2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Belki bir yere çarpmışdir canım. .alerjisi filan varmı.ondan ola bilirmi...geçmesse götür doktora. Prensesimize çok geçmiş olsun. .

Yedigi surece ver zaten. Istemeyince cikariveriolar nasilsa

Cnm cilt kizarikliklarinda dr tavsiyesi ile krem kullan riskli çünkü ayrica gecmis olsun..annem cocuk yurumeye baslayinca boynuzu eksik olmaz derdi :)) o hesap içimiz acisa da sanirim rengarenk olmalarina alisacagiz :))

Aa cnm benim belliki bunlari vermedigin icin kilo alamamis olabilir ben cok uzun zamandir bugday ekmegi tahin pekmez tereyag ceviz vs veriyorum..sende takip et bakalim bunlari vermeye baslayinca kilo degisimi nasil olacak..

canım kaymak dedim ama benim yüzümden zararlı bişey vermiş olmayasın diye tekrar yazmak istedim, süttozundan yapılan hazır kaymaklardan değil de sütten yapılan kaymak olsun mutlaka fiyatından da anlarsın zaten... pekmezi de b gün harnup bi gün üzüm pekmei veriyorum ben, organik tahin aldım onu da veriyorum bir gün arayla... tahin de hem çok faydalı hem de kalorili...

Belki bir yere çarpmışdir canım. .alerjisi filan varmı.ondan ola bilirmi...geçmesse götür doktora. Prensesimize çok geçmiş olsun. .

yok canım bi yere çarpmış gibi değil de cilt hastalığı gibi, ama çıktğı yer bezin kenarı olunca bez yapmıştır diyolar, yarın götürücem doktora, önce bi çocuk doktoruna götürürüm bakalım ne diycek...

Cnm cilt kizarikliklarinda dr tavsiyesi ile krem kullan riskli çünkü ayrica gecmis olsun..annem cocuk yurumeye baslayinca boynuzu eksik olmaz derdi :)) o hesap içimiz acisa da sanirim rengarenk olmalarina alisacagiz :))

dokotr vermeden bişey sürmem zaten canım ne süreceğimi bilmiyorm anlamında yazdım yarın gideriz doktora azalmıyo çünkü...
aynen öyle canım düşse de çarpsa da bi cesaret üzerinde atıveriyo kendini sanki yürüycek :)

canım 2004 mezunlarından
gündüz bölümü öğrencisi
adı seyhan
sarışın, uzun boylu havalı bir tipti
o yüzden tanımadım zaten
acayip kilo almış, daha doğrusu doğum kilolarını verememiş
saçları uzundu , kısalmış derkn tanıyamadım

Oyyy erenime kiyamam :)) yaşadığın şey cidden şaşılacak şey :))))))

nerelerdesin kaçak?

Çok teşekkürler canım bende yarın deneyeyim yazarım nasıl olduğunu afiyet olsun kuzucuklara bol bol vitamin olsun

afiyet olsun canım

Papatya esmer şekerin zararı yokmuymuş ben hiç şeker vermedim şimdiye kadar

canım illaki faydalı değildir ama bir yaşımıza ne kaldı şunun şurasında diyip verdim

sağol canım, ben de seni her gün okuyorum
bu arada kızının eline portakal dilimi versen
yemesini beklesen
belki böyle böyle alışır derin hanım,

evet canım buranın müdavimlerindenim
canım daha önce de burada peynir vermediğini yazmıştın
şekerli, tuzlu, zararlı şeyleri çık
biz ne yiyorsak verr
ben bugün krep yaptım
hem de teryağndaı pişirdim
içine bolca kaşar doldurdum
zaten içinde yumurta, süt, un var
krepin yanında da ev yapımı zeytinimiz var
peynir seviyorlar diye tuzu azne kadar peynir varsa aldım onlara
birer kaşık da pekmez içiriyorum kahvaltıda
tahin pekmeze bayılıyorlardı, yemiyorlar şimdi
o yüzen ne yiyorlarsa onları üzmeden yedirmeye çalışıyorum
labne hayranıydılr
şimdi yemiyorlar, şimdi kaşar yiyorlar

mesela yarın kıymalı makarna yapacağım onlara
tavsiye ederim sen de yap
bir de ben makarnayı mama sandalyelerine koyuyorum kendileri elleriyle yiyor tek tek
yanında da nar suyu vermeyi planlıyorum

canım benim erenimde de oldu
kesik gibi tek taraflı kırmızı bir iz
ama üzerinde durmadım bez kesmiştir diye
takılma canım
öyledir
yerlerinde durmuyorlardır ki
kim bilir nasılbir şekil almıştırr bezi

Kahvaltılarımız berbat geçiyor karıştırarak vermiyorum ben bi defa verdim beğenmedi zaten. Birgün tereyağında yumurta peynir zeytin, birgün haşlama yumurta peynir zeytin, birgünde krep yapıyorum. Ama bıktı artık bunlardan yemiyor siz neler veriyorsunuz

