Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla...
çok geçmiş olsun ben de bugün pek halsizdim akşamüstü oğlum yatınca ben de uyudum sağolsun 1,5 saate yakın uyudu ben de uyumuşum çok iyi geldi ama hala başağrım var ara ara..
Yarın alışverşe çıkayım mustela alayım ben de nelerini alayım peki ?
Yenikullanıcı Cnm çok geçmiş olsun. Allah şifa versin.
Bebeğin iyileşmiştir inşallah. Hastayken bebeğin bakımı da zor oluyor.
Bende de sinizüt var. Beynimde davullar çalınıyor sanki. Oğlumun sesi bile
Zor dayanılır oluyor..
Sürmeli Cnm.. Allah kucağına da almayı nasip etsin..
Sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü olsun inşallah..
Günaydın herkese.Yeni bir haftaya inşallah herkes sağlıklı ve mutlu başlamıştır. Bizim kızın halleri.O kadar oyuncak al uğraş 1 sepet çamaşıra gösterdiği heyecan yok. Bütün sepeti tek tek sanki öğretilmiş gibi silkeleyip yere atıyor sonra yerden alıp geri dolduruyor. Islak mendillere bayılıyor. Dün altını değiştirdikten sonra ortada bırakmışım elimi yıkayıp gelene kadar sen paketin yarısını çıkar. Allahım nasıl mutlu olmuş. İşaret parmağı ve baş parmak kullanmaya başlayalı müthiş ince işler peşinde.Benim kız ev işlerini sevecek galiba.
Herkese iyi haftalarr
Dünden beri çok mutluyumm.Oğluşum baba demeye başladı ve bir iki adım atmaya başladıOnun hergün yeni şeyler öğrendiğini,büyüdüğünü görmek müthiş bişey. Nasıl bi mutluluk kaynağı bunlarr. İyi ki varlar
Az once doktordan geldik...kan ve idrar tahlili yapildi sorun istahsizligin artik tavan yapmasi neredeyse ac yasiyor isik kus....tahliller temiz cikti...ayni donem bebeklere gore zayif v kisa boylu ama zayif dogdugu icin kilo ve boyu dogumdan bugune kdar iyi ilerlemis...ne yiyorsa onu ver zorlama inat yasamayin psikolojik dedi...corba yogury vs.yemiyorsa mamasini icsin o ona yeter dedi....ayrica ozel diyet mamasi verdi numune 200 cc.bunu vein severse rapor yazariz raporla alirsiniz dedi tek ogun
Mama 7 tl.tabiki rapor olmadan gunde 40 tl.mamaya veremeyiz...bu aksam vericem bakalim sevecekmi kilo alimi icinmis ayrica diger mamalara gore besin degeri epey yuksek..birde uzum cekirdegi surubu verdi hem kansizliga iyi geliyormus hem istah aciyormis onunda siparisini eczaneye verdim...insallah istahi acilir tek umudum bunlar....isik bugun 10 ay 24 gunluk kilosu 8 kg.boyu 74 cm...minik minicik kizim benim....
Günaydın herkese.Yeni bir haftaya inşallah herkes sağlıklı ve mutlu başlamıştır. Bizim kızın halleri.O kadar oyuncak al uğraş 1 sepet çamaşıra gösterdiği heyecan yok. Bütün sepeti tek tek sanki öğretilmiş gibi silkeleyip yere atıyor sonra yerden alıp geri dolduruyor. Islak mendillere bayılıyor. Dün altını değiştirdikten sonra ortada bırakmışım elimi yıkayıp gelene kadar sen paketin yarısını çıkar. Allahım nasıl mutlu olmuş. İşaret parmağı ve baş parmak kullanmaya başlayalı müthiş ince işler peşinde.Benim kız ev işlerini sevecek galiba.
