2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

yeşil zeytin daha sağlıklı aslında az tuzlusunu bulsam da ben de alsam bi bakınayım...
valla çok özeniyorum maşallah canım ikisine de...
evet canım çocukluğunu bilirim, çünkü aynı yerde büyüdük, ilkokul arkadaşı, çocukluk aşkı falan :) liseden sonra yarı yerlerde oturduk koptuk falan geldi buldu bi gün yine beni :) öyle bişey işte...
şeker bizimki devam sütünde pekmezde meyvede falan alıyo daha hiç başka şekerli bişey vermedim ben...
tuzu sadece tuzlu tereyağ almışım yanlışlıkla, ondan kullanınca azıcık almış oluyolar... baharat hiç vermiyorum... öyle işte...
evet haklısın canım, armut dibine düşermiş, pimpirikli ana babanın kızı belli nolucağı...

maşallah canım darısı başımıza ben de merakla bekliyorum...

Artik oglusumda 5 6 adim atarak yürümeye basladiiiiiii

maşallah canım size de...

Oglusum tam bir araba hastasi
Vinnvinnnnn dut duttttt diyerek hic elinden dusurmuyor.
Beni arabasi ile takip ediyor hep.
Disarida tv de taksileri gorunce dutdut diyor

Ama halaaaaa baba demiyor

aa bizimki gibi inatla ve ısrarla baba demeyen bi bebek daha varmış...

sucuk mu :)
bu bebek nereli kayseri falan :)
afiyet olsun yarasın inşallah...

dün akşam 11 gibi banyosunu yaptı bezini o zaman değiştirmiş oldum, 12 gibi kaynamış suyu az kaldığı için 4 ölçek devam sütünden pirinç unlu muhallebi yedi, baktım az geldi daha yiyecek gibi doymadı gece uyanmasın diye biraz da süt vereyim dedim, akşam yemeği de yememişti çünkü dışarda olduğumuz için, pınarın devam sütünden ısıttım biraz 100cc de ondan verdim kaşıkla,uyudu hemen...
saat 3 buçuk gibi bi uyandı salladım azıcık yine uyudu, bi daha kalkış sabah 10da... bi baktım yatak ıslak, kustu mu acaba dedim, yok üstü ıslak değil, aldım kucağıma, popo ıslak, beli falan... o kadar yiyip içmeye alışkın değil yatarken, gece de hiç beslenmez, o yüzden sabah bezi pek dolu olmazdı ve daha erken uyanırdı 8de falan... sızdırmış bezi,badi,pijama,çorap,çarşaf,yatak hep ıslanmış...hemen önce küçük hanımı temizledik, iyi ki alezi çıkarılabilen yatak almışız hemen onu da çıkardık yıkanıyo... ayrıca altı naylonlu falan bi alez ihtiyacını da hissetmiş oldum... aklınızda bulunsun kızlar, böyle bi kazayla karşılaşmadan edinin :)

ben de bazen yediriyorum cnm yazmamışım yukarıda,pekmezi de gün içnde veriyorum..bir de kendi yediğimiz ekmekten içinden veriyorum labneyi yesin diye...
sağol cnm ,kızçene afiyet şeker olsun.
0
9da kalkmış oluyor en geç,bence saat 10 biraz geç...
canım ya zahmet olmazsa krepi ölçüleriyle tarif edermisin bana?
afiyet olsun erenle zeynebime
evim savaş alanı gibi
bugün tek baktım kuşlara
canımı okudular valla
sadece karınlarını doyurup oyun oynadık tüm gün
ama mutluydular
oh ne güzellll
Allah kolaylık versin arkadaşım hamileyken de bulantıdan çok çekmiştin hatırlıyorum.
sucuk içini yakmadı mı asyacım?
bizim alezimizin altı naylonlu cnm,ayrıca yatağın özel bir alezi yok sizinki de iyiymiş yine de

bu arada yürüyen bebelere çok sevindim ne güzel bir duygudur o anı görmek...
benim oğlum da geçen akşam tutunmadan bir adım attı gibi geldi gözüme o an bile nasıl sevindimmm..
bizimki sürekli babbabbaa ve türevi şeyler söylüyor vede anlamsz heceler çıkarıyor sesini duymak çok güzel Allahım sağlık sıhhat neşe versin kuzularımza,aminnn

Az önce kızıma bizom yediğimiz çorbadan içine ekmek içi doğrayıb verdim.maşallah zevkle yedi 1 tabağı.ilk defa ikinci tabak hazırladım ekmekle.onuda yedi 3 kaşlk kaldi sadece. Nasll sevindim anlatamam....yürüyen bebişlerimize maşallah. ...bizimki ayakta duuyordu.şimdi istemiyor bayadırda durmayi birakti.....
Papatya m maşallah kuzularina.krep bizimki yemedi.tükürdü..bide kahvaltida fazla seçenek olmuyor bizde.kızım pirinç ununu seviyor bide unu kavuruyorum.su töküyorum....tereyağı filan.ina bayılıyor.favorimiz bu bir kaç gündür.dün içine yumurta sarisi koydum.onu da pek bir beyendi serçe parmağım

Son düzenleme:
Gunduz gayet iyiyiz keyifliyiz ama gece cileden cikariyor bizi, hem kendine hem bize iskence ediyor her gece. Bu hafta kontrole goturucem dra sorucam bakalim bu uyku duzenini nasil yapicaz diye. Gerci daha once sormustum, 2yasina kadar belli bir duzeni olmamasi normal, yapacak birsey yok demisti ama bir umut tekrar sorucam, insallah yapacak birsey vardir, yoksa cildiricam bi gece...

