- 15 Kasım 2009
- 1.424
- 635
- 688
Acaba yatarken ictigi mama fazla geliyorda tum gece sindirmek icin rahatsiz oluyor o yuzdenmi uyaniyor....yatmadan bir saat once ver biraz hazmetsin oyle uyusun....benim aklima bu geldi acliktan degilde acaba tokluk hissimi uyandiriyor...gecen gun bir blokta okudum eleme yontemiyle bulun diyordu uyumamasini sebeplerin icinde tokluk hisside vardi....
Yarin sabah suruba ac karnina baslicam....bakalim halimiz ne olacak...birkac gundur sadce biberon mamasi yiyor hemde istedigi kadar zorlamiyorum sanki baristik gibi
Bizde aynı durumdayız canım bende 6 aydır diş deyip dürüyorum ama diş falan değil oyuncu bizimki gecede kalkıp oynamak istiyor. Ama ben yoruldum artık uykusuzluk çok zor yeni doğduğunda gece 1 veya 2 defa uyandırdı 6 aydan sonra kudurdu
ben de bu soruyu soracaktım canım benim oğlum da öyle ama gece uyandığında filan değil (daha doğrusu dikkat etmedim gece) gün içerisinde yapıyor başını kaşıyor ensesi üstünü filan baktım kızarma filan da yok acaba huy mu edindi bilemiyorum..genelde emerken saçını çekiyor bi de
Benimki de 4. aydan sonra :)
Ben gece artık uyanmayacak büyüyor diye beklerken, sayı ve şiddetini gittikçe arttırdı bizimki :)
Şu aralar acaba gece korkuyor mu diye düşünüyorum. Uyanıp beni göremeyince basıyor yaygarayı, acaba ondan mı? Gece uyanıp uyumadığı zaman başını okşaya okşaya uyutmaya çalışıyorum, uyumasa da sakinleşiyor. Ağzına emziği verip ben de kafamı kendi yastığıma koysam, beni göremediği için hemen kalkıyor bana bakıyor orada mıyım diye. Haliyle uyuyamıyor.
Kızlar benim kızım sürekli kulağını kaşıyor gece uyandığında da acaba mantar falanmı var parmağını içine sokup uzunca süre kaşıyor. Ağrısa kulağını tutup ağlar değil mi?
ben de bu soruyu soracaktım canım benim oğlum da öyle ama gece uyandığında filan değil (daha doğrusu dikkat etmedim gece) gün içerisinde yapıyor başını kaşıyor ensesi üstünü filan baktım kızarma filan da yok acaba huy mu edindi bilemiyorum..genelde emerken saçını çekiyor bi de
Benim kızım da yapıyor.hep kanatir kulağını :26:hiç önem vermedim..huy edindi diye düşünüyorum. .ama martda kontrokde söylerim inşallah. Tabii yaparsa
Benim kızımda öyle emerken saçını çekiyor bende bi anlam veremedim
Günaydın kızlarr
Sizlere bişey sormak istiyorum.Bebeklere her akşam rezene vermenin bi zararı olur mu acaba? :26:
Darısı başımıza vallahi.
Bizimkisi çok uyanıyor teyzeleri ya. Bir bakıyoruz 90 derce dönmüş yatağın içinde. Bir de habire tepiyor yorganı. Çok sıcak olmadığına eminim. Sanırım ağırlık atmak istiyor. Sayamıyorum ama 7-8 sefer uyanıyordur.
Yer yatağında yatıyor artık, hatta yatıyoruz. Akşam yatağımda yatıyorum, sabah onun yatağında uyanıyorumUsanıyorum artık yanına gitmeye, temelli taşınıyorum.
Çok şükür içiyor canım.Bi ara ıhlamur veriyim dedim ama bi yudum içti bıraktı. Gece muhallebisini yedirip uyutuyorum 1 saat sonra tekrar uyanıyor gözler kapalı ağlıyor.Acıkması mümkün değil onca muhallebiden sonra.Ben de rezene veriyorum bitince uykuya dalıyor tekrar ama her akşam vermeye başlayınca bi zararı olur mu diye bi sorayım dedim sizlere de.Teşekkür ederimİçiyorsa ne güzel, ben oğlanlar çok içirdim granül hazır olanlardan. Bir zararını görmedim. Kızıma da veriyorum ama maalesef içmiyor.
ASYASEYHAN'cım
Canım ben de bir kaç gün yorgan örtüm Cansunun üzerine baktım çok rahatsız oldu sabaha kadar yorgan savaştı resmen. Hemen değiştirdim şimdi peluş battaniyeyle yatıyor o kadar rahat ki. Birde alıştı eliyle battaniyesini okşayarak uyuyor. Gerçi yazın nasıl vazgeçecek bu durumdan bilemiyorum ama şimdi uyku demek battaniye demek Cansu için. Bir dene istersen.
bugün ilk defa kızımla yalnız başımıza markete gittik, açık hava kızımı çok yordu demek, 12den önce uyumayan kızım 8 buçuktan beri uyuyo, akşam yemeği süt hepsi kaldı, sabah kadar uyur mu yoksa gece yarısı oyun molası mı veririz bekleyip görücez:)
Oh anne kız geZmişsiniz ne güzel. Sabaha kadar uyur inşallah annesi. Geçenlerde oğlum da akşam 6 da yattı sabah sekize kadar :) gece yüz kere uyandı ama emip emip uyudu. Ben de hippin arıyorum ama bulamıyorum. O yüzden de vermîyorum. Gerçî hippin bebe bisküvisi cici bebe kadar güzel değildir :) bulduğunda benim de haberim olsun Cnm.:)
Babaannemizi memleketine yolladık. 2 gün oğlumla babası başbaşa kalacaklar bakalım. Pazar günü de biz İzmir yılcusuyuz. Ailemi okadar özledim ki... Ve de dinlenmeye o kadar ihtiyacım var ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?