masallh kuzularaHerkese iyi haftalarr
Dünden beri çok mutluyumm.Oğluşum baba demeye başladı ve bir iki adım atmaya başladıOnun hergün yeni şeyler öğrendiğini,büyüdüğünü görmek müthiş bişey. Nasıl bi mutluluk kaynağı bunlarr. İyi ki varlar
Allah kolaylik versin cnm ins acilir istahi kizinin Rabbm buyuk sikinti vermesinAz once doktordan geldik...kan ve idrar tahlili yapildi sorun istahsizligin artik tavan yapmasi neredeyse ac yasiyor isik kus....tahliller temiz cikti...ayni donem bebeklere gore zayif v kisa boylu ama zayif dogdugu icin kilo ve boyu dogumdan bugune kdar iyi ilerlemis...ne yiyorsa onu ver zorlama inat yasamayin psikolojik dedi...corba yogury vs.yemiyorsa mamasini icsin o ona yeter dedi....ayrica ozel diyet mamasi verdi numune 200 cc.bunu vein severse rapor yazariz raporla alirsiniz dedi tek ogun
Mama 7 tl.tabiki rapor olmadan gunde 40 tl.mamaya veremeyiz...bu aksam vericem bakalim sevecekmi kilo alimi icinmis ayrica diger mamalara gore besin degeri epey yuksek..birde uzum cekirdegi surubu verdi hem kansizliga iyi geliyormus hem istah aciyormis onunda siparisini eczaneye verdim...insallah istahi acilir tek umudum bunlar....isik bugun 10 ay 24 gunluk kilosu 8 kg.boyu 74 cm...minik minicik kizim benim....
hadi bakalım inşallahkızlar alerjimiz muzaymış galiba 2 gündür vermiyorum kızarıklık hiç yok pütürlü sert doku nerdeyse yok gibi bugün artık, bu arada cevize 2 gündür başladım, inşallah bulmuşumdur neye alerjisi olduğunu...
benim oğlum da çamaşır sepetine karşı aynen dediğin gibi ilgili :)Günaydın herkese.Yeni bir haftaya inşallah herkes sağlıklı ve mutlu başlamıştır. Bizim kızın halleri.O kadar oyuncak al uğraş 1 sepet çamaşıra gösterdiği heyecan yok. Bütün sepeti tek tek sanki öğretilmiş gibi silkeleyip yere atıyor sonra yerden alıp geri dolduruyor. Islak mendillere bayılıyor. Dün altını değiştirdikten sonra ortada bırakmışım elimi yıkayıp gelene kadar sen paketin yarısını çıkar. Allahım nasıl mutlu olmuş. İşaret parmağı ve baş parmak kullanmaya başlayalı müthiş ince işler peşinde.Benim kız ev işlerini sevecek galiba.
Allah sağlık versin yavrularımıza canımmmHerkese iyi haftalarr
teşekkürler cnmmustela stelatopia olan ürünler egzama ve alerji içinmiş. bizde öyle bir durum yok ama eşim yanlış almış iki kutu. bende kullanıyorum kızıma çok güzel. kokusu falan da yok. ben bile bazen sürüyorum kendime ellerime çok iyi geldi:)
cnm bence de inatlaşma inşallah en kısa zamanda toparlar olmasa da üzülme sağlıklı olsun yeter bak maşallah değerleri iyiymişşAz once doktordan geldik...kan ve idrar tahlili yapildi sorun istahsizligin artik tavan yapmasi neredeyse ac yasiyor isik kus....tahliller temiz cikti...ayni donem bebeklere gore zayif v kisa boylu ama zayif dogdugu icin kilo ve boyu dogumdan bugune kdar iyi ilerlemis...ne yiyorsa onu ver zorlama inat yasamayin psikolojik dedi...corba yogury vs.yemiyorsa mamasini icsin o ona yeter dedi....ayrica ozel diyet mamasi verdi numune 200 cc.bunu vein severse rapor yazariz raporla alirsiniz dedi tek ogun
Az once doktordan geldik...kan ve idrar tahlili yapildi sorun istahsizligin artik tavan yapmasi neredeyse ac yasiyor isik kus....tahliller temiz cikti...ayni donem bebeklere gore zayif v kisa boylu ama zayif dogdugu icin kilo ve boyu dogumdan bugune kdar iyi ilerlemis...ne yiyorsa onu ver zorlama inat yasamayin psikolojik dedi...corba yogury vs.yemiyorsa mamasini icsin o ona yeter dedi....ayrica ozel diyet mamasi verdi numune 200 cc.bunu vein severse rapor yazariz raporla alirsiniz dedi tek ogun
