2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

bugün bir cilt uzmanına gitmeyi düşünüyorum inşalah canım.
bizimde ilk dört ay olan pütürlükler için herkes öyle söyledi
regl olan biri bakmıştır falan dediler ama ne kadar doğru bilemem
dudakları için de dediğinden başka bişi gelmiyor benimde aklıma
teşekkürler canım.
günaydın hanımlar

günaydıın..

Dr.a gidersen paylaş bizimle...
Bizde de 6 tane var canım.Alt yan dişlerde fena kaşınıyor.Ve hala kelime falan söylemiyoruz kendi çapımızda söyleniyoruz :)

aynen biz de öyleyiz babbab dadda baa :)

ben de muzdan şühelenmeye başladım artık, bayadır ceviz-fındık badem i kestim düzelmedi yarından itibaren muzu deneyeyim bakayım, gerçi muzu 5.aydan beri veriyodum sonradan olmaya başladı ama.. bi geçse öyle rahatlıycam ki benim de çok canımı sıkıyo artık,eğer besin alerjisiyse alerjisi olan şeyi yemenin zarrarı olumuş, unuttum tam olarak neydi ama bağırsaklarında mı kanama olurmuş damarlarında mı öyle bişey dedi doktor korktum...

valla bilemedim canım, uyku da önemli beslenme de, geç mi atıyo peki, erken uyursa daha mı erken kalkara caba, bi de uyku arasında hiç uyanmıyo mu süt falan içmiyo mu,öyleyse uyku arasında sütlerin ver hep uyanıkken de ek gıdalarını verirsin... yine de uyanık olduğu sürede hepsini vermeye vakit kalmıyosa 2 öğün yemek yerine bi öğünde yemek bi öğünde meyve verirdim ben, hem meyve akşam onu pek tutmayınca uyanır belki erken de beslersin...

mustelayı biz de deneyelim ama dediğim gibi biz de son bikaç aydır var kızarıklık ...
dudakları belki klimalı ya da kaloriferli ortamdan nem eksikliğinden oluyodur canım bizlerin de kurur çatlar ya... evin nemini bi ölç istersen 40 ın altındaysa soğuk buhar üflemeli makina kullan bence, ya da en azından peteklere su as ıslak havlu koy yakınına falan.. ama onlar hep sıcak buhar, esas önemli olan soğuk buhar üflenmesiymiş, o yüzden soğuk buhar üflemeli makina tavsiye ederim ben... dudağa bişey sürme bence canım belki bebe yağı falan...

bende 5.-6. aydan beri muz veriyordum o zamanlar olmuyordu sonradan olmaya başladı.önceden muzu yediği için muzdan şüphelenmiyordum. bir gün anneme kahvaltıya gidecektim, oğlumu emzirdim sonra üstüne muz yedirdim gidene kadar tok tutsun diye.biz anneme gidene kadar kızarıklık oldu yanağında,düşündüm bu çocuğa ben sadece muz yedirdim demek ki muz dokunuyor dedim ve ondan snr birdaha vermedim muz.kızarıklığımız geçti dediğin gibi bağırsaklarda kanama yapıyormuş allah korusun.

bu basligi her gordugumde icim ciz ediyor..

kizlar sanirim hamileyim.. gecen ay dusuk yapmistim bu ay gebelik cikti fakat degerlerim katlarmi bilemiyorum.. dua edin bana.. bir musab yigitim daha olsun...

kizlar sanirim hamileyim.. gecen ay dusuk yapmistim bu ay gebelik cikti fakat degerlerim katlarmi bilemiyorum.. dua edin bana.. bir musab yigitim daha olsun...

Umarım hayırlısı olur canım, dua edeceğim senin için!

Canımmm, dualarımız seninle. Allah sağlıkla sıhhatle nice evlatlar versin inşallah.

Allah yar ve yardimcin olsun arkadasim....allah hayirlisiyla bir evlat versin size tum sikintilariniz gitsin size yeni umutlar yeni heyecanlar yasatsin sizin sansiniz olsun insallah....bizi mutlaka bilgilendir dualarim seninle....

bu sabah vermiştim biraz, yarından itibaren muzu kesicem ben de canım, ben de meyve püresini akşamüzeri veriyorum ve akşamları kızarıyo genelde, tabi pütürlü doku hiç yok olmuyo...

canım senden bi haber bi yazı olduğunda bizim de öyle...
inşallah sizin için en hayırlısı olur acını unutturucak nice sevinçlerin olsun ...

kızlar dün akşamdan beri ben hastayım bu sefer, ishal, karın ağrısı, halsizlik ve baş ağrısı...
akşam zehirlendim sandım ama eşimden farklı bişey de yemedim, bugün annem söyledi böyle bi salgın varmış, dikkat edin...
yavruma da bi sakinlik geldi bugün, ben halsiz yatıyorum o yanımda oynuyo, yeme içmede problem çıkarmıyo zorlamıyo beni, hissediyo mu ne... uyudu kızım şimdi ,ben de uyumaya çalışayım...

canım bizde de aynı durum var
bazen yanağını kaşırken çiziyor, hatta kanatabiliyor bile
bize de doktorumuz mustela yı
önerdi bugün
deneyince sonucunu buradan paylaşırım

allahım tamamına erdirsin inşallah

rabbm saglikli sihatli kucagina almayi guzel gunlerini gormenizi nasip eder ins

allah gönlüne göre versin canım,değerlerin katlanır inşallah.güzel haberlerini bekliyoruz.

bebeğine çok üzüldüm allah sabır versin. inşallah bir musab yiğit'in daha olsun ama ömrü benzemesin,sağlıklı uzun ömürlü olsun canım. sende böyle dua et.

Rabbim hayırkı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin inşallah arkadaşım

Canım çok geçmiş olsun allah kolaylık versin kızın iyi oldu mu bari?

Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun seni çok iyi anlıyorum geçen haftada ben hastayım bebekle zor oluyor annen falan var mı sana baksın birileri yazık ya. Bebeğin nasıl oldu öksürüğü devam ediyor mu?

Son düzenleme:
Mrb canım nasılsın bebeğin rahatsızmış geçmiş olsun. Eğer Bilge hanım bi çözüm bulamıyorsa başka bi doktora götürseniz. Sen melencit aşısını sordun mu? Yaptıracakmısın bana bu hafta bakanlık durdurdu o aşıyı falan dedi. Gittiğimde konuşamıyorum ki kızım hastaneden girince ağlamaya başlıyor ağlayıncada kusuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…