2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Gokcen geçmiş olsun kuzuya..
Ebah şükür kızının sonuçları iyi çıkmış...
O kadar üzülüyordumki..hep en zayıf benim kız gelir bana..ama görüyorumki yalnız değilim bu konuda. ..minnoşum biraz küçük..7 nisan doğumlu ve 7600 qr..şuan saat 1 burda.klzım.pirinç unlu muhallebi.yumurtanın sarisi.tam yemedi..şimdide meyve yedirdim....2.5 saat sonra etli çorba yedircem.sonra yoğurt içine meyve qoyarim.akşamda kaşık mamasl....işte böyle. .

Ah arkadasim bir yese...neler yapiyorum ama yok....sorun kilosu degil hicbir sey yememesi....simdilik corbalari vermiyorum aramizdaki iletisimi tekrar kazanmak icin cunku aramiz acildi kucuk hanimla....buzlari eriteyim corbalara yemeklere devam....

aman nazar degmesin darisi bzlerin basina ins en kisa zamanda

Ah arkadasim bir yese...neler yapiyorum ama yok....sorun kilosu degil hicbir sey yememesi....simdilik corbalari vermiyorum aramizdaki iletisimi tekrar kazanmak icin cunku aramiz acildi kucuk hanimla....buzlari eriteyim corbalara yemeklere devam....

Ben o küçük hanımı yerim ya..inşallah iştahı açılır ışık hanımın...

aman nazar degmesin darisi bzlerin basina ins en kisa zamanda

Amin sweet im.gerçi benim kız uyanıyormu bilmiyorum.hep beraber uyuduğumuz için.ama illaki uyanlyordur emiyor çunki. Sayısı nı bilmiyorum.1 de ola bilir 6 da

Son düzenleme:
Gökçenciğim çok geçmiş olsun bence dikkat ettiğin sürece iyileşecektir kuzun..
Bir şey sormak istiyorum sık sık hasta oluyor mu peki kuzucuğun?

Amin sweet im.gerçi benim kız uyanıyormu bilmiyorum.hep beraber uyuduğumuz için.ama illaki uyanlyordur emiyor çunki. Sayısı nı bilmiyorum.1 de ola bilir 6 da

Allh seni nasil bilmion kiz farketmion mu hic emerken

Oyy maşAllah Allah bozmasın. Hiç adetim değildi önceki gün kızımın kaç defa uyandığını sayacağım tuttu. 16 kere uyandı kızım gece. Dün daha fazla.. Ve bu bir-iki güne has bir şey değil. Çok şükür kızım hasta da değil. Mama yiyor, yatmadan 1 biberon mama yapıp veriyorum. Suyunu veriyorum (pek içmiyor) Oda nemlensin diye sürekli peteğin üzerinde ıslak havlu.. Terledi diye üstünü açıyorum aynı, üşüdü diye örtüyorum aynı.. Uyanıp uyanıp emziğini istiyor. Daldı mı düşürüyor sonra aynı nakarat işte. Üstelik çoklukla da gece uyanıp oturuyor yatağın içinde olmadı ayağa kalkıp bana bakıyor Hani halka filminde kızın kuyudan çıkış sahnesi var ya, önce eller görünür sonra kafa çıkar, bizimki de o hesap.. Ağrı kesici veriyorum bir kaç gündür gecenin bir yarısı, bir yeri ağrıyorsa diye. Gündüz bir şey yok ama..Diş çıkartıyor ondan desem o da değil çünkü hep böyle. Çok nadir bilirim gece 2-3 defa kalktığını. Kızımın uyanmadan bir kaç saat uyanması için ne yapmam gerekir kızlar? Açlıktan uyanmıyor, terlediği-üşüdüğü için de değil, emziği alınca susuyor. Emziği bıraktıramam artık çok geç, hem bıraksa bile başka bir şeyle uyumak isteyecek bu kez. Sizce ne yapmalıyım?

