Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla...bu basligi her gordugumde icim ciz ediyor..
kizlar sanirim hamileyim.. gecen ay dusuk yapmistim bu ay gebelik cikti fakat degerlerim katlarmi bilemiyorum.. dua edin bana.. bir musab yigitim daha olsun...
çok geçmiş olsun ben de bugün pek halsizdim akşamüstü oğlum yatınca ben de uyudum sağolsun 1,5 saate yakın uyudu ben de uyumuşum çok iyi geldi ama hala başağrım var ara ara..kızlar dün akşamdan beri ben hastayım bu sefer, ishal, karın ağrısı, halsizlik ve baş ağrısı...
akşam zehirlendim sandım ama eşimden farklı bişey de yemedim, bugün annem söyledi böyle bi salgın varmış, dikkat edin...
yavruma da bi sakinlik geldi bugün, ben halsiz yatıyorum o yanımda oynuyo, yeme içmede problem çıkarmıyo zorlamıyo beni, hissediyo mu ne... uyudu kızım şimdi ,ben de uyumaya çalışayım...
Canım çok geçmiş olsun allah kolaylık versin kızın iyi oldu mu bari?
Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun seni çok iyi anlıyorum geçen haftada ben hastayım bebekle zor oluyor annen falan var mı sana baksın birileri yazık ya. Bebeğin nasıl oldu öksürüğü devam ediyor mu?
çok geçmiş olsun ben de bugün pek halsizdim akşamüstü oğlum yatınca ben de uyudum sağolsun 1,5 saate yakın uyudu ben de uyumuşum çok iyi geldi ama hala başağrım var ara ara..
Yarın alışverşe çıkayım mustela alayım ben de nelerini alayım peki ?
Yenikullanıcı Cnm çok geçmiş olsun. Allah şifa versin.
Bebeğin iyileşmiştir inşallah. Hastayken bebeğin bakımı da zor oluyor.
Bende de sinizüt var. Beynimde davullar çalınıyor sanki. Oğlumun sesi bile
Zor dayanılır oluyor..
Sürmeli Cnm.. Allah kucağına da almayı nasip etsin..
Sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü olsun inşallah..
bu basligi her gordugumde icim ciz ediyor..
kizlar sanirim hamileyim.. gecen ay dusuk yapmistim bu ay gebelik cikti fakat degerlerim katlarmi bilemiyorum.. dua edin bana.. bir musab yigitim daha olsun...
ben de muzdan şühelenmeye başladım artık, bayadır ceviz-fındık badem i kestim düzelmedi yarından itibaren muzu deneyeyim bakayım, gerçi muzu 5.aydan beri veriyodum sonradan olmaya başladı ama.. bi geçse öyle rahatlıycam ki benim de çok canımı sıkıyo artık,eğer besin alerjisiyse alerjisi olan şeyi yemenin zarrarı olumuş, unuttum tam olarak neydi ama bağırsaklarında mı kanama olurmuş damarlarında mı öyle bişey dedi doktor korktum...
valla bilemedim canım, uyku da önemli beslenme de, geç mi atıyo peki, erken uyursa daha mı erken kalkara caba, bi de uyku arasında hiç uyanmıyo mu süt falan içmiyo mu,öyleyse uyku arasında sütlerin ver hep uyanıkken de ek gıdalarını verirsin... yine de uyanık olduğu sürede hepsini vermeye vakit kalmıyosa 2 öğün yemek yerine bi öğünde yemek bi öğünde meyve verirdim ben, hem meyve akşam onu pek tutmayınca uyanır belki erken de beslersin...
mustelayı biz de deneyelim ama dediğim gibi biz de son bikaç aydır var kızarıklık ...
dudakları belki klimalı ya da kaloriferli ortamdan nem eksikliğinden oluyodur canım bizlerin de kurur çatlar ya... evin nemini bi ölç istersen 40 ın altındaysa soğuk buhar üflemeli makina kullan bence, ya da en azından peteklere su as ıslak havlu koy yakınına falan.. ama onlar hep sıcak buhar, esas önemli olan soğuk buhar üflenmesiymiş, o yüzden soğuk buhar üflemeli makina tavsiye ederim ben... dudağa bişey sürme bence canım belki bebe yağı falan...
rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah canım bir daha evlat acısı göstermesin..bu basligi her gordugumde icim ciz ediyor..
kızlar dün akşamdan beri ben hastayım bu sefer, ishal, karın ağrısı, halsizlik ve baş ağrısı...
akşam zehirlendim sandım ama eşimden farklı bişey de yemedim, bugün annem söyledi böyle bi salgın varmış, dikkat edin...
yavruma da bi sakinlik geldi bugün, ben halsiz yatıyorum o yanımda oynuyo, yeme içmede problem çıkarmıyo zorlamıyo beni, hissediyo mu ne... uyudu kızım şimdi ,ben de uyumaya çalışayım...
canım bizde de aynı durum var
bazen yanağını kaşırken çiziyor, hatta kanatabiliyor bile
bize de doktorumuz mustela yı
önerdi bugün
deneyince sonucunu buradan paylaşırım
allahım tamamına erdirsin inşallah
teşekkür edrim canımMrb canım nasılsın bebeğin rahatsızmış geçmiş olsun. Eğer Bilge hanım bi çözüm bulamıyorsa başka bi doktora götürseniz. Sen melencit aşısını sordun mu? Yaptıracakmısın bana bu hafta bakanlık durdurdu o aşıyı falan dedi. Gittiğimde konuşamıyorum ki kızım hastaneden girince ağlamaya başlıyor ağlayıncada kusuyor
canım bizim kuruluğumuz kafamıza kadar çıkmıştı o yüzden acayip konağımız oldu ilk 4-5 ayAllah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla...
