dün gece kızımı emzirip yatırdım yatagına 1 saat sonra uyandı,pışpışlayıp gene uyuttum gene 1 saat uyudu gene koydum gene aynı...derken agladı meme ıstedı aldım...uyutup yatagına koyuyorumda uyanınca kendısı dalamıyor yatagındayken...yanımdayken uyanıyor bakınıp geri yatıyor...
kızçeler naparsınız?
Ben dün gece ağladım artık 1 er saat arayla uyanıyor. Öğlen uykusunda kararlılıydım mayanın söylediğini yapacaktım ama daha beter oldu ağladı ağladı kustu sonrada hiç uyumadı bizimki ağlayıncada küsüyor ve sinirleri bozuluncada uyumuyor. Ben gerçekten çok yıprandım artık bünyem zayıf düşüyor hergün grip oluyorum daha yeni atlattım bugün yine grip oldumyemesi sorun uyuması sorun.ne bi yere gidebiliyorum nede kimsenin gelmesini istiyorum biri oluncaya ne uyuyor ne yiyor ben ne yapacam bu kızla. Eşim yardımcı olmaya çalışıyor ama onda da durmuyor ağlıyor beni istiyor. Sadece benim annemde duruyor o da yaşlı kadın yazık kıyamıyorum yoruluyor
aile üyeleriimiz bebişlerin doğum gününde ne alalım diyorlar
ihtiyacını almak istiyorlar
ama aklıma bir şey gelmiyor
sizlerden fikir alayım
ne isteyelim anneanne, babanne, teyze,dayı ve amcadan
ilk doğum günleri için
canım yanına alıp uyutmayı denedin mi?
ben gece hangisi uyanırsa onu yanıma alıyorum
inanınki aç değllerse sabaha kaar uyuyorlar
sadece acıkınca uyanıyorlar
Benimde ablam soruyor playskool yaramaz toplardan aldırmayı düşünüyorum ama kararsızım sordukları
Inda insanın aklına bişe gelmiyor değil mi? Senin düşündüğün bişe var mı?
Denedim canım bizimki gece çok dönüyor bizimle yatınca dönemeyince uyanıyor öğlen yatıyorum yanına uyuyor ama gece eşim var alan daralıyor ondan da ayrı yatmak istemiyorum
Iyiyim canim sagol. Kizim da gayet iyi cok sukur.anneannemiz burda, onunla oynuyolar aksama kadar, keyfiyerinde. Siz nasilsiniz?
Bende basindan beri hem facedehem burda varim ama genelde sessiz takipciyim, ikisinde de cok aktif oldugum soylenemez:)))
aklıma hiçbirşey gelmiyor
evde oyuncak dağımız var resmen
benimkiler oyuncakla çok güzel zaman geçiriyorlar,
en son ikea daki tahta oyuncakları topladım geldim
biraz oyuncaklara ara vermek istiyorum aslında
canım yatağı enine kullanın
biz yatağımızda 4 kişi yatıyoruz bazen
eşim birini alınca yanına diğerini de ben alıyorum yatağa ayak ucundan yatıveriyoruz hep beraber
Bizde de oyuncak dağı var dediğin gibi ve artık benim kızımın ev gereçleri daha çok dikkatini çekiyor. Bugün sofra bezini serdim yere bi kaba un koydum saatlerce oynadı kaşık verdim eline birde küplerini verdim onlara kıymaya çalışıyor. Nohutları oynuyoruz, irmikle oynuyoruz çok eğleniyor. Cevizlerde oynuyor sizinde aklınızda bulunsun diye söylüyorum
dün yavrularıma kek yaptım
tüm malzemeler onlara özeldi
yumurta, un, portakal suyu, süt, yoğurt
elimden geldiğince organik malzeme kullandım
ikisi de bayıldı
Ben dün gece ağladım artık 1 er saat arayla uyanıyor. Öğlen uykusunda kararlılıydım mayanın söylediğini yapacaktım ama daha beter oldu ağladı ağladı kustu sonrada hiç uyumadı bizimki ağlayıncada küsüyor ve sinirleri bozuluncada uyumuyor. Ben gerçekten çok yıprandım artık bünyem zayıf düşüyor hergün grip oluyorum daha yeni atlattım bugün yine grip oldumyemesi sorun uyuması sorun.ne bi yere gidebiliyorum nede kimsenin gelmesini istiyorum biri oluncaya ne uyuyor ne yiyor ben ne yapacam bu kızla. Eşim yardımcı olmaya çalışıyor ama onda da durmuyor ağlıyor beni istiyor. Sadece benim annemde duruyor o da yaşlı kadın yazık kıyamıyorum yoruluyor
Benimde ablam soruyor playskool yaramaz toplardan aldırmayı düşünüyorum ama kararsızım sordukları
Inda insanın aklına bişe gelmiyor değil mi? Senin düşündüğün bişe var mı?
canım yanına alıp uyutmayı denedin mi?
ben gece hangisi uyanırsa onu yanıma alıyorum
inanınki aç değllerse sabaha kaar uyuyorlar
sadece acıkınca uyanıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?