ya bi de benim cadı yemek yerken uyuyakalıyor sürekli. şaşkınlık içindeyim. geceleri yatırmadan şunu yedireyim diye başlıyorum üçüncü dördüncü kaşıkta uyuyakalıyor. sekiz gibi uyuyor sabah 6 da ayakta. hiç uyanmıyor bi rahatsızlığı yoksa şayet. çok rahat ediyorum artık. deliksiz uyuyorum sağlıklı ise:)))tüm bebeklere böyle uykular diliyorum. ne sallama kaldı ne başka bi şey. kendiliğinden uyuyor bayağı uzun bi süredir. yatağını benimsemiş galiba. geceleri uyunur diye öğrendi artık sanırım:)))
ya kızlar dilim şişti sanırım. az önce öğretmenlerle konuşuyordum. benim kız ayağa kalkıyor firavun faresi gibi dedim. düzgün sevsene kızını diye hemen uyarılar geliyor. ya beni öldürecek bu kadınlar. ben sizin sevmenize karışmıyorum arkadaş. ben kız öğrencilerimi bile cadılar diye seviyorum. ne yapayım böyleyim. ama bunu algılayamıyorlar ve beni savunma yapmak zorunda bırakıyorlar. yok öyle değildi falan falan...of sanırım sıkıldım anlaşılamamktan. klişe sevemiyorum kızımı. içime sokasım geldiğinde bile oyyy manyak şey diye seviyorum...çok mu sıkıntı bu ki bu kadar abartılıyor
canım sıkıntı yapma inşallah toparlayacak kuzun. bak biimkilerde minikAz once doktordan geldik...kan ve idrar tahlili yapildi sorun istahsizligin artik tavan yapmasi neredeyse ac yasiyor isik kus....tahliller temiz cikti...ayni donem bebeklere gore zayif v kisa boylu ama zayif dogdugu icin kilo ve boyu dogumdan bugune kdar iyi ilerlemis...ne yiyorsa onu ver zorlama inat yasamayin psikolojik dedi...corba yogury vs.yemiyorsa mamasini icsin o ona yeter dedi....ayrica ozel diyet mamasi verdi numune 200 cc.bunu vein severse rapor yazariz raporla alirsiniz dedi tek ogun
bizimki de 19 mart doğumlu 8 kilo.. biz alıştık minikliğimize..Benim kızımda öyle canım 6 Mart doğumlu 8 kilo doktor sorun yapmıyor iyi diyor
:) tatlı şey yaa gözümün önünde canlandırdım da..muhallebi yaparken mama sandalyesinde bekleyen kızım ağzındaki emzikle yetinmeyip tezgahtaki 2.emziğini istedi, sonra bi onu bi öbürünü takıp çıkartırken uyuklamaya başladı uyuttu kendini, hemen muhallebiyi yarım bırakıp ocakta devam sütü çalkalayıp aldım ayağıma sallayarak içirdim uyudu, yatırdım yerine uyandı 2.emziği arıyo ağlıyo verdim eline yine 2.emziği yine tak çıkar uyudu, demin de 2.emziği kaybetmiş ağlııyo gittim yanına buldum yatakta verdim yine eline emziği yine uyudu, çok komik ya....
canım maalesef gidemedim randevuyu bir buçuğa almıştım okuldan gelir gelmez gidecektim ama
bizim kız durmamış uyku vurmuş başına annem uyutmak zorunda kalmış o da maaşalalh uykuyu abartınca üçü geçmişti saat
gidemedik. inşallah pazartesi gideceğim.
canım önerin için teşekkür ederim bunu da değerlendireceğim
haklısın kuru bir ortam var ama türkiyedeki kuraklık biim kızı vurdu sanırım :)
kızımın dudakları bugün kanadı kuruluktan sırtı bacakları desen kuru kuru pütürlüklerle dolu.
yalnız dikkatimi çeken şu oldu bu kuruluklar gündüz hafif pembe ama elleyince kuruluğu belli oluyor
ancak akşamdan sonra kıpkırmızı ve korkunç bir görüntü alıyor
bende gündüzleri muz veriyorum
siz muzdan şüphelenince bende şüphelendim şimdi
biraz vermeyeceğim bende..
rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah canım bir daha evlat acısı göstermesin..
canım ben geçmiş olsun yazamadan sanırım iyileşemeye başlamışsın bile
çok sevindim rabbim şifa versin ne bebişler ne annişler hiçkimse hasta olmasın inşallah..
