2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Günaydın herkese.Yeni bir haftaya inşallah herkes sağlıklı ve mutlu başlamıştır. Bizim kızın halleri.O kadar oyuncak al uğraş 1 sepet çamaşıra gösterdiği heyecan yok. Bütün sepeti tek tek sanki öğretilmiş gibi silkeleyip yere atıyor sonra yerden alıp geri dolduruyor. Islak mendillere bayılıyor. Dün altını değiştirdikten sonra ortada bırakmışım elimi yıkayıp gelene kadar sen paketin yarısını çıkar. Allahım nasıl mutlu olmuş. İşaret parmağı ve baş parmak kullanmaya başlayalı müthiş ince işler peşinde.Benim kız ev işlerini sevecek galiba.

Herkese iyi haftalarr
Dünden beri çok mutluyumm.Oğluşum baba demeye başladı ve bir iki adım atmaya başladı Onun hergün yeni şeyler öğrendiğini,büyüdüğünü görmek müthiş bişey. Nasıl bi mutluluk kaynağı bunlarr. İyi ki varlar

mustela stelatopia olan ürünler egzama ve alerji içinmiş. bizde öyle bir durum yok ama eşim yanlış almış iki kutu. bende kullanıyorum kızıma çok güzel. kokusu falan da yok. ben bile bazen sürüyorum kendime ellerime çok iyi geldi:)

ay bende de sinüzit var ve bugün de başım çatlıyor. herkese geçmiş olsun arkadaşlar

maşallah, maşallah..
Allah nazarlardan sakınsın yavrucakları

Az once doktordan geldik...kan ve idrar tahlili yapildi sorun istahsizligin artik tavan yapmasi neredeyse ac yasiyor isik kus....tahliller temiz cikti...ayni donem bebeklere gore zayif v kisa boylu ama zayif dogdugu icin kilo ve boyu dogumdan bugune kdar iyi ilerlemis...ne yiyorsa onu ver zorlama inat yasamayin psikolojik dedi...corba yogury vs.yemiyorsa mamasini icsin o ona yeter dedi....ayrica ozel diyet mamasi verdi numune 200 cc.bunu vein severse rapor yazariz raporla alirsiniz dedi tek ogun
Mama 7 tl.tabiki rapor olmadan gunde 40 tl.mamaya veremeyiz...bu aksam vericem bakalim sevecekmi kilo alimi icinmis ayrica diger mamalara gore besin degeri epey yuksek..birde uzum cekirdegi surubu verdi hem kansizliga iyi geliyormus hem istah aciyormis onunda siparisini eczaneye verdim...insallah istahi acilir tek umudum bunlar....isik bugun 10 ay 24 gunluk kilosu 8 kg.boyu 74 cm...minik minicik kizim benim....

Son düzenleme:

Benim kızımda öyle canım 6 Mart doğumlu 8 kilo doktor sorun yapmıyor iyi diyor

masallh kuzulara

Allah kolaylik versin cnm ins acilir istahi kizinin Rabbm buyuk sikinti vermesin

hadi bakalım inşallah

benim oğlum da çamaşır sepetine karşı aynen dediğin gibi ilgili :)
Allah sağlık versin yavrularımıza canımmm
teşekkürler cnm
cnm bence de inatlaşma inşallah en kısa zamanda toparlar olmasa da üzülme sağlıklı olsun yeter bak maşallah değerleri iyiymişş

canım benin kız da 8.6 kilo. iştahı çok iyi artık çok şükür ama kilo almıyor. belli ki seninki de öyle yapısal bir durum yani. ben yağlı un kurabiyesi ezip veriyorum maması ile sen de dene. şimdi sınırsız yağ verebiliyoruz ve enerjilerinin büyük çoğunluğunu yağlardan alıyorlar. sende dene bakalım güzel sonuç alırız belki:)))

ya bi de benim cadı yemek yerken uyuyakalıyor sürekli. şaşkınlık içindeyim. geceleri yatırmadan şunu yedireyim diye başlıyorum üçüncü dördüncü kaşıkta uyuyakalıyor. sekiz gibi uyuyor sabah 6 da ayakta. hiç uyanmıyor bi rahatsızlığı yoksa şayet. çok rahat ediyorum artık. deliksiz uyuyorum sağlıklı ise:)))tüm bebeklere böyle uykular diliyorum. ne sallama kaldı ne başka bi şey. kendiliğinden uyuyor bayağı uzun bi süredir. yatağını benimsemiş galiba. geceleri uyunur diye öğrendi artık sanırım:)))

ya kızlar dilim şişti sanırım. az önce öğretmenlerle konuşuyordum. benim kız ayağa kalkıyor firavun faresi gibi dedim. düzgün sevsene kızını diye hemen uyarılar geliyor. ya beni öldürecek bu kadınlar. ben sizin sevmenize karışmıyorum arkadaş. ben kız öğrencilerimi bile cadılar diye seviyorum. ne yapayım böyleyim. ama bunu algılayamıyorlar ve beni savunma yapmak zorunda bırakıyorlar. yok öyle değildi falan falan...of sanırım sıkıldım anlaşılamamktan. klişe sevemiyorum kızımı. içime sokasım geldiğinde bile oyyy manyak şey diye seviyorum...çok mu sıkıntı bu ki bu kadar abartılıyor

maşallah ne güzel düzen kurmuş kendine, biz de uyku düzeni fena olmayanlardanız ama gece 12de yatar benim kızım, gece beslenmesini de bıraktık, mesela dün gece .1:00 gbi uyudu, 2ye kadar 2 kere emzik düşürüp ağladı sonra sabah 7:30da diş sancılarına kadar aralıksız uyudu normalde bu saatlerde sallasan bi saat daha uyur ama çok canı acıyodu uyuyamadı...

