2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Her zaman hepsini içmiyor ki, bazen 100 ml bazen 150 ml, keyfi yeterse hepsini. Yemeyeceği zaman zaten uyku arasında bile olsa reddediyor, sebebin bu olduğunu da sanmıyorum. Alışkanlık herhalde. :/

Benimki de 4. aydan sonra :)

Ben gece artık uyanmayacak büyüyor diye beklerken, sayı ve şiddetini gittikçe arttırdı bizimki :)

Şu aralar acaba gece korkuyor mu diye düşünüyorum. Uyanıp beni göremeyince basıyor yaygarayı, acaba ondan mı? Gece uyanıp uyumadığı zaman başını okşaya okşaya uyutmaya çalışıyorum, uyumasa da sakinleşiyor. Ağzına emziği verip ben de kafamı kendi yastığıma koysam, beni göremediği için hemen kalkıyor bana bakıyor orada mıyım diye. Haliyle uyuyamıyor.

Benim kızımda öyle emerken saçını çekiyor bende bi anlam veremedim

Bizimkide öyle korkuyo gibi ağlıyor hatta geçen gece eşim diyoki melekleri rüyasında görüyor onlardan korkuyo heralde bizim ki normalde de çok korkak gülünce, hapşurunca, öksürünce çok korkuyo ağlıyo

Kızlar benim kızım sürekli kulağını kaşıyor gece uyandığında da acaba mantar falanmı var parmağını içine sokup uzunca süre kaşıyor. Ağrısa kulağını tutup ağlar değil mi?

Benim kızım da yapıyor.hep kanatir kulağını :26:hiç önem vermedim..huy edindi diye düşünüyorum. .ama martda kontrokde söylerim inşallah. Tabii yaparsa

Benim kızımda öyle emerken saçını çekiyor bende bi anlam veremedim

Hepinize selam. Saç çekmek ile ilgili bir yazıyı paylaşmak istedim.

Bu hareket de çocuğunuz stresini yenmek için yaptığı bir harekettir. Ya da bebekken meme emdiği sırada sizin saçlarınıza tutunduğu anları kendince yeniden yaratmaya çalışıyordur. Bu hareketleri özellikle stresli olduğu zamanlarda, örneğin yorgunken yada uykuluyken yapıyorsa anlayış gösterin.

Aşağıdaki ipuçları durdurmanıza yardımcı olabilir. Özellikle stresli zamanlarda ona daha çok sevgi ve ilgi gösterin.
Saçlarını daha kısa kesin ki rahat etsin.Ona çekip koparması için tüylü bir oyuncak alın. Ellerini meşgul edecek oyunlar bulun. diyor. Bilgilerinize...

Ben tüylü büyük bir köpek verdim Cansu'ma bazen çekip çekip koparıyor bazen üstüne yatıp sanki onunla güreşiyor resmen. Peluşlara karşı acayip ilgili benim kız. Uyurkende sadece peluş battaniyeyle uyuyor. Uykusu gelince battaniye ye elini sürtüyor uyuyana kadar.

Günaydın kızlarr
Sizlere bişey sormak istiyorum.Bebeklere her akşam rezene vermenin bi zararı olur mu acaba? :26:

Darısı başımıza vallahi.
Bizimkisi çok uyanıyor teyzeleri ya. Bir bakıyoruz 90 derce dönmüş yatağın içinde. Bir de habire tepiyor yorganı. Çok sıcak olmadığına eminim. Sanırım ağırlık atmak istiyor. Sayamıyorum ama 7-8 sefer uyanıyordur.
Yer yatağında yatıyor artık, hatta yatıyoruz. Akşam yatağımda yatıyorum, sabah onun yatağında uyanıyorum Usanıyorum artık yanına gitmeye, temelli taşınıyorum.[/QUOTE]

ASYASEYHAN'cım
Canım ben de bir kaç gün yorgan örtüm Cansunun üzerine baktım çok rahatsız oldu sabaha kadar yorgan savaştı resmen. Hemen değiştirdim şimdi peluş battaniyeyle yatıyor o kadar rahat ki. Birde alıştı eliyle battaniyesini okşayarak uyuyor. Gerçi yazın nasıl vazgeçecek bu durumdan bilemiyorum ama şimdi uyku demek battaniye demek Cansu için. Bir dene istersen.

Son düzenleme:
Günaydın kızlarr
Sizlere bişey sormak istiyorum.Bebeklere her akşam rezene vermenin bi zararı olur mu acaba? :26:

İçiyorsa ne güzel, ben oğlanlar çok içirdim granül hazır olanlardan. Bir zararını görmedim. Kızıma da veriyorum ama maalesef içmiyor.

ASYASEYHAN'cım
Canım ben de bir kaç gün yorgan örtüm Cansunun üzerine baktım çok rahatsız oldu sabaha kadar yorgan savaştı resmen. Hemen değiştirdim şimdi peluş battaniyeyle yatıyor o kadar rahat ki. Birde alıştı eliyle battaniyesini okşayarak uyuyor. Gerçi yazın nasıl vazgeçecek bu durumdan bilemiyorum ama şimdi uyku demek battaniye demek Cansu için. Bir dene istersen.[/QUOTE]

Canım sağolasın bu akşam deneyeceğim bakalım, umarım işe yarar.

