bir haftadır yazmıyorum ya dolmuşum iyice
kizlarr asya uykusunda konusup duruyor saatlerdir.bir de sicrayip duruyor.kafayi yedim.neden yapiyor boyle? O konustukca kalkiyorum gidiyorum o sicradikca gidiyorum.mosmor oldu gozlerim.uykum kacti. )):
kizlarr asya uykusunda konusup duruyor saatlerdir.bir de sicrayip duruyor.kafayi yedim.neden yapiyor boyle? o konustukca kalkiyorum gidiyorum o sicradikca gidiyorum.mosmor oldu gozlerim.uykum kacti. )):
Biz birer ay arayla 2 kere kutlayacağız :) bir izmirde bir de evimizde.. Anneannemizin gelme imkanı yok çünkü. Burda da evde kutlarız herhalde.çünkü çok kalabalık bir çevremîz yok. Arkadaşlar çocukları falan 30 kişi anca oluruz.misafirlere oğlumun resmi olan bir magnet hazırlayacağım bakalım.Yenikullanıcı Cnm izmirde doğdum büyüdüm. Üniversiteyi izmirde okudum.Ama çanakkaleliyim :) seninde mi var izmirle bağlantın yoksa :)
Kızlar benim kızım gece uyurken aniden bağırarak uyanıyor sanki kabus görmüş gibi uzunca bi sürede susturamıyoruz acaba neyden oluyor sizde de böyle bişe oluyormu
kızlar biz evimize taşındık
daha fazla yoruluyorum ama hepimiz daha mutluyuz, babaanne ve dedemizi de geldi bizimle
bugün okulu kapattık çok şükür
iki hafta boyunca kuzularımla beraberim inşallah
kizlarr asya uykusunda konusup duruyor saatlerdir.bir de sicrayip duruyor.kafayi yedim.neden yapiyor boyle? o konustukca kalkiyorum gidiyorum o sicradikca gidiyorum.mosmor oldu gozlerim.uykum kacti. )):
bu sabah ilk yaramazlığımızı yaptık, salonda masanın kenarlarına tutuna tutuna geziyo benim kızımm, örtünün uçlarını kıvırıyorum hep çekmesin diye, kahvaltı tabağımı masanın üzerine bırakmıştım,çok da kenarda değildi, bi sıplayı tabağı kenarından tutup fırlattı güçlenmişler de, çok çok tehlikeli olmaya başladılar artık, her prizin önüne dolap kapaklarının önüne sandalye koyuyodum şimdi rahatça sandalyeleri ittiriyo geçiyo arkasına prizleri de karıştırıyo kabloları da ısırıyo çekmeceleri de karıştırıyo...
İsikta ruyasinda konusuyor cok komik himir himir....gozu kapali agliyor sanirim dis etleri rahatsiz ediyor oyle olunca once su veriyorum sonra dis jelini suruyorum parmagimda kalanini emzigie suruyorum icindekiler onu rahatlatiyor emerek tekrar uyuyor
magnetleri kendin mi hazırlayacaksın?nasıl? (ben de magnet yaptırmayı planlıyorum da !)Biz birer ay arayla 2 kere kutlayacağız :) bir izmirde bir de evimizde.. Anneannemizin gelme imkanı yok çünkü. Burda da evde kutlarız herhalde.çünkü çok kalabalık bir çevremîz yok. Arkadaşlar çocukları falan 30 kişi anca oluruz.misafirlere oğlumun resmi olan bir magnet hazırlayacağım bakalım.Yenikullanıcı Cnm izmirde doğdum büyüdüm. Üniversiteyi izmirde okudum.Ama çanakkaleliyim :) seninde mi var izmirle bağlantın yoksa :)
oh ne güzelllkızlar biz evimize taşındık
daha fazla yoruluyorum ama hepimiz daha mutluyuz, babaanne ve dedemizi de geldi bizimle
bugün okulu kapattık çok şükür
iki hafta boyunca kuzularımla beraberim inşallah
bazen benim oğlum da öyle canımsabahları kahvaltıyı sadece kaşarla yapıyoruz
başka hiçbir şey yemiyorlar
dönemseldir diyorum bakalım
bu sabah ilk yaramazlığımızı yaptık, salonda masanın kenarlarına tutuna tutuna geziyo benim kızımm, örtünün uçlarını kıvırıyorum hep çekmesin diye, kahvaltı tabağımı masanın üzerine bırakmıştım,çok da kenarda değildi, bi sıplayı tabağı kenarından tutup fırlattı güçlenmişler de, çok çok tehlikeli olmaya başladılar artık, her prizin önüne dolap kapaklarının önüne sandalye koyuyodum şimdi rahatça sandalyeleri ittiriyo geçiyo arkasına prizleri de karıştırıyo kabloları da ısırıyo çekmeceleri de karıştırıyo...
Bizimde bi ara öyleydi doktora sorduğumda rüya görüyordur dedi düştüğünü falan görüyordur dediKızlar benim kızım gece uyurken aniden bağırarak uyanıyor sanki kabus görmüş gibi uzunca bi sürede susturamıyoruz acaba neyden oluyor sizde de böyle bişe oluyormu
sağol canım, evet daha mutluyuz evimizde çok şükürcanım uyurken dua oku ben her akşam uyutup yatırdıktan sonra okurum...
benim kızım da dişten uyanıyo gece 2-3 gibi, bi süre mücadele ediyoruz acıktı mı süt yapalım uyumak mı istiyo sallayalım, gezmek mi istiyo omuzda gezdirelim derken susmuyo emziğiyle dişlerini kaşıyo diş sıkıntısı galiba bizdeki, yatırdıkça hemen uyanıyo, en sonunda pes edip yanımıza alıyoruz, 3 gecedir bizimle yatıyo yattığı gibi de uyuyo alıştı galiba, kendi yatağına alışmış çocuğun düzenini bozuyorum biliyorum ama çok da hoşuma gidiyo kızımla uyumak, onunla uyanmak...
hayırlı olsun papatyacım, kend evini kendi düzeniniz daha rahat olur... alışsın ikizler de evlerine..
Ben prizlere emniyet kilidi aldim yoksa kucuk parmaklarini deliklere sokmaya calisiyor...salonda yemek masasinin altinda bir ucundan girip diger tarafindan cikiyor oradada 3 priz var birkac kez parmaklarini sokmaya calisti her defasinda sesimi yukselterek basimi ve parmagimi sallayip hayir dedim simdi oraya gelince bana bakiyor kendi kafasini hayir der gibi salliyor gulup oradan gecip gidiyor kahkaha atmamak icin zor tutuyorum kendimi bir gulsem yine parmagini sokacak....cok afacanlar yapilan yaramazliklara gulecegimi hic dusunmemistim....canim yavrum benim...
İsikta ruyasinda konusuyor cok komik himir himir....gozu kapali agliyor sanirim dis etleri rahatsiz ediyor oyle olunca once su veriyorum sonra dis jelini suruyorum parmagimda kalanini emzigie suruyorum icindekiler onu rahatlatiyor emerek tekrar uyuyor
sağol canım, evet daha mutluyuz evimizde çok şükür
canım biz 4 kişi yatıyoruz
ve bundan çok mutluyuz
alışsınlar bizimle yatmaya ne olacak ki?
ne kadar yaşarsak bu mutluluğu tadını çıkaralım bence
o yaramazlıkları iki ile çarp
o sevimlilik bir süre sonra asabiyet yapıyor bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?