canım biz taki şimdiye kadar mustela sayesinde hiç kuruluk yaşamadık
sebamedi keser kesmez bıçak gibi kesildi yüünün kıarıklıığ da pütürlüğü de
ama şimdi maalesef vucuttaki kuruluklar baş gösterdi inşalalh buna da bir çözüm buluruz
inşallah size de fayda sağlar mustela
teşekkür edrim canım
biz bu konuda bilge hanıma gitmedik henüz.
dört aylıkken bu kuruluk mevzusunu açmıştık o zaman
bacakları kolları falan kupkuruydu yavrumun bilge hanım sık sık zzeytinyağı sürmemei tavsiye etmişti
ve şampuannı değiştirtmişti
yumuşatıcı kullanıp kullanmadığımı ve çamaşırlarını
neyle yıkadığımı somuştu hepsine de onay vermişti
hatta şampuan olarak sebamede de iyi demişti ancak demek ki
sizin cildiniz çok hassas çok dikkat istiyor herşeyi kullanamazsın diyerek musteleyı deneyelim bir demişti
çok şükür isabetli bir karar olmuş ki faydasını görmüştük
paartesi de bilge hanıma değil de bir cilt uzmanına götürmeyi düşünüyorum
ilgi alanları olduğu için hemen bilecektir diye ümit ediyorum
tatmin olmazsam bi de bilge hanıma gideceğim bizim için hep isabetli kararlar verdi çünkü..
canım bizim kuruluğumuz kafamıza kadar çıkmıştı o yüzden acayip konağımız oldu ilk 4-5 ay
kaşlarda alında bile. o yüzden bizim şampuanımız mustelanın konak önleyici şampuanıydı çok şükür konağımız da
kalmadı sonra. hala da bitmedi 5 aydır kullanıyoruz küçücük halbuki
bir ay bile gitmez bu demiştim eşim getirdiğinde :) köpük şeklindeydi.
bi de vucudu için vucut şampuanını da kullanıyoruz ikiside bira tuzlu ama
dediğim gibi hemen bitmiyor.
çok güldüm ya :)
gözümün önünde canalandırdım bir de :)
biim kızda öyle bizi dövüyor ah ah diyerek..
ya kızlar dilim şişti sanırım. az önce öğretmenlerle konuşuyordum. benim kız ayağa kalkıyor firavun faresi gibi dedim. düzgün sevsene kızını diye hemen uyarılar geliyor. ya beni öldürecek bu kadınlar. ben sizin sevmenize karışmıyorum arkadaş. ben kız öğrencilerimi bile cadılar diye seviyorum. ne yapayım böyleyim. ama bunu algılayamıyorlar ve beni savunma yapmak zorunda bırakıyorlar. yok öyle değildi falan falan...of sanırım sıkıldım anlaşılamamktan. klişe sevemiyorum kızımı. içime sokasım geldiğinde bile oyyy manyak şey diye seviyorum...çok mu sıkıntı bu ki bu kadar abartılıyor
Oyy maşallahya bi de benim cadı yemek yerken uyuyakalıyor sürekli. şaşkınlık içindeyim. geceleri yatırmadan şunu yedireyim diye başlıyorum üçüncü dördüncü kaşıkta uyuyakalıyor. sekiz gibi uyuyor sabah 6 da ayakta. hiç uyanmıyor bi rahatsızlığı yoksa şayet. çok rahat ediyorum artık. deliksiz uyuyorum sağlıklı ise:)))tüm bebeklere böyle uykular diliyorum. ne sallama kaldı ne başka bi şey. kendiliğinden uyuyor bayağı uzun bi süredir. yatağını benimsemiş galiba. geceleri uyunur diye öğrendi artık sanırım:)))
arkadaşlar bi de bu arada tüm cildimizde kuruluk vardı yazmıştım
dün bir cilt uzmanına gittik
maalesef atopik dermatit teşhisi konuldu
alerjik bir durmda olabilir dedi doktor yani tamamen cilt kuruluğu bir nevi egzama
ancak alerjik olasılığı yüksek şeyleri benim yemem ya da kızımın yemesi
kurulukları daha da alevlendirebilir dedi doktor.