önemli olan kızın sevildiğini anlasın hissetsin, herkesin tarzı farklı... hep de prenses canım cicim denmez ya, kelime garip de olsa sevimli söylüyoruz, biz de hep diyoruz hacıyatmaz muzur gibi şeyler...

canım sıkıntı yapma inşallah toparlayacak kuzun. bak biimkilerde minik
ama farkındayım sen minikliğinden ziyade bişi yemmemesine takılıyorsun.
inşallah zamanla düzelecektir

Benim kızımda öyle canım 6 Mart doğumlu 8 kilo doktor sorun yapmıyor iyi diyor
bizimki de 19 mart doğumlu 8 kilo.. biz alıştık minikliğimize..

:) tatlı şey yaa gözümün önünde canlandırdım da..
benim kız da emziğe çok düşkün evin içinde dolaşan üç emziğimiz var
muhakkak biryerlerden buluyor bazen ikisi elinde biri ağzında emekliyor ortalıkta
tabi sürekli yıkanıyor emzikler
benim kızda bir ara şunu alışkanlık yapmıştı.
beni emerken emziği bana vermiyordu. gece uyuturken kucağımda bir göğsümden bir emzikten bir göğsümden bir emzikten seriye takmış bir şekilde
tam bir buçuk saat emiştiğimizi hatırlıyorum :)
bu arada gözü kapalı
eğer emziği elinden alırsam ağlıyor ve uyanıyor
yok eğer kendi göğsümü kapatırsam ağzını açıp göğsümü arıyor
bulamayınca onada ağlıyor..
çok hoşuma gidiyordu o hali ama benim için zor olmuştu resmen beni emzik yapmıştı
ama çok şükür onu unuttu.

En tatlı ve en zor zamanları benim KPSS hayal oldu bir dakika durmuyor bütün odaları dolaşıyor çekmeceler dolaplar hep peşindeyim.[/QUOTE]
canım işin çok zor ne diyeyim ben çalışamazdım sanırım
hani şimdi işe gidiyorum neyse de evde kız varken hiç bişi yapamıyorum ama
şöyle yapabilirsin burda bir arkadaş yazmıştı sanırım
kayınvalidenler burada diye biliyorum
hergün işe gider gibi ona bırakabilirsin kızını sende bir kütüphaneye gidip kesintisiz 3-4 saat çalışırsın
o da yeterli olur herhalde

maaşallah kuzuya
biimki de öyle hele ıslak mendiller favorileri
elimdeki ıslak mendil biitsin ben kutusunu atmayıp içine ufak ufak kesilmiş
kumaş parçaları koymayı düşünüyorum rengarenk
onları istediği kadar sokup çıkarsn :)

arkadaşlar bi de bu arada tüm cildimizde kuruluk vardı yazmıştım
dün bir cilt uzmanına gittik
maalesef atopik dermatit teşhisi konuldu
alerjik bir durmda olabilir dedi doktor yani tamamen cilt kuruluğu bir nevi egzama
ancak alerjik olasılığı yüksek şeyleri benim yemem ya da kızımın yemesi
kurulukları daha da alevlendirebilir dedi doktor.

çok rahatsız edermiş kuzumu çok kaşındırırmış belki
geceleri bağırması da ondan
günah keçisi dişti
herhalde diş gelecek yeniden diyorduk ama kızımın derdi başkaymış
sırtı komple kupkuru zaten özellikle eklem yerleri diz kapaklarının
arkaları göbek kısmı dirseklerinin iç kısımları..

tedavisine gelince bir sürü krem (
kortizonlu da var maalesef
kullanmazsam geçmezmiş
bir hafta kullanıcağız sonra geçince
sürekli nemlendireceğiz
nemlendirici losyonlar verdi yüz için vücut için
onları kullabnacağız haftada bir zeytinyağlayacağız
evi nemli tutacağız sürekli yünden uzak duracağızz
halılarımız bile yünlü olmayacka
ev temizliğimize dikkat tozdan uzak duracağız
yani alerjik herşeyden uzak olacağız
kesinlikle deterjan yok sabun tozuyla yıkamaya devam
şampuanımız mustela dedim yorum yapmadı
arada kaynadı sanırım devam edeceğiz olumsuz bişi demedi çünkü

bi de dudakları için çok ilginçtir
hametan pişik kremini önerdi
hiç korkmadan dudaklarına sürebilirsin kuruduğunda dedi

bizde durumlar böyle inşallah iyilşeme olur
ilerleyen günlerde paylaşırım kızlar

ne alakası var yahu, sev istediğin gibi içinden nasıl geliyorsa, kime düşer karışmak:):) milletin ağzı torba değil büzesin.hiç savunma filan yapma, tabi tabi de geç sen sonra bildiğin gibi yap:)

Oyy maşallah Darısı bizim başımıza inş. sabaha kadar 4-5 kez uyanıyor

canım çok geçmiş olsun inşallah geçer en kısa sürede...

Canım çok geçmiş olsun. İyileşme haberlerini bekliyoruz. Sağlıcakla kalın.
minicik minicik kızım benim.
Nasıl da hoşuma gitti :)

Darısı başımıza vallahi.
Bizimkisi çok uyanıyor teyzeleri ya. Bir bakıyoruz 90 derce dönmüş yatağın içinde. Bir de habire tepiyor yorganı. Çok sıcak olmadığına eminim. Sanırım ağırlık atmak istiyor. Sayamıyorum ama 7-8 sefer uyanıyordur.
Yer yatağında yatıyor artık, hatta yatıyoruz. Akşam yatağımda yatıyorum, sabah onun yatağında uyanıyorum Usanıyorum artık yanına gitmeye, temelli taşınıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…