uyuyorlar nasıl özeniyorum. Artık bir an önce yürümesini bekliyorum
Ayyy anlattıkların canlandı gözümün önünde de gece gece hiç gülüceğim yoktuOnerileriniz icin tesekkur ederim arkadaslar surekli tekrarliyorum ama 40 gunluktu isik yemeyi birakti....o gun bu gundur hep sikinti....ek gidaya umut baglamistim yne olmadi...benim tezime gore isik karnimdayken beslenemedi kordon dolanmasindan zaten bu yuzden neredeyse premature bebek gibi dogdu beslenme aliskanligi olmadigi icin daha anne karninda simdide yok sanirim...ben isigin acliktan agladigni daha dymadim hep toksevdigi severek yedgi hicbirsy yok....eline veiyorum onune koyuyorum tabakla veriyorum eline cesit cesit kasik veriyorum muzik reklam ne varsa dinletip izletiyorum yok yooookkkk.......yemekleri tek tek veriyorum olmuyor bulamac veriyorum olmuyor taneli pureli yok yemiyor....dun aksam yemek yemiyor cildirma noktasna geldim ki sevdigi sarki caliyor k.validem corabini giyiyordu ona bakarken agzini acti kendiliginden aaaaa anne giy cikar yemek bitene kadar dedim yazik kadin isigin maskarasi oldu giyip cikardi yemek sonuna kadar arka fonda gam gam k.validem corap giyip cikariyor bi kafamizda huni eksik ne icin isik kus aksam ymegi yesin diye
Bu aksamda yine yemiyor esime kalk gam gam dansi yap dedim iyi bari diyor ne olacak yapsan dun aksam annen usenmedi kadin corap giyip cikardi yemek sonuna kadar sende karsisinda zipla dedim sonuc 38 yasinda koca adam salonun ortasinda gam gam dansi yapti ve yemek bitti....her ogun gam gam aciyoruz ve ben isigin oglen yemegini yedirmeden disarida isim varsa cikamiyorum...annemle k.validem dun oglende guluyorlar gulmeyin ya interneti acip sarkiyi bulmayi ogrenin yada bu sarkiyi ezberleyin dedim...k.validem ben 3 ogun bu sarkiyi dinliyorum ezberlememe az kaldi ben soylerim annen dans eder diyor...tam timarhanelik halimiz 2 gr yemek yesin pamuk kiz diyeAyyy anlattıkların canlandı gözümün önünde de gece gece hiç gülüceğim yoktuKocam da noldu neye gülüyorsun bu kadar diyor.Delirdiğimi düşünücek adam da.Valla insanı maskara yapıyor bunlar ya
Çikolata ver bak nasıl yiyor.(benimkinden örnek.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?