çok rahatsız edermiş kuzumu çok kaşındırırmış belki
geceleri bağırması da ondan
günah keçisi dişti
herhalde diş gelecek yeniden diyorduk ama kızımın derdi başkaymış
sırtı komple kupkuru zaten özellikle eklem yerleri diz kapaklarının
arkaları göbek kısmı dirseklerinin iç kısımları..
tedavisine gelince bir sürü krem(
kortizonlu da var maalesef
kullanmazsam geçmezmiş
bir hafta kullanıcağız sonra geçince
sürekli nemlendireceğiz
nemlendirici losyonlar verdi yüz için vücut için
onları kullabnacağız haftada bir zeytinyağlayacağız
evi nemli tutacağız sürekli yünden uzak duracağızz
halılarımız bile yünlü olmayacka
ev temizliğimize dikkat tozdan uzak duracağız
yani alerjik herşeyden uzak olacağız
kesinlikle deterjan yok sabun tozuyla yıkamaya devam
şampuanımız mustela dedim yorum yapmadı
arada kaynadı sanırım devam edeceğiz olumsuz bişi demedi çünkü
bi de dudakları için çok ilginçtir
hametan pişik kremini önerdi
hiç korkmadan dudaklarına sürebilirsin kuruduğunda dedi
bizde durumlar böyle inşallah iyilşeme olur
ilerleyen günlerde paylaşırım kızlar
arkadaşlar bi de bu arada tüm cildimizde kuruluk vardı yazmıştım
dün bir cilt uzmanına gittik
maalesef atopik dermatit teşhisi konuldu
alerjik bir durmda olabilir dedi doktor yani tamamen cilt kuruluğu bir nevi egzama
ancak alerjik olasılığı yüksek şeyleri benim yemem ya da kızımın yemesi
kurulukları daha da alevlendirebilir dedi doktor.
çok rahatsız edermiş kuzumu çok kaşındırırmış belki
geceleri bağırması da ondan
günah keçisi dişti
herhalde diş gelecek yeniden diyorduk ama kızımın derdi başkaymış
sırtı komple kupkuru zaten özellikle eklem yerleri diz kapaklarının
arkaları göbek kısmı dirseklerinin iç kısımları..
tedavisine gelince bir sürü krem(
kortizonlu da var maalesef
kullanmazsam geçmezmiş
bir hafta kullanıcağız sonra geçince
sürekli nemlendireceğiz
nemlendirici losyonlar verdi yüz için vücut için
onları kullabnacağız haftada bir zeytinyağlayacağız
evi nemli tutacağız sürekli yünden uzak duracağızz
halılarımız bile yünlü olmayacka
ev temizliğimize dikkat tozdan uzak duracağız
yani alerjik herşeyden uzak olacağız
kesinlikle deterjan yok sabun tozuyla yıkamaya devam
şampuanımız mustela dedim yorum yapmadı
arada kaynadı sanırım devam edeceğiz olumsuz bişi demedi çünkü
bi de dudakları için çok ilginçtir
hametan pişik kremini önerdi
hiç korkmadan dudaklarına sürebilirsin kuruduğunda dedi
bizde durumlar böyle inşallah iyilşeme olur
ilerleyen günlerde paylaşırım kızlar
minicik minicik kızım benim.Az once doktordan geldik...kan ve idrar tahlili yapildi sorun istahsizligin artik tavan yapmasi neredeyse ac yasiyor isik kus....tahliller temiz cikti...ayni donem bebeklere gore zayif v kisa boylu ama zayif dogdugu icin kilo ve boyu dogumdan bugune kdar iyi ilerlemis...ne yiyorsa onu ver zorlama inat yasamayin psikolojik dedi...corba yogury vs.yemiyorsa mamasini icsin o ona yeter dedi....ayrica ozel diyet mamasi verdi numune 200 cc.bunu vein severse rapor yazariz raporla alirsiniz dedi tek ogun
Darısı başımıza vallahi.ya bi de benim cadı yemek yerken uyuyakalıyor sürekli. şaşkınlık içindeyim. geceleri yatırmadan şunu yedireyim diye başlıyorum üçüncü dördüncü kaşıkta uyuyakalıyor. sekiz gibi uyuyor sabah 6 da ayakta. hiç uyanmıyor bi rahatsızlığı yoksa şayet. çok rahat ediyorum artık. deliksiz uyuyorum sağlıklı ise:)))tüm bebeklere böyle uykular diliyorum. ne sallama kaldı ne başka bi şey. kendiliğinden uyuyor bayağı uzun bi süredir. yatağını benimsemiş galiba. geceleri uyunur diye öğrendi artık sanırım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?