canım uyanmadan bi kaç saat uyuması için yapılacak şey ne ben bilmiyorum gerçekten. benim kızım kendi tutturdu bu düzeni. gündüz sağlam doyuyor belki acıkmadığından uyanmıyor bilemiyorum. ama sen de aç değil demişsin. ben üstüne bir şey örtmüyorum. 3 kat penye ile yatırıyorum. terlemiyor da üşümüyor da. ev ideal sıcaklıkta ideal nemde. ama dediğim gibi kızım kurdu bu düzeni. keşke ben yaptım şöyle böyle diye yardım edebilsem

ay canım ya. ben de aynıydım. bir gün aç bıraktım ama tüm gün. gece artık açlıktan ağladı ve hiç unutmam 180 mamayı içti ve uyudu gitti. ondan sonra iştahı açıldı. şu özel mama ile üzüm çekirdeği şurubu işe yarar inşallah. çok özeniyordum yiyen bebeklere seni de çok iyi anlıyorum yemeyen tüm bebeklerin annelerini anladığım gibi. ya bir de kuru dut duydum ben bi arkadaştan. inanılmaz iştah açıyor diye. bi de sipraktin duydum. alerji şurubu. tüm antihistaminikler gibi yan etkisi iştah açması imiş. tabi bana sorarsan düşünme bile sipraktin derim. ama doktoruna danışıp belki kullanırsın diye söyleyim dedim

Asyaseyhan nazlma ceylin gecmis olsun dilekleriniz icin Teesekkurler. Sagolun kizlar.
Arkadaslar bi de kullanan arkadaslardan buhar makinesi tavsiyesi istiyorum bu konuda cok cahilim de..

Bu arada soruna cevap vermeyi unutmusum. Ceylincim cok sukur sik hasta olmuyoruz gerci ekim ayinda uc kez antibiyotik kullanmak zorunda kakmistik o ara seriye baglamistik cok sukur son uc aydir hastalanmadik.

Acaba yatarken ictigi mama fazla geliyorda tum gece sindirmek icin rahatsiz oluyor o yuzdenmi uyaniyor....yatmadan bir saat once ver biraz hazmetsin oyle uyusun....benim aklima bu geldi acliktan degilde acaba tokluk hissimi uyandiriyor...gecen gun bir blokta okudum eleme yontemiyle bulun diyordu uyumamasini sebeplerin icinde tokluk hisside vardi....
Yarin sabah suruba ac karnina baslicam....bakalim halimiz ne olacak...birkac gundur sadce biberon mamasi yiyor hemde istedigi kadar zorlamiyorum sanki baristik gibi

Bizde aynı durumdayız canım bende 6 aydır diş deyip dürüyorum ama diş falan değil oyuncu bizimki gecede kalkıp oynamak istiyor. Ama ben yoruldum artık uykusuzluk çok zor yeni doğduğunda gece 1 veya 2 defa uyandırdı 6 aydan sonra kudurdu

Evet canım kayınvalidem burda ama hayatta kabul etmez annemde burda aslında kazadan önce iyi çalışıyordum eşimin trafik kazasından sonra düzenimiz bozuldu gelen giden evimde sürekli misafir var ancak onlara ve kızıma yetişebiliyorum

Kızlar benim kızım sürekli kulağını kaşıyor gece uyandığında da acaba mantar falanmı var parmağını içine sokup uzunca süre kaşıyor. Ağrısa kulağını tutup ağlar değil mi?

Kızlar benim kızım sürekli kulağını kaşıyor gece uyandığında da acaba mantar falanmı var parmağını içine sokup uzunca süre kaşıyor. Ağrısa kulağını tutup ağlar değil mi?

ben de bu soruyu soracaktım canım benim oğlum da öyle ama gece uyandığında filan değil (daha doğrusu dikkat etmedim gece) gün içerisinde yapıyor başını kaşıyor ensesi üstünü filan baktım kızarma filan da yok acaba huy mu edindi bilemiyorum..genelde emerken saçını çekiyor bi de

Benim kızım da yapıyor.hep kanatir kulağını :26:hiç önem vermedim..huy edindi diye düşünüyorum. .ama martda kontrokde söylerim inşallah. Tabii yaparsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…