Bizde havayi guzel bulup parka gittik bugun, saldim kizimi cimlere ama bizimki dokunmak hatta oturmak bile istemedi yere, surekli kucagima uzandi alayim diye, sonradan ilerde top oynayan cocuklari gordu, birden fikrini degistirip emeklemeye basladi onlara dogru, sonrada yerlerde surundu hep, yerden alamadik. Eve gelincede hemen soyunup guzelce yikandik, uyumaya calisiyoruz simdi, uyursak:)))

Sucuk muuuu
Masaalah

Can cok gecmis olsun
Uykusuna da bayildim oh ne gusel uyuuormus :)

Ohhh ne güzel
Biz de ciktik bugun sallandik biraz il arrabam oyuncahi ile yuridu ama bizim oark folgede kaliuor cimleriiz sofuk dahaa

Artik oglusumda 5 6 adim atarak yürümeye basladiiiiiii

çok kıskandık biz ama :))))

Oglusum tam bir araba hastasi
Vinnvinnnnn dut duttttt diyerek hic elinden dusurmuyor.
Beni arabasi ile takip ediyor hep.
Disarida tv de taksileri gorunce dutdut diyor

Ama halaaaaa baba demiyor

eren de yeni yeni araba sürmeye başladı
çok mutlu ediyor bu bizi

biz o kazayla birkaç kez karşılaştık canım

canım ya zahmet olmazsa krepi ölçüleriyle tarif edermisin bana?
afiyet olsun erenle zeynebime

canım bir buçuk su bardağı un
bir buçuk su bardağı süt
yarım su bardağı su
hepsini karıştırdıktan sonra
içine bir yumurta kır
ben iki tarafını da pişirdikten sonra henüz tavanın içindeyken
krepin yarısına rendelenmiş kaşarı dolduruyorum
krepin diğer yarısını kaşar dökülmüş kısmın üstüne kapatıyorum
bayılıyorlar valla benimkiler
afiyet olsun canım

canım ben yaklaşık 3 aydır bizim çorbalarımızdan içiriyorum
korkma hiçbir şey olmaz canım

ohhhhhhhh misssss

çok çok teşekkürler canım inşallah Hamza'm da beğenir.
Ben de kendi çorbalarımızdan arada veriyorum.

Kızlar bizim doğum günümüz 27 şubat çok az kaldı haftaiçine geldiği için 1 mart cumartesi günü yapacağız kısmetse..
Menü planlarınız nedir sizin ben çok kararsızım:18: ve de çok heyecanlıyım

sütüm bitiyorrr(((
sadece gece iki kere verebiliyorum
çok alışmıştım sağmaya
inanın bir bağım kopuyor gibi hissediyorum
sütü olmayan arkadaşlar sakın yanlış anlamayın lütfen
nispet için söylemiyorum
yaşımıza geldik sayılır
keçi sütüne geçeceğim
sevmezlerse inek sütüne başlayacağım
anne sütüyle ancak 1 ay gidebiliriz o da donmuşlarla ancak

Cocuklarimizin hic hatirlamayacaklari bir dogum gunu olacak fazla telasa gerek yok:)

Biz disarda bi kebapcida pasta kesecez :)

Kuzucum ins kesilmez ama kesiilse de dert etme bu yaslarina kadar emzirebilmek de cok guzel hem de ikizler
Inek sütünü sulandirip kullandim ben ama kahvaltiya flan katarak
Bugun de inek sutu ve ruseymdenmuhallebi yaptim

1, 5 saattir oglumu salliyorum hala salliuorum. Millet coxuk uyuyunca is yapar ben de nettw dolaniyorum

Yedgimiz butun yemklerden veriyorum hemn hemen.
Ama oglusun yutabilecegi sekilde
Besamel soslu pazi yaptim firinda ondan verdim oglusa da
Butun corbalardan veriyorum zaten 9 audan beri

uyku sorunları devam ediyor 6 aydır gece uyku yok çok sık uyanıyor,umarım kısa sürede düzelirler...gece beslenmesini kesemiyorum çünkü uyandıgında süt istiyor...

bir aydır mamalarına inek sütü ekliyorum yakında içirmeyide denerim zamanı geldi çoktan...

kahvaltı etmeyi pek sevmiyor kızım..normalde yediğimiz çoğu seyi yer ve çok sever ama kahvaltıyı pek istemiyor..omlet krep yemeyi sevıyor...

Bnm de oyle baya azaldi. Gece veriyorum sadece. O da ne kadar devam eder bilmiyorum

Bizimkide 22subat, bu cumartesi:) disarda bir pastaneyle anlastik, pasta, kuru pasta, icecekler ordan. Bizde evden iki cesit kurabiye, borek, pohaca, sarma, dolma, kisir, cupcake yapicaz. Bide 1yas kurabiyeleri olucak. Resimli magnet yaptirdim dagitmak icin. Birde gecen haftasonu cikip salonu suslemek icin susler, balonlar felan aldik.

slm kızlar bebeğim üstte 4 ana diş ve köpek dişleri çıkti altta aynı şekilde 12 dişi var yani bu aralar çok huysuz hafif ateşle ağlama nöbetleri oluyo çok nazlı derken bugün 1. azı dişini gördün netten bakıyorumda 18-20 ay diyo bu diş için çok erken çıktı dişleerimiz telaşlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…