canım benin kız da 8.6 kilo. iştahı çok iyi artık çok şükür ama kilo almıyor. belli ki seninki de öyle yapısal bir durum yani. ben yağlı un kurabiyesi ezip veriyorum maması ile sen de dene. şimdi sınırsız yağ verebiliyoruz ve enerjilerinin büyük çoğunluğunu yağlardan alıyorlar. sende dene bakalım güzel sonuç alırız belki:)))
ya bi de benim cadı yemek yerken uyuyakalıyor sürekli. şaşkınlık içindeyim. geceleri yatırmadan şunu yedireyim diye başlıyorum üçüncü dördüncü kaşıkta uyuyakalıyor. sekiz gibi uyuyor sabah 6 da ayakta. hiç uyanmıyor bi rahatsızlığı yoksa şayet. çok rahat ediyorum artık. deliksiz uyuyorum sağlıklı ise:)))tüm bebeklere böyle uykular diliyorum. ne sallama kaldı ne başka bi şey. kendiliğinden uyuyor bayağı uzun bi süredir. yatağını benimsemiş galiba. geceleri uyunur diye öğrendi artık sanırım:)))
Ah arkadasim bir yese...neler yapiyorum ama yok....sorun kilosu degil hicbir sey yememesi....simdilik corbalari vermiyorum aramizdaki iletisimi tekrar kazanmak icin cunku aramiz acildi kucuk hanimla....buzlari eriteyim corbalara yemeklere devam....
aman nazar degmesindarisi bzlerin basina ins en kisa zamanda
Amin sweet im.gerçi benim kız uyanıyormu bilmiyorum.hep beraber uyuduğumuz için.ama illaki uyanlyordur emiyor çunki. Sayısı nı bilmiyorum.1 de ola bilir 6 da
Allh seni nasil bilmion kizfarketmion mu hic emerken
ya bi de benim cadı yemek yerken uyuyakalıyor sürekli. şaşkınlık içindeyim. geceleri yatırmadan şunu yedireyim diye başlıyorum üçüncü dördüncü kaşıkta uyuyakalıyor. sekiz gibi uyuyor sabah 6 da ayakta. hiç uyanmıyor bi rahatsızlığı yoksa şayet. çok rahat ediyorum artık. deliksiz uyuyorum sağlıklı ise:)))tüm bebeklere böyle uykular diliyorum. ne sallama kaldı ne başka bi şey. kendiliğinden uyuyor bayağı uzun bi süredir. yatağını benimsemiş galiba. geceleri uyunur diye öğrendi artık sanırım:)))
Oyy maşAllah Allah bozmasın. Hiç adetim değildi önceki gün kızımın kaç defa uyandığını sayacağım tuttu. 16 kere uyandı kızım gece. Dün daha fazla.. Ve bu bir-iki güne has bir şey değil. Çok şükür kızım hasta da değil. Mama yiyor, yatmadan 1 biberon mama yapıp veriyorum. Suyunu veriyorum (pek içmiyor) Oda nemlensin diye sürekli peteğin üzerinde ıslak havlu.. Terledi diye üstünü açıyorum aynı, üşüdü diye örtüyorum aynı.. Uyanıp uyanıp emziğini istiyor. Daldı mı düşürüyor sonra aynı nakarat işte. Üstelik çoklukla da gece uyanıp oturuyor yatağın içinde olmadı ayağa kalkıp bana bakıyorHani halka filminde kızın kuyudan çıkış sahnesi var ya, önce eller görünür sonra kafa çıkar, bizimki de o hesap.. Ağrı kesici veriyorum bir kaç gündür gecenin bir yarısı, bir yeri ağrıyorsa diye. Gündüz bir şey yok ama..Diş çıkartıyor ondan desem o da değil çünkü hep böyle. Çok nadir bilirim gece 2-3 defa kalktığını. Kızımın uyanmadan bir kaç saat uyanması için ne yapmam gerekir kızlar? Açlıktan uyanmıyor, terlediği-üşüdüğü için de değil, emziği alınca susuyor. Emziği bıraktıramam artık çok geç, hem bıraksa bile başka bir şeyle uyumak isteyecek bu kez. Sizce ne yapmalıyım?
Ah arkadasim bir yese...neler yapiyorum ama yok....sorun kilosu degil hicbir sey yememesi....simdilik corbalari vermiyorum aramizdaki iletisimi tekrar kazanmak icin cunku aramiz acildi kucuk hanimla....buzlari eriteyim corbalara yemeklere devam....
canım çok geçmiş olsun inşallah geçer en kısa sürede...
