2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
dün gece kızımı emzirip yatırdım yatagına 1 saat sonra uyandı,pışpışlayıp gene uyuttum gene 1 saat uyudu gene koydum gene aynı...derken agladı meme ıstedı aldım...uyutup yatagına koyuyorumda uyanınca kendısı dalamıyor yatagındayken...yanımdayken uyanıyor bakınıp geri yatıyor...

Ben dün gece ağladım artık 1 er saat arayla uyanıyor. Öğlen uykusunda kararlılıydım mayanın söylediğini yapacaktım ama daha beter oldu ağladı ağladı kustu sonrada hiç uyumadı bizimki ağlayıncada küsüyor ve sinirleri bozuluncada uyumuyor. Ben gerçekten çok yıprandım artık bünyem zayıf düşüyor hergün grip oluyorum daha yeni atlattım bugün yine grip oldum yemesi sorun uyuması sorun.ne bi yere gidebiliyorum nede kimsenin gelmesini istiyorum biri oluncaya ne uyuyor ne yiyor ben ne yapacam bu kızla. Eşim yardımcı olmaya çalışıyor ama onda da durmuyor ağlıyor beni istiyor. Sadece benim annemde duruyor o da yaşlı kadın yazık kıyamıyorum yoruluyor

aile üyeleriimiz bebişlerin doğum gününde ne alalım diyorlar
ihtiyacını almak istiyorlar
ama aklıma bir şey gelmiyor
sizlerden fikir alayım
ne isteyelim anneanne, babanne, teyze,dayı ve amcadan
ilk doğum günleri için

kızçeler naparsınız?

Valla hep aklıma sen geliyorsun ben bitanesi ile baş edemiyorum o ne yapıyor Allah yardımcısı olsun diyorum. Gerçi benim teyzemin de ikizleri vardı beni ikizlerin yormadı hiç diğer çocuklar daha çok yordu diyordu ya Allah gücünü veriyor yada ikiz çocuklar biraz daha akıllı oluyor, bizde dedem ikizmiş teyzemin ikizleri var sülalede ikiz çok bekarların hep dua ederdim ikizlerin olsun diye şimdi diyorum ki serradan bi tane daha olsa aman allahım

canım yanına alıp uyutmayı denedin mi?
ben gece hangisi uyanırsa onu yanıma alıyorum
inanınki aç değllerse sabaha kaar uyuyorlar
sadece acıkınca uyanıyorlar

Benimde ablam soruyor playskool yaramaz toplardan aldırmayı düşünüyorum ama kararsızım sordukları
Inda insanın aklına bişe gelmiyor değil mi? Senin düşündüğün bişe var mı?

Denedim canım bizimki gece çok dönüyor bizimle yatınca dönemeyince uyanıyor öğlen yatıyorum yanına uyuyor ama gece eşim var alan daralıyor ondan da ayrı yatmak istemiyorum

Benimde ablam soruyor playskool yaramaz toplardan aldırmayı düşünüyorum ama kararsızım sordukları

aklıma hiçbirşey gelmiyor
evde oyuncak dağımız var resmen
benimkiler oyuncakla çok güzel zaman geçiriyorlar,
en son ikea daki tahta oyuncakları topladım geldim
biraz oyuncaklara ara vermek istiyorum aslında

Denedim canım bizimki gece çok dönüyor bizimle yatınca dönemeyince uyanıyor öğlen yatıyorum yanına uyuyor ama gece eşim var alan daralıyor ondan da ayrı yatmak istemiyorum

canım yatağı enine kullanın
biz yatağımızda 4 kişi yatıyoruz bazen
eşim birini alınca yanına diğerini de ben alıyorum yatağa ayak ucundan yatıveriyoruz hep beraber

Bizde iyiyiz çok şükür canım. Bu akşam ateşimiz çıktı, nedenini bilemediğim. Calpol verdim şimdi uyuyor.Bizde anneannemîze geldik. Burda çok mutluyuz anne oğul :) sorumluluk yarıya iniyor ne güzel :) bende her seferinde niyetleniyorum daha aktif olacağım diye ama yoğunluktan yazamıyrm çoğu kez.

Bizde de oyuncak dağı var dediğin gibi ve artık benim kızımın ev gereçleri daha çok dikkatini çekiyor. Bugün sofra bezini serdim yere bi kaba un koydum saatlerce oynadı kaşık verdim eline birde küplerini verdim onlara kıymaya çalışıyor. Nohutları oynuyoruz, irmikle oynuyoruz çok eğleniyor. Cevizlerde oynuyor sizinde aklınızda bulunsun diye söylüyorum

canım ne bulsalar ağızlarına göürdükleri için un, irmik vermedm hiç
ama cevizle oynamaktan bıktılar
ben bambudan yapılan ev gereçlerini çok seviyorum
şimdi onlarla oynuyorlar
çay altlıkları, spatulalar, kaşıklar, nihaleler

dün yavrularıma kek yaptım
tüm malzemeler onlara özeldi
yumurta, un, portakal suyu, süt, yoğurt
elimden geldiğince organik malzeme kullandım
ikisi de bayıldı

papatyacım doğumgünü başlıbaşına masraf, ona yardımcı olsunlar ozaman, pastasını biri kızının d.günü kıyafetlerini biri oğlununkini biri alsın mesela... ayakkabıları var... ileriki aylara göre beğendiğin istediğin oyuncak çeşitleri varsa olabilir ... 1 yaşından sonra 1.5 yaşında falan kart oyunlarını oynayabilmeye başlıyolar sanırım, onların setinden olabilir, siz kalabalık ne zevkli oynarsınız onları...
yazın kullanabileceklei boyda bisiklet olabilir,
cici künyeler falan olur yaza takarlar cici cici gezerken...

kızlar foruma girerken sorun yaşıyo musunuz ben bikaç gündür baya uğraşıyorum sayfa donuyo, ve sadece bu sitede forumda yaşıyorum bu sorunu internetimde ya da bilgisayarımda sorun yok...

dün yavrularıma kek yaptım
tüm malzemeler onlara özeldi
yumurta, un, portakal suyu, süt, yoğurt
elimden geldiğince organik malzeme kullandım
ikisi de bayıldı

ben daha hiç öyle şeyler yapdım kızıma ben de yapayım ilk fırsatta, unu tam buğday un mu kullandın canım, şeker yerine de pekmez mi...

aynı durumdayız..cok sık uyanıyor almazsam aglıyor ağladıkca tıkanıp kusabılıyor bu eziyet oluyor onun içinde..bende onu öyle cıglık cıglıga aglatamıyorum...eşimde durmuyor hemen beni istiyor..dün gece gene saat başı uyandı agladı kucagımda aglaya aglaya uyuttum koydum 1 saat sonra gene ama saat 2 den sonra bende yorgun düştüm kalkamadım gözüm falan karardı aldım yanıma,emzirerek uyuttum bıkac saat sonra gene uyandı falan aynı döngü...çok yorucu uykusuz geceler ve sinir stres oluyoruz emziriyormusun??

kızım calpol içmiyor kasık yaklasınca kokusundan anlayıp kacıyor zorla içerse kusuyor...baska hangi ilaç olabilir??

banada soruyorlar ama bişey gelmıyor aklıma onlara bırakıyorum kararsız kaldık diyorlar..

yanında emzırerekmı uyutuyorsun canım?benımkıde uyanıyor sıkca aclıktanmı bılmıyorum..gece beslenmesınıkesın dıyorlar nasıl olcak anlamadım gece yatmadan ne yedırıyorsun??tahıllı gece maması yedıgı zaman daha sık uyanıyor hazmedemıyor galıba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…