evet canım niğde mezunuyum
bizim fakültede hoca mı?
kim? ay kesin dersimize girmiştir
çok merak ettim
benimki de 8 aydan beri içiyor bardakla ama kendi elinde tutmuyor ben tutuyorum yine de. bende eline vereyim bakalım döke saça ne yapacak:):) benim kızım 10. ayda biberona geçtiği için biberonu tutmayı bile bilmiyor:) almadı daha önce biberonu. ben tutuyorum hep ağzına. eline verirsem havaya kaldırmıyor dişlerini kaşıyor. nasıl alıştırabilirim acaba elinde tutup içmeye biberonu?? yada ben en iyisi bardağa alıştırayım doğrudan nasılsa biberonu günde 3 kez kullanıyor. su'yu bardaktan içiyor. ne dersiniz?
benim kızım suluğunu da biberonunu da tutmazgerçekten çok tembel :)
kızlar evimdeki ütü abartmıyorum boyuma erişti
yardım ediiinnnnnnnnnn banaaaaaa
arkadaşım kızıma tütü dikmiş doğum günü hediyesi,
o kadar cici oldu ki giyince doğum günü resimlerini paylaşırım buradan
aslında resim paylaşmak istiyorum ama
fotoğraf makinamızın çektiği resimlerin ebatı buranın formatına uymuyor
doğum günü kıyafeti için belki birilerine fikir olur diye paylaşmak istedim
Benim kızım çok fena montunu görünce bağırıyor atta datti bizde mıntumuzu giyince adtta datti diyo. Ben sürekli kitap okuyorum oradaki hayvan seslerini çıkarıyorum o da kitabı eline alıp o sesleri çıkarıyor. Kitapta yemek yiyen hayvanlar var onları işaret edip mama diyor gerçekten çok güzel bi duygu insan hem mutlu oluyor büyüyor diye hemde hüzünleniyor hep küçük kalsa sevsem diyorkızlar bebekleriniz hangi kelimeleri söylüyor?
benimkiler baba, dede, mama, gel, bay bay diyorlar
alkış diyince alkışlıyorlar
telefonu alıp kulağıma tutup baba diyor oğlum
kızım gel gel diyor bana
beden gelişimlerinin yanında zihin gelişimlerini görmek beni acayip mutlu ediyor
bu ayki zihin gelişimleri olağanüstü değil mi?
eskiden uyanınca sabahları ağlıyorlardı
artık uyanınca eğer yanımda değillerse
yataklarından doğrulup bize sesleniyorlar
gece eskiden uyandıklarında hiçbir şey onları mutlu etmezdi
teskin olmazlardı
şimdi uyandıkları zaman tamam anneciğim
ben buradayım dediğim zaman hemen susuyorlar
ve aç değillerse uyuyolar
allahım her gününe şükürler olsun
bu günleri de gördük ya
Bende aynı durumdayım çamaşırı yıkıyorum çamaşırlıktan alıp giyiniyoruz katlayıp yerine bile koyamıyorumki ütü çok lüks oldu bizim için eskiden iç çamaşırları, çarşafları, havluları herşeyi ütülerdim şimdi nerdeeee eşimin kıyafetlerini zorla ütülüyorum o da çoğu zaman anneciğim ütülüyor
kızlar bebekleriniz hangi kelimeleri söylüyor?
kızım gel gel diyor bana
beden gelişimlerinin yanında zihin gelişimlerini görmek beni acayip mutlu ediyor
teskin olmazlardı
bu günleri de gördük ya
Aa cnm 10 aydan sonra mı biberona alisti..nasil alistirdiniz ya bende alissin istiyorum 7 ayda biberonu birakti( tekrar nasil donebiliriz
Ay hergun daha sevimli oluyorlar dimi, masallah hepsine. Kizim sureki konusup duruyor ama bilincli kelimesi pek yok henuz. En belirgini uykusu gelince mam mam demeye basliyor (mama icip uyuyacak yani), onun disinda nennen diyoki sanirim anne demek bu, dede, baba, dayi gibi sesler cikariyor. Oksuruk ve kahkaha taklit etmeye bayiliyor, bazen taklit edicem diye gercekten oksurmeye basliyor:) alkisss deyince alkis yapiyor, baybay yap deyince ellerini salliyor. Opucuklu baybay yapmayi ogretiyodum gecen, opucuk yap deyip kendim elimi opup sallayinca oyle ogrendi. Simdi opucuk yap deyince elini benim agzima getiriyor, ben opuyorum o salliyor:))) yemekte onune koydugum ekmek kirintilarindan yerken hani anneye deyince benim agzima uzatiyor, elinden alip yiyincede cok mutlu oluyor. Bide aloooo deyince ev telefonuna gidiyor, alip kulagina tutuyor, oyuncak arimiz var, adi ari bizbiz kaldi, ari bizbiz deyince onu arayip buluyor. Bide acaip dans seviyor, kapi en ufak bi muzik sesine bile kollarini kaldirip oynuyor hemen:))) bunlar disinda da al,ver, gel, git, yapma, hayir gibi komutlari biliyor. Ha birde yaramazlik yaparken hayir kizim olmaz,onu elleyemezsin dersem birakip aaaaa diye bagiriyor bana sinirli sinirli:))) ay bide gozleri kapali birini gorurse gidip parmagiyla gozune bastiriyor acsin gozunu diye, uyutmuyor yani yaninda kimseyi:)))
kızlar evimdeki ütü abartmıyorum boyuma erişti
yardım ediiinnnnnnnnnn banaaaaaa
kızlar bebekleriniz hangi kelimeleri söylüyor?
kızım gel gel diyor bana
teskin olmazlardı
bu günleri de gördük ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?