Vallahi ne yapacağımı şaşırdım bende
aynen bizimki de öyle,6 tane var şimdilik..Sizin?
bize hipokort diye bir krem verdiler kortizonlu olduğundan her defasında artık sürmek istemiyorum..benim yanaklarımda pütürlüdür bazen sebepsiz kırmızıdır ama o kadar rahatsız etmez beni görüntü ama oğlumdaki çok canımı sıkıyor..
canım bizde kaşıntı hiç olmadı bence sizinki kesin egzama..çocuk alerji Dr.una gitseniz daha iyi olur sanki...mustelayı ben de duydum ben de bi ona geçeyim bakayım ne olucak..
bana da okut dediler de daha okutmadık kimseye mevlidinde klozette kan görmüştük gerçi 46 günlükken okundu ama ondan da olabilir diyorlar..
dudaklarına da uyudupunda filan yüzü için kullandığın nemlendiricden filan sürsen ?
günaydın hanımlar
nazlıma bence kaldır kızını öğün vakitlerini bilsin derim..
Valla kızlar ne yapıcamı şaşırdım.saat 10 a geliyor.daha uyuyorlar...o kadar tatlı uyuyorki kıyamıyorumdabence kaldırma madem gece emiyor gündüz de verebildiğin kadar verirsin yemeğini meyvesini
o öyle biir düzen kurmuş kendince :)
Bizde de 6 tane var canım.Alt yan dişlerde fena kaşınıyor.Ve hala kelime falan söylemiyoruz kendi çapımızda söyleniyoruz :)aynen bizimki de öyle,6 tane var şimdilik..Sizin?
Dr.a gidersen paylaş bizimle...bugün bir cilt uzmanına gitmeyi düşünüyorum inşalah canım.
bizimde ilk dört ay olan pütürlükler için herkes öyle söyledi
regl olan biri bakmıştır falan dediler ama ne kadar doğru bilemem
dudakları için de dediğinden başka bişi gelmiyor benimde aklıma
teşekkürler canım.
günaydıın..
Bizde de 6 tane var canım.Alt yan dişlerde fena kaşınıyor.Ve hala kelime falan söylemiyoruz kendi çapımızda söyleniyoruz :)
benim oğlumunda yanağında hep aynı yerde para büyüklüğünde kızarıklık kuruluk oluyordu.muz vermeyi kestim kızarıklık geçti bir daha olmadı.yarımdan fazla muz yiyordu sanırım ağır geliyordu.şimdi biz yerken canı çekmesin diye ufacık bir parça veriyorum.
iyi geceler hanimlar,sizden fikir almak istiyorum.benim kizim cokkkkkkkk gec uyaniyor.aslinda iki kizimda oyle.mesela bugun saat 11.30 da uyandilarsaat 12 ye anca kahvalti yaptirdim.kacda uyurla uyusunlar bu boyle.ne yapiyim sizde uyandiriyimmi.cunki kucuk kizcem.kahvaltisini saat 12 de yapinca ogle yemegi ssat 4 de geliyor.o zaman da meyve istemiyor.saat 8 de aksam yemegi.gecede meme..... her ke sbana kizlarimin tembel oldugunu soyluyor ne yapiyim sizce.:26::26::26:
arkadaşlar kızarıklıklardan konuşulmuş bizimde ilk dört ay yüzde gçmeyen kıarıklığımız kuruluğumuz vardı
hatta kızım bir gece kaşıntıdan tüm yüzünü yara yapmılştı sürekli nemlendirmemize rağmen.
sabah uyandığında yüzünde tırnak izlerini görmüştüm ve kaptığım gibi doktora gitmiştim
bizde kullandık advantan krem ama iki günden fazla kullandırmadı doktorumuz
kortizon çünkü. daha sonra doktorumuz sebamedi değiştirmemizi istedi belki ondan olabilir dedi çünkü cildimiz çok hassasmış
musteleyı denedik doktorumuzun tavsiyesiyle inanırmısınız o haftadan sonra bir dahada olmadı
belki tesadüf bilemeyecğim ama biz o günden beri musteladayız
ancaaak gelgelelim bacağımzıın ön kısmında nohut büyüklüğü kadar pütür pütür kuru bir kırmızılığımız vardı o büyüdü büyüdü..
demre yada temre diye düşünerek dedemize okuttuk yazdırdık çok şükür kayboldu derkeeennn
şimdi bacaklarının arka kısmında var yine ufacıktı büyüdüler iki bacağında da var. hatta göbeğinde ve tüm sırtında da yer yer olduğunu fark ettim bugün. yarın doktora götüreceğim böyle olan var mı aranızda
besin alerjisi olabilir mi acaba
ya da egzema mıdır acaba çünkü az az başlayıp artan bir şey
bir de kızlar kızımın dudakları kuruyor alt ve üst dudağının ortası yarılmış hatta kızarık duruyor,
kanamamış ama kanayacak hale gelmiş nerdeyse
ne yapabilirim sizce acıyordur yaaaa....
krem tarzı şeyler de süremedim ağız sonuçta ne olduuğnu bilmediğim bişi sürmek istemem
bir önerisi fikri olan ?
ben de muzdan şühelenmeye başladım artık, bayadır ceviz-fındık badem i kestim düzelmedi yarından itibaren muzu deneyeyim bakayım, gerçi muzu 5.aydan beri veriyodum sonradan olmaya başladı ama.. bi geçse öyle rahatlıycam ki benim de çok canımı sıkıyo artık,eğer besin alerjisiyse alerjisi olan şeyi yemenin zarrarı olumuş, unuttum tam olarak neydi ama bağırsaklarında mı kanama olurmuş damarlarında mı öyle bişey dedi doktor korktum...