Acaba yatarken ictigi mama fazla geliyorda tum gece sindirmek icin rahatsiz oluyor o yuzdenmi uyaniyor....yatmadan bir saat once ver biraz hazmetsin oyle uyusun....benim aklima bu geldi acliktan degilde acaba tokluk hissimi uyandiriyor...gecen gun bir blokta okudum eleme yontemiyle bulun diyordu uyumamasini sebeplerin icinde tokluk hisside vardi....Oyy maşAllah Allah bozmasın. Hiç adetim değildi önceki gün kızımın kaç defa uyandığını sayacağım tuttu. 16 kere uyandı kızım gece. Dün daha fazla.. Ve bu bir-iki güne has bir şey değil. Çok şükür kızım hasta da değil. Mama yiyor, yatmadan 1 biberon mama yapıp veriyorum. Suyunu veriyorum (pek içmiyor) Oda nemlensin diye sürekli peteğin üzerinde ıslak havlu.. Terledi diye üstünü açıyorum aynı, üşüdü diye örtüyorum aynı.. Uyanıp uyanıp emziğini istiyor. Daldı mı düşürüyor sonra aynı nakarat işte. Üstelik çoklukla da gece uyanıp oturuyor yatağın içinde olmadı ayağa kalkıp bana bakıyorHani halka filminde kızın kuyudan çıkış sahnesi var ya, önce eller görünür sonra kafa çıkar, bizimki de o hesap.. Ağrı kesici veriyorum bir kaç gündür gecenin bir yarısı, bir yeri ağrıyorsa diye. Gündüz bir şey yok ama..Diş çıkartıyor ondan desem o da değil çünkü hep böyle. Çok nadir bilirim gece 2-3 defa kalktığını. Kızımın uyanmadan bir kaç saat uyanması için ne yapmam gerekir kızlar? Açlıktan uyanmıyor, terlediği-üşüdüğü için de değil, emziği alınca susuyor. Emziği bıraktıramam artık çok geç, hem bıraksa bile başka bir şeyle uyumak isteyecek bu kez. Sizce ne yapmalıyım?
Yarin sabah suruba ac karnina baslicam....bakalim halimiz ne olacak...birkac gundur sadce biberon mamasi yiyor hemde istedigi kadar zorlamiyorum sanki baristik gibiay canım ya. ben de aynıydım. bir gün aç bıraktım ama tüm gün. gece artık açlıktan ağladı ve hiç unutmam 180 mamayı içti ve uyudu gitti. ondan sonra iştahı açıldı. şu özel mama ile üzüm çekirdeği şurubu işe yarar inşallah. çok özeniyordum yiyen bebeklere seni de çok iyi anlıyorum yemeyen tüm bebeklerin annelerini anladığım gibi. ya bir de kuru dut duydum ben bi arkadaştan. inanılmaz iştah açıyor diye. bi de sipraktin duydum. alerji şurubu. tüm antihistaminikler gibi yan etkisi iştah açması imiş. tabi bana sorarsan düşünme bile sipraktin derim. ama doktoruna danışıp belki kullanırsın diye söyleyim dedim
Oyy maşAllah Allah bozmasın. Hiç adetim değildi önceki gün kızımın kaç defa uyandığını sayacağım tuttu. 16 kere uyandı kızım gece. Dün daha fazla.. Ve bu bir-iki güne has bir şey değil. Çok şükür kızım hasta da değil. Mama yiyor, yatmadan 1 biberon mama yapıp veriyorum. Suyunu veriyorum (pek içmiyor) Oda nemlensin diye sürekli peteğin üzerinde ıslak havlu.. Terledi diye üstünü açıyorum aynı, üşüdü diye örtüyorum aynı.. Uyanıp uyanıp emziğini istiyor. Daldı mı düşürüyor sonra aynı nakarat işte. Üstelik çoklukla da gece uyanıp oturuyor yatağın içinde olmadı ayağa kalkıp bana bakıyorHani halka filminde kızın kuyudan çıkış sahnesi var ya, önce eller görünür sonra kafa çıkar, bizimki de o hesap.. Ağrı kesici veriyorum bir kaç gündür gecenin bir yarısı, bir yeri ağrıyorsa diye. Gündüz bir şey yok ama..Diş çıkartıyor ondan desem o da değil çünkü hep böyle. Çok nadir bilirim gece 2-3 defa kalktığını. Kızımın uyanmadan bir kaç saat uyanması için ne yapmam gerekir kızlar? Açlıktan uyanmıyor, terlediği-üşüdüğü için de değil, emziği alınca susuyor. Emziği bıraktıramam artık çok geç, hem bıraksa bile başka bir şeyle uyumak isteyecek bu kez. Sizce ne yapmalıyım?
Kızlar benim kızım sürekli kulağını kaşıyor gece uyandığında da acaba mantar falanmı var parmağını içine sokup uzunca süre kaşıyor. Ağrısa kulağını tutup ağlar değil mi?
ben de bu soruyu soracaktım canım benim oğlum da öyle ama gece uyandığında filan değil (daha doğrusu dikkat etmedim gece) gün içerisinde yapıyor başını kaşıyor ensesi üstünü filan baktım kızarma filan da yok acaba huy mu edindi bilemiyorum..genelde emerken saçını çekiyor bi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?