çok geçmiş olsun ben de bugün pek halsizdim akşamüstü oğlum yatınca ben de uyudum sağolsun 1,5 saate yakın uyudu ben de uyumuşum çok iyi geldi ama hala başağrım var ara ara..
Yarın alışverşe çıkayım mustela alayım ben de nelerini alayım peki ?
çok güldüm ya :)Bizim kız ilk yalanını söylüyor. Bi yeğenimiz var kızımdan 2 aylık büyük ismi kuzey Serra kuzey neyaptı diyoruz kafasına vuruyor güya kendisini dövmüş:) iftiracı ya:) artık söylediğimiz çoğu şeyi anlıyor
Kızım 10 aylık oldu hala daha gece en az 4 kez kalkıyor.Mama istediğinden de değil.Kalkıyor ağlıyor.Gözleri kapalı ama.Bir türlü çaresini bulamadım.Tecrübeli annişler varsa YARDIM !!
Kizlar bizde de egzama var ama ara ara çıkıyor yüzünde. Bize cildiyeci dr bioderma ABC isimli yüz yikama k
remi ve nemlendirici kremi tavsiye etti kullaniyoruz 3 ayliktan bu yana. Ama geçici bir çözüm tamamen gecmiyo ara ara kayboluyor sonra tekrar çıkıyor
bu arada artik geceleri mama icmeye kalkmiyoruz kalkmamak icin cabaliyorduk basardik sanirim 10 gündür kalkmiyor.
Cnm benim oglum emmiyo süt 7 aylikken bitti. Emzik emmeyen cocugu uyurken emzik emmeye alistirdim evet yanlış yapiyorum ama parmagini emmeye başlamıştı doktorumuz 9 ay-12 ay arasi bebeklerin bu donemde gece beslenmesinin kesilmesi ve deliksiz uyması gerektiğini soyledi hatta kizdi bana katilmadigimi ifade edince :) sonra geceleri uyutmadan 1 saat once tahilli gece kasik mamsi uyurken 60 lik devam sütü iciyo onceleri cok ağladı zor sabrettim uzuldum ama 5gunde kalkmalar azaldi uyanacagini sezdigim an emzik verdim sakinlesti uyandiginda ictigi mamayi da azalttim 30cc lik icmeye başladığında artik onuda kendisi icmek istemedi her uyanista emzikle devam ettirdim uykusunu simdilerde de nadiren 1 kez mizmizliyor ve emzik emiyor kararli olmak cok onemli sakin 1 gun verip diger gun vermemezlik etme yani sabret ve bebeğini sadece sakinlestir
mama yerine meyve suyu vermeye başladım. ama çok zor illa istiyor alışmış.iki kez emiyor uyuyor sonra.emziği olduğu halde yapıyor bunları.Bu arada emzik iki yaşına kadar kötü değilmiş.Sadece uyurken kullandığın sürece sorun yok.Aksine faydaları varmış iki yaşına kadar.Tabi damaklı emzik olmak şartıyla.Diğerleri damakta problem yaratıyormuş sanırım.
QUOTE=ceylin1907;33566518]Dr.a gidersen paylaş bizimle...
aynen biz de öyleyiz babbab dadda baa :)
muhallebi yaparken mama sandalyesinde bekleyen kızım ağzındaki emzikle yetinmeyip tezgahtaki 2.emziğini istedi, sonra bi onu bi öbürünü takıp çıkartırken uyuklamaya başladı uyuttu kendini, hemen muhallebiyi yarım bırakıp ocakta devam sütü çalkalayıp aldım ayağıma sallayarak içirdim uyudu, yatırdım yerine uyandı 2.emziği arıyo ağlıyo verdim eline yine 2.emziği yine tak çıkar uyudu, demin de 2.emziği kaybetmiş ağlııyo gittim yanına buldum yatakta verdim yine eline emziği yine uyudu, çok komik ya....
muhallebi yaparken mama sandalyesinde bekleyen kızım ağzındaki emzikle yetinmeyip tezgahtaki 2.emziğini istedi, sonra bi onu bi öbürünü takıp çıkartırken uyuklamaya başladı uyuttu kendini, hemen muhallebiyi yarım bırakıp ocakta devam sütü çalkalayıp aldım ayağıma sallayarak içirdim uyudu, yatırdım yerine uyandı 2.emziği arıyo ağlıyo verdim eline yine 2.emziği yine tak çıkar uyudu, demin de 2.emziği kaybetmiş ağlııyo gittim yanına buldum yatakta verdim yine eline emziği yine uyudu, çok komik ya....
Ben emzik emen çocukları çok seviyorum ama kızımı neyaptıysam alıştıramadım almadığım emzik kalmadı ama alışmadı emziğin deliklerinden lastik bağladım kafasından geçirdim aynı gaz maskesi takmış gibi oldu:) yine diliyle itti hala ara ara teklif ediyorum yinede kabul etmiyor.annem diyoki yaşıtları emziği bırakmaya çalışıyor bizimkiler daha alışacak inşallah:) emziğe verdiğim paralara acıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?