Benim oğlum emerken ayağındaki çorabı çekip çıkarıyor, saçtan ziyade ayakla pek haşır neşir

İçiyorsa ne güzel, ben oğlanlar çok içirdim granül hazır olanlardan. Bir zararını görmedim. Kızıma da veriyorum ama maalesef içmiyor.
Çok şükür içiyor canım.Bi ara ıhlamur veriyim dedim ama bi yudum içti bıraktı. Gece muhallebisini yedirip uyutuyorum 1 saat sonra tekrar uyanıyor gözler kapalı ağlıyor.Acıkması mümkün değil onca muhallebiden sonra.Ben de rezene veriyorum bitince uykuya dalıyor tekrar ama her akşam vermeye başlayınca bi zararı olur mu diye bi sorayım dedim sizlere de.Teşekkür ederim

Canım sağolasın bu akşam deneyeceğim bakalım, umarım işe yarar.

Benim oğlum emerken ayağındaki çorabı çekip çıkarıyor, saçtan ziyade ayakla pek haşır neşir [/QUOTE]

Bizimkide bi çorabını bi saçını bi benim diğer meme ucumu bi kulağını çekiştiriyır eli ayağı hiç durmuyor

bugün ilk defa kızımla yalnız başımıza markete gittik, açık hava kızımı çok yordu demek, 12den önce uyumayan kızım 8 buçuktan beri uyuyo, akşam yemeği süt hepsi kaldı, sabah kadar uyur mu yoksa gece yarısı oyun molası mı veririz bekleyip görücez:)

ben hiç bebe bisküvisi vermiyodum ama kahvaltısına katıyorum 2 gündür artık bikaç tane, hipp in bebe bisküvisini bulamıyorum bi türlü, eti cici bebe veriyorum, kızım çok sevdi ama çok içime sinmiyo, hipp kullanan var mı siz nerden alıyosunuz, civardaki tüm marketlere ve avmlerdeki marketlere bakıyorum hep yok yok, e-bebekte bile yok, 6 ay sonrası için olanı merkezden istiyolarmış ordan gelmiyomuş...

Oh anne kız geZmişsiniz ne güzel. Sabaha kadar uyur inşallah annesi. Geçenlerde oğlum da akşam 6 da yattı sabah sekize kadar :) gece yüz kere uyandı ama emip emip uyudu. Ben de hippin arıyorum ama bulamıyorum. O yüzden de vermîyorum. Gerçî hippin bebe bisküvisi cici bebe kadar güzel değildir :) bulduğunda benim de haberim olsun Cnm.:)

Babaannemizi memleketine yolladık. 2 gün oğlumla babası başbaşa kalacaklar bakalım. Pazar günü de biz İzmir yılcusuyuz. Ailemi okadar özledim ki... Ve de dinlenmeye o kadar ihtiyacım var ki...

evet canım güzeldi, bundan sonra daha sık yaparız artık da zormuş :) bebek arabası taşımak ne zormuş öyle,arabayla inemiyoruz tabi girişte merdivenler var kızımı evde bikaç dakikalığına reklamları açıp yalnız bırakmak zorunda kaldım, önce arabayı indirip sonra biz indik...
geçenlerde bi kere daha böyle erken uyumuştu ama iki buçuk saat ara verip oyun oynamıştık o gece, bakalım ne olucak bu sefer uyuyoruz hala, aksilik gibi benim de uykum yok :) 2 kere emzik isteyip uyandı biraz önce süt içirdim o fırsatta iyi oldu...
benim de içime sinmiyo ama ne bileyim verdim ben canım bebe bisküvisini, bulursam hippi yazarım mutlaka ssana, sen de bulursan haber verirsin, ama hippin merkezinden gelmiyomuş, elinde kalan varsa onlar satıyomuş, rastlarız inşallah... arenaparkta kipada 1-3 yaşa arası için olan var ama 6 ay sonrası için olan yok orda da, ondan alıp bi kenara mı koysak nasılsa bir ay bir hafta sonra 1 yaşında oluyoruz biz...

Babaannemizi memleketine yolladık. 2 gün oğlumla babası başbaşa kalacaklar bakalım. Pazar günü de biz İzmir yılcusuyuz. Ailemi okadar özledim ki... Ve de dinlenmeye o kadar ihtiyacım var ki...

ben eşimle kızımı başbaşa düşünemiyorum, yediremez yemeklerini, altını da değiştiremez.. bi kere ben yanındayken altını değiştirtmiştim, ki o zaman küçüktü pek kaçmıyodu şimdi hele bi de kaka yapmışken hallerini düşünemiyorum...
yemek konusunda da bizi gördükçe benim çok önemli ve zor bi iş becerdiğimi düşünüyo :) hep söylesem de hiç teşebbüste bulunmadı bu konuda...
sen izmirli misin canım, iyi yolculuklar şimdiden, onlar da sizi özlemiştir sana bırakmazlar oğlunu dinlenirsin orada...

Kızlar gelemedim yine ne zamandır hayırlı işlerle meşgulüz abiciğim nihayet evleniyoooo çok yakında düğünümüz var bu yzüden tatlı telaşemden dolayı vakit bulmuşken haber vereyim dedim düğün sonrası da az da olsa kalmayı planlıyorum anneciğimde bu telaşede net olsa da oturacak yazacak imkan bulamayabilirimm olsun hep sağlıklı-keyifli haberlerimiz olsun da varsın geç buluşalım buralarda hepinizi çok özleyeceğiz cici bakın kendinize yavrularınıza öpüyoruz sizi kocaman kızımla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…