Yok canım yaa, hatırlayamadım.
Bez konuşulmuş kızlar tam da ben bahsedecektim.
Oğlum öyle çok kilolu değil, ama basenli ve popolu, annesine çekmiş.
Doğduğundan beri Molfix kullanıyoruz. En son 5+'ya geçmiştik. 13-27 kiloluk olan. Baktım bez izi çok fazla, resmen sıkıyor bebeğimi 6'yı deneyim dedim ektra large 16 kilo üzeri.
O da çok bol oldu.
Sanırım ara bedene ihtiyacımız var.
5+'ya tekrar döndük. Hiç memnun değilim. Bugün hem çok hareketli olduğu hem de bez sıktığı için 3 kez dışına çıktı kakası ve üzerini komple değiştirmek zorunda kaldık. Ayrıca bez izi çok fazla ve kızarıklıklar artmış.

canım yaa, kahvaltı bizde de sıkıntı. Krep en kaliteli kahvaltı gibi geliyor. Peynir zeytin sanki yetersiz gibi geliyor. Biz bu aralar ıspanaklı yumurta da veriyoruz. yani ki yine ve yeniden yumurta ve türevleri

eline ne versem ağzına götürür ama eline yiyecek ne versem atıveriyo tutmak bile istemiyo önüne mama sandalyesine koysam bii sağ bi sol ittiriveriyo etrafa saçıyo hiç sevmiyo mama sandalyesinin önünde bişeyler olmasını :)elimle ağzına minicik bişey vermek istesem dudaklarını sıkıyo, bi görseniz... yemeyen bi çocuk değil şikayetçi değilim ama hakkaten tembel, nasılsa aç bırakılmıyo vakti gelince hazır ağzına layık löp löp doyuran var hiç yormuyo kendini...
baltan acaba bez mi dedim takipteyim bikaç gündğr ama geçmiyo ve sanki biraz çoğaldı ve kabarcıklı gibi, bence ciltle ilgili bişey çıktı eşim de öyle diyo, ama tam da bezinin lastiğinin altı olunca ne bileyim, bi gösterelim de rahatlayalım, en azından ne süreceğimi bileyim bi merhem krem bişey verir... erenin ne kadar sürmüştü geçmesi...

biz prima premium care in 4 numarasını kullanıyoruz canım ama küçük değil tam geliyo bence, zaten tek bacağı kızarmış ... sızma falan yapmıyo bizim zaten... kızarıklara bişey yapıyo musun peki canım krem falan...

Hehee ben diğer türlü anladım pardon :)))

Ayyhhhh kahvalti bizdede aynı ya... dön dolaş aynı şeyler :)))

Yettim burdayım artıkın :))) ya papatya yazın musait bir zamanda kuzuları tanistiralim artik ne dersin?

HTML:

Canım, çok kızarık olursa -annem vermişti- bazen kantoron yağı sürüyorum bazen de belden aşağısını yıkıyorum. Zaten genelde 2-3 güne bir banyo yaptırıyorum.
Başka hiç bir şey kullanmadım.

Herkese günaydın güzel haftalarr
Kahvaltıda krepten bahsetmişsin nasıl yapıyorsunuz?Ben de hergün aynı şeyleri vermekten sıkıldım valla

Canım benim oğlumun da bacağında dediğin gibi izler oluyor arasıra ya pişik kreminden sürüyorum biraz ya da zeytinyağı diğer gün bişeyi kalmıyor.Artık o kadar hareketliler ki :)

Canım Niğde Üni.den mezunsun? Benimde görümce Niğde Üni.de medikoda hemşire. Eşide Edebiyat Fakültesinde Doçent. Bu arada herşey anlatman güzel oluyor. Ben hergün yazılanları okudukça sanki birileriyle konuşmuş kadar rahatlıyorum. Gurbette yanlız olunca konuşacak insanlarda sınırlı.Birbirimiz görüp tanımasakta bence zevkli bir sohbet...

Benim kızım 7 aylıkdan beri bardakda içiyor. .artık baya alıştı..dökmeden içiyor..

benimki de 8 aydan beri içiyor bardakla ama kendi elinde tutmuyor ben tutuyorum yine de. bende eline vereyim bakalım döke saça ne yapacak:):) benim kızım 10. ayda biberona geçtiği için biberonu tutmayı bile bilmiyor:) almadı daha önce biberonu. ben tutuyorum hep ağzına. eline verirsem havaya kaldırmıyor dişlerini kaşıyor. nasıl alıştırabilirim acaba elinde tutup içmeye biberonu?? yada ben en iyisi bardağa alıştırayım doğrudan nasılsa biberonu günde 3 kez kullanıyor. su'yu bardaktan içiyor. ne dersiniz?

Bizde aynıyız canım yüzüstü durmaktan nefret ediyo birazda koca popolu taşıyamıyo herhalde diye düşünüyoruz:)şu aralar sürünerek masanın altına kadar giriyo ama koltukların kenarında sadece ayakta durabiliyo ilerliyemiyo korkuyo:)
Tay tay durabiliyo 2-3 saniye kadar herhalde direk yürüyecek :)

Aa cnm 10 aydan sonra mı biberona alisti..nasil alistirdiniz ya bende alissin istiyorum 7 ayda biberonu birakti( tekrar nasil donebiliriz

canım bir kaç günden geçti hem de bir kaç kez oldu
ben de arkadaş gibi pek önemsemedim
pişik kremi sürdüm geçti

Yettim burdayım artıkın :))) ya papatya yazın musait bir zamanda kuzuları tanistiralim artik ne dersin?

dersaneyi bıraktın mı canım
hoş geldin
özled,m valla muhabbetini
tanıştıralım tabi canım

evet canım niğde mezunuyum
bizim fakültede hoca mı?
kim? ay kesin dersimize girmiştir
çok merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…