.
bu basligi her gordugumde icim ciz ediyor..
kizlar sanirim hamileyim.. gecen ay dusuk yapmistim bu ay gebelik cikti fakat degerlerim katlarmi bilemiyorum.. dua edin bana.. bir musab yigitim daha olsun...
kizlar sanirim hamileyim.. gecen ay dusuk yapmistim bu ay gebelik cikti fakat degerlerim katlarmi bilemiyorum.. dua edin bana.. bir musab yigitim daha olsun...
bende 5.-6. aydan beri muz veriyordum o zamanlar olmuyordu sonradan olmaya başladı.önceden muzu yediği için muzdan şüphelenmiyordum. bir gün anneme kahvaltıya gidecektim, oğlumu emzirdim sonra üstüne muz yedirdim gidene kadar tok tutsun diye.biz anneme gidene kadar kızarıklık oldu yanağında,düşündüm bu çocuğa ben sadece muz yedirdim demek ki muz dokunuyor dedim ve ondan snr birdaha vermedim muz.kızarıklığımız geçtidediğin gibi bağırsaklarda kanama yapıyormuş allah korusun.
arkadaşlar kızarıklıklardan konuşulmuş bizimde ilk dört ay yüzde gçmeyen kıarıklığımız kuruluğumuz vardı
hatta kızım bir gece kaşıntıdan tüm yüzünü yara yapmılştı sürekli nemlendirmemize rağmen.
sabah uyandığında yüzünde tırnak izlerini görmüştüm ve kaptığım gibi doktora gitmiştim
bizde kullandık advantan krem ama iki günden fazla kullandırmadı doktorumuz
kortizon çünkü. daha sonra doktorumuz sebamedi değiştirmemizi istedi belki ondan olabilir dedi çünkü cildimiz çok hassasmış
musteleyı denedik doktorumuzun tavsiyesiyle inanırmısınız o haftadan sonra bir dahada olmadı
belki tesadüf bilemeyecğim ama biz o günden beri musteladayız
ancaaak gelgelelim bacağımzıın ön kısmında nohut büyüklüğü kadar pütür pütür kuru bir kırmızılığımız vardı o büyüdü büyüdü..
demre yada temre diye düşünerek dedemize okuttuk yazdırdık çok şükür kayboldu derkeeennn
şimdi bacaklarının arka kısmında var yine ufacıktı büyüdüler iki bacağında da var. hatta göbeğinde ve tüm sırtında da yer yer olduğunu fark ettim bugün. yarın doktora götüreceğim böyle olan var mı aranızda
besin alerjisi olabilir mi acaba
ya da egzema mıdır acaba çünkü az az başlayıp artan bir şey
bir de kızlar kızımın dudakları kuruyor alt ve üst dudağının ortası yarılmış hatta kızarık duruyor,
kanamamış ama kanayacak hale gelmiş nerdeyse
ne yapabilirim sizce acıyordur yaaaa....
krem tarzı şeyler de süremedim ağız sonuçta ne olduuğnu bilmediğim bişi sürmek istemem
bir önerisi fikri olan ?
rabbm saglikli sihatli kucagina almayi guzel gunlerini gormenizi nasip eder insbu basligi her gordugumde icim ciz ediyor..
Rabbim hayırkı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin inşallah arkadaşımbu basligi her gordugumde icim ciz ediyor..
kızlar dün akşamdan beri ben hastayım bu sefer, ishal, karın ağrısı, halsizlik ve baş ağrısı...
akşam zehirlendim sandım ama eşimden farklı bişey de yemedim, bugün annem söyledi böyle bi salgın varmış, dikkat edin...
yavruma da bi sakinlik geldi bugün, ben halsiz yatıyorum o yanımda oynuyo, yeme içmede problem çıkarmıyo zorlamıyo beni, hissediyo mu ne... uyudu kızım şimdi ,ben de uyumaya çalışayım...
kızlar dün akşamdan beri ben hastayım bu sefer, ishal, karın ağrısı, halsizlik ve baş ağrısı...
akşam zehirlendim sandım ama eşimden farklı bişey de yemedim, bugün annem söyledi böyle bi salgın varmış, dikkat edin...
yavruma da bi sakinlik geldi bugün, ben halsiz yatıyorum o yanımda oynuyo, yeme içmede problem çıkarmıyo zorlamıyo beni, hissediyo mu ne... uyudu kızım şimdi ,ben de uyumaya çalışayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?